Pewingese Haircut: Tipuri și instrucțiuni detaliate

Pewingese Haircut: Tipuri și instrucțiuni detaliate

Pekingese este creaturi foarte drăguțe și inteligente, care sunt foarte populare. Ca și reprezentanții altor rase, acești câini necesită îngrijirea potrivită. Pechinezii este nevoie de tunsoare competent, fără de care aspectul lor poate vizibil pradă. Astăzi vom analiza în detaliu ce fel de tunsori pentru aceste animale de companie există și cum pot fi făcute, bazându-se pe instrucțiunile detaliate.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Costul conținutului

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă bună

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Pechinez” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Scurtă descriere a rasei

Înainte de a trece la examinarea directă a caracteristicilor forfecarea pechinez, ar trebui să fie găsit în descrierea acestei rase cunoscute.

Deci, pechinez este una dintre cele mai vechi rase de câini decorative. Istoria acestor animale drăguț are mai mult de 2.000 de ani. Doggy de origine chineză Fu, leul mic, din vremea străvechi a fost percepută ca una dintre liniile de rasă ale câinilor aparținând curții imperiale chineze. În acele zile, astfel de animale de companie au fost interzise să păstreze oamenii obișnuiți. Doar împăratul și membrii familiei sale au fost chiar pe el.

În prezent, pechinez nu este ridicată într-un astfel de rang înalt, dar nu sunt mai puțin populare și atractive. Datorită datelor externe neobișnuite – coadă magnifică magnifică, ochi strălucitori, firmware-ul pufos și țesături fără fața animalelor – aceste animale de companie sunt într-adevăr foarte asemănătoare cu Lviv, dar în miniatură.

Aceste caracteristici ale apariției unor astfel de câini fermecători pot fi foarte interesante și bătăi inițial prin contactarea opțiunii corespunzătoare de tunsoare.

Trebuie să tăiați un animal de companie?

Dintre toți reprezentanții pietre decorative, câinii de la Beijing au cel mai lung și de bună sabie. În condiții interne, această caracteristică aduce multe inconveniente și hassle. Blana de blană la Pekingsese este dublă și caracterizată de o densitate mare. Se compune dintr-un păr fidit și suficient de lung. Deoarece acești câini au o formă neobișnuită de bot botl și o acoperire atât de bogată, sunt foarte greu să poarte impactul temperaturilor ridicate.

Tunsorul trebuie să fie efectuat nu numai în scopuri igienice, ci și pentru a oferi un animal mai bine menținut și mai îngrijorat. Deci, o tunsoare sub un leu mic poate face un animal cu adevărat original și foarte atractiv. O astfel de soluție va consolida în continuare similitudinea faptelor cu regele animalelor. Există și alte tunsori interesante, de exemplu, „sub un catelus”. Asemenea opțiuni sunt capabile să facă Benez mai drăguț și mai emoționant.

Pentru ceea ce face o tunsoare?

Tunsoarea este un eveniment necesar pentru Pekingsese. Astfel de acțiuni sunt necesare de către acești câini de talie mică pentru a atinge următoarele obiective:

 • câini în mod corespunzător tunsă îndeplinesc toate cerințele necesare acestei rase+
 • Tunsoare ofera proprietarilor de ingrijire mai convenabil pentru animalele lor de companie+
 • Aceasta este o procedură de igienă importantă.

Soiuri de Strezhek

Cele oarecum cele mai multe soiuri comune de tunsori pentru pekinez se disting. Vom face cunoștință cu ei mai aproape și de a afla ce caracteristicile lor sunt.

Clippework

Presupune mașină de tuns animale. În acest caz, ele fac alinierea directă a dispozitivului specificat (uneori, puteți utiliza foarfece). În acest fel, lungimea ordonata a siguranțelor de câine este menținută și întregul tip de tunsoare, în general.

Aplicarea și foarfece, iar aparatul va deveni soluția perfectă, astfel încât reducerile pechinez acoperă lână „sub pluș“.

MOŢ

  Cu un astfel de tip de tunsori de câine, este necesar să se lase fire lungi de țărmurile pentru a le colecta în continuare în cozile, vom pune codițe drăguț de la ei, decora diverse agrafelor luminoase, benzi de cauciuc și arcuri spectaculoase. Această tehnică este recunoscută ca fiind specializată și perfectă pentru câinii de lungă durată. Cel mai adesea este în stațiunea ei, făcând îngrijirea animalelor de companie.

  Din cauza lolului lung și a particularităților aspectului de a tăia pekingese o modalitate mai convenabilă. Specialiștii și proprietarii acestor animale de companie drăguțe vorbesc de asemenea despre.

  Blandin

  Pentru a forma tranziții frumoase și netede între părul lung și scurt, se referă, de obicei, la metoda specificată. El este foarte popular. De regulă, efectuați-o folosind foarfece speciale de frezare. Pentru a face o tunsoare spectaculoasă, o astfel de decizie poate fi optimă.

  Afișați-vă

  Acest tip de tunsoare este o combinație de tehnici de măcinare obișnuite. Aceasta include utilizarea de instrumente specializate pentru îngrijirea și întreținerea unui tip atractiv de lână animală.

  În cele mai multe cazuri, astfel de proceduri sunt tratate pentru prepararea unui câine la expoziție viitoare.

  „Sub leu“

  După cum sa menționat mai sus, tunsoarea pechinez „sub leu“ este una dintre cele mai populare și distribuite. În acest caz, sarcina principală a încărcăturii este de a reîncarna păsărică într-o similaritate amuzant de un mic leu. În același timp, este necesar să se lase o coamă destul de gros și magnific pe cap animal, care trebuie să se facă cât mai exact posibil. Lâna rămasă pe corpul animalului de companie este necesară pentru a scurta.

  „Puppy”

  Tehnica de a efectua această tunsoare populară a venit la noi din Japonia. Acolo, multi crescatori de animale literalmente topit de la apariția de pui mici. Pentru a repeta imaginea unui câine lunar, adult pechinez șocat un șir de până la 3 cm pe întreaga lungime a corpului. Forma de urechi, în acest caz, se obișnuiește să se facă „moale“ – oval. Dacă faci totul bine, ca rezultat, animalul de companie va arata mult mai „tânără“ și atinge.

  Cum să luați în același mod?

  Desigur, puteți merge cu dvs. preferate de către specialiștii în domeniu, care îl va conduce, fără a permite o singură greșeală. Dar poți să faci totul singur acasa. Pentru a nu întâmpina erori la efectuarea unei proceduri similare, ar trebui să urmați instrucțiunile detaliate pas cu pas.

  Va trebui mai întâi să pregătească toate instrumentele necesare câine tunsoare:

  • scoică+
  • Trimmer+
  • Mic, curbat și foarfece de frezat.

  În cele mai multe cazuri, cu o tunsoare de caini, nu face fără o mașină specială. Se recomandă selectarea dispozitivelor silențioase de înaltă calitate, care nu se va speria si pentru animale de companie nervoase.

   Având în mână toate componentele necesare pot fi mutate direct la tunsoarea animală. Vom analiza secvența acestei proceduri.

   • În primul rând, va fi necesar să predicăm spălarea animalelor de companie în apă caldă folosind șampon. Rețineți că acesta din urmă ar trebui să fie specializat exclusiv. Șampoane care se spală cu capul, câinele nu se potrivesc.
   • Pentru spălarea animalelor de companie va trebui să închidă urechile de bumbac. Se face astfel încât apa să nu penetreze mânia.
   • Apoi, animalele de companie uscate cu un uscător de păr. Prea mare temperatura nu prezintă. Destul de doar un flux cald de aer care nu înspăimântă animalul și nu-i va da senzații neplăcute.
   • Apoi, Pekingese va trebui să pieptească cu atenție folosind o punctuare specială. În aceeași etapă, Koltuns formate sunt îndepărtate.
   • Acum are o tunsoare de bucle și superflink-uri, care crește între degetele animalului de companie. Acest lucru este necesar numai folosind mici foarfece. Este necesar să acționăm cu atenție și cu atenție, pentru a nu dăuna animalelor de companie.
   • Următorul pas – tunsoare în zona îngrozită. De obicei, vegetație aici destul de puțin. Este încă necesar să o coordonați și ar trebui să se facă cu prudență maximă. Nu faceți mișcări ascuțite.
   • Apoi, este necesar să proceseze treptat spătarul animalului, labele, secțiunile laterale și pieptul. Pentru aceste manipulări, se va potrivi atât mașinii, cât și foarfece simple.
   • În zona gâtului, pieptului și a picioarelor din spate, ei dau sabia necesară. În jurul capului PS este mai bine să faceți o rundă de lână. Pe burtă este conturul neted. Vegetația din această zonă nu trebuie să depășească 1,5 cm, să elimine excesul de fire de păr vor reuși în foarfece speciale de frezare.
   • Bahroma, care este situată în zona zorilor, ar trebui să eliminați cu ajutorul foarfecelor de frezat.
   • Pasul final – tunsoarea benzii sub coada câinelui în zona genitală și gaura anal. Sfaturi ar trebui să fie atașat cu atenție la 1 cm. Coada trebuie să fie lăsat destul de pufos. Ar trebui să faci totul extrem de atent, astfel încât să nu rănească accidental câinele.

   În timpul tunsoarea pechinez, este necesar să se calculeze în mod constant acoperirea lui lână. Va fi necesar să jart firele de păr suplimentare. Luați în considerare – o vedere la o scurtă blănuri în cele din urmă va duce la un animal inutil supraîncălzire în soare (această problemă este relevantă în special în timpul verii). Păr nu ar trebui să fie mai scurt de 2 cm.

   de îngrijire lână Casual

    lână Pechinezii are nevoie de îngrijire competentă și regulată. Dacă neglijați astfel de proceduri, animalul de companie va pierde rapid atracția extern, iar acesta va arata ca o neglijent. Este necesar să faceți următoarele.

    • Noi de zi cu zi trebuie să provină de la lână Benez. Asigurați-vă că este necesară utilizarea unei scoici Saint-Jacques speciale. Sharp mișcări mai bine să evite.
    • Urechile sunt spălate, mai ales dacă au existat continuări de vâsle.
    • Este necesar pentru a șterge ochii de animale și se pliază pe fata. Făcând este necesar, folosind apă caldă.
    • Cada de baie Pechinezii este permisă utilizarea exclusiv șampoane specializate vândute în multe magazine pentru animale de companie. Este de dorit să selectați opțiunile pentru câini de lungă pășunat. Ia produse de înaltă calitate de marcă.
    • Dacă pregătiți un animal de companie, pentru o expoziție sau orice alte concursuri, nu este recomandat să-l taie-te, pentru că în conformitate cu astfel de motive, cerințele pentru tunsoare vor fi mai rigide. Fără experiența necesară nu va fi capabil să taie animalul perfect.

    Sfat util

    Trebuie amintit că fetele Pechinez ar trebui să fie tunderea în așa fel încât rămâne o lungime de lână mare. Băieți, dimpotrivă, se taie mai scurt.

    Animalele de companie ar trebui să fie obișnuiți să tunsoare de la vârsta de catelus timpurie. În primul rând, catelul se poate tem de astfel de proceduri și se poate comporta ciudat, așa că merită încurajator, dând delicatese.

    Dacă vă petreceți în mod independent îngrijirea lui Pekingsese la domiciliu, este mai bine să purtați un tricou de bumbac în avans. În acest caz, lâna nu va fi electrificată în timpul tunsoarelor.

    Despre cum tunsoarea Pekingese sub leu, uită-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: