FISH COMET: Tipuri și conținut în acvariu

FISH COMET: Tipuri și conținut în acvariu

Unii dintre cei mai goi locuitori de acvariu sunt de aur. Soiuri de aur destul de mult: Lionogol, Comet, Oradda, Telescope, Vulehvost.

Această specie de pește nu are nevoie de îngrijire specială, nu sunt agresivi, cresc până la dimensiuni decente, culoare luminoasă și destul de populară cu crescătorii de acvariu.

Descriere

Goldfish of Comet se referă la familia de crap, a fost retras artificial cu acvariții, deci este imposibil să o întâlnești în viața sălbatică. Locul de naștere al apariției acestei specii nu este definit. Deși se crede căComet a apărut pentru prima dată în SUA, iar în sursele secolului al XIX-lea este descris ca un pește din Japonia. Poate că este din acest motiv că o cometă este deosebit de populară printre naționalitățile asiatice.

Comet de pește de aur are un corp alungit, ușor extins și o coadă Wearald, tipic de aur. Coada seamănă cu banda care se dezvoltă în apă, în raport cu corpul, este destul de lungă, adesea el este de 2-3 ori mai mare decât corpul. Federalii sunt, de asemenea, un pic mai extins, care oferă o cometă elegant. Corpul este dens și nu are o burtă rotunjită, cu excepția femeilor în perioada de depunere a icrelor. Lungimea de pește poate ajunge la 15-20 cm.

Cu grijă corespunzătoare, acest pește este capabil de a trăi mai mult de 10 ani. Culoare gama de culori este destul de larg: există negru,, roșu, variații de aur cu pete. Cu toate acestea, cel mai frecvent întâlnită este de culoare roșie, lămâie colorat cu solzi de argint.

La rândul său, un fel de pește-cometa are mai multe soiuri:

 • roșu – are o culoare roșu aprins și o coadă destul de elegant+
 • negru – Are o culoare de cărbune negru și o coadă asociat, fără o tăietură largă+
 • Sitseva – cu pete colorate, coadă lungă și dimensiuni destul de miniaturale aproximativ 5 cm+
 • Galben – Are o culoare galben, dar fără un reflux de aur, similar cu goldfish, corpul alungit cu aripioare scurte.

Compatibilitate

Din cauza calm, natura non-agresivă a cometelor ar trebui să fie combinate într-un acvariu cu aceeași natură cu pește: sommi, terektias, alți pești de aur, un anzitrus, voulahvosts.

Cele mai multe pește sunt incompatibile Scalaria, bombuses, și tetra altele. Consecințele conținutului comun al speciilor de pește cu bună știință incompatibile poate duce la moartea cometelor, precum și deteriorarea cozii și a aripioarelor. Dacă vă ascundeți indivizii prea miniaturale ca vecini, atunci cometa le poate mânca doar.

Astfel, cometa poate fi păstrate exclusiv cu pesti care nu au obiceiuri predator.

Cultivarea și de îngrijire termeni

Conținutul cometei în acvariu este simplu – trebuie doar să adere la anumite recomandări.

 • Volumul acvariu trebuie să depășească 50 de litri, pentru o pereche de pește volum ar trebui să fie de 100 de litri. Pentru un sejur confortabil de pește, ar trebui să fie făcută fie să cumpere case în cazul în care se pot ascunde și să se relaxeze. Acesta poate fi ca vegetație cu pliante largi și obstacole.
 • Această specie este destul de activ, ei sunt capabili să sară din acvariu, ceea ce va duce la moartea lor. Prin urmare, prezența unui capac este o condiție prealabilă.
 • fluctuații de temperatură de apă de 20-25 de grade sunt permise. În timpul iernii, se recomandă utilizarea de încălzire suplimentară cu echipamente speciale, în timpul verii, dacă este necesar, trebuie să eliminați acvariu într-un loc mai rece.
 • Indicator hidrogen PH – mai puțin de 8 unități.
 • rigiditate permisă a apei – 5-17.
 • Se recomandă înlocuirea unui sfert de apă de zi cu zi pentru a menține un mediu favorabil în acvariu.
 • Solul trebuie să fie selectate mare fără părți ascuțite care pot deteriora pește.
 • Una dintre cele mai interesante, mai degrabă caracteristici ale cometei este dependența de iluminat. Deci, în cazul în care nu există lumină suficientă, atunci peștii de pește și dobândește o destul de palid aspect, astfel încât acvariu este adesea instalat într-un loc luminos sau cu dispozitive de iluminat suplimentare.

Atunci când comete în creștere ar trebui să se țină seama de faptul că acestea sunt destul de repede în măsură să polueze apa ca reziduuri de alimente și secreții. De asemenea, comete cum ar fi relaxarea solului, ca urmare a care plantele de acvariu sunt adesea pe moarte. Dacă preferați conținutul de plante în acvariu împreună cu comete, ar trebui să alegem vegetație cu un sistem radicular puternic. Poate fi Elodea, Wallinia, colan.

  Și, de asemenea, pentru a evita dezvoltarea proceselor de putrezire, este necesar să se prevadă în acvariu un bun sistem de filtrare și instalarea compresorului.

  Cometele, împreună cu alți locuitori din acvariu pot imbolnavi. Cele mai multe boli comune între ele sunt următoarele.

  • creșterea apetitului alimentar. Semnul de supraalimentare este burta umflată, peștele după hrănire se transformă burta în sus. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să se supună foame ei pentru câteva zile, precum și se adaugă o soluție de permanganat de slab pentru acvariu,
  • Hidropizie. Destul de boala inestetice însoțită de ridicarea scalelor, filare a coloanei vertebrale și curbura spinării. În acest caz, partea bolnavă trebuie repalted separat de alți locuitori din acvariu, apa schimbarea zilnică cu adăugarea unei soluții slabe de mangan,
  • Când otrăvire cu apă sau un sistem de filtrare sărac apare scabia. Semnul acestei boli este faptul că itchs de pește despre suprafață, nervos, se observă. Tratamentul este reinstalarea de pește în apă sărată slab rece,
  • Deseori, puteți vedea modul în care peștele înoată în sus burta. Acesta este un semn al unei frezare. Măsuri de pește de recuperare sunt de a reduce nivelul de apă de până la 6 cm și modificarea temperaturii apei pentru câteva grade mai mare decât în ​​condiții obișnuite. Într-o perioadă de carantină, să accepte în mod exclusiv produse alimentare care trăiesc.

  Ce și cum să hrănești?

  Cometele se disting printr-un apetit bun, astfel încât volumul de alimentare de pește ar trebui să fie monitorizate. Meniul ar trebui să fie atât de legume și alimente vii sau congelate, cu adaos de produse alimentare uscate vândute în magazine pentru animale de companie. resturi alimentare ar trebui să fie eliminate de aproximativ 15-20 de minute după hrănire.

  Pentru produsele alimentare sunt folosite Artemia, Kratovrat, Daphnia, Cyclops. Și, de asemenea, potrivit Motyl. În ceea ce privește produsele alimentare de legume, puteți tăia în bucăți mici Castraveții, salata verde sau frunze de spanac.

  Proștii sunt permise sub forma unui terci – hrișcă sau orez. Hrănirea produse de 2 ori pe zi.

  Cu toate că peștele nu este prea pretentios în produsele alimentare, persistența ar trebui să fie frica. Poate provoca boli ale sistemului digestiv. Ar trebui să fie amintit acest lucru Cometele pot transporta în siguranță grevele de foame de până la 2 zile.

  Sexualitate și reproducere

  Ca majoritatea ființelor vii, peștele de cometă diferă în podea. Natura a furnizat următoarele diferențe.

  • Femeile pe comportament bărbați mai activi și, de asemenea, au o culoare mai luminată și dimensiuni mari. Finnele la femele sunt puțin îndreptate, gaura anală a fost convexă, în timpul perioadei de reproducere, burta este rotunjită și o mică umflare.
  • Bărbații sunt mai puțin activi, au rotunjit, niște aripioare scurte. Zona găurii anale este solidă, în spatele buricului, există o creștere, gaura anală este concavă. În timpul perioadei de reproducere, puteți distinge bărbații pe următoarele caracteristici – dungile albe se manifestă în apropierea galerii.

  Pentru cometa de reproducere utilizează o capacitate separată de la 30 la 50 de litri. Se reproduce aici, iar în prăjiturile ulterioare. Femeie și bărbați ar trebui să fie ales de peste doi ani. Pentru a accelera procesul, temperatura apei poate fi crescută cu 2-3 grade.

  După fertilizare, femela poate dura până la 10 mii de ouă. După depunerea icrelor de bărbați și femei, se mută într-un acvariu separat, deoarece acestea pot înghiți prunci și se prăjește.

  Flinks apar în aproximativ 1-2 săptămâni. Apoi, în a doua jumătate a săptămânii viitoare ele devin capabile de a consuma furaje. Ca un feed, puteți utiliza praf viu, Daphneia.

  Gold Fish Comet va decora acvariu. Structura elegantă a cozii și aripioarele nu vor lăsa fanii indiferenți de acvarii. Pește necesită o îngrijire ușoară, și cu grijă, este capabil de a incanta ochiul pentru o lungă perioadă de timp.

  Pe caracteristicile de pește cometa, a se vedea video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: