Metisi Labrador: ce sunt acolo și cum să le aleagă?

Metisi Labrador: ce sunt acolo și cum să le aleagă?

Hibrizii de câini cu un fel de drăguț și labrador au un apel special. Tu ar trebui să învețe cum arata, si ce trasaturi de caracter pot moșteni de la părinții lor.

Particularități

Metis au 2 pur sânge părinți, dar ei înșiși sunt considerate animale puternice. Ei nu au nici un pașaport sau pedigree. Unul dintre avantajele acestor animale de companie este faptul că acestea pot fi achiziționate complet gratuit. Beneficiați de un astfel de câine o va fi nu mai puțin de la părinții săi cu denumirea.

boli ereditare în cele mai multe cazuri nu trec la metis.

Ei au un psihic stabil și date caracter și externe pot fi încercat să obțină, Labrador cruci cu tipuri adecvate de câini, deși rezultatele pot fi neașteptate.

Caracterul câinilor

Traversarea Labrador cu alte rase de piese, este dificil de prezis ce se va avea în viitor animale de companie. De obicei, o astfel de amestecare dă metri cu date mentale bune și calități mai bune luate de la părinții lor.

Destul de rar hibrizi sunt rele și agresivi.

 • Masina cu Alabaem. Bun caine cu temperament puternic. Una pentru o lungă perioadă de timp pentru concediu, va crea o mizerie in casa. Curios, place să călătorească și cunosc locuri noi.

 • Cu o corcitură. De obicei, puii de la o astfel de unire este cu un psihic stabil, un caracter sociabil prietenos. Ghivece sunt active, curios și blând la proprietar, ei au calități bune de securitate.

 • cu husky. Laikadors sunt active, distracție și câini amuzanți, dar ele nu vor fi protejate sau gărzi, pentru că strămoșii lor nu a făcut-. Ei sunt prietenoși, curioși și foarte inteligent. Dacă Labrador este mai mult decât îi place, el va fi gulibil și va iubi pe toată lumea, iar, dimpotrivă, va primi o comunicare mai independentă și mai puțin.

 • Cu ciobanesc. Amestecarea acestor rase, puteți obține un PSA degenerat cu un caracter non-agresiv, dar în același timp cu calitățile de securitate. El va juca cu bucurie cu copiii folosind energia lor irepetabilă. Câinele se întreabă cu alte animale de companie, dar un străin nu va elibera din curte, arătând caracterul său de apărător. Labrontele sunt foarte devotate și, deși se bucură de orice membru al familiei, alegeți un proprietar să se aleagă și să asculte numai echipelor sale.

Cu astfel de animale, este imposibil să dea slăbiciune, ar trebui să fie crescuți încrezător și ferm, altfel proprietarul poate fi un câine.

 • Cu castron de pit. În ciuda temerilor crescătorilor, metaturile din aceste roci sunt rareori agresive, deoarece genele Labrador domină. Ei sunt prietenoși, activi, jucați cu bucurie cu copiii. Dar există cazuri rare atunci când catelul moștenește agresivitatea Pit Bull.
Citește mai mult  Ce și cum să hrăniți creveți în acvariu?

 • Cu pudel. Foarte inteligent, capabil de instruire pentru câini. Ele sunt bune, dragi și responsabili. Astfel de metoze sunt pregătiți să ajute persoanele cu dizabilități, animalele cu un mare entuziasm își îndeplinesc munca și se confruntă cu îndatoririle lor.

 • Cu Rottweiler. Amestecul acestor rase astăzi nu este popular datorită imprevizibilității naturii lor. Trecerea unui comerciant și bunătatea Labrador cu un câine de luptă rigid, puteți obține un animal activ, puternic, dar rău. Desigur, poate fi un câine destul de adecvat, dar este greu de înțeles obiceiurile viitorului animal adult, privindu-se la un cățeluș răutăcios.

 • Cu spaniel. Metis este prietenos și nu a temperat moderat, în jocurile nu are egal. Iubește mersul cu aer proaspăt, arată calitatea vânătorilor. Este imposibil să mă deranjez cu el.

 • Cu personalul. Metisians acestor rase nu începe familiile cu copii mici, deoarece caracterul luptător Stafford se poate manifesta în orice moment. Unele persoane nu dezvăluie agresiune, jucaus si afectuos. Este dificil de prezis natura viitoare a unui astfel de animal de companie.

 • cu Taksoy. Se pare un minunat scurt rola Labrador cu un temperament jucaus clockworking. Loves copii, gata să se joace cu ei, fără zile obosite.

 • Cu husky (labski). Metizi prietenos, puternic legat de proprietar, sunt bune cu copii. Uneori, ele pot manifesta propria lor husky, și în momentul de pericol – chiar și un temperament formidabil.

 • Cu Shareham. Genele sunt diferite, câinele poate fi în interior și-bun blând, cum ar fi Bologna, sau este capabil de a proteja, cum ar fi Sharpei. Dar, în orice caz, acesta va fi un caine iubitor si devotat.

Avantaje și dezavantaje

Labradorii – Retriever – creaturi în natură. Cu T mână de lumină direcționată. Drothers sunt numite „ultimii îngeri pe pământ“. Metis, obținute de la aceste animale, au multe calități pozitive:

 • ele au un caracter adecvat+
 • minte curățat+
 • Ele sunt ușor de a învăța+
 • ei repede se obisnuiasca cu noua atmosfera+
 • Ai o imunitate bună+
 • În mănâncă nepretențioasă+
 • Acestea pot fi achiziționate pentru un cost mic sau doar a lua „pe mâini bune“.

Minusurile includ lipsa documentelor, pedigree și se stâncă.

Acestora li se permite să expoziții, dar niciodată nu a câștigat nimic. În timpul împerecherii, este dificil de prezis viitorul exterior și caracterul de pui.

opţiuni de pour

Pentru a realiza o noua rasa, crescătorii sunt intenționat angajate în traversarea diferitelor tipuri de animale. Dar cel mai adesea o astfel de alianță are loc din întâmplare, atunci când acestea nu au urmat câinele de pionierat. La mai vechi pentru a distinge Methis de la părinți mai ușor.

Labradorii pot fi încrucișate cu câinii: Lupta Kane Corso, caine de paza, cum ar fi Doberman, Legal (puteți lua un setter).

Pentru împerechere, alegeți boxerul în speranța de a obține bodyguard-ul sau Corgi, dacă doriți să aveți un copil destul de, Dar totuși, cu amestecare optimă, animalele trebuie să fie de aproximativ un set.

 • CUAlabaye. Câinii acestor rase sunt încrucișate, deoarece au o structură similară, astfel încât acestea pot fi găsite destul de des. Lână groasă de Methis are nevoie de pieptății regulate și șampon special.
 • Cu un mongrel. O astfel de legare apare la întâmplare și prezice apariția descendenților este imposibilă. Dimensiunile metisului vor primi de la părinții lor.
 • CULicken. Puppurile vizuale pot avea o calitate din fiecare rasă. Ele posedă o culoare bej, maro sau neagră, dar aproape niciodată alb ca niște nume de sine. Ei au un bot alungit cu mușcătură de foarfece. Urechile pot sta ca Husky, sau atârnă, cum ar fi Labrador, totul depinde de genele dominante. Likekodora posedă un aspect inteligent prietenos care poate aranja imediat.
 • Cu ciobanesc. Producția acestor roci este foarte populară, deoarece fiecare părinte dă un catelus cele mai bune calități. În exterior, câinii arată, de asemenea, grozav. Cel mai adesea, labronomele sunt lată de lungime medie cu culoare neagră. Metisov este, de obicei, urechile agățate ale Labrador.
 • Cu castron de pit. Pitbul rar trece cu Labrador: ei se tem să transfere gena agresiunii pentru puii. Întâlnirile primesc dimensiunea și caracterul Labrador, dar există excepții.
 • CUpudel. Labraddededel (Kobbedog) – cel mai popular hibrid astăzi. Dintre acești câini, există ghid excelent, iubitor infinit proprietarului, si ajutorul lor el în tot. Se crede că metodele de la Poodles au primit calități hipoalergenice din lână, ele pot conține persoane care suferă de alergii. Astfel de câini adesea reproducem familiile cu copii, deoarece devin frumos nanny. Lungimea, culoarea și punctul de vedere al catelului lână poate moșteni de la oricare dintre parinti.
 • CURottweiler. Strong Bony Labrador are o anumită similitudine cu os Rottweiler. Dar căței, care sunt un amestec din aceste rase astăzi nu sunt populare. Opusul absolută a caracteristicilor părinților oferă o șansă de a obține un rezultat imprevizibil. Pentru a aduce un hibrid convulsiv non-agresiv, ar trebui să fie elaborate prin încrucișarea metodă nu o generație de piese.
 • cu Spaniel. O astfel de unire a da pui frumoase care cresc cu dimensiuni Labrador. Metis au o kindest expresie bot. Ei au ochi și urechi răutăcioase suspendate. Ei arata ca ambii părinți.
 • cu personalul. Metise Congorests, o creștere redusă cu fizicul musculos puternic. Personalul de multe ori ghicit in aparitia PSA, in special aranjamentul ochiului și forma de frunte. Dar nasul întins ca Labrador, și lână este un pic mai mult decât Staffa.
 • CUTaksoy. Acesta este un amestec rar și uimitor de animale. În apariția methots, gene labrador, dar domina scurt bloodedness este transmis de la taxoni.
 • cu husky. Labishi aparține cel mai popular eminent, ea are o mulțime de apariție a lui Husky: un bot minunat, de multe ori albastru sau chiar multicolora ochii, dar urechile atârnă ca Labrador. Cățeluși cu urechi în picioare sunt mai puțin frecvente. Labrador Metis ia culoarea și forma corpului.
 • CUShareham. Crescătorilor de rar se combină Sharpei cu Labrador. Deși methuses arata foarte dragut, exterior similar cu Labrador, numai cu falduri. botul în căutarea deosebit de atractiv, decorat cu bile. dimensiunea medie metis devine între două stânci.
Citește mai mult  Caracteristici și evaluare a alimentelor super premium pentru pisoi

Cum de a alege un catelus?

În cazul în care nu este nevoie de a dobândi un caine rasa pura de a participa la expoziții, și doar un prieten și tovarăș nevoie, Methis Labradorul este potrivit pentru aceste scopuri, deoarece este imposibil. Persoanele care au apelat la muls, cel mai probabil doresc un caine prietenos. Prezența a 2 rase la primirea descendenților oferă o șansă suplimentară de a cumpăra calitățile dorite. Dar trebuie amintit că genele părinților pentru descendenți afectează diferit. În orice caz, catelul ar trebui ales ținând cont de sarcină.

Watchman Methis

Dacă familia cu copii mici are nevoie de un gardian de securitate, câinele va avea nevoie de prietenos, cu un caracter adecvat, o psihică stabilă și, în același timp, cu pagedogii. În astfel de cazuri, câinii de labrador și de securitate sunt tratați:

 • Senbernar – Acest câine de serviciu poate transfera genele catelului de gardă, salvator, nanny și un prieten+
 • Pincher – METIS are capacitatea de a fi un câine de supraveghere vesel, bogat, cu un instinct puternic de vânătoare+
 • Păstor Orice specie este dotată cu calități de serviciu și de securitate+
 • Mastiff Dați un catel al genelor de gardă, gardă și însoțitor+
 • Doberman au calități de securitate de neegalat, dar cu ei pot transmite agresivitate.

Pitic

Unii proprietari doresc să aibă un câine mic, aproape jucărie, dar majoritatea reprezentanților unor astfel de rase nu strălucesc intelectul, în plus, ei au adesea un temperament necontrolabil rău. Opțiunea perfectă este să aveți un catelus cu datele externe ale unui mini-animal și caracterul Labrador. Pentru a rezolva această problemă, puteți obține un amestec de labrador cu anumite rase.

 • Spitz – catelus foarte drăguț cu un preot, dar cu caracter temperamental.
 • Bologun Animale fericite, mobile și bune. Dacă alegeți roci pitic, poate reduce semnificativ creșterea methis.
 • pechinez – METIS poate obține o față frumoasă, media dintre forma construită a labrador și plat – peziune. Proprietarii sunt norocoși dacă catelul dobândește caracterul lui Labrador.
 • Greyhaound italian – câine foarte inteligent și mobil, care coincide cu temperamentul labrador. Metis poate obține o scădere în dimensiuni și se confruntă cu mai alungite.
Citește mai mult  Casa de acoperiș: Cum să alegeți și să o faceți singur?

În următorul videoclip, puteți urmări abilitățile de Methis Labrador în formare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: