Peterbold: Descrierea de rasa, caracterul și conținutul

Peterbold: Descrierea de rasa, caracterul și conținutul

Peterbold este una dintre cele mai frumoase rase neobișnuite și de pisici. Ei personifica ei înșiși eleganță și reținere. fascineaza aspectul lor, și cucerește caractere. Ce trebuie să știți despre aceasta rasa înainte de a decide să mă facă Peterbold, acesta va fi discutat în acest articol.

Istoria originii

Aceste pisici neobișnuite sunt obligate să lume, care a traversat două rase – Don Sphinx cu Oriental. În ceea ce privește primul experiment pe o astfel de trecere a, a fost produs în 1994. St Petersburg Felinologist lui Olga Mironova, care, astfel, a adus patru pisoi hibride. Ei au devenit strămoșii oficiali ai Peterbold.

asociații Felinological a recunoscut rapid aceasta rasa, oferindu-le propria lor abrevierea și statutul oficial naturale. Dar, în ciuda acestui fapt, rasa Sf. Petersburg Sphynx se dezvoltă încă, deși din 1997 nu pot fi traversați cu timbrele Don.

Felinologia consideră că Peterbold ar trebui să-și imagineze caracteristicile naturale ale pisicilor și orientalelor Siameze, în timp ce prezența lânii sau absența acesteia nu afectează valorile tribale ale rasei.

Descriere

Pisica de rasă Peterbold este dificil de confundat cu oricare altul. Acesta este dotat cu caracteristici excepționale care determină apariția purebred St. Petersburg Sfinxului.

 • Pisicile au un cap mic, care este ascuțită vizibil și merge bine într-un gât subțire alungit.
 • În ceea ce privește nasul, este lungă și dreaptă, arată ca o lamă ascuțită. Dacă te uiți la Peterbold pe lateral, atunci poți spune un cuvânt despre profilul său – „Tsarsky”.
 • Urechile de la pisoii St Petersburg sunt destul de mari, în timp ce au o bază și sfaturi largă, care uita-te la laturile. Specialiștii Felinologists sunt date o mare evaluare a „pas britanic“ al carcasei urechii Peterbold, care poate păstra foaia de hârtie pus pe ea.
 • Aceste pisici nu au nici o mustață. În cazuri rare, vă puteți întâlni cu Peterbold Curly Villages, ca și în cazul în care a respins.
 • În ceea ce privește ochiul, ele sunt un punct culminant real al acestei rase. Ele sunt în formă de migdale, expresiv și diagonală, cu o nuanță albastru, galben, galben sau verde. pisoi mici nu văd nimic la naștere, dar ochii deschisi devreme, după 5 zile mai târziu.
 • Trunchi de la aceste pisici alungite, dimensiunea medie. Umerii și șoldurile în același timp egale în lățime. Greutatea femelelor variază de la aproximativ 2,5 până la 3,5 kg, iar greutatea masculilor poate ajunge la semnul maxim de 5 kilograme.
 • Peterbold posedă picioare drepte, subțiri și lungi. Dacă membrele din față ale pisicii sunt răsucite, aparține defectului de rasă.
 • Această rasă este proprietarul unei coadă lungi subțiri – de la bază la vârf.

  Mențiune separată merită o varietate de culori și lungimea lânii peterbold. Colorarea variază de la cremă la ciocolată sau purpuriu. Black Petersburg Sphynx arată ca un complet unic, dar o astfel de culoare poate fi găsită rar. Cel mai adesea există culori de broască țestoasă. Distinge următorul piele.

  • Brash – pisoiul se nasc cu lana, iar cu matur dispare.
  • Brash Point – pisoiul au lână pe corp și coadă. Cu vârsta, corpul devine chel, iar lâna rămâne pe botul și membrele.
  • Lyon-free Kittens. Ei nu au lână, în timp ce torsul seamănă vizual cu cauciuc.
  • Pisicile directe. Un astfel de exemplu de realizare are atât de lână de rocă, iar antenele, vârsta, ele nu dispar.
  • pisoi velur. Ei au lână pe tot corpul, inclusiv labe și coadă. Cu varsta, aceasta rasa este chel peste tot, cu excepția membrelor.
  • Flock pisică. Capacul pielii se distinge de moale și catifea. Moustache lipseste, lână pe pisoi aproximativ 2 milimetri.

  Speranța de viață

  Petersburg sfincși trăiesc aproximativ 13-15 ani, în vârstă de. Dar sunt factori care pot afecta negativ speranța de viață a acestor pisici.

  • lumina soarelui. bai solare din aceasta rasa sunt contraindicate. Sfinxul este o rasa tăcut, arsuri se pot forma cu ușurință arsuri. Prin urmare, PET ar trebui protejat de lumina directă a soarelui.

  • Condiții periculoase de rezidență. Peterbold este extrem de imediată, ca și copiii mici. Le place să exploreze trăiesc în interiorul și în afara zonă. Toate acestea amenință leziuni.

  Prin urmare, proprietarul este mai bine în avans pentru a oferi condiții de viață în condiții de siguranță pentru un animal de companie – ascunde ascuțite sau obiecte grele, care pot să cadă sau să pricinuiesc o pisică prejudiciu.

  • Singurătate. Peterbold la animalele lor societății esență. Ele sunt vitale pentru prezența proprietarului în apropiere. O persoană ocupată, care petrece mult timp la locul de muncă, trebuie să se gândească de o mie de ori înainte de a începe Petersburg Sfinx. Aceste pisici sunt foarte slab tolerante, în cele din urmă reduce viața pisicii este aproape jumătate. În cazul în care familia are o mulțime de gospodării, inclusiv copii și chiar câini, atunci Peterbold va trăi mult timp și cu adevărat fericit.

  • Supraponderal. Peterbold este extrem de vorace. Ei pot spune un roman adevarat cu alimente, astfel încât proprietarul este important să se controleze greutatea câinelui său chel, și nu să se complacă capriciile sale. Produse alimentare trebuie să fie măsurat și în același timp să mențină mineralele și vitaminele necesare. Excesul de greutate va fi o problemă serioasă pentru o pisică și va afecta negativ sănătatea.
  Citește mai mult  Câte acvariu soms live și de ce depinde?

  • igiena Bad. Deoarece St Petersburg Sphinxes sunt animale zdrobitoare, au nevoie de îngrijire specială. Formarea unui strat de grăsime se bazează pe pielea lor, iar acest lucru este un mediu confortabil pentru dezvoltarea și reproducerea bacteriilor periculoase. Prin urmare, pisica trebuie să fie scăldate de zi cu zi, folosind echipament de protecție specială. De asemenea, în urechile acestei rase de multe ori se acumuleaza sulf, care trebuie să fie îndepărtate cu o baghetă de bumbac o dată pe săptămână.

  • SuperCooling. Sphinxes din cauza lipsei de acoperire din lână sunt de multe ori prea mare. Dacă la domiciliu este rece, atunci pisica este probabil de a captura și se îmbolnăvesc. Puteți ieși din poziția, achiziționarea unui îmbrăcăminte pentru animale de companie într-un magazin pentru animale de companie sau lenjerie de pat cald. Dar nu toate sfincși place să meargă în pulovere tricotate, astfel încât îmbrăcăminte este acceptabilă numai cu acordul animalului de companie.

  • factorul sănătos. Dacă în familie, animalul de companie a fost un ficat lung, atunci Peterbold are mai multe șanse să moștenească această caracteristică. De asemenea, speranța de viață reduce defectele zilei de naștere, leziunile generice sau un sistem imunitar slab. Și sistemul imunitar este consolidat folosind dieta și îngrijirea potrivită.

  Printre veterinari sunt părerea că sfinxele castrate trăiesc mai mult. Această procedură afectează în mod favorabil sănătatea pisicilor și a pisicilor din această rasă, problemele hormonale și riscurile bolilor sexuale dispar, de exemplu, prostatita. În plus, se crede că pisicile care au trecut această procedură devin mai calme și mai calme. Prin urmare, în cazul în care proprietarul nu are de gând să exploreze Petersburg Sphynx, el ar trebui să fie castrat sau sterilizat animalul său, crescând astfel speranța de viață.

  Fapt interesant: În medie, această rasă trăiește de 12 ani, dar un Sfinx a reușit să ajungă la 30 de ani!

  Caracter

  Peterbolds sunt animale unice și au mai multe caracteristici pozitive, printre care puteți selecta următoarele.

  • Prietenie. Și acest lucru nu este un sunet gol. Petersburg sfincși pot face prieteni cu toate gospodăriile, inclusiv alte animale de companie și chiar câini.
  • Lovability. Această trăsătură de caracter rezultă din cea anterioară. Animalul de companie chel va fi fericit să-și petreacă timpul pe mâinile proprietarului și chiar vin la el în pat noaptea. De asemenea, pisicile din rasa acestei iubiri să se joace cu copii. Este cu adevărat animalele de mână.
  • Placability. Reprezentanții feline, după cum știți, pentru o lungă perioadă de timp, amintiți-vă infracțiunea și poate chiar respingerea proprietarului, scufundarea perdelele sau acul ferm în pantofi. Petersburg Sphinxes această funcție ocolite. Ei uită cu ușurință despre neînțelegerile în legătură cu proprietarul și gata din nou să mângâi și tors.
  • Ai grijă. În plus față de meowukanya, Peterbold dragoste toarce și publică alte sunete amuzante, interesante. Le place să comunice cu proprietarul lor într-un mod similar, astfel încât o persoană care preferă tăcerea este mai bine să renunțe la venture pentru a face Petersburg Sfinx.
  • Curăţenie. Peterbold poseda nu numai aspectul aristocratic, ci și de caracterul corespunzător. Animalele din aceasta rasa avea grijă de igiena lor și să păstreze curate.
  • Curiozitate. Aceste pisici sunt cercetători reale. Nu va fi nici orice colț în apartament în cazul în care Peterbolda urcare. Și nu contează, o ușă deschisă sau închisă în fața lui – animalele au o abilitate unica de a pătrunde în toate locurile greu accesibile. Ele sunt, de asemenea, interesat să însoțească proprietarii lor în orice undertakus, dar în același timp, nu se încadrează în picioare.
  • Devotament. Peterbolds poate face o concurență serioasă pentru câini în această linie de caractere. Ei adora doar proprietarii lor, ci a tuturor membrilor familiei în special pe cineva să aloce. El este cel care devine pentru un animal de companie chel nu este doar un prieten, dar, de asemenea, liderul. In spatele lui pisica sau pisica poate urma tocuri pe tot apartamentul, nimeni nu pentru un minut lăsând una, chiar și în baie.

  Peterbold este important să fie o parte integrantă a vieții proprietarului său, se simt important și semnificativ pentru el. Și în atenția și grija, acest animal de companie chel va răspunde cu siguranță la.

  Peterbolds poate arăta nemulțumirea, miau tare, în cazul în care o lungă perioadă de timp este foame sau sunt singuri. Cu toată independența felină a acestei rase, atenția este necesară, astfel încât proprietarul nu trebuie să lase animalul de companie singur cu el însuși, în caz contrar ea vine plictisit și chiar bolnav.

  Peterbolda cu grijă și dragoste adecvată poate fi un prieten adevărat și devotat.

  Cum se hrănesc?

   Regulamentele Peterbolda Real. Ei absolut nu controlează absorbția alimentelor, astfel încât se câștigă ușor în greutate. În cazul în care proprietarul nu respectă regimul alimentar al câinelui său, atunci ochiul nu va avea timp să clipească, ca și grațios Sfinxul ei va deveni ingroasa. Peterbold este gata să aibă zile pentru a muta, și totul este într-un rând. Dacă el vrea să se bucure, va examina în mod necesar în bucătărie fiecare colț și va mânca tot ce minciuni fără servirea – de la ciocolata la chips-uri. Prin urmare, regula principală pentru cel care a decis să facă Petersburg Sfinxul – pentru a ascunde alimente într-un loc inaccesibil.

   Citește mai mult  Artificiale de acvariu: Tipuri și aplicații

   Este important să se facă în mod corect un plan de putere pentru aceasta rasa de pisici și stick la el. Pentru a determina faptul că dieta este incorectă, este suficient să se uite la pielea de animale de companie. În cazul în care substanța maro este alocată pentru piele prea activ și în cantități mari, aceasta înseamnă că trebuie să schimbați dieta, și este mai bine pentru a obține o consultare a unui medic veterinar cu experiență.

   Pisoii de la o lună ar trebui să mănânce de 5 ori pe zi, de la două luni – 4, și de la patru – 3. alimente pentru adulți va fi considerată o aprovizionare cu alimente Biasse și ar trebui să fie mai devreme decât se întâmplă în opt luni animale de companie. În acest caz, mâncarea trebuie să fie caldă (nu este caldă și nu rece).

   Alimentele uscate se vor potrivi armonios în dieta Sfântului Sf. Petersburg Sfinx. Dar principalul lucru la cumpărare este de a acorda atenție calității și disponibilității tuturor vitaminelor și microelementelor necesare în hrană. În ceea ce privește produsele naturale, pot hrăni prea mult animalul. Este mai bine să combinați alimentele alimentare și alimentele naturale, alternând-le.

   Dacă proprietarul a decis să abandoneze complet alimentele uscate, atunci ar trebui să fiți alimentat cu vitamine suplimentare pentru animale de companie, deoarece acestea vor fi dor de ele în produse obișnuite.

   Ce se poate hrăni peterbold, cu excepția furajului uscat:

   • Produse din carne fierte: carne de vită, pui, curcan, carne+
   • Subproduse: lumină, inimă+
   • Legume: înot, Zabachki, dovleac+
   • Rice și Mound Porridge+
   • pește (dar numai mare și în formă fiartă)+
   • chefir (degresate), brânză de vaci, iaurt+
   • carne de porc sau de oase de vită și de cartilaj (dar nu și de pește sau de pui, altfel animalul de companie este suprimat).

   Ce produse nu ar trebui să fie supărat de Peterbold:

   • dulciuri+
   • pește afumat, cârnați+
   • Ouă+
   • lapte, smântână, smântână și ulei+
   • Cartofi și fasole+
   • fructe.

   Dacă alegeți corect o dieta pentru un animal de companie chel, apoi probleme cu digestia si excesul de greutate vor fi efectuate de partea Peterbold.

   Caracteristici de îngrijire

   Este imposibil să spunem că Petersburg Sphinches necesită îngrijire specială. Spre deosebire de pisici, care au lână, animale de companie chelie nu au nevoie pentru a calcula. Acesta este plusul principal al unei astfel de rasa. Restul sunt porunci pe care fiecare proprietar trebuie să le respecte, și anume:

   • scăldat pisică+
   • Glaws de tunsoare+
   • frecare ochii+
   • Urechi de curățare.

    Îmbăiere Peterbold are nevoie de mai mult decât pisica medie. Faptul este că corpul său este predispus la transpirație și alte poluări. Dar veterinarii nu recomandă spălarea Petersburg Sfinx în fiecare zi.

    Faptul este că pielea acestor animale de companie se formează un lubrifiant special, care efectuează o funcție de protecție și o spălare în mod regulat, puteți provoca stres la animal de companie. Dar totuși, trebuie încă să fie șters cu atenție. Este mai bine să o faceți cu o cârpă curată umezită în uleiul de îngrijire. Sau puteți face cu o cârpă umedă obișnuită. Nu este necesar să se implice în înot frecvente cu utilizarea șamponului, altfel pielea lui Peterbold va începe să coacă.

    Dar dacă animalul de companie este cu adevărat blocat, atunci îl puteți cumpăra chiar și cu utilizarea săpunului degtyar. După procedura de care aveți nevoie pentru a șterge sfinxul, altfel este rece și bolnav.

    În ceea ce privește ghearele de coafură, este necesar să o faceți de 2-3 ori pe lună. Dar acest lucru nu înseamnă că animalul de companie nu va avea nevoie de un bratechka. Cu o tunsoare, este mai bine să proces în continuare fiecare coeziune pepperbold cu o fabrica de cherestea, astfel încât pielea animalului este mai mică decât mâncărimii, de curățare.

    Ochii St. Petersburg Sfinxului necesită îngrijire specială pentru un motiv simplu – aceasta rasa de pisici nu au nici o cili, astfel încât ochii lor nu sunt protejate de acumularea de diverse secreții în ele. În fiecare dimineață, proprietarul are nevoie pentru a inspecta ochii unui animal de companie. În cazul în care mucusul acumulat în ele, este necesar să-l îndepărtați cu o cârpă curată. Este demn de atenție la culoarea selecției. Un semn sănătos este considerat un mucus transparent, în colțurile ochilor, dar, în cazul în care umbra a devenit maro sau verde, atunci trebuie să contactați medicul veterinar.

    În urechile Peterbold, a acumuleaza secrete, dar proprietarul nu are nevoie să intrăm în panică din cauza aceasta și să încerce să-l curățați zilnic cu bastoane de bumbac. Va fi de ajuns pentru a face acest lucru o dată în 7 zile, după achiziționarea unei lotiune speciala intr-o farmacie veterinara. Aceleași nevoi loțiune care urmează să fie șters și secțiuni între gheare (locuri de ecartament de bodybaste, care împiedică mișcarea pisica).

    Citește mai mult  Totul despre feedul toate pisicile pentru pisici și pisici

    Pe coada Sfinxului Sf. Petersburg, axat pe glandele sebacee în cantități mari, astfel încât acnee și acnee sunt adesea apărute acolo. loțiuni speciale pentru curățare și de aici va veni la salvare.

    Unii proprietari cred că animalul are nevoie de depilare regulat al firele de par moarte. În plus, astfel încât aspectul estetic animale. Dar nu ar trebui să se grăbească în acest mod pentru a da aspectul nobilimii pisica. Shave va afecta negativ stratul ulterior, făcându-l o structură rigidă și chiar mai puțin atractivă.

    Astfel, toate aceste proceduri de cheltuieli de îngrijire simplu, puteți fi siguri în sănătate și aspectul elegant al unui animal de companie chel.

    Sănătate

    Petersburg Sfinxes, ca toți indivizii de rasă pură, au o serie de boli genetice. Dar, din fericire pentru proprietar, există puține.

    • Cea mai periculoasă boală este Timul subdezvoltat. Sarcina acestui organism este creșterea și dezvoltarea organismului animalului, precum și în apărarea imună. Dacă Timus este subdezvoltat, Sfântul Petersburg Sphinx va fi în continuare un pisoi.
    • Pisici de culori albastru și țestoasă mai mult decât altele sunt predispuse la hiperplazie. Acest lucru afectează alimentele feroce și de alte probleme cu tractul gastrointestinal. Dacă apare primul semn al inflamației, trebuie să vă referiți la medicul veterinar pentru consiliere și la pregătirea planului de tratament.
    • Peterbolda din cauza lipsei de lână poate răni cu răceală. Prin urmare, este important să nu supraviețuiți un animal de companie, după înot, ștergeți-l uscat, iar în vreme rece am pus haine calde. Adesea, pisicile din aceasta rasa sunt închise pe pat pentru proprietar și somn cu el sub pătură. De asemenea, puteți cumpăra un pat cald pentru un animal de companie.
    • Peterbold suferă de alergii. Și erupția nu se întâmplă niciodată o dată. De obicei, ea devine o boală constantă a animalului. Dar proprietarul nu ar trebui să panică, deoarece o loțiune specială de la o farmacie veterinară va scăpa de animale de companie din reacții alergice. Este important doar să urmați starea pielii animalului de companie și să eliminați factorii provocând erupții cutanate.
    • Lipsa de lână în sfincșilor Sankt Petersburg le face deosebit de vulnerabile la pericole externe. De exemplu, dacă proprietarul are o casă privată, iar pisica merge pe stradă, apoi datorită curiozității animalului, probabilitatea de a obține orice vătămare (inclusiv mușcătura de insecte, reptile sau câine). Strong încă păstrează Petersburg acasă pentru a evita diferite tipuri de leziuni care vor provoca alte boli ale pielii.

    Principalul lucru este de a monitoriza în mod regulat starea animalului de companie, evitând toate pietrele subacvatice, iar apoi problemele cu sănătatea vor putea să evite sau să minimizeze cel puțin. În general, Peterbold are un bun sistem imunitar, constant de multe boli, care este un anumit plus al acestei rase.

    Creștere

    Knight Petersburg necesită o atenție deosebită și o abordare. Este mai bine să nu începeți în experimentele aici, în special pentru crescătorii neexperimentați. Este permisă să tricot Sf. Petersburg Sphynx cu oriental, siam, yavaluez și balin.

    Este important să luați în considerare momentul în care în cazul în care pisoiul este dobândit în scopuri de reproducere, este necesar să se respecte prudență specială. În caz contrar, puteți vedea sterilitatea băieților și lipsa de lactație la fete.

    Ce reguli trebuie observate că împerecherea este corectă.

    • Cat trebuie să fie tricotat numai atunci când atinge vârsta de 12 luni. În același timp, ea ar trebui să treacă prima sau a doua temperatură. Până în acest moment, tricotatul este interzis, deoarece organismul animalului de companie nu a fost încă format până la capăt.
    • Este mai bine ca cel puțin unul dintre animalele de companie au de împerechere deja experimentat, în caz contrar acesta poate fi confundat, rezultând în rezultatul nu va fi atins.
    • La ambii reprezentanți ai rasei ar trebui să fie în 2 săptămâni înainte de vâscous, sunt făcute toate vaccinările (inclusiv măsurile de prevenire din viermi).
    • Nu scăpați o pisică înainte de tricotat. șampoane speciale pot topi mirosul ei natural, care ar trebui să atragă de sex masculin.
    • Conform regulilor, pisica ar trebui adusă la pisică. Aceasta se face pentru ca pisicile sunt importante să se simtă calm în propriul său teritoriu. În caz contrar, vor începe să exploreze teritoriul nefamiliar, ceea ce va dura mult timp. În același timp, este important ca ciclul în pisica a durat deja 2 sau 3 zile înainte vâscos. Perioada pentru care un animal de companie poate fi lăsată în alta este de maxim 5 zile.
    • Ambele animale ar trebui să fie tăiate de gheare – datorită agresivității și chiar a cruzimii jocurilor de căsătorie. În caz contrar, Sfântul Sf. Petersburg Sfinxes riscă reciproc.
    • În ceea ce privește forța de muncă, este mai bine să dăm naștere pisicilor până la 7 ani, cu 1 sau de 2 ori pe parcursul anului. Astfel, sănătatea lui Peterbold nu va fi deteriorată.

    Dacă observați toate regulile de îngrijire, hrănirea și împerecherea Petersburg Sfinxes, nu le lipsiți de atenție și să le dați îngrijire, atunci aceste animale de companie blând blând vor încânta proprietarii de mai mulți ani.

    Mai multe despre rasa lui Peterbolda, consultați următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: