Jucării pentru câini: specii și alegere

Jucării pentru câini: specii și alegere

Toți crescătorii de câini sunt mai devreme sau mai târziu cu care se confruntă întrebarea ce jucăriile sunt mai bune pentru a cumpăra prietenul lor cu patru picioare. Astfel de atribute sunt cu adevărat necesare pentru câinii tuturor raselor. De obicei, acestea sunt prezentate în magazinele de animale de companie în varietate destul de mare, astfel încât proprietarii nu pot face adesea alegerea potrivită. Pentru a nu face o greșeală cu achiziția, trebuie să ținem cont de diferitele criterii, precum și combinația de jucării cu un animal de companie specific și scopul său principal.

Cum să determinați corect toate aceste semne și să ridicați un accesoriu adecvat pentru a vă juca câinele va fi detaliat în acest articol.

Scop

Joc – o parte integrantă a vieții oricărui câine. Acesta poate fi ținut în diferite forme, în locații diferite, au niveluri speciale de dificultate. Dar, în orice caz, acest proces implică activitatea de mișcare a animalului de companie și este foarte utilă pentru sănătatea sa.

Jucăriile sunt necesare pentru a se asigura că jocurile cu câinele trec mai interesant atât pentru animalul însuși, cât și pentru proprietar, precum și pentru dezvoltarea anumitor calități ale naturii PSA.

Mulți proprietari, în special proprietarii de rasele de talie mare, utilizați accesorii pentru formare pentru animale de companie de jocuri. Formarea echipelor în aer liber sau chiar și în condițiile apartamentului devine mai diverse și ușor dacă jucăriile vin la salvare.

Cu toate acestea, în plus față de tăvile profesionale și de amatori, jucării va fi, de asemenea, util pentru câini, arătând activitatea în absența unei gazde. Astfel de câini, fără a avea propriile noastre jucării, se pot utiliza papuci sau perdele în jocurile lor, ca urmare a care proprietatea este adesea aplicată. accesorii pentru jocuri vor atrage astfel de câini-nervozitate mult mai puternic decât cumpărături lucruri, și va aduce beneficii dublă.

Pentru puii ar trebui, de asemenea, ridica jucării. De la o vârstă fragedă, au nevoie de animale de companie, deoarece unele dintre ele contribuie la dezvoltarea fizică a copiilor. Un exemplu este nevoie de un catelus pentru a încerca orice dinte, iar unele jucării vor adormi la locuitor mic de casa ta.

Un număr de rase, de exemplu, câini hassk, nevoia de odihnă activă este extrem de mare. Pentru o plimbare au nevoie de activitate suplimentară. În acest caz, jucării adecvate vin la salvare, care permite câinii să splash energia pe deplin și creșterea productivității mersului pe jos.

Vizualizări

Jucării pentru câini sunt prezentate într-un sortiment larg în magazine de animale. Aceste accesorii sunt clasificate în mai multe criterii. Prima dintre ele este dimensiunea.

 • Accesorii pentru jocuri de mari dimensiuni, de obicei, sunt alese pentru câinii de talie mare. Ele nu sunt suiced și sunt adesea folosite pentru antrenament.
 • analogi mici sunt mult mai ieftine, cu toate acestea, atunci când se joacă cu ei, trebuie monitorizați cu atenție faptul că câinele nu încearcă să înghită jucăria.

Un alt factor definitoriu este dimensiunea câinelui în sine și nevoile sale.

 • Pentru a dezvolta corect o mușcătură de câine mare, ar trebui să acordați atenție adaptării destinate tragerii, de exemplu, unei frânghii speciale.
Citește mai mult  Totul despre hibernare în broască țestoasă roșu

 • Dacă câinele iubește să muște jucăriile, merită selectarea unor astfel de modele, a căror material este rezistent la efectele dinților. Un exemplu de astfel de jucărie pentru câinii mici poate servi un pui fabricat din latex.

Notabil pentru designul interesant al unei astfel de jucării, precum și este un preț destul de democratic în zona de 150 de ruble.

 • Pentru formare, merită să cumpărați astfel de accesorii care sunt aportiții. De asemenea, diverse dispozitive pentru aruncarea, de exemplu, o minge. Există, de asemenea, plăci pe care câinii le pot prinde chiar în zbor.

 • Puppies sau câini mici ușor de pierdut accesoriile de jocuri în întuneric. Pentru a căuta jucăriile preferate a fost mai ușor, pentru a alege modele cu built-in elemente luminoase sau un chițăit.

  Dacă ia în considerare bile ca un tip separat de jucărie pentru câini, este demn de menționat faptul că Scopul utilizării acestor accesorii pot fi diferite. În cazul câinilor mici sau pui, bilele sunt necesare, astfel încât câinele le-a împins în mod independent, cu labele lor și apoi prinde din urmă.

  animale de companie mari, pe o plimbare sau de formare place de multe ori pentru a aduce o minge proprietarului. Printre astfel de jucării, este demn de remarcat o astfel de minge care se face în forma unui ou dintr-un material durabil. Această opțiune este anti-vandal, pentru că datorită materialului și de design este aproape imposibil de a deteriora dinții, care asigură nu numai în beneficiul animale de companie, dar, de asemenea, durabilitate în uz.

  Pentru cainele le poate juca cu mingea, puteți achiziționa structuri automate, care arunca mingea în aer în același mod. Aceste dispozitive funcționează pe baterii sau de la rețeaua electrică. Câinele se pune mingea în gaura superioară a desenului sau modelului, iar după o perioadă scurtă de timp, dintr-o altă gaură, această minge se blochează, contribuind la un proces de joc captivant.

  Aceste dispozitive din cauza metodelor alternative de produse alimentare pot fi folosite atât în ​​cameră și pe stradă, gama de minge poate fi instalat pe cont propriu.

  Unii proprietari li se cere un astfel de obiectiv ca dezvoltarea gândirii câinelui la o vârstă fragedă. În acest excelent asistenți vor fi Dezvoltarea tipuri de jucării. Ele sunt un mecanism în interiorul căruia este plasată o delicatesa, de exemplu, mâncare pentru câini. Pentru accesul liber la hrană, câinele trebuie să dea dovadă de conștientizare, de cotitură mecanismul într-un anumit fel.

  Uneori, există astfel de amortizoare jucării, trăgând că câinele va fi capabil să se bucure de.

  Utilizați în mod optim aceste accesorii de joc sub supravegherea proprietarului în timpul vârstei tinere a catelului, când psihicul său este în stadiul formării active.

  Specii speciale sunt jucării comestibile, cele mai des prezentate sub formă de bastoane, inele sau oase din culturi brute, precum și naturale trăite în forma uscată. Ele sunt indispensabile pentru a menține sănătatea cavității gurii animalului de companie. Când câinele gnaws ca bețișoarele, dinții animalului sunt curățați.

  Citește mai mult  Wet Premium Class pentru câini

  Un fel separat de jucării moi sunt. Unele animale de companie le folosesc pentru jocuri active sau dormi cu ei. În primul caz, riscul ca jucăria moale să intre în lipsă este destul de mare, prin urmare trebuie să înlocuiască periodic.

  Unii proprietari chiar fac jucării pentru câinii lor singuri de la Simple Sock și Soft Filler.

  Materialele

  Varietatea tipurilor de accesorii de jocuri pentru animale de companie cu patru picioare, explică, de asemenea, o selecție largă de materiale, din care sunt făcute jucării. Fiecare material are caracteristicile sale și indicatorii de rezistență. Materii prime pentru jucării câine poate clasifica.

  • produse din cauciuc caracterizate prin rezistență destul de mare și la costul ieftin același timp. Astfel de produse, în special cele care sunt create pentru mestecat, ajuta la câini să ia o clapă cu dinți în timpul jocului, precum și gume masaj.

  Printre dezavantajele de astfel de produse, este posibil să se constate lipsa de versatilitate – acestea sunt, în principal potrivite pentru câini mici sau mijlocii, în timp ce rasele mari vor produse rapid de plumb în stare proastă.

  • Alte materiale durabile pentru a face jucării câine este silicon. Este, cum ar fi cauciuc, are un efect benefic asupra gingiilor si a dintilor, și facilitează, de asemenea, procesul de schimbare a dintilor de lapte. Produsele de silicon nu va aduce prejudicii serioase corpul unui animal de companie, chiar dacă spatses proiectarea și înghite-l. Firește jucărie va ieși din organism de câine.

  În comparație cu opțiunea anterioară, este de remarcat faptul ca jucariile din silicon sunt mai durabile, dar prețul lor este mai scump decât de cauciuc. Cu toate acestea, pentru câini de talie mare, aceste produse sunt de asemenea nedorite.

  • Latex Accesorii jocuri sunt considerate ca fiind sigure posibil. Acestea sunt realizate din materiale ecologice, care nu dăunează sănătății dumneavoastră preferat. De asemenea, jucării similare, care, la fel ca cele două tipuri anterioare, sunt utilizate în principal pentru mestecat de câine, au un fel de elastic, dar în același timp, o textură mai moale. Acest lucru este favorabil pentru câini, gingiile din care sunt sensibile.

  • Jucării moi pot fi făcute Fleece sau FETRA. Elementele separate ale unor modele sunt, uneori, realizată dintr-o frânghie durabil. În ciuda nivelului scăzut de putere, în general, astfel de modele se disting printr-un design foarte interesant, cel mai adesea repetând apariția de animale sălbatice, cum ar fi rațe sau de vulpi, pentru vânarea care au fost utilizate anumite rase de câini.

  Unii cred că selectarea unui accesoriu de jocuri de acest tip trebuie să se bazeze pe temperatura animalului de companie.

  • În cazul în care sunt făcute structurile de jocuri din material plastic, Ca, de exemplu, în curs de dezvoltare jucării, durabilitatea lor va depinde de modul în care câinele afectează produsul. Există întotdeauna riscul ca accidente din plastic, dar în unele cazuri, aceasta servește suficient de lungă.
  Citește mai mult  Fal Labrador: descrierea, conținutul și selecția numelui

  • Bucurați-vă de cerere, de asemenea, Jucării din lemn pentru câini. Una dintre cele mai răspândite este jucăria în formă de baton, care include, de asemenea, materiale sintetice, în plus față de lemnul natural.

  Forța de aderență în combinație cu ușurință – principalul avantaj al acestor accesorii pentru jocuri. Acestea pot fi folosite ca un tip de articole native.

  • Modele electronice, De regulă, aceasta implică utilizarea bateriilor, astfel încât câinele să poată interacționa în mod independent cu mecanismul. Principiul de funcționare poate fi îndreptat spre mișcarea mingii și eliberarea sa în ordine aleatorie de la deschiderea superioară a carcasei la nivelul inferior.

  Recomandări pentru alegerea

  După ce ați citit cu toate materialele și desenele dispozitivelor de joc pentru prietenul cu patru picioare mai mult, mulți proprietari nu pot înțelege cum să aleagă jucăria potrivită care va fi perfect abordată pentru câinele lor. Selectarea unui accesoriu similar, acordați atenție criteriilor de selecție.

  • Dimensiunea PET este importantă, Pentru că pentru rasele mari este necesar să alegeți jucării mai durabile și mai generale decât pentru mici. Inconsistența parametrilor va crea riscul ca câini de talie mare poate înghiți jucărie, și poate fi incomod pentru a utiliza produsul. Relativ sigur vor fi modelele care sunt plasate in gura cainelui tau, dar nu suficient de mici, astfel încât ea să le poată înghiți.
  • Vârsta de câini Determină complexitatea accesoriilor de jocuri. Pentru foarte tineri indivizi, este axat pe dezvoltarea, tinerilor – cu privire la oportunitatea de a arunca de energie și de a consolida musculare corset, iar pentru câini adulți este în valoare de a alege jucării, care le va permite să mențină activitatea.
  • Considera caracter Pet, Alegerea unui material de jucărie. În cazul în care câinele este calm, atunci este chiar potrivit pentru produsele din materiale moi. Dar pentru acei câini care dragostea lor să roadă jucăriile, este mai bine să aleagă modele anti-vandal sau produse din materii prime durabile.
  • Alegerea de mestecat jucării, să acorde o atenție la starea dinților și gingiilor cainelui. Dacă au o sensibilitate îmbunătățită, ridicați jucăriile care nu vor fi prea greu pentru PSA.
  • Acordați atenție prețului. În funcție de complexitatea modelelor de accesorii de joc și a numirilor acestora, costul variază. Opțiuni interactive, precum și structurile pe bateriile costă mai mult. De asemenea, prețul unor produse educaționale poate fi ridicat. Ei bine, astfel de accesorii, cum ar fi bile, frânghii și cauciuc costă o ordine de mărime mai ieftină.
  • Rețineți că, pentru o activitate echilibrată să nu fie limitată la o jucărie. Câinele va fi mult mai interesant dacă jocurile pentru jocuri vor fi alternate.

  Astfel încât viața prietenului tău cu patru picioare este cu adevărat pe deplin și interesantă, Nu pot face fără dispozitivele de joc. Având în vedere standardele de siguranță, caracteristicile individuale ale animalului, vârsta câinelui, nevoia sa de activitate și de caracter, puteți ridica modelul perfect al unei jucării, care va aduce o mulțime plăcută, atât în ​​viața de câini și proprietarul.

  Vizualizarea jucării pentru câini A se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: