Labradorii negri: descriere, caracter, conținut și listă de klikk

Labradorii negri: descriere, caracter, conținut și listă de klikk

Labrador de costum negru este un câine foarte frumos și spectaculos, printre toți prejudecăți se remarcă în saturația culorii. În plus față de aspectul original și atractiv, acești câini sunt foarte ascultători, sociabili. Reprezentanții Black Labrador sunt mai puțin frecvenți decât alb, atât mai multă atenție este atrasă de ei și gazdă. Ușor de îngrijire, personaj prietenos, exterior frumos – toate acestea face ca Labrador negru în cerere și iubit în rândul crescătorilor de câini.

Descrierea rasei

Black Labrador are următoarele caracteristici de aspect, conform standardului:

 • Câinele adulților crește de la 54 la 57 cm în înălțime+
 • Greutatea corporală variază de la 25 la 40 kg, în funcție de faptul dacă bărbatul este sau cățea+
 • Culoare culoare-negru, piept poate fi alb+
 • Alte variante de texte sunt inacceptabile pentru Labrador Negru: picături, spotty și TPS sunt respinse+
 • Lână de tip gros, aspru, scurt, cu un substrat dens, reprezentanți cu părul lung sunt curajoși+
 • Coada nu este prea mică, îngroșată la bază, este îngustată la vârf, toate acoperite cu lână, nu ar trebui să se îndoaie pe laturi+
 • Corpul arată puternic, puternic.

Printre avantajele raselor se observă după cum urmează:

 • Cârnuri în îngrijire și conținut+
 • Caracterul este calm, iubit de pace, prietenos+
 • Sistemul nervos puternic+
 • nu aparțin „goale”+
 • Nu arătați agresiune, perfecționați perfect cu copiii, animalelor+
 • Dimensiunea câinilor este mare, dar sunt perfect conținute în condițiile apartamentului orașului+
 • COMPANII EXCELENTE.

Printre minusuri sunt celebrate:

 • Un catelus poate a gna multă lucruri, dar această nuanță este eliminată prin antrenament și atenție câinelui+
 • Nu potriviți pentru protecție, protecție+
 • prea încrezător+
 • Spuneți alergiilor.

Caracter

Labradorii negri sunt cei mai echilibrați și mai calm de la toți reprezentanții acestei specii. Ele sunt rezistente din punct de vedere emoțional, dar în același timp foarte active, energice. Dragostea de a alerga pe bălți, semăna în frunziș. Poate oferi unele inconveniente.

Atașamentul la proprietarii acestei rase este adânc și sincer, ei merg de bună voie pe o călătorie și iubesc să fie înghețate. Activitatea rasei este destul de mare, în plus, Labrador va cere atenție – Este greu pentru el singur. În cazul separării de proprietari, ei puternic jeightened, este dificil pentru ei să se adapteze într-o asemenea măsură, care poate urma refuzul de a mânca. Ele sunt foarte bune pentru copii, le place să joace.

Le puteți lăsa în siguranță cu copii în aceeași cameră și nu vă faceți griji că copiii aduc câinele la „coroana albă“. Mai mult de tolerantă pentru pisici, nu intră în conflict cu ele. Labradorii sunt foarte afectuos prin natura lor, ei sunt recunoscător pentru manifestarea de atenție și de ei înșiși sunt gata să-l dea. Incredibil de credincios și emoțională.

În ciuda faptului că câinele este non-agresiv prin natura, dacă este necesar, ea va apăra proprietarii sau copii. Amabilitatea Labrador este uimitor. Aceasta rasa este destul de lent în creștere, câinii maturi au devenit doar timp de trei ani, și înainte de această vârstă este doar pui adolescente. Chiar și mature, rămân curios, distracție. virtute imens al rasei – sistemului nervos echilibrat, psihicul. Nu este ușor să scoți un astfel de câine, ci să aduci la mușcătură sau atac – este imposibil.

Labradorii iubesc apa și înotă perfect, scufundați. Ei bine antrenat, așa cum acestea diferă în ascultare și dragoste pentru a te proprietarilor.

Moment important – Labrador tuturor membrilor de familie se vor referi la iubire și respect, nu subliniind proprietarul.

Vizualizări

Există mai multe soiuri care ies în interiorul rasei labrador. Cele mai distinse labradorii englezi și americani.

 • Engleză. Carcasa este scăzută scăzută, câinele este mai puternic. Labele îngroșate, scurte, capul foarte puternic, la nivelul sânilor. Ele sunt calme, bune, fericite să servească proprietarul. Abilitatea de vânătoare nu este pierdută. Ghivece se disting prin vigilența, plutească perfect, Excite. Britanicii cresc oarecum mai repede, sunt bine instruiți, socializarea este mai ușoară pentru ei.
 • american. Această direcție este reprezentată de câini mai mărunțite, acestea sunt mai mari, picioarele lor sunt mai lungi, coloana vertebrală este mult mai ușor. aptitudini sportive sunt mai bune, ele sunt mai eficiente, activ, dinamic. Ei au mai multă agresivitate. Încăpățânat și încrezător, astfel încât educația este mai complicată decât britanicii
Citește mai mult  Caracteristicile caracteristicii One & numai

În funcție de tipul de lână Labradorii nu sunt divizate. pui cu părul lung sunt alese. Considerat un defect orice ondulație de lână, ar trebui să fie drepte și scurte, ușor alungit pe coada. Aceasta este, Labradorii în conformitate cu standardul netezi părul. Cu toate acestea, reprezentanții cu lână alungită se găsesc în grupul de rasa. Acesta este un Retriever, ele sunt adesea confundate cu o varietate de Labradorii.

Caracteristicile conținutului

reprezentanți ai rasei negre nu reprezintă dificultăți în îngrijirea lână, nu este deloc de brand, înoată frecvente și curățare nu sunt necesare. Labradorii Negru tolera mai rău de căldură și plimbări sub soare dreaptă. Este mai bine de a alege pentru plantațiile de mers pe jos, păduri, parcuri, umbră. Cel mai adesea cu ei joacă în seara, când cade căldura. respirație grea – motiv pentru a conduce câine acasă, ei dau să bea și să ofere racoare. igiena regulate, cu toate acestea, este foarte important, indiferent de costum.

 • Tratamente de apă. Animal spălat după cum este necesar, în caz contrar stratul protector natural de lână și pielea se va rupe. Utilizați numai sampoane speciale și mijloace. Asigurați-vă că pentru a începe prosop pentru animale de companie, apa ar trebui să fie o temperatură plăcută. Din moment ce cainele este un inotator excelent, aceste evenimente ar trebui să-l organizeze în timpul verii, pe rezervoare deschise.
 • Îngrijirea ghearelor. Această procedură necesară este dat un catelus de la o vârstă fragedă. Utilizați o unitate sau de două ori pe lună.
 • Complet. În cazul în care liniile de animale, este necesar să-l pieptene în fiecare zi, în timpul perioadelor rămase – cel puțin de 2 ori pe săptămână.
 • Grija pentru dinți. Ele sunt curățate cu o perie specială și ANEM. nevoie în mod regulat pentru a da un zar pentru animale de companie cu fluor.
 • îngrijire ochi, urechi. coji de urechi sunt navigarea în mod regulat, de câteva ori pe lună este curățat de sulf. Ochii sunt prelucrate de două ori pe săptămână, cu o părăsire specială.
 • Tratament antiparazitiv – pe sezon, anual.
 • Vaccinare. Conform programului, general sau individual, este obligatoriu. O dată pe an – inspecție la filiala.

Importanța procedurilor obișnuite este lăsând netăgăduit, deoarece acestea vă permit să monitorizeze starea de sănătate a câinelui. Observând simptome suspecte: inflamatie, puroi, miros de pășunat, letargie, poftei de mâncare rău, du-te urgent la medic.

Conținutul Labrador nu este prea supărătoare, dar necesită anumite cunoștințe. Chiar înainte de apariția unui catelus in casa, este necesar să se aibă grijă că nu există lucruri pe care el poate strica sau înghiți: cabluri, antene, obiecte mici. Este mai bine pentru a acoperi podele netede cu cauciuc sau alte covoare. Pregătiți tot ce are nevoie de un câine: boluri, jucării, piepteni, guler, lesa, loc de dormit.

Când aduceți un catelus, Fii cel mai atent și domn în primele zile. Lăsați-l să-și lingă mâinile, să rămână. În prima lună de adaptare, el va avea nevoie de toată căldura și dragostea, nu certa și nu bate câinele. De obicei, puii sunt luați la realizarea a 1-2 luni, la această vârstă preocuparea ca acestea cade pe crescător.

Citește mai mult  Estrel Shepherd Daune: Descrierea rasei și în creștere

Este foarte important să înveți cum să nu luați o stare proastă pe câine. Din primele zile, alcătuiesc educarea copilului, să fie coerente, dar calm. Puppy nu ar trebui să plece pentru o lungă perioadă de timp. El poate strica multe lucruri, în plus, va fi foarte plictisit. De la catelusul de două luni învață la mers pe jos, cu condiția ca vaccinările să fie făcute. Primele plimbări în timp nu ar trebui să depășească trimestrul unei ore. În 3-4 luni, catelusul va începe mersul pe jos nu doar de dragul de fecale, dar, de asemenea, de dragul de mers pe jos, activitatea fizică.

începe socializare, un animal de companie Familiarizat cu alți câini de rasă, plimbare în locuri unde există oameni. Noi stimulente trebuie să apară în viața catelul treptat. După 5-6 luni, câinele aprins deja echipa „Walk“, dacă o va da de zi cu zi înainte de mers pe jos.

Labradorii poate fi destul de dăunătoare pentru ideea de mers pe jos pe o lesa, asa Din primele zile ale Predă catelus într-o lesă și guler. La 5-6 luni, câinele trebuie să fie deja cu calm simt pe lesa, nu tic nervos prea mult. In timpul plimbari, consolida echipele „Pentru mine“, „Fu“. Acestea sunt lucrurile de bază pe care puiul trebuie să fie învățate de 7-8 luni. În anul Labrador, cu o pregătire sistematică cunoaște deja aproape toate echipele majore.

După ce ați făcut ascultare deplină de câine, puteți merge la formare. Este foarte important pentru a aduce Labrador fără emoții, nu fi supărat, nu l-au bătut. Cerința, secvență și calm – principalii aliați ai gazdei. Utilizați laudă, promovare.

Este foarte important ca toți membrii familiei să respecte regulile de catelus uniforme. În cazul în care o persoană interzice ceva, iar celălalt permite – rezultatul va fi deplorabilă. În plus, câinele adulți nu va face numai că a fost interzis la vârsta unui catelus. Nu așteptați până nu crește, nu funcționează cu câinii.

Toate echipele ar trebui să aibă aceeași, pedeapsa trebuie să urmeze infractori, dar numai dacă ai prins un câine pe locul săvârșirii lor. „Spate-număr“ pedeapsa nu funcționează.

Reguli de hrănire

Puteți hrăni labradorii cu alimente uscate și produse naturale făcute. Proprietarul alege ce tip este mai convenabil, Dar crescatori recomanda utilizarea de alimente uscate, deoarece acestea conțin cantitatea necesară de toate substanțele nutritive necesare, vitamine. Aceasta este o nutritie echilibrata, care este foarte comod de utilizat.

Achiziționarea unui catelus, întrebați cum a fost alimentat și de a organiza pentru prima dată produse alimentare identice, înlocuind treptat, mai convenabil pentru tine.

Labradorii sunt mananca perfect cosmosces uscate, avantajele lor sunt evidente:

 • Nu este nevoie să gătiți+
 • Proporțiile sunt echilibrate+
 • Deja există un complex de vitamine si minerale+
 • selectat sub rasa, greutatea, vârsta, tipul de activitate+
 • Dieletants poate fi aplicat.

Este foarte important de a alege alimentarea clasei premium a producătorului dovedit, ca Labradorii sunt predispuse la alergii. Hrănirea pui se efectuează de la 4 până la 5 ori pe zi, persoane adulte – de două ori pe zi. porțiune de zi este împărțit în părți egale.

Dacă decideți să se hrănească Labrador cu produse naturale, trebuie să aibă grijă de aditivi de vitamine. La 1 kg din greutatea câinelui au nevoie de 30 g de alimente proteice. Restul dietei face fructe, legume și cereale – nu mai mult de 20% din total.

Luați în considerare ce produse puteți da în siguranță Labrador:

 • carne fără grăsime, fără semințe: carne de vită, de vițel, de pui, curcan+
 • Alimente acide, brânză de vaci, brânză+
 • Pește de mare în purificat+
 • Fructe, legume tocate: dovleac, castraveți, morcovi, zucchini+
 • Făină de tip osos+
 • Grăsime vegetală+
 • Cereale: grâu, orez, hrișcă+
 • Subproduse+
 • Ocazional ouă, în formă brută+
 • Verzii, vitamine.
Citește mai mult  hrana Hussse pentru câini

Sub interdicția următoarelor produse:

 • oase, în special tubulare+
 • Făină dulce, coacere+
 • Paste+
 • cartof+
 • struguri+
 • Piper, sare, condimente.

Este din punct de vedere categoric de a hrăni un câine cu alimente din tabelul său. Apa proaspătă ar trebui să fie disponibilă în jurul ceasului. Deoarece labradorii sunt predispuși la obezitate, persistența este extrem de nedorită. În plus, trebuie să mutați destul de câine.

Creștere

Culoarea neagră este dominant, deci este destul de simplu să-l realizeze în timpul reproducerii, în cazul în care părinții acestui costum. Principalul lucru este de a organiza un tricot. Vârsta optimă a masculilor pentru primul eveniment este de 18 luni, femele – 24 luni. Fluxul are loc în tipul ciclic, aproximativ la fiecare 6-10 luni. Există semne externe care determină că câinele este gata de vâscozitate:

 • Anxietatea și neascultare+
 • Mirosire excesivă a diferitelor elemente pe mersul pe jos+
 • Distribuția, atragerea de masculi pe o plimbare.

Cu toate acestea, concepția în sine are loc la următoarele semne:

 • Opțiuni devin incolor+
 • Dacă puneți mâna pe carcasa femelei, câinele ia pozeze pentru conversie+
 • Maobel devine neadministrate pentru o plimbare, dacă onorurile de sex feminin.

Pentru a alege o pereche trebuie să abordeze cu responsabilitate. În mod ideal, două animale fără experiență nu cruce.

Se prepară un animal să se împerecheze trebuie să fie prescrise:

 • Achiziționarea unui medic+
 • analizele CHIRII+
 • Efectuați profilaxia antiparazită.

În ziua câinilor de împerechere, miriștele sunt excluse, cu 3 ore înainte de eveniment, este mai bine să nu se hrănească deloc. Cu o plimbare de înaltă calitate, gheare tăiate. Întâlnirea este cea mai bună organizată pe teritoriu, o realizare familiară.

Dacă cazul se întâmplă în timpul verii, atunci nu în cea mai tare moment al zilei. În timpul procesului, care ar trebui să fie sub control, nu merită un interes excesiv sau interfera. În acces, câinii ar trebui să aibă apă proaspătă. Câinii se vor dispersa singuri.

Sarcina va fi evidentă nu mai devreme decât în ​​3 săptămâni: Talia va ezita, stomacul se va umfla, poate apărea toxicoza. Femeile poartă cățeluși de la 62 la 64 de zile, dacă în ziua de permisiune 66 nu se întâmplă, ar trebui să consultați un medic. Prima naștere în principiu este mai bine să se supună unui specialist. În general, labradorii dau naștere cu ușurință, cu excepția primei timpuri și perioade de vârstă înaintată. Procesul durează aproximativ 5-6 ore. Dacă, în timpul nașterii, ceva a mers prost, numiți urgent medicul.

Numărul de gunoi este diferit, totul depinde de ereditate, în medie 5-6 copii se nasc, pentru prima dată, poate unul sau doi.

După ce femeia a fost rezolvată, este necesar să o furnizeze o nutriție adecvată pentru perioada de lactație. Are nevoie de cel puțin 4.200 de calorii pe zi. Caz de meniu, luând în considerare următoarele cerințe:

 • 30% – proteină+
 • 30% – grăsimi+
 • 1-2% celuloză, calciu, fosfor+
 • Vitamina o obligatorie.

Dacă câinele este alimentat de alimente uscate, luați un hrană specială pentru perioada de lactație.

Cum să apelați un câine?

Indiferent de modul în care puteți obține capelul de podea, el trebuie să dea un nume frumos. Labradorii negri sunt adesea numiți cai, este considerat la modă, dar nu trebuie să uitați de individualitatea câinelui. Clicurile trebuie abordate de un animal, deci treceți de preferințele personale și particularitățile unui animal de companie. Fetele și băieții sunt adesea menționați în culoarea culorilor:

 • Negru+
 • Ajutor+
 • Boomer+
 • Acosta+
 • Val+
 • Nair+
 • Onyx și așa mai departe.

Fetele sunt numite:

 • Umbră+
 • Bagira+
 • Blackley+
 • Panteră.

În ciuda naturii bune, Labradorul negru este un animal elegant, frumos, care produce o impresie spectaculoasă. De multe ori câinii numesc numele filmului favorit sau eroi literari.

Despre caracteristicile rasei, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: