Toți câinii despre Grand Prix-ul pentru câini

Toți câinii despre Grand Prix-ul pentru câini

Multe nume de animale de companie au observat că numai excluderea rar de câine mâncat aceeași mâncare pentru o lungă perioadă de timp. Acesta nu este un semn bun și în viitor este plină cu diverse probleme și campanii de la medicul veterinar. Cel mai bine este să preveniți această problemă simplă – trebuie doar să modificați dieta animalului de companie din când în când. Unul dintre feed complet, care nu numai că nu va afecta animalul de companie, dar poate chiar îmbunătăți starea sănătății sale și bunăstării, este Grand Prix. Faptul că Grand Prix hrană este, precum și componente le fac pline, citiți în acest articol.

Avantaje și dezavantaje

Vom analiza mai multe beneficii ale acestui produs și motivul pentru care aparține clasei premium.

 1. Ca parte a alimentelor pentru câinii Grand Prix, într-adevăr, Prezentați proteina „dreapta” – carne naturală.

 2. Compoziția nu include „suzeta“ (În ceea ce privește condițiile nutriționale pentru corpul câinilor). Acestea sunt cereale – de multe ori este grâu, porumb și produsele lor de prelucrare.

 3. Compoziție bogată de vitamină și minerală.

 4. Destul gamă impresionantă. În ciuda acestui fapt, este aproape imposibil de a obține confuz. Ambalare de alimentare pentru fiecare categorie de câini este evidențiată în culoare excelentă.

 5. Costul produselor este mai mic, decât cu analogii premium.

 6. Considerat de alimentare aproape completă. Pur și simplu pune, este permis o tranziție completă la nutriție prin aceasta dieta.

Cu toate acestea, există unele dezavantaje ale produselor.

 1. Practic, hrana pentru animale nu este distribuit în vânzare liberă. Chiar și în magazinele online, nu o puteți găsi întotdeauna.

 2. Unele componente producător nu preferă să descifreze. De exemplu, antioxidanți. Ce fel de origine – de neînțeles.

Citește mai mult  Descrierea și condiții pentru conținutul de pisici orientale negru

Gamă

Întreaga GRAND PRIX gama propusă de hrană pentru câini pot fi împărțite cu îndrăzneală în două grupuri mari.

Mâncare uscată

Constă din trei linii.

 • Mic. Produsele cu o astfel de notă sunt disponibile pentru cîini mici și mini. Include următoarele soiuri: adult (destinate pentru adulți), junior (acest produs puteți hrăni puii), de miel pentru adulți (miel alimentare și orez pentru câini adulți), miel junior (furaje cu același gust, dar pentru catei). Toate produsele au un marcaj s sau mici. Vanzare în cutii de 0.8 kg și 2.5 kg.

 • Mediu – Produs pentru animalele de companie în creștere la dimensiuni medii. Include următoarele soiuri de furaje: adult (pentru adulți), Junior (pentru un tânăr), carne de miel pentru adulți (cu miel și gust de orez, dieta pentru adulți), carne de miel junior (produse similare, dar pentru catei). Aici pe toate pachetele pe care le puteți găsi marca M sau mediu. Vanzare în cutii pentru 2.5 kg și 12 kg.

 • Mare (Pentru cîini mari). Include următoarele soiuri de furaje: Adult mari (pentru rasele de talie mare), mari Junior (pentru câini de talie mare din rasa), Large Adult miel (pentru câinii de talie mare, furaje cu miel și orez), mare Junior miel (pentru pui de câini de mare rase, dieta cu miel și orez). Vanzare, de asemenea, în cutii cu 2.5 kg și 12 kg.

Principalele componente sunt carne deshidratate (35%), orez (30%), drojdie de bere, ulei, plante (cimbru, rozmarin, ginseng). Costul – de la 400 de ruble la 6 mii de ruble.

Umed

Gama de alimentare umedă de la producător este mult mai simplă și include trei nume: „Sufflee cu legume”, „bucăți în sos, miel cu dovleac” și „bucăți în sos, iepure cu morcovi”. Toți au numele oficial – „Conserve Full Found pentru câini”. Vândut în borcane metalice pe 0.4 kg. Compoziția include ingrediente cum ar fi carne (aproape 30%), vitamine (A, D, E), substanțe minerale (calciu, fosfor), precum și uleiuri, drojdii și legume (aproximativ 4%). Preț – 180 de ruble.

Citește mai mult  Ce dimensiuni sunt Labradorii?

Examinați recenzii

Cumpărătorii au observat că granulele produsului uscat sunt destul de mari pentru ca câinele să mestece și nu imediat înghițită într-o sumă imensă. Și consistența granulelor este, de asemenea, menționată – sunt suficient de moi pentru a se asigura că câinele poate fi rănit. Una dintre surprizele plăcute și neașteptate pentru cumpărători a fost un cadou care este atașat la comanda alimentării unui reprezentant oficial – o lamă de măsurare cu un logo de marcă. Furajul este un miros plăcut pe care îl place animalele de companie. Când primiți mai întâi mâncarea, problemele legate de tranziția la o altă hrană nu apare, chiar și un cățeluș va fi fericit să zboare o nouă mâncare.

Alimentele în majoritatea cazurilor nu provoacă tulburări intestinale la animale, spre deosebire de analogii bugetari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Valentina

  Ce înseamnă „Grand Prix-ul pentru câini” și cum pot participa cu câinele meu la acest eveniment?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: