Plante de acvariu plutitoare: soiuri, opțiuni și particularități

Plante de acvariu plutitoare: soiuri, opțiuni și particularități

Achiziționarea acvariului – un mod minunat de a actualiza situația din casă, o face mai plină de viață, proaspătă și interesantă. Când faceți un colț viu, este important nu numai să-i alegeți locuitorii și să le creați condiții confortabile – Flora are o mare importanță. În articol, să vorbim despre plantele de acvariu plutitoare de suprafață.

Introducere

După instalarea acvariului, umplerea și alegerea locuitorilor trebuie să fie gândită pe care plante vor fi decorate în lumea subacvatică. Flora îndeplinește atât sarcina decorativă, cât și practică. Pentru unele specii de pește și moluște, aceasta este o altă sursă de hrană, proaspătă și naturală.

Unele specii cresc în pământ, alții înoate pe suprafața apei, frumusețe și expresivitate încântătoare.

Există multe tipuri de plante plutitoare care sunt remarcabil de potrivite pentru proiectarea unui acvariu la domiciliu.

Specii de versuri

Există multe specii de plante care se simt remarcabil pe suprafața apei, decorarea acvariilor compacte și spațioase de diferite forme. Apoi, luăm în considerare în detaliu cele mai comune soiuri cu titluri și descrieri.

Riccia

Prima plantă se numește Riccia și aparține tipului de mușchi hepatici. Dacă examinăm cu atenție acest soi, va deveni de remarcat faptul că acesta este un grup de bucle mici, care sunt strâns interconectate. Grass atrage saturate culoare salata. De asemenea, planta caracterizează o formă plată, în detrimentul căruia este minunat pe apă.

Rădăcinile acestei specii sunt absente, ceea ce este destul de caracteristic al multor păsări de apă de floră.

Cu o lumină suficientă, veți observa modul în care se va dezvolta planta, acoperind suprafața strotului de apă. În plus, procesul de creștere dinamică în astfel de condiții are loc pe tot parcursul anului. Riccia va fi util în cazul în care peștii mici trăiesc în acvariu: alge le va proteja. Pentru locuitori, iarba mai mare va servi ca o altă sursă de nutriție.

Citește mai mult  Celulele pentru papagalul: cerințe, tipuri, regulile de alegere

Pischiki

Plant Pesti este, de asemenea, numit varză de apă. Acest tip de pasari de apa se distinge prin frunze verzi de lumină mari, dimensiunile care ajunge la 16 centimetri. Frunzisul începe să crească din centrul soclu. În spatele rădăcinile de colorare în maro. Dacă examinăm cu atenție frunzele sub lupă, puteți vedea un număr mare de bule mici, datorită cărora înscrisurilor pe suprafața.

Dezvoltarea continuă în mod activ, datorită căreia iarba acoperă repede apa.

Specialiștii sărbători o proprietate specială a Pisks: În cazul în care algele este deteriorat, frunze noi cu rădăcini apar în locul său. După o nouă instalație cu drepturi depline este formată. Această metodă este folosită de mai multe acvaristi pentru a propaga rapid iarba. În sezonul rece, asigurați-vă că pentru a instala o sursă de lumină suplimentară.

Lintiţă

Tipul de mai jos numit Rasky Mulți percep ca iarba obișnuită, dar acest grad are calitati decorative excelente. Iarba treetting cu frunze mici, arata elegant si expresiv. Se recomandă să se multiplice un rând separat (în acvariu deschis) și după transferul într-un loc nou.

Cu aceasta planta, puteți crea un „viu“ covor pe suprafața apei. În natură, roca este adesea găsit în ratele, mlaștini și alte organisme locale de apă.

Eukhorenia frumos

zambile apoasă, ea este un excelent, posedă calități vizuale uimitoare.

Plante atrage mulți acvaristi cu flori delicate de liliac.

Mulți susțin că Zambile arată diferit din unghiuri diferite. frunze Neat au formă rotundă. Planta atractivă a aspectului are doar de sus – sub frunze există rădăcini groase de culoare maro.

Eldine canadian

Luați în considerare unul dintre reprezentanții familiei cu malul mării. Vorbim despre Eloda Canadian.

Alte nume – „Pigue de apă”. Aceasta este o plantă otrăvitoare care necesită condiții speciale.

În ciuda acestui, Este adesea folosit în scopuri decorative. Pentru sănătatea locuitorilor acvariului, nu trebuie să vă faceți griji – Algele nu le va face rău. Calitatea de caracterizare a ramurilor lungi acoperite cu pliante mici și luminoase.

Citește mai mult  Descriere și alb Chihuahua

Wolfia

Wolfia este remarcabil de potrivit pentru a face o cârpă verde pe suprafață. Aceasta este o iarbă mică sub formă de bile verzi verzi, de care nu depășește câțiva milimetri.

De asemenea, în acvariile acestora deseori deseori insule NEAT.

Rata de creștere a algelor depinde de intensitatea temperaturii apei și a luminii. Indicatorii sunt mai mari, se dezvoltă mai repede Wolfia. Asigurați-vă că temperatura apei nu scade sub 10 grade Celsius, altfel planta va începe să moară.

Salvia plutitoare

Planta Salvia plutitoare poate fi găsită pe teritoriul următoarelor regiuni: Odessa, Kherson, Astrakhan. Frunzele curat de formă de formă ovală pe tulpini. Rădăcinile sunt subțiri și luxuriante, întindeți în jos. Procesul de creștere activ este observat în sezonul cald. Cu debutul toamnei, dezvoltarea este încetinită considerabil. Adesea în iarba de iarnă moare, cu toate acestea, la sosirea lui Salvia Salvinia însăși restaurată.

În apă, litigiile și rinichii rămân, din care este renăscut.

La Salvinia a decorat din nou acvariul cu sosirea noului sezon, Este necesar să se asigure iertarea corectă: În toamnă, apa cu dispute trebuie să se topească într-un recipient separat, să pună și să stocheze până la primăvară, menținând temperatura de 8 grade Celsius.

Egeria

În familia de pe malul mării există o plantă intitulată Egeria. O caracteristică a acestui reprezentant al florei este că aceste alge pot crește și se dezvolta atât pe suprafața apei, cât și pe pământ. Iarba este complet nepretentioasă și nu are nevoie de condiții speciale de detenție, astfel încât să fie adesea folosită în scopuri decorative – o alegere minunată pentru începători.

Caracteristicile conținutului și îngrijirii

Cele mai multe plante de plasă de apă se servesc în mod independent: fără condiții speciale, cerințe și participarea unei persoane. Datorită metodei diviziei, ei cresc rapid chiar într-un loc nou. Waterfowls Flora sunt fără pretenție la compoziția solului și iarba adiacentă, Cu toate acestea, trebuie respectate anumiți parametri pentru creșterea lor de succes.

Citește mai mult  Cum de a tăia pisica gheare și cunning pisica?

Multe specii nu tolerează SuperCooling. Dacă doriți ca planta să vă placă cu frunze de lux și verde, instalați sursa de iluminare artificială. Lumina luminoasă este vitală.

Pentru a transfera planta în acvariu numai atunci când este umplut. urmăriți cu atenție starea florei. Asigurați-vă că frunzele și florile nu se încadrează lampa.

sa nu uiti asta Datorită dezvoltării rapide a plantelor, dacă este necesar, să le taie. covor verde strans arata spectaculos, dar poate afecta unele pește. Locuitori care iubesc pentru a ascunde în partea de jos nu va primi suficientă lumină. De asemenea, o cantitate mare de iarbă încalcă procesul de schimb de gaze, ceea ce conduce la încărcarea solului.

Recomandare

Puteți găsi îngrășăminte concepute special pentru plante de acvariu. Înainte de utilizare, asigurați-vă că pentru a citi instrucțiunile și urmați-l în procesul de lucru. hrănire suplimentară va fi utilă în special cu debut de iarnă.

Pentru fiecare plantă aveți nevoie Anumite intensitatea luminii. Veți găsi diferite modele de becuri care diferă în luminozitate și temperatură.

Pe plutitoare plante de acvariu A se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: