Greutatea și creșterea Rottweiler: principalii parametri ai rasei

Greutatea și creșterea Rottweiler: principalii parametri ai rasei

Rasa Rottweiler este evidențiată de maxilarile sale masive fizice și puternice. Pentru dimensiunea lor mare, cea mai puternică putere a acestor câini, printre altele, este adesea numită „sportivi”.

Departe de lumea crescătorilor de câini, oamenii consideră că acești luptători ai animalelor de companie, dar aceasta este o greșeală. Prin ea însăși, acest tip de-bun blând și ușor leneș, dar nevoia de formare timpurie și socializare nu este anulat. Astăzi ne vom uita la ceea ce este permis de creștere și greutate pentru aceasta rasa.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Foarte isteț

(Evaluare 5 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Foarte usor

(Evaluare 5 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Rottweiler” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Particularități

Astfel încât favoritul a crescut frumos și îndoit, este necesar să-și controleze greutatea și creșterea de la naștere. La primii pori ai vieții sale (cu nutriție adecvată), animalul vă va surprinde de ritm. Cu 6 luni, greutatea va crește de 10 ori, iar creșterea este de cel puțin 3 ori. Acesta este un indicator normal pentru rasa descrisă.

Pentru urmărirea amănunțită a ritmului de dezvoltare a unui catelus, crescătorii de câini foarte responsabili conduc tabelul de creștere și greutate pe lună. Este necesar pentru a ști exact când favorit a început să câștige în greutate mai puțin, și, dacă este necesar, a fost posibil să se arate toți parametrii făcute de un specialist pentru a lua decizia corectă.

Pana la varsta, este necesar să se reglementeze nutriția ei prieten cu patru picioare.

Creșterea și dezvoltarea unui catelus de luni de zile

1 lună

Pentru a nu dăuna copilului rapidă, este necesar să se apropie competent alegerea modurilor de alimentare și de putere. La această vârstă, laptele matern va fi destul de suficient, cu condiția ca tarfa consumă cantitatea necesară de vitamine și minerale. În acest moment, creșterea catelul in greabăn va fi 20-22 cm, iar greutatea este de 3,5 până la 4,5 kg.

2 luni

În 2 luni, catelusul trebuie să încerce mai întâi carne crudă, care trebuie să fie tăiate în bucăți mici (sprieving o bucată mare, va fi foarte dificil pentru el). În acest moment, dieta este timpul pentru a include produse fermentate din lapte, precum și ouă, legume și cereale.

Pat trebuie să mănânce de 6 ori pe zi. În timpul zilei, preferatul ar trebui să primească:

  • Nu mai puțin de 200 de grame de carne+
  • 400 ml de lapte+
  • 100 de grame de Kashi+
  • 150 de grame de brânză de vaci și același număr de legume.

În acest moment, creșterea ar trebui să fie de cel puțin 29-33 cm, cantareste un catelus 8-9 kg.

3 luni

La vârsta de 3 luni, animalul de companie este timpul să se traducă în 5 mese pe zi, crescând numărul total de alimente. Carnea nu ar trebui să fie mai mică de 500 de grame pe zi. Lapte de până la 500, și brânză de cabană, cereale și legume – până la 200 de grame pe zi. În acest moment, catelul trebuie să cântărească 14-17 kg, iar creșterea sa ar trebui să fie de 47-48 cm.

4 luni

În 4 luni, nu vor exista schimbări importante în dietă. Păstrați hrănirea ca înainte. Creșterea catelului în acest moment va fi de 50-51 cm, iar greutatea – 17-23 kg.

5 luni

La 5 luni, este timpul pentru a reduce numărul de alimente de până la 4 ori. Porțiune Creșterii carne la 500 de grame pe zi, iar crupa – cel puțin 250 de grame. Greutatea la această vârstă ar trebui să fie de 24-31 kg, iar creșterea – 56 cm.

6 luni

În 6 luni, aveți nevoie pentru a traduce un animal într-un sistem de trei ori de nutriție, cu o creștere a ratei de zi cu zi a Kash de până la 300 de grame. Greutatea la acest punct ar trebui să fie de 30-35 kg, de creștere – 61-64 cm.

7 luni

La această vârstă, o introducere la dieta alimente suplimentare. Este nevoie să se facă treptat porțiuni mici. Numărul de hrană pentru animale de companie și produse alimentare poate ajusta în mod independent, este important să o facă într-o perioadă de timp egală. creșterea lui ar trebui să fie 61-64 cm, greutate – 34-40 kg.

8 luni

Este important să se urmeze postura de catelus. Așa că el nu doare, un bol de mâncare trebuie să fie situat la nivelul pieptului. Cel mai convenabil mod de acest fel va fi un suport special de mare. Amintiți-vă că Rottweiler este predispus la supraalimentare, în legătură cu acest lucru, este necesar să se adapteze cu precizie porțiunea sa. Dacă aceasta este mică – creșterea catelul poate încetini, iar în caz de supraalimentare, probleme de sănătate pot începe.

La această vârstă, dimensiuni ar trebui să fie: Greutate – 36-46 kg, inaltime – 62-66 cm.

9 luni

În acest moment sunt aproape un caine adult, dar cu o nutriție adecvată, în viitor, creșterea va continua. Numărul de recepții alimentare în perioada descrisă timp pentru a reduce până la 2 ori pe zi.

Parametrii de 9 luni Rottweiler: Greutate – 36-50 kg, înălțime – 63-67 cm.

10 luni

Carnea este mai bine pentru a da prime, dar pentru a infecției cu paraziți a evita, unii proprietari l minunez sau biciuit cu apă clocotită înainte de hrănire. Este important să ne amintim că mielul și carne de porc câinii nu poate fi dat datorită creșterii conținutului de grăsime din această carne, care afectează în mod negativ ficatul animalului.

La vârsta de 10 luni, parametrii de animale trebuie să fie: greutate – 36-50 kg, de creștere – 63-67 cm.

În elementele enumerate, lecturi aproape de ideal pentru aceasta rasa sunt date, dar daca catelul tau nu ajunge la ele ușor, nu este critică. Nu există nimic special în faptul că animalele de la o gunoi cresc la viteze diferite. Rețineți că creșterea și greutatea nu sunt cei mai importanți indicatori ai dezvoltării corecte, Mai bine să acorde mai multă atenție Starea generală a animalului de companie, Aveți grijă cât de activă este activă.

Este important să știți că proprietarii rasei descrise cresc într-o înălțime de aproximativ un an, apoi până la 2 ani sau puțin mai mult crește doar masa musculară și greutatea. La cățea, creșterea încetinește sau se oprește cu sosirea primului flux. După aceea, animalul poate crește destul de puțin (doar câțiva centimetri) și apoi va crește doar stilul și construirea mușchilor.

Ce poate afecta greutatea și creșterea animalului de companie?

Această întrebare nu poate avea un răspuns specific. Parametrii câinelui adult sunt pliate de la mai mulți factori:

  • Genetica+
  • Condiții în care Puppy Ros+
  • Calitate de nutriție+
  • Durata plimbări și jogs+
  • Exerciții în timpul antrenamentului.

Vorbeste cu mai multe detalii despre fiecare punct.

genetică

Adesea este tocmai provoacă greutatea undeclosure catelus sau volum piept. Acest lucru se poate datora faptului că câinii de o anumită linie cresc mai lent decât rudele lor.

O altă opțiune este părinții care nu se disting printr-o creștere ridicată și de a construi musculare. Dar, uneori, există excepții în urmă, atunci când, achiziționarea unui catelus la producătorii mici (să zicem, pentru păstrarea în apartament), crescătorii de câini nou-handed a descoperit că prin anul „de hamster crescut un urs“. Ghici care catelus va primi doar va eșua.

Condițiile în care Puppy Ros

Nici măcar conținutul de pui după naștere joacă un rol important, și îngrijirea crescătorului pentru catea gravide. Salvarea cu privire la conținutul de producători, nu va fi capabil de a obține un așternut bun. Dacă mama a suferit vitaminele necesare în timpul sarcinii, atunci greutatea inițială a puiilor va fi mică și se vor dezvolta mai încet.

După naștere, amelioratorul continuă să salveze, doar deja pe puii, o astfel de atitudine nu va duce la rezultate bune. Cele mai norocoase vor fi acei copii care găsesc rapid proprietari buni și, poate, vor convinge pierderea.

Calitate de nutriție

Astfel încât animalul dvs. de companie a fost sănătos și brânză, din primele zile într-o casă nouă, este necesar să o hrăniți cu o masă completă și de înaltă calitate. Unii câini preferă feed-uri finite, alții aleg doar alimente naturale. În acest cont nu există un consens. Trebuie să alegeți alimente adecvate, astfel încât ambele opțiuni să conțină elementele de câine necesare.

Furajul uscat ar trebui să se refere la clasa premium sau mai mare. Când hrăniți cu alimente uscate, un animal de companie ar trebui să stea întotdeauna un castron complet cu apă. În cazul în care câinele se hrănește cu alimente la domiciliu, nu ar trebui să nu fie grus grus pe apă și o terci de terridge bine sudate. Pentru aceasta, carnea se va potrivi bine, Nu mai mult de o dată pe săptămână trebuie să fie pregătită pe bază de pește (peștele trebuie să fie exclusiv maritim, nu râul).

Plimbare și antrenament

Câinele ar trebui să se miște foarte mult și să fugă. Bine dacă va fi traversat teren. În timpul unei astfel de alergări, animalul tratează toate grupurile musculare. Cele mai mici se mișcă catelul, cu atât mai mult va crește și mai eficient.

Animalele mutate Bolile grave la o vârstă fragedă pot, de asemenea, să încetinească creșterea.

Ce trebuie să faceți dacă catelul se află în spatele normei?

Pentru a începe, este necesar să aflați motivul pentru care animalul de companie nu câștigă greutate sau înălțime în greabăn. În plus față de cazul în care problema este în genetică, este greu de a ajuta la ceva. Doar răbdarea stocurilor. Câinele, cel mai probabil, găini colegi, dar se va întâmpla puțin mai târziu.

Dacă cauza creșterii creșterii va fi cultivarea sau boala necorespunzătoare, atunci trebuie să salvați un catelus cât mai curând posibil din consecințele perioadei când a ratat ceva. Nu încercați să accelerați creșterea, folosind hrănirea sau acceleratoarele speciale de creștere.

O decizie mai competentă va fi consultată cu un specialist pentru selectarea medicamentelor necesare de preferatul dvs.

Dacă este în hrănire incorect selectată, este mai bine să creșteți volumul produselor proteice cu conținut de calciu, de exemplu, brânză de vaci.

Greutatea medie a Rottweilerului este de 42-50 kg, maximul – 60 kg. Depinde direct de furnizare și dietă. Cifrele pot varia în funcție de natura încălcării. Pierderea în greutate se datorează adesea unei locații lungi a animalului în căldură. După aceea, cu patru picioare mănâncă mai puțin. PSA pedigree joacă un rol considerabil. În mod ideal, parametrii de creștere a unui caine adult sunt egale cu jumătate din lungimea corpului. În plină creștere, câinele poate ajunge la 68 cm.

Durata medie de viata a Rottweilerul este de 10-12 ani. Cu condiții bune, aceasta poate crește până la 14 ani. Famous și longevivi – câini care au trăit 17 ani.

Cu privire la modul de a alege hrana potrivita pentru catelul Rottweiler, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: