Hipoalergenic Câini: Lista de populare rase

Hipoalergenic Câini: Lista de populare rase

Câinii sunt asociate cu cele mai diferite lucruri: loialitate și agresiune, de protecție și de îngrijire de mers pe jos, simpatie prietenoasă și îngrijorare. Dar cu greu mai grija comună a potențialilor proprietari este riscul de alergii. Din fericire, există soiuri de patru picioare, care sunt mai puțin decât altele provoacă această stare periculoasă.

Particularități

Strict vorbind, animalele absolut non-charled nu se întâmplă. Pervertit, răspuns anormal în corpul uman poate să apară pe absolut orice substanță, chiar și cea, care este încă complet necunoscute, nici printre naturale, nici între sintetizat în mod artificial. Cu toate acestea, există rase hipoalergene de câini, mult mai puțin frecvent în sursa de pericol. Trebuie să se înțeleagă că reacția organismului este aproape imprevizibilă.

Chiar și medicii experimentați nu pot da atunci când consultați un răspuns clar – există un risc de reacție patologică sau nu.

Mai mult decât atât, uneori un câine provoacă manifestări dureroase și contactul cu celelalte treceri fără urme. Important: Numai indivizii sănătoși pot fi comparate cu alergenicitatea. Prezența celei mai mici boli, în special dermatologice, în rădăcină schimbă imaginea. Dar există câteva momente care disting animalele cu proprietăți alergice minime.

Valoarea critică are:

 • Lungimea lâniei+

 • Amploarea animalului însuși+

 • Intensitatea izolării salivei+

 • caracter.

Este adesea comun în opinia că excesul de lână provoacă o mai mare măsură. Dar mai puține păr sau o lungime mai mică nu înseamnă că pericolul este mic.

Multe scurt-paste animale de companie lenjerie in fiecare zi, astfel încât alergeni merge într-un mediu extern continuu. Ieșirea este simplu – intensitatea MOLT este de asemenea considerabilă.

roci non-charled pentru cea mai mare parte au dimensiuni modeste sau dimensiuni medii. Cu cat mai mare individ, mai activ sosirea alergenilor în afara. Dar este important să se ia în considerare o altă nuanță – reacțiile patologice depind de o substanță provoacă. un pericol foarte grav reprezintă o saliva câine. Aceasta poate provoca iritații severe ale pielii.

De aceea, toți cei care suferă de alergii la nimic, sau chiar pur și simplu rude care au alergii, aceasta este în valoare abandonarea achiziționarea de câini, care de multe ori a picurat saliva.

Dar este important nu numai valoarea totală a acesteia. Prea frecvente mijloace Barking picături de salivă acoperi în mod constant de pășunat.

Deoarece indivizii sunt mai puțin periculoase echilibrate din punct de vedere alergii. Pentru a reduce riscul la un nivel minim, aveți nevoie în continuare:

 • menține curățenia (de îmbăiere)+

 • sistematic curat într-o casă sau un apartament+

 • controla în mod constant de sănătate pentru animale de companie, boli cronice și ascuțite trata+

 • Conduita dezinfecție (mănuși de luptă)+

 • animale de companie vaccinează+

 • vizita în mod regulat medicul veterinar și să îndeplinească cu strictețe rețetele sale.

principalele rase

Printre cele mai mici câini, pe care nu există nici alergii (sau, mai degrabă, este aproape absentă), puteți numi cu încredere Affenpincing. Chiar și cele mai mari indivizi în înălțime nu depășește 0,27 m. Affentpinchcher pot avea părul de lungimi diferite. Cu toate acestea, în orice caz, nu învață, și, prin urmare, cu o precauție rezonabilă, riscul de contact cu alergenul se reduce la minim. Un alt avantaj al rasei este că nu se golește un miros urât.

Dar nu totul este atât de simplu: pui de affontinone sunt vândute rar și la un preț ridicat. Într-o anumită măsură, aceste deficiențe sunt compensate de costurile de întreținere relativ modeste. Rasa este o sănătate foarte stabilă și nu capprită. Se scaldă în medie 1 timp în 30 de zile. Încă nevoie de tunsoare regulată.

Lista câinilor hipoalergeni include Coton de tulwar. Această varietate de animale au apărut în antichitate în Madagascar.

O caracteristică caracteristică a ei este o haină de culoare albă de lux „. La touch blana de Tulararov aminteste mai degraba wat. Important: rasa de hipoalergenic numai în condiții favorabile – când părul îngrijește cu atenție îngrijirea cu atenție.

Citește mai mult  Dominicie pentru hamster: Caracteristici, soiuri, opțiuni și instalare

În acest caz, îngrijirea presupune deducerea sistematică și spălarea. Cel mai bine este să combinați aceste proceduri și să le conduceți unul după altul, apoi rezultatul va încânta.

IMPORTANT: TULEARA După spălare, trebuie să uscați imediat uscător de păr.

O altă rasă excelentă de alergie – Levretka. reprezentanții ei seamănă cu ogarii, mult mai puțin decât în ​​dimensiune. Nu este nimic surprinzător în acest lucru, deoarece camera de zi este doar un membru al grupului de câini de ogar. Acesta se distinge prin bunătate și devotament față de oameni. Ceea ce este important, nu apare nici un miros caracteristic neplăcut al multor altor caini. Aceste linii de rasa foarte mici. Pentru a elimina toate murdărie posibil și părul în exces, este suficient pentru a șterge moale mici bombardament umezit materiei.

Dar este important să se înțeleagă că stânga-handlets sunt considerate nepotrivite pentru copii și adolescenți în special activi. Ei au oase prea fragile, și orice efort excesiv, orice neglijență poate duce la răniri grave.

Alternativă bună la ele pot fi considerate Bedlington Terrierul. O astfel de rasa nu se distinge prin dimensiuni mari, și în ciuda acestui fapt, are caracteristici excelente de securitate.

Gros lână ar trebui să nu provoca suspiciuni – pentru că bleedingtones nu pierde și nu emană un parfum rău.

Pierderea parului este încă posibil, cu toate acestea, se întâmplă doar când ștergeți. Prin urmare, este recomandabil numai în locuri special amenajate, care imediat după calcinare ar trebui să fie măturat și spălat cu atenție. În mod ideal, bleedingtones sunt calculate zilnic. tunsoare sistematică va avea nevoie, de asemenea,.

In topul celor mai buni caini hipoalergenice si terrieri goi americani. Numele lor este elocvent – corpul animalului nu are hairproof. Mai mult decât atât, pielea terrier-ului nu se exfoliază, dar el nu are tendința de a latra des. Prin urmare, toate cele mai periculoase alergeni, practic, nu bloca apartamentul sau casa.

Dar aceleași avantaje sunt întoarse în jurul valorii și minus grave – Terrier-ul american este suspendat.

În timpul verii, pielea va trebui să acopere cu un câine sungrem. Spectacolul de vezicule și arsurile solare, împreună cu conștientizarea estomparea de animale de companie cu greu vă rugăm să proprietarii – indiferent de cât de mult sunt predispuse la alergii.

Poate uita la I Pentru un alt terrieri de rocă hipoalergenice – tibetană soiuri. Acestea sunt câini mijlocii, caracterizate prin pufoasa. Dezvoltarea puternică a hairproof este compensată de o intensitate minimă Ligny. piele acoperire de la „tibetane“ este foarte rafturi pentru boli, și, prin urmare, provoacă un minim de probleme.

Dar, fără dificultăți, aceasta nu a costat aici – în cazul în care PSA tibetan nu deduce în mod sistematic, blana va începe să cadă în bucăți. Apoi, în loc de a reduce riscul de alergii, ea crește doar. Dar animalul este calm scăldat, iar proprietarii nu au probleme cu procedurile de igienă.

IMPORTANT: Terrier-ul este de obicei dedusă după umezirea. Aceasta va ajuta să excludă senzația neplăcută de câine, și mai calm se va referi la procedura.

Dar dacă alergiile nu sunt animale înfricoșătoare relativ mari, acestea ar trebui să fie familiarizați cu glonțul. Deci, numit câinele ciobănesc, derivat în trecut spontan în Ungaria. Lână pe acest aspect animal arata ca dreadlocks. Acesta este considerat potrivit pentru ambele apartamente și pentru locuințe suburbane. Plăcută pentru multe caracteristici nu vor exista arome rele.

Grave bullet minus este o abundență de lână. Prin urmare, de îngrijire pentru aceasta va trebui să fie mai precis, strict conform programului. IMPORTANT: calcinarea glontul nu este necesară. fire separate sunt separate manual, trecând de la rădăcini la vârfurile. În același timp, fiecare gunoi elimină imediat.

Trebuie avut în vedere faptul că „ungurii“ se scalde doar în timpul verii. Complet uscat câinele poate aproximativ timp de 3-4 zile. În zilele reci poate fi un factor foarte periculos.

Dacă emoționalitatea și prietenia PSA pe primul loc sunt, în primul rând, acestea ar trebui să fie familiarizați cu descrierea Irish Terrier Grâu. Proprietățile sale hipoalergenice se datorează lipsei de molting, lipsa de amprenta și temperament tăcut.

Citește mai mult  Alimente pentru câini puterea de vii

„Irlandez“ va trebui să în continuare în mod constant Calculeaza. moale lor, caracteristic de lână mătăsos nu apare. Puteți face baie la discretie. Cele mai bune linii directoare pentru gazde va fi starea pielii și a părului.

Samoyed Ca merita din roci interne. În recenziile deținătorilor de câini, nu este diferit despre ea oricum despre un animal pufos fermecător.

De asemenea, menționăm în mod constant bunătate și calm. husky-numit Auto Linia 1 dată în 6 luni. Prin urmare, animalele de companie sanatoase nu va distribui alergeni. Un început bruscă de lână care se încadrează mărturie despre afectarea gravă a sănătății.

Dar, în violuri sănătoase, pielea nu se exfoliază, iar matreata nu apare. nu va apărea miros enervant rău. scăldat frecvente de auto-nume, de asemenea, nu va avea nevoie. Singura condiție a unui rezultat bun este o deducere sistematică a lânii. Perii speciale folosesc pentru acest lucru.

Dar dacă Samoyed Laika nu se potrivește oamenilor, ar trebui să se uite la Flaon Buvier.

Această rasă se distinge prin devotament și loialitate. Ea este complet exclusă, care va încânta cu siguranță alergiile.

Bouvier apreciază pentru un alt motiv – lâna ei nu arată ca alți câini. Adevărat, și îngrijirea pentru ea ar trebui să fie mult mai atentă.

Atenție: Flaon Buve este recomandat mai degrabă pentru profesioniști și crescători de câini cu experiență. Apel la specialiști pentru serviciile de tăiere nu este neapărat, dar este extrem de de dorit. În ciuda dimensiunilor mari ale animalelor, ele pot fi conținut chiar și într-un apartament urban.

În ceea ce privește alergiile care ar dori să conducă un stil de viață activ, ei recomandă să înceapă Risenshnuzers. Prin achiziționarea unui astfel de câine, nu va trebui să îndepărtați în mod constant Whiskers și Shreds Lână de la podea.

Lana în sine este lungă și are o structură ondulată. Șocul este destul de paroten. O dată la fiecare 4-6 luni (în funcție de situație), o schnauzer mare trebuie să se tăie.

IMPORTANT: Spălarea frecventă este instantă. Dar, în același timp, după fiecare recepție, se hrănește o barbă și mustață.

Ceea ce mult mai rău, schnauzers sunt o stâncă hipoalergenică numai condiționată. Ele sunt prea adesea cuiate (astfel de instinctele acestei rase), astfel încât distribuția de alergeni va avea loc foarte activ.

Dacă există o dorință de a dobândi un câine mare hipoalergenic mare, va fi un bun candidat Apă portugheză – Este apreciat pentru curaj și recurs extern. Această rasă este considerată potrivită pentru o familie mare datorită dezvoltării + totuși, și ea îndeplinește foarte bine sarcinile de gardă.

Cum de a alege?

Puppies de aproape orice rasă arată foarte amuzant și vizionează jocurile lor distractive pot fi ceas. Dar un lucru este o fotografie, un videoclip sau chiar o expoziție și o altă persoană – îngrijire casual. Prin urmare, alegerea corectă a animalului de companie joacă un rol important pentru persoanele care suferă de alergii. Mai ales această cerință este relevantă pentru astmatici, inclusiv pentru copii. Minorii au nevoie într-adevăr un prieten adevărat care ar dilua senzații dureroase din boala lor.

Una dintre opțiunile corespunzătoare sunt Terrier de frontieră. Principalele sale calități pozitive este o atitudine prietenoasă și o atenție constantă asupra unei persoane.

Un randament similar pentru animalele de companie cu copii și adolescenți în același grad. Este echilibrat și nu arată nici o agresiune pentru oameni.

În același timp, Terrier de frontieră adoră participă la jocuri active.

Ceea ce este important, tunsoarea nu are nevoie – câinele este calculat numai de 2-3 ori pe săptămână. Terrierul de frontieră nu învață.

Un alt potrivit pentru copiii cu alergii rasa grele – Spaniel de apa irlandez. Este avantajos din multe alte soiuri de câini au crescut activitate și prietenie. Într-un fel, aceste caracteristici contradictorii sunt combinate într-un singur individ.

Citește mai mult  Tetradones pitic: caracteristici, sfaturi privind îngrijirea și creșterea animalelor

„Irlandezul“ nu se împrăștie lână pe podea. Nu înclinați să Link și Pog Shi-Tzu.

Datorită acestei proprietăți, precum și din cauza ușurinței de îngrijire și mărimea totală a mici, animalul este mare pentru apartament.

Shi-Tzu este acoperit cu lână matasoasa atingând o lungime destul de mare. Pentru a elimina firele de par suspendate, câinele ar trebui să fie pur și simplu compus.

În cele din urmă, ar trebui să se ocupe de modul în care o persoană care suferă de alergii are nevoie pentru a alege un anumit câine. Toate rasa de mai sus sunt destul de bune, dar să fie limitată la descrierile generale sunt nerezonabile. Este recomandabil să se verifice mai întâi ce natura reacției patologice este tocmai. Dacă cauza principală a alergiilor este un contact cu părul câinelui, pășunatul lung, dar rocile de lenjerie de pat nu va fi mai rău decât soiurile de curățare.

Dacă patologia se datorează răspunsului la saliva, trebuie să acordați atenție calmei animalelor.

Uneori, oamenii suferă de expunerea la căpușe și mătrea de câine. Într-o astfel de situație, animalele de companie vor fi cea mai bună alegere:

 • Mărime mică+

 • cu lână rigidă+

 • Substanțe explozive.

Alte lucruri fiind egale cu prietenii cu patru picioare de saliva sunt cei mai periculoși. Prin urmare, persoanele cu alergii deosebit de intense, precum și cei care suferă de o varietate de specii ei, trebuie să aleagă cele mai calme animale.

IMPORTANT: Deoarece tulburările alergice progresează de obicei și sunt rareori vindecate complet, trebuie să vă fie frică de „aderarea” de noi alergeni.

Care este cel mai corect mod va fi alegerea celor mai sigurei în toate criteriile câinelui. Dacă există cea mai mică îndoieli, este mai bine să se consulte cu experți.

Dar există o altă nuanță – Chiar și care suferă de alergii, este recomandabil să se aleagă un animal de companie nu numai pentru caracteristicile medicale. Alte proprietăți animale sunt, de asemenea, foarte semnificative. De exemplu, reprezentanți ai diferitelor rase necesită diferite grade de atenție. Cineva este suficient pentru a pur și simplu să acorde o atenție, și alți câini au nevoie de contacte fizice frecvente cu proprietarul. În cazul în care nu acorda atenție suficientă, animalul va începe să doară, și acest lucru, așa cum deja cunoscut, crește pericolul de alergii.

Prin urmare, este necesar să se gândească bine, dacă să se asigure îngrijirea câine cu drepturi depline sau nu. Uneori, din cauza aspectului în casa prietenului codalbul, trebuie să schimbați modul de zi și chiar stilul de viață. Nu toată lumea își poate permite un astfel de lux.

IMPORTANT: ar trebui să decidă dacă să cumpere un catelus sau un caine adult. În primul caz, va fi emoțional mai plăcut, iar atașamentul va fi mai adânc.

De multe ori spun că Puii mici oferă multe probleme – și este într-adevăr așa. Dar achiziționarea unui câine hipoalergenic adult nu va fi o ieșire universală. Nu se știe exact cum animalul a fost crescut și instruit și dacă au fost instruiți deloc. Ca să nu mai vorbim de faptul că schimbarea proprietarului de către orice psya este percepută foarte dureroasă. După ce a înțeles cu acest element, trebuie să mergeți la poziția următoare – scopul pentru care câinele este destinat în primul rând.

Există 3 opțiuni principale aici:

 • Racriel și satelit+

 • Păzește pe drum și paznicul de la domiciliu+

 • Animal pur decorativ pentru decorarea vieții tale.

Este necesar să se acorde atenție dimensiunii prietenului cu patru picioare. Într-un apartament mic sau o casă modestă privată, un câine mare nu are sens. Dar, chiar dacă toate aceste elemente „totul este clar“, nu grăbește-te. Necesitatea de a întrerupe cel puțin pentru câteva zile și apoi se gândească din nou totul. Numai astfel încât să puteți lua decizia corectă.

Despre rase de caini hipoalergenice uita următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: