Dezasony: descriere, îngrijire și reproducere

Dezasony: descriere, îngrijire și reproducere

Cichlidele sunt pescari mobili care se caracterizează prin curiozitate și un aspect interesant. Acești rezidenți de acvariu nu au nevoie de o atenție deosebită și de îngrijire. Un reprezentant luminos al acestor organisme vii poate fi numit Pseudotrofius Demason, care, în natură, se găsește pe teritoriul Africii în rezervorul stâncos sau în apropierea rocilor.

Caracteristică

Pseudotrofius Demasony se referă la cichlidele pitice și de detașarea picului. Acest rezident de acvariu este caracterizat printr-o formă alungită a corpului și de aproximativ 7 centimetri lungime. Capul de pe cap în formă de torpilă. În primele 2 luni de viață, determinați podeaua peștelui este destul de dificilă. Diferențele de sex masculin de la femeie pot fi observate într-o epocă mai matură, un reprezentant masculin este de obicei mai mare decât femeia. Și, de asemenea, la bărbați există o aripă dorsală ascuțită.

Culoarea corpului constă din 6 benzi verticale de albastru, negru, albastru, care alternează cu cinci linii ușoare. Fruntea din pseudotrofus este largă, există 3 dungi întunecate pe ea. Pe coloana vertebrală și a aripioarelor coada există o încadrare sub formă de linie albastră și dungi întunecate orizontale. În ciuda miniaturii de dimensiuni, Devasoni este mai degrabă agresivă ființe vii. Ei trăiesc cu efective în care un bărbat domină. El atacă alte pești și le rănește.

Datele Cychlida plutesc în apropierea pietrelor, ei preferă, de asemenea, să fie în peșteri. Peștele curios îi stimulează să exploreze totul în jur. Pseudotrofus plutesc în modul inițial, și anume cu susul în jos, în lateral, economisind în apă. Durata existenței lui Devason este de aproximativ 10 ani.

Conținut și îngrijire

Demoni de pește de acvariu sunt considerate plăcute, astfel încât proprietarii novici ai acvariilor nu sunt mai bine să nu pornească. În natură, această creatură mănâncă în principal de alge, uneori zooplancton, larve, moluște. Când conținutul din acvariu, dieta lor ar trebui să fie cât mai mult posibil. Opțiunea optimă va fi achiziționarea de feed finit. Din când în când, ar trebui să se dilueze cu alge, apă clocotită de arome de urzică, păpădie sau salată.

Citește mai mult  pisicile din China: soiuri și nuanțe de conținut

Alimentele de origine animală ar trebui să fie o treime din întreaga dietă. Luați în considerare peștele în picioare de Daff și Cyclops. Creveți și hrănirea moliei Pseudotrofus nu merită, pentru că această mâncare este prea calorii. Dacă mâncarea peștelui este incorectă, atunci ei pot suferi de umflături. Din acest motiv, ei nu ar trebui să dea o mulțime de alimente de animale.

Afecțiunile locuitorilor de acvariu sunt consecința nutriției necorespunzătoare, a acvariului de curățare prematură, a lipsei de filtru și a respectării regimului de carantină pentru noi animale de companie. Dacă se produce ciuperca, Dema „este în valoare de transplantate într-un recipient separat de apă, după care băile cu mangan sau saramură nu ar trebui să dispară simptome până când simptomele dispar. Proprietarul ar trebui să aleagă un acvariu care să se potrivească cel mai mult pentru aceste animale de companie.

Când conținutul de 1 bărbați și 4 femele va fi optim pentru a fi un rezervor cu un volum de cel puțin 150 de litri. Dacă bărbații sunt oarecum, atunci pentru a evita agresiunea, merită să cumpărați un acvariu de mai multe ori mai mult, adică 400 litri.

Nu uitați de locurile suficiente pentru Destason, poate pietre, grotele.

Acești reprezentanți ai lumii apei sunt perfect legate de decorațiile din acvariu. Și merită, de asemenea, îngrijirea prezenței vegetației în ecosistem. În mod continuu, este necesar să se mențină puritatea acvariului, în acest scop puteți utiliza filtrul. Schimbarea apei nu mai puțin de 1 timp pe săptămână, schimbând a patra parte a fluidului în funcție de populația rezervorului.

Indicatorul optim de temperatură este considerat de la 24 la 28 de grade de căldură. Rigiditatea trebuie menținută la 10-18 pentru a-l menține, puteți aplica crumb, nisip argonit, marmură. Într-un mediu natural, acest tip de pește trăiește în apă nesimilată, care este bogată în multe microelemente. Aceste creaturi vii sunt nepretentioase, astfel încât acestea pot trăi atât cu iluminare artificială și naturală.

Trebuie amintit că razele ar trebui să fie împrăștiate, altfel apa se va încălzi.

Creștere

În ecosistemele artificiale, reproducerea Pseudotrofus Devasonic are loc cu un regim mustață, în timp ce numărul de reprezentanți ai ar trebui să fie de aproximativ 12 bucăți. Instrumentul de irigare are loc în cavitatea uleioasă orală. Perioada de reproducere în rândul reprezentanților feminin începe cu realizarea dimensiunii de 25 de milimetri în lungime. Cu toate acestea, merită să ne amintim că numărul de prăjit în acest caz va fi mic. Conform observațiilor specialiștilor, bărbatul urmărește femeia până când îi dă.

Citește mai mult  Totul despre feed Grandorf

În timpul reproiectării, dominanții de sex masculin se comportă destul de agresiv, atât de mult încât pot înscrie până la moartea unui adversar mai slab. Ca și alți reprezentanți ai MBUN, „bărbați” pseudorofuses își schimbă pictura. Proprietarul trebuie să furnizeze în spațiul de acvariu pentru adăpost, nu domitem reprezentanți ai jumătății de sex masculin. În timpul unei perioade de reproducere, femeia este capabilă să amâne de la 15 la 25 de icoane, pe care le trimite imediat la gura ei și păstrează cu grijă deosebită.

La 7 zile de la sfârșitul reproiectării, Fry începe să se nască. Cu toate acestea, se întâmplă numai, cu condiția ca indicatorul de temperatură este optimă pentru demasoni – 27 de grade de căldură. După 14 zile, puteți vedea modul în care se prajeste pe cont propriu în gros de apă. În acest moment, ei mănâncă surfacies de Artemy și fulgi mici. se comporta agresiv pești tineri, să participe la încăierare.

Important! Uneori, există situații când rezidenți acvariu adult mânca copii. Pentru a păstra puii, este în valoare de lesing demasoni nou-născut într-un rezervor separat.

Compatibilitatea cu alte specii de pesti

Deoarece Pseudotrofius de Demasony se referă la ființele vii agresive, nu este mai bine să se stabilească cu alți pești de acvariu. De fapt, acești reprezentanți pot obține, împreună cu alte ciclide de Mbuni, sub rezerva pietroase de acvariu. Demasoni au nevoie de un spațiu personal, așa că, fiind o dimensiune pic de un pic mai mult de 1 centimetru, drive-urile de sex masculin afară de pe teritoriul său un pește cu dimensiunile medii ale corpului.

Citește mai mult  Alegeți alimente pentru pisici de pliante scoțiane

Este strict interzisă menținerea într-un singur rezervor de pseudotrofi și creaturi care au o culoare similară a corpului. CynoTilapia Afra, Pseudotrofheus Lombardoi, precum și alte polimii care au un corp galben cu dungi întunecate pot fi numite cynotilapia Afrai. Reprezentanții acestei specii pot fi păstrate împreună laeruleus labidochromis, MetriaClima Estherae și Maylandia Callainos. Cu calmul de demasor percepe vecinii, pe corpul căruia nu există benzi, de exemplu, la ciclismul de holingbirds, roșu Zebram.

Conform recomandărilor specialiștilor pentru a păstra cel puțin 12 ființe vii într-un acvariu.

Decasonii este un cichid activ pitic care are un aspect interesant atractiv. În ciuda faptului că nu trebuie să existe dificultăți speciale în cultivarea ei, dar merită luat în considerare următoarele nuanțe:

  • Aceste pești sunt sensibile la indicatoarele de apă și la temperatura medie, astfel încât acestea să fie păstrate la nivelul dorit+
  • Schimbarea apei trebuie efectuată nu mai mult de o dată pe săptămână, deoarece animalul de companie va trebui să se adapteze la noi condiții+
  • Dificultățile pot apărea și în relații cu vecinii, deoarece aceste pești sunt destul de agresive și crude față de rude.

Despre cum Pseudotropheus Demason este spawn (Pseudotrotropheus demasoni), puteți afla mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: