materiale de umplutură bentonită pentru o toaletă felină: argumente pro, minusuri si selectia

materiale de umplutură bentonită pentru o toaletă felină: argumente pro, minusuri si selectia

Atunci când un pisoi a apărut în casă, problema cu umplutura este rezolvată în prima zi. De îndată ce noul membru al familiei a sosit în apartament, tava cu granule ar trebui să fie gata. Adevărat, uneori miezul refuză să meargă la oală, și motivul pentru care acest lucru poate fi un agent de umplere inadecvat. Pentru copil mai rapid pentru a călători în tavă, încercați să utilizați o bentonită.

Compoziție și proprietăți

Bentonita de umplere este argilă, 70% constând dintr-un stratificat înalt dispersat montmorillonit mineral. Compoziția include aditiv naturale E 558 din grupul de emulgatori. Dacă pe granulele apărea imaginea lichide, acestea comemorează și se transformă în mai curat formă de gel cu proprietăți tixotropice.

Perlele rezultată este ușor de curățat cu o lopată, iar restul granulelor nu atinse de umiditate în recipient, ceea ce face ca un astfel de material de umplutură foarte economic.

Prin structura, produsul este boabe similare cu pietriș. Magazine oferă atât materiale de umplutură și miros aromat, de exemplu, cu aroma de lavanda sau căpșuni de pădure.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele umplere bentonită:

 • Bentonită – element natural, care absoarbe în mod eficient apa si miros+
 • Costul de umplere este destul de democratică pentru orice clasă socială+
 • Curbat de umiditate într-un buzunar de granule sunt foarte simplu eliminate+
 • deșeuri solide Catchased nu emană mirosuri neplăcute pentru o lungă perioadă de timp+
 • Originea naturală a umpluturii bazată pe argilă nu are un impact negativ asupra pielii animalului și lână.
Citește mai mult  Totul despre nu

  Înainte de a cumpăra granule de bentonită în magazin pentru animale de companie, ar trebui să vă familiarizați cu unele dezavantaje ale produselor.

  • Bentonita nu pot fi eliminate prin toaletă. După cum sa menționat, atunci când se solidifică în contact cu apa și se transformă în ciment, care se pot rupe în conductele de canalizare. Fel de mâncare în toaletă numai bucăți formate dintr-o singură vizită la animalul de toaletă.
  • Mulți pisici curioși nu vă deranjează să încercați gustul cu pietricele sfărâmate și poate fi periculos pentru intestinele lor rapide.
  • Inconvenience Acest material de umplutură cauzează dacă tava este în baie sau toaletă. Substanța atașată la plăcile ceramice pe care pisoiul le poate difuza pe labe este dificil de îndepărtat.
  • În ciuda proprietății de a absorbi mirosul, cu o vizită repetată la pisicul de tavă, un parfum neplăcut va fi în continuare distribuit în jurul apartamentului. Prin urmare, compușii bulgări din deșeurile lichide trebuie îndepărtate după fiecare excursie la pisici la toaletă și nu așteaptă până când tot conținutul recipientului se transformă în ciment.
  • Dacă nu schimbați umplutura comercială pentru o lungă perioadă de timp și nu pentru a face un pisoi, atunci curățați vasul va fi destul de problematic.

  Cum de a alege?

  Înainte de a cumpăra un umplutură de bentonită felină, Profitați de mai multe sfaturi pentru alegerea produselor.

  • Alegeți un bentonit cu o fracțiune mai mică. Deci, oală de lucru va fi mai eficientă. În același timp, boabe foarte mici mai ușor stick la labele pisoiului și se răspândește peste tot apartamentul.
  • Magazinele oferă un produs miros sau cu aromă – de exemplu, cu parfumuri marine, pudră, lavandă, arahide. Fillerul aromatizat absoarbe mai bine mirosul, totuși, nu-mi place toate pisicile.
  • Examinați compoziția produsului. Specificați dacă acesta conține alergeni.
  • Nu vă fie frică să luați opțiuni care includ incluziuni de lemn. Mirosul pe care îl absoarbe mai bine, dar au nevoie de o curățare mai frecventă.
  • Majoritatea proprietarilor de pisici apreciază umplutura Bentonite de la producători Biokat, Fussie Cat, Pi-Pi-Bent Classic, Si Cat, „Clean Picioare”, PrettyCat.
  Citește mai mult  Caracteristici de alimente pentru pisoi de masă

  Ce să facă dacă pisoiul mănâncă bentonite?

   Destul de des situația apare atunci când pisoiul începe să mănânce granule bentonite. Nu permiteți aceste acțiuni, boabele pot provoca blocarea intestinală. Văzând că pisoiul a devenit lentă, somnoros, apetitul său a dispărut și au apărut alte semne de otrăvire, aduc imediat animalul medicului veterinar imediat Și asigurați-vă că luați o mână de umplutură și ambalare de la el pentru a arăta un specialist care a servit ca fiind cauza unei astfel de stări a pisoiului.

   Pentru a evita o astfel de situație în viitor, Încercați să învățați pisoiul să meargă la toaletă pe grilă. Că este, bentonite se toarnă pe partea de jos și pune grila pe partea de sus. Astfel, pietricele periculoase vor fi ascunse de un copil felin. În plus, această metodă va salva apartamentul de răspândirea de boabe, deoarece acum pisoiul nu va atinge piciorul la umplutură.

   Singurele deșeuri minus – solide nu vor fi îngropate, dar maestrul responsabil este fără a curăța întotdeauna tava din fecale.

   Cauza unui astfel de comportament a pisoiului poate deveni hrănirea lui și incorectă. Dieta animalului de companie trebuie să fie echilibrată și completată cu vitamine. Cel mai bine este să solicitați o consultare cu medicul veterinar. Lăsați un specialist să recomande cum să hrănească în mod corespunzător un animal specific în funcție de vârsta, un complex, de rasă, de state de sănătate. Dacă pisoiul nu are un deficit de anumite substanțe în corpul său, atunci, cel mai probabil, granulele Bentonite nu vor fi interesate.

   Revizuirea toaletei de la Bentonite Feline „Mafin” Vezi mai multe.

   Citește mai mult  Argumente pro și contra rasei
   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: