Hussse mâncare pentru pisici

Hussse mâncare pentru pisici

Dieta dezechilibrată pentru pisici poate fi foarte afectată de sănătatea și calitatea vieții lor în general. De aceea, medicul veterinar sunt recomandați să dea preferință feedurilor finite care conțin toate substanțele nutritive necesare. Cu toate acestea, printre o mare varietate de branduri atât de greu de făcut alegerea potrivită, pentru că nu toate acestea oferă, într-adevăr, produse bune. O atenție deosebită merită brandul Husse, care produce o dietă de înaltă calitate a animalelor.

Caracteristici, Pro și Contra

Popularul Husse de brand suedez este implicat în eliberarea nu numai o varietate de animale de companie pentru animale de companie, De asemenea, în sortimentul puteți găsi materiale de umplutură, accesorii pentru animale și toate tipurile de aditivi alimentari.

 1. Ofertele europene de brand de vânzare Super Premium Class, Pentru dezvoltarea de care sunt atrase de profesioniști reale de cazul lor, inclusiv medici veterinari și specialiști în nutriție pe datarea didesome.

 2. Ca parte a rații feline, în mod excepțional ingrediente de înaltă calitate, care sunt produse pe cele mai bune fabrici. Notele companiei care ordonează toate produsele numai de la furnizori cu experienta. În plus față de proteinele animale, hrana este îmbogățită cu complexe de vitamine si minerale.

 3. Procesul de fabricare a hranei pentru animale asupra producției în sine este atent monitorizată, Fiecare etapă este supravegheat de specialiști relevanți.

 4. Neîndoielnică plus este faptul că În compoziția furajelor nu există coloranți artificiali și alte componente dăunătoare, care pot afecta negativ sănătatea animalelor.

Mulți cumpărători vă vor plăcea cu siguranță o gamă largă de hrana animalelor pentru pisici și pisici, dintre care se găsesc atât o dietă clasică pentru adulți, cât și diverse hrană pentru animale cu nevoi speciale.

În ceea ce privește minusurile:

 1. Feedul acestui brand nu este foarte comun în țara noastră, și, prin urmare, este destul de dificil de cumpărat.

 2. În unele rații, este posibil să se detecteze cele mai puternice alergeni pentru pisici, și anume: grâu și porumb. Se crede că utilizarea lor în hrana superafivială este inacceptabilă, deoarece nu beneficiază de niciun beneficiu.

 3. Ca parte a producătorului nu indică ce conservanți sunt utilizați în rații. Și, de asemenea, nu scrie destul de clar despre ingredientele de carne folosite. Indică „carne și derivații săi” sau „carne și subproduse”. Experții cred că pentru o astfel de clasă de hrană, la care se referă producătorul este inacceptabil. Cumpărătorul trebuie să știe în mod clar ce fel de mâncare și ce compoziție alege el pentru animalul său de companie.

Citește mai mult  Pisici roșii Siberiene: Caracteristici de rasă și conținut

Gamă

În actualul sortiment de pisici pentru pisici, puteți găsi următoarele soiuri de hrană:

 • hipoalergenic+

 • Pentru pisoi+

 • Pentru adulți de diferite vârste+

 • Pentru animalele cu nevoi speciale nutriționale+

 • Pentru pisici și pisici sterilizate.

Luați în considerare dieta de pisici în detaliu:

 • alimente mesager uscat pentru pisici mai mari. Această dietă este bogată în proteine ​​animale (pui), care este foarte ușor absorbită. Precum și în compoziție există cartofi. Dieta este potrivit pentru animale cu probleme digestive, precum și cei care sunt prezentate o dieta speciala fara gluten. Datorită conținutului scăzut de grăsimi din rația permite animalelor să rămână într-o formă excelentă, chiar și la bătrânețe, și prezența unei imunitati suporturi complex de vitamine.

 • EXCLUSIV DIGEST Hipoalergenic alimentar EXCLUSIV DIGEST nu conține gluten, susține perfect sănătatea intestinală, precum și imunitatea animalelor. Este demn de atenție la hrana uscata cu un miel și orez, care conține mai mult de 65% din proteine ​​animale.

 • pisoi Kattunge alimentare pot fi achiziționate în volum de 2 kg și 7 kg. Acest produs este o dieta echilibrata cu drepturi depline pentru pisoi mici. Are aproximativ 79,5% din proteine ​​animale (de pui), precum și este îmbogățit cu calciu și fosfor, care contribuie la întărirea dinților de animale mici. Acest furaj uscat ajută la reducerea plăcilor dentare și a tartrului. Dieta este de asemenea potrivit pentru îngrijire medicală și pisicile gestante, aceasta afectează perfect sănătatea intestinelor de animale și a imunității acestora. Compoziția dietei este îmbogățită cu aminoacizi, oh-3 acizi grași și 6.

 • Pentru pisici și pisici adulte, este recomandat să alegeți rația de Exclusive Lyster Îngrijire, care este adecvat în special pentru persoanele active, precum și animalele cu piele sensibilă. Această hrană uscată este o opțiune excelentă pentru animalele care sunt foarte des pe stradă. În compoziția sa, mai mult de 75% din proteine ​​animale, sunt acizi grași omega-3 și 6, precum și vitaminele A și E. Compoziția are atât fibre naturale, care împiedică formarea bulgărilor de lână în intestin.
Citește mai mult  Cum să hrăniți peștele în acvariu?

 • Pentru un aliment activ scăzut, precum și pentru animalele în vârstă și pisici cu digestie sensibilă, puteți lua în considerare pe baza de LIGHT EXCLUSIV pe baza de pui. Pentru a întări sănătatea animalelor, aceasta dieta este îmbogățită cu vitamine, acizi grase si fibre naturale pentru a preveni formarea de bulgări de lână.

 • Pentru persoane fizice sterilizate, ofertele marca EXCLUSIVE KATT sterilizată furaje, este special conceput pentru animale lowactive, precum și pentru acele pisici și pisici, care sunt mai predispuse la obezitate după castrare sau sterilizare. Compozitia echilibrului optim de proteine ​​și grăsimi, precum și există calciu, fosfor, vitamine și acizi grași. Datorită nivelului ridicat de proteine ​​si fibre vegetale, animalul va fi într-o formă fizică excelentă, cu utilizarea regulată a acestei diete.

 • Pentru a menține starea de sănătate a sistemului urinar, brandul ofera EXCLUSIV URINARY alimente cu carne de pui. Cu toate acestea, Mark observă că nu este potrivit pentru pisici, care alăptează și pisicile gestante. Ca parte a furajelor de nivel scazut de magneziu, este special conceput pentru a reduce nivelul pH-ului urinei cu probleme ale sistemului urogenital. Precum și dieta este îmbogățită cu afine, cunoscut pentru toate proprietățile utile, vitamine, acizi grași și de grăsimi de pește.

 • proteine ​​animale bogat kroketter kyckling potrivit pentru pisici adulte sănătoase. Are toate vitaminele și mineralele necesare care vă permit să mențineți animalele sub formă și, de asemenea, afectează pozitiv frumusețea și sănătatea lânii și dinților lor.

Este demn de remarcat faptul că digestibilitatea tuturor fluxurilor, deoarece notele producătorului este mai mare de 90%.

Examinați recenzii

Majoritatea cumpărătorilor converg în opinia că hrana husse este o alegere excelentă pentru animalele domestice. Cumpărătorii sărbătoresc o compoziție excelentă echilibrată și, de asemenea, indică faptul că animalele lor de companie sunt fericite să mănânce hrana brandului. Nu respectă consecințele negative după utilizare, mai degrabă, dimpotrivă, calitatea lânii animale se îmbunătățește, devin mai jucăușă și mai activă în general.

Unii cumpărători sărbătoresc consumul ridicat de hrană, precum și eticheta lui de preț destul de ridicată, uneori există întrebări despre descrierea compoziției. În același timp, cumpărătorii cred că destul de înaltă calitate poate compensa nuanță financiară.

În general, majoritatea utilizatorilor recomanda sa cumpere alimentarea acestui brand, precum și ele nu indică defectele găsit în ele.

Citește mai mult  Alimente holistice pentru câinii de rase mici: criterii de specii și de selecție
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: