Nevskaya Masquerade Pisici: Descrierea rasei, caracteristici de conținut

Nevskaya Masquerade Pisici: Descrierea rasei, caracteristici de conținut

Astăzi, ca animale de companie în locuința unei persoane, puteți găsi destul de Dicker reptile, păsări și animale. Dar pisicile din casă sunt întărite cele mai multe ori, datorită cărora aceste animale de companie sunt prezentate într-o mare varietate de rase. Printre cei tineri destul, dar deja popular este de a evidenția Neva Masquerade Cat, care într-un timp destul de scurt a câștigat popularitate în întreaga lume.

Istoria originii

În apariția acestei rase de pisici cu par lung, o participare persoana nu a acceptat. Strămoșii Nevski Masquerade Pisicile sunt indivizii din Siberia si roci siameze. Ca urmare, pisica St. Petersburg a adoptat un organism puternic bine dezvoltat și lână destul de gros de la părinții săi. in afara de asta, Animal moștenit imunitate puternică.

Din rasa siamez, animalul de companie a primit predominant luminoase de culoare strat și o mască de culoare închisă pe bot, care sa reflectat în numele pisicilor. pisici siameze transferat la descendenții lor o foarte frumos culorile albastru vopsea, care, împreună cu caracteristicile exteriorului, pisicile scoate în evidență printre alte soiuri și rase.

Există, de asemenea, o versiune care Nevsky Cat este deținută de pisici Aboriginal siberieni incrucisat cu persan culoare Punct. De aceea Animalele din aceasta rasa, uneori, se referă la punctele de culoare Siberian. Pentru prima pisici timp cu ochi albaștri și o culoare neobișnuită lână prezentat la expoziția Leningrad la sfârșitul anilor ’90, unde a fost atribuit un nume foarte frumos – Nevskaya bal mascat.

FIFE de recunoaștere și WCF animale a primit numai în 2009.

Descriere

Animalele din aceasta rasa sunt notabile pentru caracteristici, cum ar fi har și putere. În plus, crescătorii de pisici Nevsky le caracterizează dintr-o parte pozitivă relativ calmă ingreunare, rezistența la multe câteva. Caracteristica fundamentală a rasei este absența unei reacții alergice la om pentru lână animal. Culoarea Siberian puncte au, practic, nici de antigene în salivă, care sunt provocatori de alergii. O astfel de calitate face posibil să conțină o mascaradă pisica Nevski în aproape fiecare familie.

Merită subliniat principalele standarde ale exteriorului acestor pisici.

 • Cap. Pisicile și pisicile din aceasta rasa au un craniu masiv trapezoidală. Foreheaded, cu o tranziție lină către pod. Bărbia nu iese mult, obrajii au dimensiuni medii. Urechile la animale sunt livrate pe scară largă, poate avea o mică pantă spre bot. Ele sunt permise pentru prezența perii. Ochii rotunjite și ușor diagonale, cu o vârstă arcuit superioară. Culoarea elevilor este albastru, cu toate acestea, diferite variante de nuante ale acestei culori sunt permise.

 • Torchishche. Pisicile din aceasta rasa sunt printre cele mai mari din lume, deoarece animalele nu sunt mult rămase în urmă faimoaselor giganți printre reprezentanții felinelor – familia Maine Cunov. Corpul are o coloana vertebrala mare, musculatură bine dezvoltată. Nu mai puțin puternic la pisici sunt membre care, împreună cu torsul, face vizual triunghiul dreapta. Labele la pisici au o formă rotunjită, lână crește chiar și între degete. Coada este destul de largă, până la sfârșitul anului acesta a rotunjirii. Greutatea pisicilor Leningrad este de aproximativ 5-6 kg, în timp ce indivizii de sex masculin poate cantari 2-3 kilograme mai multe femele.

 • Lână. Rasa se referă la părul lung (neted cu părul reprezentanții acestei rase nu pot fi în conformitate cu standardul). Lâna acestor animale se evidențiază prin faptul că are murdărie și hidrofuge proprietăți de la naștere. În plus, în blana pisicilor Nevski aproape niciodată face koltunov. Animalele au o anumită gradație care privește lungimea lânii. De regulă, acesta va fi mai mare în zona lamelor, și pe părțile laterale lână pe scurt și uneori mai moi. Exteriorul Cat nu este lipsit de bijuterii. Acestea sunt prezentate cu „pantaloni“ frumoase și o luxuriantă „guler“. Animalele au dublu subparul, starea care este complet dependentă de sezon.

Ca o regulă, în perioada de vară, acesta este exprimat ca minim și destul de strâns adiacent corpului. Odată cu sosirea de vreme rece, lână devine mai lung și mai gros, care este, de asemenea, reflectată în senzații tactile atunci când mângâindu animale de companie. În timpul molting la animale, decoratiunile inerente în ele devin aproape invizibile.

 • Culoare pisică. Rasa este caracteristică foarte varietate de culori lână. Principalele și cele mai populare sunt următoarele opțiuni.
  • Punct de sigiliu. Reprezentanții familiei feline cu această culoare sunt găsite cel mai adesea. Animalele au o culoare luminoasă cu pete întunecate, concentrate pe urechi, fața și coada.
  • Roșu-punct. În acest caz, gradul de nuanțe implică trecerea tonurilor ușoare în culoarea roșie.
  • Albastru-punct. Animalele cu această culoare au o nuanță albastră de lână.
  • Tortie-punct. În această versiune a prăbușirii hainei de blană există doar pisici nevsky.

  Pisicile pot avea o nuanță de lână. Conform standardelor aprobate, admisibilă este prezența șosetelor albe pe membre.

  Pisicile și pisicile nu trebuie să fie vopsite în simetrie absolută, astfel încât specile pot avea orice aranjament, formă și dimensiune.

  Kittenul punctului de culoare siberian apare pe lumina absolut albă pe haina sa. Și culoarea finală va dobândi lână sub influența unei gene sensibile la căldură, care va picta în culoarea întunecată doar cele mai reci zone de pe corpul animalului.

  Caracteristicile caracteristicilor

  În ceea ce privește ingredientele acestor animale, un animal de companie, care trăiesc împreună cu o persoană, demonstrează caracterul său echilibrat, în plus, reprezentanții familiei pisicii din copilărie sunt foarte legate de ameliorator lor. Și pisicile te obișnuiești nu doar habitatul, ci membrilor de familie ai acestora. Animalele de companie sunt animale sociale, cu toate acestea, relația lor cu o persoană poate fi numit partener, și nu slave. Deci, în manipularea acestora Este necesar să se evite o relație Panibrate, deoarece pisica este capabil de a ofensat pentru un timp destul de lung. Misiunea nu este specific acestei rase.

  Avantaje și dezavantaje

  Rasa are propriile sale pozitive și negative, caracteristici. Beneficiile includ următoarele caracteristici.

  • Popularitatea de animale se datorează în exteriorul lor atractiv. Acest lucru nu se aplică numai culoarea, dar, de asemenea, calitatea de lână în sine. În plus, pisicile și pisicile au o fata destul de drăguț.
  • Pentru întreținerea la domiciliu, un avantaj foarte valoros este temperamentul echilibrat al familiei feline.
  • Animalele sunt caracterizate prin inteligență dezvoltată.
  • În ciuda faptului că rasa este în cerere, ca o expoziție, în ceea ce privește îngrijirea, Nevskaya bal mascat pisicile nu necesită nuanțe specifice de conținut din amelioratorului.

  Printre minusurile rocilor alocă următoarele caracteristici:

  • Costul ridicat de pisoi pur sange+
  • Deoarece pisica nu este cu parul scurt, atunci când animalul de companie se menține la domiciliu, de curățare mai frecvente.

  Speranța de viață

  Culoare Siberian Puncte cu grijă în direct cu un bărbat în vârstă de aproximativ 10-15 de ani. Printre reprezentanții acestei rase se gasesc, de asemenea, longevivi, ciclul de viață al care poate depăși valorile medii stabilite. Aceste caracteristici sunt inerente la pisici din cauza imunității rezistente congenitale, datorită căruia animalele de companie sunt bolnave extrem de rare.

  Printre bolile care pot reduce în mod serios speranța de viață a animalelor din aceasta rasa, este necesar de menționat cardiomiopatie hipertrofică. diagnostic tarziu poate duce la o moarte subită a animalului.

  Condiții de detenție

  Repere privind îngrijirea unei pisici mascaradă, similar cu nuanțele conținutul rămase reprezentanții familiei Feline. Accentul principal în procesul de îngrijire a animalelor ar trebui să se facă pe lână. Animalele de companie trebuie să fie efectuate în mod regulat, pentru aceasta va avea nevoie de o perie de masaj și un rapel, care sunt utilizate în funcție de sezon și molting pisica. De asemenea, pentru animalele de companie sale vor trebui să achiziționeze șampoane speciale pentru pisici cu par lung.

  Ca o regulă, o năpârlire de pisici vine de două ori pe an, este necesar să-l facă baie mai des decât o dată la fiecare două luni. Crescătorilor de mascarada pisica Nevskaya ar trebui să fie cunoscut faptul că combate coada animalului este interzisă. Este conectat cu structura de fire de păr, care, în caz de mișcare neglijent poate fi foarte ușor pentru a scoate. Acest lucru va afecta în mod negativ caracteristicile externe ale animalului de companie.

  pisici scălda în caz de necesitate extremă. Pentru procedurile de igienă în partea de jos a băii, covorul cauciucată este plasat astfel încât animalul să fie confortabil în apă. Baia este umplut cu nu mai mult de 10 centimetri.

  Pentru a evita apa in urechi, ele sunt, de obicei închise temporar cu bucăți de lână. Din nevoia de animale de două ori, strict în direcția de creștere de lână, nu aveți nevoie pentru a uda. După șampon, lână trebuie să fie clătite bine cu apă obișnuită.

  Se usucă Nevsky Cat după procedurile de baie este rezolvată printr-un prosop sau un uscător de păr. Este recomandabil să se efectueze toate procedurile rapid la animalul nu arsa. Dupa baie nevoile pisica la pieptene.

  În plus față de lână, de îngrijire presupune tunderea gheare, precum și urechi de curățare, ochi și dinți. Igiena cavității bucale trebuie efectuată folosind o pasta speciala si periuta de dinti. Ochii si urechile pot fi curățate cu ambalaje de bumbac în apă fiartă. Urechile curat, de obicei, nu mai mult de o dată pe lună. Pentru a facilita îndepărtarea sulfului și a poluării de vîslele, amelioratorului poate cumpăra o soluție specială recomandată pentru aceste scopuri. Puteți folosi, de asemenea, o cantitate mică de petrol, ulei de măsline.

  Pentru a avea grijă de ochi, în plus față de apă, tampoane de bumbac pot fi umezite în ceai pentru prepararea cafelei. În procesul de purificare, este important să se elimine toate acumulările suplimentare din colțuri, astfel încât acestea nu ajung în canalul lacrimal. Cu un număr mare de secreții, o pisică ar trebui să arate medicului veterinar.

  PET trebuie să taie zdrobi dacă animalul se fixează la suprafața mobilierului sau covoarelor cu vârfurile lor. În acest caz, ei trebuie să-i rotunjeze, în acest scop este permisă utilizarea foarfecelor de manichiură. De asemenea, este recomandat să scurtați ghearele înainte de expoziție, dacă există mai multe animale de companie în casă, care în joc se poate răni reciproc. Le-a tăiat nu mai mult de 1-2 mm, și numai partea transparentă a ghearelui este supusă îndepărtării. Aceste manipulări cu precauție extremă ar trebui să fie efectuate astfel încât să nu facă o parte de viață.

  Ca măsura recomandată referitoare la conținutul acestei rase de pisici la domiciliu, merită evidențiază Plimbarea cu PET OUTDOOR. Animalele cu mare vânătoare și curiozitate petrec timp pe plimbări.

  De asemenea, punctele de culoare Siberian nu a pierdut instinctele de vânătoare, ele sunt inerente în rezistenta bună și o reacție de fulgere. Deoarece locul cel mai potrivit pentru mersul pe jos, este în valoare de vedere teritoriu privat, în curtea unei clădiri rezidențiale, și balcoane sunt de asemenea potrivite pentru mersul pe jos, în cazul în care trăiește pisica în apartament.

  În cazul în care proprietarul nu intenționează să utilizeze animal pentru reproducere ulterioară, Acesta va castra cel mai corect, fie sterilizați tau preferat. O astfel de pas o va ajuta la evitarea împerechere inutile animalelor aleatorii cu reprezentanții familiei felinelor altor rase.

  În plus, o soluție similară va fi utilă pentru sănătatea animalelor de companie, deoarece instinctele naturale nerealizate pot provoca o boală gravă. Cel mai adesea ele sunt gasite la persoanele de sex feminin. Timpul optim pentru pisici turnate – 8-9 luni, pisicile steriliza un pic mai târziu, de obicei, mai aproape de an.

  În cazul în care conținutul de pisici de o astfel de rasa este, de asemenea, merită luat în considerare faptul că firele de păr care cad împreună cu mâncarea în stomacul animalului nu poate digera. Cu clustere lor mari, așa-numitele bile de blană sunt formate treptat, ele pot provoca tulburări grave de alimentare de la animale de companie. Dacă Nevsky Cat nu este capabil de a obține periodic scăpa de ele, atunci crescător este recomandat pentru a ajuta animalul, provocând vărsături. Pentru aceasta, animalul este turnat o lingura de ulei vegetal, pentru pisici cu o doză optimă va exista o linguriță.

  In ciuda rezistentei rasei la cele mai multe boli, cu Nevsky Masquerade Cat, este recomandat să viziteze regulat medicul veterinar. Într-o mai mare măsură, acest lucru se datorează controlului inimii.

  O altă caracteristică a acestor animale este refuzul de a merge la tava de murdar, așa Curățați recipientul cu produse de viață ale produselor necesare în mod regulat. Așa că lâna animalelor rămâne în stare proaspătă, atâta timp cât posibil, este recomandat să selectați umplutură din lemn pentru tava. Această opțiune va fi, de asemenea, adecvată, având în vedere caracteristicile sale bine absorbi un miros neplăcut.

  Pentru a evita deteriorarea mobila moale pentru pisici, este recomandat pentru achiziția Mai multe Brates, punându-le în diferite unghiuri de locuințe. Ca jucării pentru acasă color-varfurilor, puteți cumpăra mingi, o varietate de teasere, pene distractive pentru pisici.

  Sunet sau clipire bunuri sunt recomandate pentru a by-pass ca un animal poate perturba gazda pe timp de noapte. În absența unui pisoi mascaradă de jucării personale, se poate folosi lucruri importante ale membrilor familiei sale pentru aceste scopuri. Ele pot fi fire, încărcătoare de telefoane, papuci, precum și elemente periculoase, imprevizibile pentru joc.

  Decât feedul?

  Aceste animale sunt puse în evidență prin dimensiunile lor mari, cu toate acestea, ele nu sunt înclinați să obezitate. Opțiunea optimă pentru hrănire a animalelor este de două ori. Norma privind o recepție va fi 120-130 de grame de produse alimentare. Acesta poate fi atât un aliment de primă clasă uscată și alimente naturale. furaje industriale uscat va deveni un excelent instrument de prevenire a preveni formarea unei pietre dinte.

  Principalele ingrediente ale dietei pisicilor sunt carne și organe. În prioritate va fi iepure, carne de vită sau o pasăre care va deveni surse de proteine ​​indispensabile. Ficatul de pisici Nevski trebuie să fie oferite ocazional, deoarece aceasta poate provoca schimbări în culoarea de lână. Fructe de mare afectează, de asemenea, culoarea, astfel încât reprezentanții acestei rase sunt sfătuiți să nu pește da deloc.

  Produsele de promovare a egalității ar trebui să fie, de asemenea, prezent în dieta. Animale mai bune la produse cu un conținut minim obțin din grăsimi. În prioritate, Kefir de grăsimi scăzute, Pstokvash. Pisicile trebuie, de asemenea, să ofere legume în brânză și formă prădănă, ele trebuie să fie umplute cu o cantitate mică de ulei vegetal.

  Pisicile de la vârsta de trei luni ar trebui să fie hrănite de 4-5 ori pe zi, la jumătate de animal de companie tradus treptat în trei mese. O pisica adulta este considerat într-un an, atunci de alimentare va fi de doua ori.

  Sub interdicția sunt:

  • alimente grase+
  • cofetărie+
  • murături+
  • Produse acute+
  • Alimente cu coloranți sau alte chimii, care pot provoca o reacție alergică la un animal.

   Apa PET ar trebui să fie întotdeauna în acces liber.

   Creștere

   NEVSKAYA MASQURADE CAT nu este permisă să treacă cu animale din alte rase. O pereche de animale de companie sunt recomandate să se uite în avans. Cel mai bine este să alegeți pisici sau pisici pentru pregătirea ulterioară a descendenților între animalele din pepiniere, în care acestea aparțin în mod serios conservarea caracteristicilor specifice ale persoanelor cu rasă de rasă.

   Maturitatea sexuală NEVSKY Pisicile ating mult mai devreme decât reprezentanții celorlalte rase ale familiei feline. De regulă, animalul este considerat a fi moștenit la vârsta de 9 luni. Datorită specificului condițiilor climatice în care strămoșii lor au fost forțați să trăiască. În pisicile siberice, din cauza circumstanțelor, a fost observată o mortalitate ridicată, așa că a fost mult mai devreme pentru a păstra populația și coacerea. Caracteristici similare au fost transferate către descendenții lor direcți.

   În ceea ce privește opinia crescătorilor punctelor de culoare din Siberian, acestea nu sunt recomandate să efectueze o împerechere înainte de a ajunge la pisici de vârstă de un an și jumătate de vârstă.

   Pisicile sunt cel mai bine reduse cu un partener deja mai experimentat. Sarcina în aceste animale durează 9 săptămâni. Pisicile din aceasta rasa sunt inerente în instinct matern bine dezvoltat, astfel încât toate preocupările legate de puii pot fi în condiții de siguranță pentru a avea încredere în ea.

   comentarii de proprietate

     Conform feedback-uri ale crescătorilor de animale de companie din aceasta rasa, pisicile în comunicarea cu o persoană care să demonstreze temperamentul flexibil și afecțiune. Dar, dacă este necesar, animalul este complet capabil să dea riposta serios. După achiziționarea pisoi, o atenție deosebită trebuie acordată învățătura devreme pentru tavă, în caz contrar, proprietarul poate avea probleme serioase, deoarece pisicile pot demonstra unele încăpățânare.

     Nevskaya pisică bal mascat Obținerea de bine cu copii mici, în unele familii, ea devine mare și câini.

     Despre caracteristicile acestei rase, a se vedea în continuare.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: