Najas: caracteristici, soiuri, conținut și de reproducere

Najas: caracteristici, soiuri, conținut și de reproducere

Vegetația vie este o parte importantă a acvariului. Este necesar să saturați oxigenul de apă, servește ca hrană și adăpost pentru pește, precum și decorarea acvariului. Un important reprezentant al vegetației de apă este NASA, pentru a avea grijă de care toată lumea va putea.

Descriere

nasia este Fabrica de acvariu cu creștere rapidă, care este cunoscută și sub numele de Naiada, Rug. Cultivarea lui a început cu multe secole în urmă, menționarea Bush se găsește în cărți pentru 1887.

Acest reprezentant are ocazia nu numai de a rădăcina în sol, ci și înot liber în apă.

Najas este considerat un reprezentant al impermeabil.

Această iarbă de apă din mediul natural crește în rezervorii de apă proaspătă și ușor din Brasswater. Nayad tulpină flexibilă cu o ramificație bună. Reprezentantul Flora poate ajunge la aproximativ 100 de centimetri. Articulațiile și capătul tijei acoperă frunzele de viteze. Culoarea laterală a lotului poate fi cea mai diferită, variind de la roșu verde și roșu roșu.

În natură Nasia, vă puteți întâlni în regiunile din Africa, America, Asia, Europa. Navada este adesea confundată cu o altă locuință de acvariu numită Elday. Ele sunt într-adevăr foarte asemănătoare în exterior, ca aparținând unei singure familii. Stem Eldine, spre deosebire de Nasasa, crește până la 40 de centimetri.

Soiuri

Datorită varietății largi de specii din această plantă, se poate potrivi perfect în orice peisaj.

Roraima

Pentru prima dată această plantă a fost găsită în Japonia. Acest tip de NASA nu este cel mai frecvent, deci este mult mai scump decât ceilalți. Ca și restul niadurilor de ancorare, caracterizat prin slăbiciunea sistemului rădăcină și a culorii verzi. O trăsătură distinctivă a acestei plante poate fi numită particularitatea frunzișului și curbată a formei. Această bustice este adesea înotată în apă mai groasă sau fixată pe pantaloni scurți, pietre.

Citește mai mult  Cum și ce să hrănească Terrier Yorkshire?

Egeria

Acest reprezentant are dimensiuni mici, crește până la 0,5 metri. Extern are asemănări cu restul NASAS.

Guadeloopsky

Planta acestei specii este modest și rezistent la efectele mediului. În condiții naturale, creșterea acestei Naya poate fi de aproximativ 100 de centimetri. Foliage are o lungime de 40 de milimetri. Cu o considerație detaliată a plăcilor, puteți vedea mici vârfuri. Sistemul de plante rădăcină slab dezvoltat. Culoarea principală a Guadeloop Naya este considerată verde, dar, în unele cazuri, nuanțele roșiatice pot fi prezente.

indian

Un alt nume al acestui soi de Naya este regal. Are o frunză rigidă și lungă, o tulpină fragilă care acoperă cu spikes. Culoarea plantei este însă verde saturată, însă dacă iluminatul din ecosistem este prea luminos, atunci planta poate dobândi o nuanță roșiatică. Indicatorul se execută perfect atunci când a fost aterizat în pământ și poate înota în apă.

Grassy

Nayas din această specie este destul de popular printre proprietarii acvariilor. Cauza principală a cererii poate fi numită comoditatea utilizării sale atunci când creează compoziții de designer într-un ecosistem artificial. Frunzele subțiri și alungite ale plantei este perfect armonizată cu reprezentanți de grad mare de floră.

Creștere

Najas este o plantă de acvariu benefică la viteza reproducerii sale. Plantele fragile sunt avantajul său indiscutabil, deoarece fiecare piesă ruptă poate deveni un nou reprezentant al lumii plantelor de acvariu. Navada trebuie să replanteze în mod regulat, deoarece atunci când se extinde, specia se va deteriora și apare umbra de acvariu. Partea de sus a tufișului rămâne verde și atractivă, iar fundul devine decolorat și lent.

Acest reprezentant al florei este capabil de înflorire, după care plantele sunt formate muguri. În consecința polenizării, se formează semințe, care, după distribuție, germinează și se transformă într-un tufiș decorativ frumos. Acest rezident de acvariu capabil să înmulțească butași, Astfel, un mic cip stem poate fi începutul unei grădini din vegetația apei.

Citește mai mult  Pewingese Haircut: Tipuri și instrucțiuni detaliate

Nu este necesar să se planteze un tufiș, este capabil să fie înotul liber, după care planta este de preferință respinsă. Dacă NASAS trebuie să aterizeze, atunci nu ar trebui să existe dificultăți în această procedură. În această chestiune, principalul lucru este acuratețea.

În sol, se face o mică gaură, în care ar trebui să puneți un Naud. După aceea, planta este satisfăcută cu un sol pentru o bună înrădăcinare. Nu impune un număr mare de pietre, deoarece poate provoca daune stem. Când alegeți un complot care merită să dea preferință Bine luminat, unde Echinodorus sau Nymphya nu cresc în apropiere. Merită, de asemenea, amintirea asta În partea verde a Nasha, peștele amână adesea caviarul, astfel încât atunci când replantați-l merită să inspectați cu atenție planta.

Conţinut

În ciuda faptului că Nasaya se referă la plante neprecere, Proprietarul va trebui să asigure nevoile elementare pentru viața normală.

 1. Modul de temperatură. Nayads preferă temperatura apei de la 15 la 25 de grade de căldură. În acest caz, rigiditatea ar trebui să fie la nivelul de la 7 la 15 și aciditatea de 6, 2 până la 7, 8 pH. În preferință, această plantă de acvariu are apă care are o rigiditate medie și ridicată, deoarece crește bine în moale. De mai multe ori pe lună va avea nevoie pentru a schimba apa din acvariu, adăugând rezistent proaspăt la rezervor. De asemenea, este demn de amintit că există plante care preferă să trăiască în apă sărată.
 2. iluminare Ecosistemul. Nasas sunt necesare razele directe ale soarelui să crească în mod normal și să dezvolte. În timpul zilei, planta este în valoare de a pune în soare, iar noaptea să-l ofere cu lumină artificială.
 3. Substratul și caracteristicile sale nu o importanță fundamentală pentru nashaas, deoarece poate crește, plutind în grosimea apei. Într-o situație în care tulpina este planificată pentru schi, rădăcinile calei mai bine NIADA. O opțiune ideală în acest caz va deveni un mic pietriș sau nisip de râu de o mare parte.
Citește mai mult  Cum de a face jucării pentru câini face singur?

Pentru ca Naic să crească în mod normal și să dezvolte, este suficient pentru acele substanțe nutritive care se încadrează în apă cu alimente pentru pești.

Cu toate acestea, expertii recomanda la fiecare 2 luni pentru a fertiliza Bush acvariu cu alimentatoare speciale pentru genul lui. Efect bun pune, de asemenea, alimentarea Niada CO2.

  Natura este tipul de alge de deschidere, care se poate adapta cu ușurință la noi condiții de viață. Cu acest reprezentant, flora poate crea un fundal unic și un peisaj în care sunt încorporate fanteziile îndrăznețe ale proprietarului acvariului. Naiadă Ideal pentru conținut de novice, pentru că nu este nevoie de îngrijire. În plus față de funcția decorativă, Nayas aduce un beneficiu tangibil al ecosistemului artificial. Această plantă sprijină echilibrul biologic în acvariu, oferă pește de oxigen.

  Detalii despre îngrijirea NIAS și a genului său veți învăța din videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: