Ori Câini: Revizuirea rase populare și nuanțe de conținut

Ori Câini: Revizuirea rase populare și nuanțe de conținut

Dă-i pe câini – unul dintre cele mai populare și iubite de multe animale de companie. Articolul va vorbi despre ce caracteristici au astfel de animale, care soiuri de rase se referă la acest grup, precum și cum să aleagă și să mențină un catelus.

Particularități

Câinii cu urechi suspendați sunt animale care au fost retrase inițial cu un scop foarte clar. Funcțiile lor de lucru sunt în primul rând legate de vânătoare. Cu toate acestea, astăzi departe de toți proprietarii de câini sunt vânători profesioniști sau se ocupă de activități similare la petrecere a timpului liber. Câinii de la vânători s-au transformat în animale domestice.

O caracteristică distinctă a animalelor (așa cum se poate înțelege din nume) este prezența auririlor alungite. Este datorită unei astfel de structuri anatomice non-standard a câinilor au fost populare printre vânători. Lucrul este că în acele momente atunci când câinele se execută sau se mișcă rapid, lungurile lungi se măresc din solul microparticulei, consolidând astfel mirosul de producție.

Este important să rețineți că Persoanele de companie cu patru picioare au nevoie de o mulțime de activități. Ele pot fi păstrate atât în ​​apartament, cât și într-o casă privată, dar trebuie neapărat să ofere un animal la un nivel suficient de activitate fizică (plimbări pe termen lung, formare, jocuri și alte acțiuni ale unei naturi mobile).

În plus, dacă decideți să începeți un PSA similar, atunci merită considerat că animalele sunt înclinate la o varietate de infecții și boli grave. În acest sens, ar trebui acordată o atenție deosebită procedurilor de îngrijire și medicină.

Varietate de rase

Câinii sunt destul de diverse. Spuneți despre cele mai populare soiuri.

  Basset Hound

  Această rasă de câini este un reprezentant clasic al animalelor pliate. În primul rând, caracterul câinelui se distinge de natura bună și bunăvoință în raport cu omul. În plus, proprietarii Basset Hound în comportamentul animal aloca o astfel de trasatura ca instinct pronunțat de pradă. În acest sens, reprezentanții acestei rase sunt adesea deveniți nu numai cei mai buni prieteni, ci și vânători de tovarăși de lucru.

  În plus față de faptul că Basset Hound Perfect să contacteze cu oamenii, De asemenea, el se aplică și altor animale. Prin urmare, dacă animalul dvs. de companie trăiește deja în casa dvs., dar doriți să începeți un câine agățat, atunci fără temeri, puteți da preferință acestei varietăți de animale.

  În ceea ce privește îngrijirea și conținutul, câinele este destul de nepretențios. În plus, capacul părului de la Basset Hounds este destul de scurt și nu necesită o atenție sporită sau activități de plecare specifice.

  Beagle

  Un alt câine popular de pliere, care se referă la categoria de câini. Este important să rețineți că animalele aparținând acestei rase, destul de sociabil și, prin urmare, au nevoie de socializare timpurie. in afara de asta, În natura beagle, pot apărea astfel de caracteristici negative ale caracterului ca independență și încăpățânare. În acest sens, ar trebui acordată o atenție deosebită proceselor de educație, formare și instruire a animalului.

  Câinii descriu rasa bine interacționează cu oamenii, inclusiv copii mici. Nu există conflicte și certuri agresive între Beagles și alte animale.

  Cocker Spaniel și Springer Spaniel

  Aceste două tipuri de câini de lopheh sunt adesea combinate într-un grup mare, deoarece aceste 2 specii de animale au fost o rasă. Acest fapt poate fi văzut astăzi, deoarece în aspectul animalelor sunt foarte asemănătoare. Cu toate acestea, în ciuda acestui lucru, rasele au fost împărțite la focalizare.

  Citește mai mult  Ingrasaminte plante de acvariu: specii și aplicarea

  Puteți distinge cabana de la Springer în aspect: al doilea va fi mult mai mare. În ceea ce privește caracteristicile fiziologice, caracteristicile naturii și regulilor de îngrijire, există o mulțime de asemănări aici. De exemplu, ambele rase se confruntă cu dragoste sinceră și devotament față de proprietarul lor. În plus, Springer și Cocker au o acoperire de păr destul de groasă și lungă, în legătură cu care Ambele roci au nevoie de îngrijire atentă și amănunțită, pieptății regulate cu pieptene speciale și perii.

  Culoarea animalelor tradiționale – alb-maro. Cu toate acestea, astăzi există multe variații suplimentare.

  Taxa

  Dachshund este una dintre cele mai populare, frecvente și preferate rasă de câini de ori. Locul nașterii acestui animal este Germania. Mai mult, în această țară, taxiurile se numește câini barzuccia. În general, rasa dachshund include mai multe soiuri de animale.

  Printre care le alocă Standard, miniatură și iepure. În plus față de cele de mai sus există o altă clasificare în legătură cu impozitul, care se referă în principal la lungimea capacului părului animalului. Pe baza acestei caracteristici, rasa este împărțită în Soiuri cu părul cu părul lung, cu părul lung și rigid.

  În ceea ce privește culorile din lână, poate fi destul de diversă. Puteți întâlni negru, maro, panglică, marmură și chiar paleți.

  Blohehound

  Bladheundov atârnă nu numai urechile, ci și obrajii. În plus, această rasă este cunoscută și în poporul este adesea numit „un câine cu ochi trist”. În comparație cu toate rocile care au fost descrise mai sus, această specificație are o dimensiune impresionantă. Caracterul său se distinge prin calm și echilibru.

  Este important să luăm în considerare faptul că reprezentanții acestei rase au nevoie de îngrijire atentă. Lucrul este că câinii fac un parfum intens neplăcut. Pentru a evita, ar trebui să se țină în mod regulat o gamă largă de proceduri igienice, ceea ce include nu numai scălarea, ci și curățarea umedă.

  Pudel

  Poodle este un animal care este foarte popular în întreaga lume. O caracteristică importantă a acestei rase este că reprezentanții săi în casa lor pot conține chiar acei oameni care suferă de alergii la lână de câine. Lucrul este asta Un animal nu se întoarce.

  Citește mai mult  coridoare Sterba: conținut, reproducere și îngrijire

  Rasa are mai multe subgrupuri care diferă în funcție de dimensiunea lor. Deci, distingeți câinii mari, mici și pitici.

  În plus, această varietate de animale se caracterizează prin abilități intelectuale dezvoltate și devotament față de proprietar.

  Setter irlandez

  Aceasta este rasa de câini de pliantă, care iubește mult timp să se desfășoare în aerul proaspăt. Prin urmare, dacă decideți să începeți un animal similar, atunci trebuie să vă pregătiți pentru plimbări regulate, pe termen lung și activ cu animalul dvs. de companie.

  Animalul rapid și ușor vine la contactul cu oamenii și Prietenia pe care o există nu numai în legătură cu un proprietar, ci și tuturor membrilor familiei cu care locuiește.

  Desigur, această listă nu este închisă, iar în natură există mai multe rase care pot fi atribuite categoriei de pliere.

  Cum de a alege?

  Alegerea câinelui de pliere este o sarcină importantă și responsabilă, pentru că alegeți pentru dvs. nu doar un animal de companie și un prieten și un companion pentru viață. În cea mai renumită expresie se spune că suntem responsabili pentru cei care au îmblânzit.

  Pentru a alege un catelus de rasă sănătos, trebuie să luați în considerare mai mulți factori.

  Deci, în primul rând ar trebui să se asigure că decența vânzătorului. Cereți-i să-ți demonstreze toate documentele care o au: pașapoarte pe animale, certificate, licențe și alte documente. În cazul în care vânzătorul de la o astfel de cerere refuză sau vă spune că nu are nici o lucrare, este mai bine să nu se ocupă de el. Este posibil să încerci să înșele.

  Și, de asemenea, înainte de a cumpăra un catelus, Este important să se „întâlnească” cu părinții săi. Asigurați-vă că cuplul părinte este sănătos nu are nici o boală. După aceea, inspectați cu atenție aspectul animalului achiziționat – catelul trebuie să fie îngrijit și bine îngrijit. Urmăriți puțin în spatele lui – comportamentul ar trebui să fie activ. Orice defecte ale aspectului, precum și comportamentul lent – sunt semnele pe care încercați să le vindeți un pacient sau un animal necurat.

  În procesul de selectare a unui animal de companie, verificați cu vânzătorul toate părțile mici care se referă la rasă. Deci, în primul rând mărime importantă. Evaluează zona apartamentului său și dimensiunile câinelui, asigurați-vă că, și ea va fi confortabil. În plus, este important să se familiarizeze cu caracteristicile comportamentale ale animalului. De exemplu, unele rase nu tolerează singurătatea lung.

  În cazul în care munca ta este legată de plecări frecvente și călătorii de afaceri, atunci ar trebui să refuze să cumpere un astfel de catelus. Un alt factor important este regulile pentru conținutul și principiile de îngrijire a animalelor.

  Asigurați-vă că vă puteți îndeplini toate recomandările specialiștilor și urmați instrucțiunile oferite.

  Reguli de bază de conținut

  În general, normele privind conținutul și principiile de îngrijirea câinilor bufnita nu diferă de general acceptate. Cu toate acestea, există anumite diferențe.

  Citește mai mult  Șampon de câine: Soiuri și caracteristici

  Deci, în ceea ce privește rasele lopheh de câini, apoi în procesul de conținutul lor, trebuie să se acorde o atenție mai ales aproape de starea de sănătate a animalului. În plus față de măsurile tradiționale medicale preventive (de exemplu, vaccinarea, procesarea de purici, viermi și celălalt), este important să se efectueze Examinările regulate de cochilii de urechi. Ori animalele sunt predispuse la diferite boli ale urechilor, astfel încât în ​​acest sens proprietarii ar trebui să fie deosebit de atenți.

  Același lucru este valabil și pentru procedurile igienice – Nu uitați să inspectați și să curățați urechile dacă este necesar. Acest lucru se poate face folosind bastoane convenționale de bumbac. Atunci când este detectată o contaminare deosebit de intensă, bagheta de bumbac poate fi umezită în apă sau ulei vegetal. Dacă dintr-o dată ați observat că animalul dvs. de companie se simte prost, mergeți imediat la veterinar. Orice întârziere și indecizie pot duce la faptul că câinele își va pierde auzul, iar cele mai dificile cazuri se pot încheia și cu un rezultat fatal.

  În nici un caz nu pot fi angajate în auto-medicamente, deoarece acest lucru poate duce la consecințe negative.

  După cum sa menționat mai sus, câinii Lopokhi sunt foarte activi. De aceea O cantitate mare de timp pe care ar trebui să le îndeplinească în aerul proaspăt. Câinii au inteligență ridicată, astfel încât acestea pot fi înregistrate în siguranță pe diferite cursuri de grup de învățare sau în clase individuale. Dacă se dorește Formarea poate fi efectuată independent.

  Dacă abordezi serios această problemă, iubirile dvs. cu patru picioare vor putea participa la o varietate de concursuri sportive și chiar să le înfrângă.

  În plus față de curățarea urechilor, Nu uitați să aveți grijă de alte proceduri igienice. Acestea includ scăldat, ceea ce trebuie făcut dacă este necesar. Și în procesul de realizare a procedurilor de apă, este important ca apa însăși să fie destul de caldă și doar detergenți special concepuți pentru câini sunt permise pentru spălarea animalului. De asemenea, este important să inspectați starea cavității bucale și dinții curat periodic. Ghearele de tuns iarba și examinarea ochilor – de asemenea, activități de plecare necesare.

  În ceea ce privește faptul că câinele trăiește într-un apartament sau într-o casă privată, este necesar să se echipeze propriul loc pentru ea. Câinele ar trebui să aibă un nespecialist (poate fi făcută dintr-o pătură veche sau perne), boluri pentru hrană și apă. Alimente animalului poate fi atât naturale, cât și constau din furaje finite. Oricum Acesta trebuie să fie plin și echilibrat.

  Pe rasa pliului Dogs Beagle vedea videoclipul următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: