pisici rasa și pisici de culoare tigru și conținutul acestora

pisici rasa și pisici de culoare tigru și conținutul acestora

pisici Tiger, sau, pur și simplu vorbind, în dungi, se bucură extrem de popular. Acesta este un desen natural pentru pisici sălbatice: pădurile europene, manula, stuf. Această caracteristică este fixată în unele roci interne. Să ne mai multe despre ce fel de „polymatics“ există și ce particularitățile îngrijirii lor.

Particularități

pisicile dungate pot avea diferite desene și modele, precum și diverse nuanțe de lână. Unele haine de blană uzate care seamănă cu tigrinets, altele – leopard, și gramada terță parte are un model mixt. Unele tipuri de pisici tigru au ramas traiesc in salbaticie, dar cea mai mare parte a unui lungă perioadă de timp este domesticit. Sunt create în mod artificial rase, care sunt destul de scumpe. Pentru început, vom spune în câteva cuvinte despre animalele sălbatice, care sunt strămoșii de tors acasă.

Există trei subspecii principale ale unei pisici salbatice, cu o culoare dungi:

 • Tiger de Nord, care locuiește inițial în Brazilia, Venezuela+
 • South Tiger, habitatul său principal – Brazilia, Paraguay, Argentina, Uruguay+
 • Leopard reperat Vest Venezuela și Ecuador.

  Unii iubitori de animale exotice încearcă să facă case de astfel de pisici sălbatice, cum ar fi Serval, Ocelot, dar aspectul cel mai neobișnuit, probabil, are Oncill. Și nu este surprinzător, deoarece, spre deosebire de alte pisici, ea are 38 de cromozomi nu, dar 36. Ea iubește viața de noapte activă, iar în după-amiaza încearcă să se așeze pe suprafețele ridicate, de unde se poate estima situația și păstrați-l sub control. Într-un cuvânt, un pufos destul de manual de la Oncilla, nu cresc, și păstrați-l într-o voliera spatioasa.

  Populația nu este numeroasă, oncill este recunoscut ca un tip vulnerabil și incluse în Convenția CITES privind comerțul, astfel că nu este ușor să cumpere o astfel de pisica.

  Ca animale de companie preferate, animalele domestice și crescute sunt mult mai potrivite.

  Printre acestea se numără, de asemenea, specii neobișnuite, care pot face obiectul de mândrie în gazde, cum ar fi Minitters (Toyigra), Bengaltsy și alte pisici tigru.

  Descrierea rasei

  Luați în considerare tipurile și rase de pisici tigru, care sunt bine se ocupă în casă.

  Toyer

  Aceste persoane destul de mari, în funcție de podea cântărește 5-7 kg, au un corp musculos, o fata lunga, cu un nas mare, urechi precum și destul de mici. culoare Toyagers cât mai mult posibil pentru a tigrin. În calitate de experți asigura, lor șase hypoallergenne. Foarte legat de proprietari, copiii dragoste și alte animale și să încerce să comunice cât mai mult posibil cu membrii familiei, dar, ca răspuns la agresiunea poate sta în picioare pentru ei înșiși. Toyigra legate puțin, așa că nu lăsați firele de păr de pe haine, este uneori suficient pentru a pieptene pe blana lor în scopuri estetice.

  Citește mai mult  Feed pentru Terrier Toy: Ce sunt tu și cum de a alege?

  bengaleza

  Labele din spate un pic mai mult decât partea din față, astfel încât aceste pisici sunt ca leoparzii. Spre deosebire de Toyagers pe lâna lor, acesta poate fi modele nu numai din benzi, dar, de asemenea, pete. Lână de aur, ciocolată sau nuanțe tranzitorii, tampoane pe labe și vârful cozii negru. Greutatea medie a pisicilor Bengal este de 5-7 kg.

  Ei nu trebuie să fie pieptănat, au un caracter pașnic, dragoste să înoate și plimbare în lesă cu proprietarul.

  Sokok

  Așa numitele animale afectuoase de dimensiuni medii de colorat maro în diferite nuanțe, de la bej la ciocolată. În același timp, lână și corpul lor decora pete negre, care servește ca o trăsătură distinctivă a rasei. Simțiți-vă rău în frig, astfel încât iubirea să stea acasă. Aceste pisici au crescut sensibilitate, pot avea probleme cu sistemul nervos și chiar convulsii.

  Egiptean mau

  Pisicile din aceasta rasa au un corp elegant extins, foarte place să se joace, deci ar trebui stoc accesorii pentru a distra astfel de animale active,. În ciuda unui astfel de viață temperament, sociabilitate și dragostea de vânătoare, acestea sunt adesea sensibile la boli. Acestea sunt animale mari de lux, cu un corp extins, subțire, un pic disproporționat.

  Cine preferă argint sau pisici tigru aproape alb, vor găsi propria lor opțiune, printre speciile de MAU, există, de asemenea, cu dungi de aur și de leopard printre aceste frumuseti.

  Cat Asher

  Considerat cel mai scump rasa. O astfel de pisică este blând și blând, nu pierde, nu cauzează alergii. Reprezentanții Asher Breed – Animale Rare, doar aproximativ 100 de pisoi se nasc un an. Cresc în indivizi mari care au nevoie de îngrijire costisitoare.

  American Shorthair

  O caracteristică distinctivă este o ochi larg răspândită, care chiar și în unele animale sunt multi-colorate. Urechile rotunjite, fie cu ciucuri mici. Aceasta pisica nu are un corp elegant, lung Bengal sau Mau, dar sa dezvoltat al trunchiului și labe severe puternice cauza nu mai puțin admirația proprietarilor. Caturi cunoscute – locuieste de la 15 la 20 de ani.

  Citește mai mult  Alege hrana uscata pentru pisici mai mari

  Macchin Shochpy

  Astăzi, această rasă este în popularitate de mulți alții, deoarece reprezentanții săi au un aspect foarte neobișnuit și vor merge la impozit. Oficial, a fost aprobat relativ recent, în 1991. La orice varsta, gunchkina păstrează un temperament vesel și place să se joace ca pisoi. Adore sari pe diferite suprafețe și la etaj urcare.

  Din cauza membrele scurte, li se recomandă să cumpere o tavă de toaletă scăzută.

  siberian

  Aceste pisici sunt cunoscute pe scară largă în Rusia pentru o lungă perioadă de timp. animale mari, cu greutate impresionantă datorită lână lung par chiar mai mult. Masculii de multe ori se cântărește 10, sau chiar 12 kg. Printre iubitorii de pufos „polosatikov” sunt în cerere. suficient de lung live – la 17 ani.

  Condiții de conținut

  Pisicile tigrului, ca și alte animale de companie, necesită îngrijire și atenție proprietarilor. Condițiile de detenție pentru toți reprezentanții familiei Feline vor fi similare. Ei bine, dacă în casă animalul va fi alocat propriul colț, unde vor fi obiecte pentru jocuri, Bratechka. Locuri pentru pisici alimentare si de toaleta amintesc de obicei rapid. Aceste animale de companie sunt foarte curate, dar procedurile de apă cele mai multe dintre ele nu le place, iar specialiștii sunt încă recomandați pisicile de acasă pentru a spăla aproximativ 1 oră în 2 luni.

  Combing blana nu va fi inutilă.

  Decât feedul?

  Problema alimentelor este fundamentală în conținutul animalelor. Dieta este în valoare de Selectați în funcție de rasa, dat sfatul specialiștilor.

  • Toyer are sănătate puternică și recomandări speciale pentru experții săi de hrănire nu dau. Uneori, ele sfătuiesc să ofere alimente greu pentru prevenirea bolilor dintilor.
  • pisici în Bengal De asemenea stare bună de sănătate, speranța lor de viață este de până la 15 ani. Astfel de animale scumpe sunt, de obicei hrănite fie prin produse de înaltă calitate, naturale – pește, carne sau feed-uri feline scumpe cu vitamine.
  • Gentle Soku Este recomandat să păstrați pe feed-uri echilibrate cu vitamina E si Taurina, pentru că inima și metabolismul lor poate fi slab.
  • Mau de multe ori sufera de alergii, astm si inima încălcări, prin urmare, mai ales nevoie de feed-uri speciale pentru aceasta rasa. Dacă pisica are o tendinta de a acestor boli, asigurați-vă că pentru a alimenta corect preferata lui.
  • asheram Chic Recomandat pentru a da tije naturale – carne de vită de înaltă calitate, pasăre, pește oceanic și hrană uscată la un concediu ca aditiv pentru restul dietei.
  • Shorthair american pisicile place să mănânce, astfel încât să nu duce la probleme, hrana pentru animale le recomanda de două ori pe zi, și nu la cerere. Nu uita sa, uneori, răsfățați carnea lor dietetice fiert, ei îl iubesc foarte mult.
  • Dacă ați luat conținutul Machinchin, În funcție de vârstă, experții le recomanda pentru hrana animalelor de la 2 până la 5 ori pe zi: pisici – mai des, iar animalele mai mari – mai rar. Copiii care sunt doar câteva luni sunt sfătuiți să dea terci, produse lactate, carne, și persoanele adulte pot fi convertite în hrana obișnuită, umed sau uscat.
  • pisici siberian Sunt foarte mari, și este important să se calculeze puterea de a corect. De obicei, 1 kg de greutate da 30-60 grame de furaje. Așa că lână arată frumos și strălucitor, de până la 3 ani se recomanda o dieta, inclusiv proteine ​​de 70%.
  Citește mai mult  Toaletă felin Dosar Domsides

  Creștere

  Dacă vorbim despre creșterea pisicilor siberiene, acestea sunt destul de ușor de achiziție în pepiniere sau crescătorii. În ceea ce privește frumusețile de peste mări, unele rase pot fi găsite doar în pepiniere singur, și așezați pentru astfel de extes o cantitate considerabilă.

  Toyigra cost cu o schimbare de la 1 până la 3 mii de dolari, o persoană capabilă de a da naștere la pui va fi de două ori mai scump. Acestea pot fi cumpărate în pepinierele oficiale de la Moscova, Sankt-Petersburg, Zelenograd. Mau – rasa crestată, se află în pepiniera oficială de la Moscova la 100 de mii. Sokhok, care au nevoie de o ingrijire destul de silitor din cauza problemelor de sănătate, pot face același preț.

  Cele mai scumpe – Pisicile lui Așer, prețul lor poate ajunge la un an și jumătate de milion de ruble sau 20-30 de mii de dolari, în cazul în care acesta este un pisoi cu documente.

   Selecția Cat depinde de dorințele și nevoile dumneavoastră. animalele Purgestic devin o mândrie pentru mulți, dar de multe ori au nevoie într-adevăr de îngrijire specială și feed-uri scumpe specializate, deoarece acestea nu au o astfel de sănătate puternice, așa cum generațiile care trăiesc în țara noastră obișnuită „Murki“. Trebuie să vă cântăriți capacitățile pentru a oferi facilitățile corespunzătoare.

   Rasa Cat opinie Bengal este prezentată în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: