Metis Shepherd și îi place: Descriere, Caracter și conținut

Metis Shepherd și îi place: Descriere, Caracter și conținut

În prezent, nu numai indivizii de rasa pura sunt apreciate de iubitorii de câini, dar, de asemenea, metis. De exemplu, o varietate popular este un amestec de păstor și husky. Uneori, un amestec de astfel de radical opus Aflorează catelus rău, dar încă cele mai multe dintre păstori și Husky se nasc câini activi, inteligent și prietenos.

Descriere

In cele mai multe cazuri, genele ciobănești câștiga, iar catelul arata mai mult ca aceasta rasa. Diferențele pot fi observate în culoarea. În general, este dificil să se știe dinainte ce va crește Puppy-Metis. Cel mai adesea are un cap mare și o frunte largă, conservată cu o față, o carcasă lungă și alungită, labele drepte și musculare, sânii în formă de butoi. Coada este dreaptă sau curbată în inel. Lana are un câine denur, iar culoarea poate fi cea mai diferită: de la lână gri la văzută.

Ochii vin, de asemenea, în orice culoare, uneori există 2 ochi de diferite culori.

Creștere

Adesea puii devin rodul iubirii aleatorie, dar sunt crescători care traversează intenționat păstorul și husky. Acest lucru se face pentru a îmbunătăți și a dezvolta două rase. Acesta este un proces greu și lung de încrucișare compactată. Trebuie să aștept mult timp până când gena inutilă este otrăvită de genele altor indivizi. Adesea, sarcina amelioratorului devine obținerea unor metode de a doua generație pentru a educa singularitățile migratoare ale unei anumite orientări. Unele anume republici ale Uniunii sunt special implicate în creșterea păstorilor și a lacurilor.

Rezultatul amestecării a două roci fundamentale diferite devine un câine puternic, eficient și inteligent. De la astfel de persoane pot fi cultivate puii sănătoși cu drepturi depline din a doua generație. Câinii de jumătate de cremă din nou încrucișați cu indivizi rasinoase, ruperea genei dublate și creșterea caracteristicilor dorite ale câinelui. Fructul păstorilor iubiți și Husky ia cele mai bune calități ale ambelor părinți.

De asemenea, are atât de vânătoare, cât și calități de securitate, perfect interzise, ​​ușor de învățat, legături rapide cu proprietarul, devine însoțitor credincios. Acesta combină calitățile de lucru ale ambelor rase.

Caracter

După cum sa menționat, natura câinelui obținut prin traversarea a două rase este dificil de prezis. Dar cel mai adesea un amestec de păstor și husky este un câine vesel, activ și devotat. Loialitatea față de un astfel de câine un împrumutat la Shepherdka, și de viață și prietenie – cum ar fi. Calități de servicii vividly pronuntate permit utilizarea methots în serviciul. Asa de, De la Shepherd, un catelus devine calitățile de căutare, și de la likes – un parfum mare, helpering la vânătoare.

De obicei, asemănarea nu poate fi ținută în apartament, aceasta rasa este proiectat pentru viața în natură, Dar daca un catelus de două rase mixte apărut în casă, atunci conținutul de apartament este destul de potrivit, deoarece cioban este adaptat pentru a trăi în oraș. Metisov și-a exprimat în mod clar un sentiment de respect de sine. Este un caine bland, de așteptare pentru atenția de la proprietar, dar nu va fi impusă. Uscarea cu alte animale este dificil de prezis.

În cazul în care genele ciobanesti sunt mai puternice, atunci catelul se adapteaza bine la viata intr-un apartament cu pisici. În cazul în care GENNES de vânătoare Îi place învins, atunci pot exista probleme în viața a două animale de companie.

Un astfel de câine nu este deosebit de arogantă în condițiile de conținut. Se va simți confortabil în casă și în aviar. Metis iubesc exercițiile fizice, mergând prin pădure, vânătoare. Ele sunt foarte concentrate asupra omului și, prin urmare, au nevoie de o comunicare frecventă cu proprietarul. Acesta este un animal simplu de stagiar în ceea ce privește instruirea. Deci, păstorul Oddranny îi place să-i slujească proprietarului și așteaptă cu nerăbdare o altă echipă, în timp ce husky auto-suficientă este greu de subordonat. METIS în această privință devine atent, ascultător, dar nu câine obsesiv.

Îngrijire și conținut

După cum sa menționat, Methis se adaptează bine la orice condiții de viață. În cazul menținerii în apartament pentru un câine, este necesar să se evidențieze propriul său unghi, unde animalul se va relaxa. Dacă permiteți condițiilor apartamentului, este mai bine pentru aceste scopuri pentru a obține o celulă sau o box. Un animal trebuie să furnizeze Exercițiul mental și fizic regulat.

Dacă nu există ocazia de a merge la vânătoare, este destul de potrivit pentru instruirea la domiciliu.

Mulți cred că Metises sunt docuri și, prin urmare, este necesar să nu acorde atenție nutriției, un corp puternic va face față alimentelor din tabel. Cu toate acestea, orice câine, chiar și un doc are nevoie de o nutriție echilibrată. Dacă câinele hrănește alimentele uscate terminate, atunci este important să respectați rata zilnică.

Este mai bine să consultați un specialist veterinar. Acesta va calcula porțiunea zilnică corectă, în funcție de greutatea, vârsta și starea de sănătate a unui anumit individ. Trebuie să fie o hrană primă premium sau de primăvară.

La hrănirea alimentelor naturale, este mai dificil să observăm cantitatea zilnică de BPU și alte substanțe importante pentru sănătate. Consultați mai bine medicul din nou, lăsați-l să scrie un meniu adecvat pentru un anumit câine. Două sau trei ori pe săptămână nevoie de animale care urmează să fie pieptănat, dar în înot metats nu au nevoie, în cazul în care, desigur, nu au swaply murdare în timp ce mersul pe jos. câine confortabil, obținut de la un cioban, traversat cu husky, se simte ca un conținut în aer liber. Ea are calități de securitate excelentă și nu vor lipsi din afară din casă.

Dar atunci când conținutul în curte este în valoare de având în vedere că instinctele de vânătoare primite de husky poate manifesta foarte atent. De exemplu, o astfel de Methis în curte poate preda toate puii de master.

Naika, spre deosebire de cioban, nu poate fi un companion de încredere oraș, acest lucru este un caine de lucru, care trebuie să-și petreacă o mulțime de timp în natură, studiu de mirosuri noi, explora lumea. Ea va purta doar în apartament oraș. Dar catelul primit de la Husky si ciobanii se va adapta perfect la condițiile urbane. Este important să se respecte regulile de mers pe jos în oraș, ele sunt aceleași pentru câini de orice rase majore.

  • Ia un animal de companie pentru o plimbare numai în lesă și botniță. Un bot este folosit nu numai în scopul securității altora, dar, de asemenea, pentru a proteja cainele in sine, care poate mânca pe drumul spre otrava împrăștiate prin Doghanthers.
  • Urmați animalul pentru a alege nimic de la sol. Este recomandat din copilărie să învețe câinele să by-pass în afara elementelor ciudate, chiar dacă acestea sunt miros gustoase.
  • Nu uita de fiecare dată când o plimbare pentru a lua cu tine pachete pentru colectarea excrementelor.
  • Nu umbla câinele pe gazon sau pe terenul de joacă. Este mai bine să-și petreacă plimbări pe o platformă specială de câine, care este aproape în fiecare oraș.
  • Nu coborî animalul cu o lesa în oraș. Acesta poate fi pe carosabil sau de a scăpa de câinii vagabonzi din curiozitate. Toate acestea amenință în pericole pentru animale de companie.

Despre cum arată Methis Shepherd și Husky, veți învăța mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: