Fish Lion mână: Descriere, Reguli de conținut și de reproducție

Fish Lion mână: Descriere, Reguli de conținut și de reproducție

Lionogol – Aceasta este o destul de popular în lumea creației acvariu, care nu necesită îngrijire complexă și condiții speciale de conținut. Chiar și un crescător de novice va fi capabil să asigure confortul acestui pește, iar procesul de creștere nu va provoca dificultăți. Cu toate acestea, unele reguli încă mai trebuie să se observe că peștele trăiește o viață lungă și sănătoasă.

Descriere

Acest pește are un trunchi indesata. Coada fin la partea de sus formează un colț ascuțit, conectarea cu o parte din spate. Capacele cu ochiuri mari și partea superioară a vârfului sunt acoperite cu sigilii mari, care sunt formate în trei luni și amintesc apariția coamei leului – pentru această caracteristică a capului leului și a primit numele său. Uneori excrescențele generice sunt atât de masive pe care le ascund chiar organe vizuale. Muchia de pește nu are nimic, iar coada și aripioarele anale au o formă împărțită.

Sunt culori de leu de culoare diferită, dar unul este aproape neschimbat, contrastul culorii fluxului în raport cu principalele vestigii umbra. Tipuri de Red sunt populare: poate fi un pește roșu cu pete albe sau, dimpotrivă, un animal de companie alb cu capace cu ochiuri mari roșii. Unele tipuri de capete de leu roșu sunt numite chinezesc, este caracterizat printr-o culoare roșie saturată de partea superioară și forma Fin Sălbatic Coada cu patru Procesiunile. specii japoneze se referă, de asemenea, la Ranch, este încă numit scaunul coreean leului. Caracteristica sa este faptul că formarea pe cap este formată numai în vârstă în vârstă de 2-3 ani.

specii, Precum aquarists aprecia aur și roșu pal. Neobișnuit în acvariu arata pește alb cu un top negru. Toate tipurile pot ajunge la o lungime de 20 cm. O varietate interesantă este lionogol Cichlid. Acesta este un pește verde-oliv, cu sudoare maro, albastru sau albastru, pentru care stilul neobișnuit de înot este caracteristic. Dar ciclide este un cu totul alt fel de pește, precum și normele sale de conținut pot fi diferite de cele prezentate aici.

Citește mai mult  Hrană cu proteine ​​scăzute pentru câini

Îngrijire

Acesta este un pește destul de mare, și, prin urmare, va avea un acvariu mare pentru conținutul său – 50 de litri de apă. Această creație preferă o mulțime de încurcați în pământ decât creează adesea un chin și murdărie, astfel încât expertii recomanda ca un sol pentru a utiliza nisipul unei fracții mari sau pietricele – apoi salvați puritatea acvariu va fi mai ușor.

Asigurați-vă că pentru a planta plante de acvariu din rezervor. Dar, în cazul în care vegetația este fragilă, capul leului se va deteriora rapid maneta. În plus, murdăria se acumulează adesea pe plăcile de frunze. Pentru a evita aceste probleme, este recomandat să se utilizeze culturi acvariu pentru aterizare cu frunze rigide și rădăcini puternice. Pentru fiabilitate, rizomul poate fi întărită suplimentar de pietre. De obicei, acvaristicii sfătuiesc cubul, Eldeute, Sagetaria, valinstrerul lui Goldfish.

Permisibil pentru capetele de leu Limite de temperatură + 18 … 30 de grade. În lunile de iarnă se recomandă reducerea temperaturii la + 15 … 18 grade, restul timpului Indicatorii optimi + 18 … 23 grade Celsius. Obțineți un filtru puternic de înaltă calitate, deoarece acești oameni iubesc să împrăștie murdăria. Dacă este echipamentul intern, apoi curățați-l de 1-2 ori pe săptămână. În cazul utilizării unei unități externe, uneori este suficient să curățați de câteva ori pe an. Și dotați sistemul de aerare în rezervor.

Rigiditatea recomandată a apei pentru conținutul capetelor leului – 8-25, aciditate – 6-8 unități. Dacă proprietarul a observat că animalele de companie acvariu sunt pasivi și judecând după apariția disconfort, trebuie umplut cu sare în proporții de 5-7 grame per 1 litru de apă. apă sărată nu este teribil pentru capete de leu, care rezistă perfect salinitatea până la 15%.

Nu uita în fiecare săptămână pentru a produce o schimbare de 30% din volumul total de apă și se toarnă apă remarcabilă pentru o zi.

Hrănire

Hrănirea produse de 2 ori pe zi. Este necesar să peștilor hrana dozată astfel încât acestea să aibă timp să înghită hrana propusă timp de 5 minute. Meniul pentru capete de leu ar trebui să fie terminat hrana pentru animale, vegetale și animale alimente speciale. Proprietarii cu experiență recomanda hrana peștilor de aur cu plante în mărime de 60%, iar cota de uscate și produse de origine animală ar trebui să ia 40%.

Citește mai mult  Acari Ciri feed opinie

Printre verdeață dorit, puteți utiliza spanac, frunze de salata, fierte hrișcă, mei, fulgi de ovăz, legume și fructe. Unii crescatori sunt în mod special pentru animalele lor crescute. Bună delicatețe va fi molia proaspete și congelate, Artemy, dafnia. Nu vii ficat capete de leu și de carne.

Dacă mâncarea uscată este utilizată la putere, atunci este necesar să-l lase pe o jumătate de minut pentru a lăsa apă inquarium, și numai după aceea ofertă de pește. În cazul în care alimentarea este înghețat, atunci este pre-zona.

O dată pe săptămână Lasă pește foame – Descarcarea Zilele sunt foarte utile pentru locuitori acvariu.

Compatibilitate

Lvnogolovka iubitor de pace și creaturi prietenoase, care obține perfect, împreună cu cele mai multe tipuri de pește. Vecinii Bad poate fi rapid și pește activ. Deci, la Orthi aliați nedorite includ comete, pește de aur ordinare, Schubunkkin. Faptul este că capete de leu sunt proporții neobișnuite, și în legătură cu acest lucru, mișcările lor sunt mai degrabă inhibate. Tapițat lângă tovarăși mai energici, capul lui Leu va rămâne întotdeauna foame, fără a avea timp să-și apucă porțiunea. Și, de asemenea, evitați co-șederea unui eseu de leu cu pește agresiv, astfel încât acesta din urmă nu va face rău creaturilor calme lente. Acestea includ, de exemplu, Barbus, cikhlida, Guraura.

Uneori capul leului rămâne neterminat din cauza vederii sale slabe, deoarece capul său de pe cap duc adesea la această problemă. Prin urmare, această specie este recomandată să se stabilească lângă aceiași vecini cu jumătate de dimensiuni – telescoape, bule și non-afiliați Goldfish. Și poate coexistența pașnică cu Danio, Terechi, Som Chapachal și alte pești pașnici.

Cum de a rasa?

Acest tip de pește este bine multiplicat la domiciliu, dar în perioada de reproducere, ele sunt importante cât mai aproape de mediul natural. Ca producători, proprietarul alege cei mai sănătoși indivizi. Pentru depunerea icrelor, va fi necesară capacitatea de cel puțin 70 litri. Pentru un rezultat de succes, este posibil saptamana inainte de o reproducere la femele și masculi diviza, în scopul de a „încălzi“ atracția lor unul de altul. Și în această perioadă, se obișnuiește să se umple din nou de pește viu în alimente.

Citește mai mult  Cum să taie ghearele papagal ondulat?

In reproducere a plantelor, plante vii de plante, de exemplu, elodea este potrivit. Dar puteți utiliza, de asemenea vegetație artificială. După săptămâna, separarea individului masculin și feminin sunt plasate în acvariu pregătit și de a reduce treptat temperatura apei la +11 grade, după care au încălzit lent la o viteză de 2 grade pe zi. Deci, temperatura este reglabilă până când peștele începe peștii. Cel mai adesea, procesul are loc la o temperatură de + 20 … 23 grade Celsius. In tot acest timp, pește proteine ​​alimentare hrană, de exemplu, Artemia. POWER TRATAMENT, DAR dozați. Toate fragmentele alimentare dezarmat trebuie să elimine imediat sifonul, precum și în fiecare zi pentru a schimba 20% apă de acvariu la proaspătă.

Înainte de depunerea icrelor, masculul începe să-și alunge iubita lui timp de câteva zile, în aceste zile pot fi observate ca culoarea de pește devine mai saturate. împingeri individuale pentru bărbați o femelă la plante pentru a stimula pentru a arunca caviar. Ikrometania are loc în termen de 2-3 ore, în acest timp de pește reușesc să amâne până la 10.000 de ouă.

După aceea, părinții pot fi lansate din nou, în caz contrar ele vor începe viitorul descendenți ai acestora.

Flinks va părea după 4-7 zile. Young este recomandat pentru furaje cu feed-uri lichide speciale, în timp, acestea pot fi traduse în fulgi și artemiei. În primul rând, copilul este vopsit într-o culoare maro sau negru, cu timpul culoarea se schimbă la caracteristica pentru capete de leu.

În următorul videoclip, veți găsi informații suplimentare despre pește Lionoglovka.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: