Grand Câine Feed Review

Grand Câine Feed Review

hrana pentru animale Grand Dog a câștigat popularitate extraordinară pentru o serie de motive. Producătorul a dezvoltat o dietă premium pentru pisici și câini de diferite rase, având în vedere o serie de criterii. Vi se oferă atenției o cunoștință mai detaliat cu brand-ul, precum și o trecere în revistă a serialelor de furaje pentru animale de companie.

descriere generala

Dogul Grand Brand aparținea primei categorii și produse de-a lungul anilor. Compania dezvoltă diferite serii pentru câini și pisici de rase. Produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, nu există arome artificiale, OMG-uri și coloranți. Orice hrană este saturată cu vitamine și minerale complex, principala sursă de proteine ​​este legume carne proaspătă, ingredientele rămase sunt uscate și fructe, boabe, ierburi. Produsele sunt recomandate de crescătorii profesioniști și veterinari, pe lângă faptul că, în sortiment puteți găsi rații de animale cu anumite probleme de sănătate. Există serii separate pentru animale sterilizate care sunt predispuse la obezitate.

Este imposibil să nu menționat prezența produselor hipoalergenice, care nu includ culturile de cereale, prin urmare, potrivite pentru animalele de companie care suferă de o reacție negativă la astfel de componente.

Descrierea alimentelor feline

Seria Mare Cat include ingredientul principal al cărnii (carne de vită) și ficat, compoziția este o făină de pui care îmbunătățește digestia. Datorită conținutului ridicat de proteine ​​animale, animalul de companie este format din scheletul muscular dreapta, care adaugă imunitate energetică și întărește. Ingredientele rămase includ orez și grâu, vitamina complex de calciu, potasiu, crom, cupru, fier, iod și acid folic. Producătorul a adăugat o afine în furaj, care saturează organismului prin aminoacizii și acționează ca carbohidrați. Pentru a îmbunătăți metabolismul în organism, dieta include acid pantotenic.

Citește mai mult  Cum de a apela o pisica si pisica Scottish Fold rasa?

O riglă cu carne de pasăre (pui și curcan) este la mare, restul de ingrediente sunt aceleași ca hrana anterioară. Trebuie remarcat faptul că această opțiune este animale de companie potrivite cu stomacul sensibil, carnea este ușor de absorbit și costume de bine, fără a provoca nici un disconfort. Nu este nici un secret faptul că pisicile dragoste pește, și dacă dvs. preferate este sensibil, să acorde o atenție la produsele cu somon și păstrăv, care nu o vor lăsa indiferenți.

sortiment Producătorul are produse pentru gurmanzi. O serie de carne de struț, ficat de curcan si carne de miel provoacă un mare interes. Acestea sunt produse de proteine, care sunt perfect combinate între ele, creând o sursă de energie și de gust uimitoare. Trebuie remarcat faptul că, în carnea de struț nu există nici colesterol, iar mielul nu provoacă o reacție alergică, astfel încât o astfel de alimente este destinat animalelor care au intoleranță la anumite componente. Ficatul conține vitamina K, care are un efect pozitiv asupra metabolismului și sănătatea țesuturilor de legătură, împreună cu aceasta, produse satura organismul cu vitamine din grupa B și E. Producătorul nu exclude legumele din dieta, asa ca foloseste o varza de frunze, în care există proteine ​​vegetale și aminoacizi importanți.

Fiecare furaj este conținut complex de vitamina, retinol, acid ascorbic și acid nicotinic.

Compania a dezvoltat o serie de hrană umedă sub formă de alimente conservate, care pot fi combinate cu un regim alimentar uscat. De exemplu, un sufleu cu carne de vită într-un aditiv de gelificare natural, cu un număr minim de cereale va oferi adevărata plăcere a unui animal de companie. Astfel de produse au o valoare nutritivă ridicată.

Citește mai mult  Orez Amadina: Conținut și reproducere

Gama de produse pentru câini

Seria SUPER PREMIUM CLASS este oferit în mai multe versiuni in functie de rasa – MAXI (mare și câini gigant), Regular (medii și mari) și mini (miniatură). Compoziția include carne de vită, care este principala sursă de proteine. Aceasta duce la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, afectează în mod pozitiv sistemul nervos și întărește scheletul. În plus, carnea roșie îmbunătățește nivelul de hemoglobină și acizi grași saturați corpul cu fier, care este la fel de important. cicatricea Beef este o excelenta sursa de potasiu, magneziu, zinc, fier și alte elemente utile. În hrana Maxi folosește carne 65%, ceea ce este un mare avantaj. Grâul umple echilibrul glucidelor în corpul unui animal de companie, și ulei de pește actioneaza ca o sursa naturala de omega-acizi care îmbunătățesc starea pielii și creșterea calității lânii.

În cazul în care animalul are un răspuns alergic la componente, puteți lua în considerare seria sensibile, care include orez solidă și de miel carne. Acesta este un aliment hipoalergenic destinat reprezentanților rasele medii și mari, care au o digestie sensibilă. Mielul este ușor de perceput de către organism, astfel încât seria poate deveni o alegere excelentă ca primul praf catelus. Mielul este saturat cu vitamine, aminoacizi și conține oligoelemente care garantează nu numai lână frumos și piele, dar, de asemenea, un ficat sănătos, tractul gastro-intestinal, sistemul cardiovascular. Ingredientele, care fac parte din, furnizează organismului un complex de vitamină și minerale, care contribuie la prevenirea diferitelor boli, inclusiv la oncologice.

În feed, există o cicoare, un furnizor de inulină, care este utilizat în alimentația dietetică și crește stabilitatea corpului înainte de bacterii rău intenționate.

Puppicul mare se referă la superpremiumul categoriei și este destinat pentru cățeluși mari de rasă. Ingredientul principal este Mielul, în plus față de carnea de bivoli, mere, morcovi și afine, barăci și ulei de pește, precum și un set de vitamine. Originalul poate fi numit alimente cu carne de struț, care nu provoacă o reacție alergică, raportul său este de 70%, printre alte ingrediente, sunt prezentate carne de curcan, orez brun, mere și minerale complexe.

Citește mai mult  Feller umpluturi de toaletă TAFI

Examinați recenzii

Numeroase comentarii de proprietari sunt cele mai concentrate pe o largă varietate de feed-uri ale producătorului Grand Dog, printre care puteți găsi un regim alimentar echilibrat, nu numai pentru câini, dar și pentru pisici. Compoziția naturală, utilizarea de carne proaspătă și complexul de vitamine face ca produsele astfel în cerere. Mulți recomanda ca acest produs, care a reușit deja să demonstreze calitatea și siguranța lor, în afară, animale de companie de la el sunt încântați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: