Plekostusus: soiuri și reguli de conținut

Plekostusus: soiuri și reguli de conținut

Plekostusus – locuitorul de apă dulce și apă sărată rezervoare. Acest uimitor bovine este cunoscut pentru faptul că mai mult de o zi se poate face fără apă și se mișcă pe pământ folosind aripioare. În timpul evoluției, corpul său adaptat la rezistența la apă curge – ceașca de aspirare gura îi ajută să fie de inundații cu fluxul, și șederea la habitatul.

Acest punct de vedere este interesant și faptul că peștele este un minunat inteligent, eliminând căderea pe pereții interiori ai acvariu.

Descriere

Plekostusus este modest pește, rezistente, aproape omnivor și distins abilități mari de adaptare. Patria Soma – America de Sud Continent. Un animal are astfel de trăsături caracteristice ca:

 • Triunghiulara, Forma Flusted Cap+
 • torsul acoperit cu mai multe rânduri de placi osoase, cum ar fi lanțul+
 • Fraierul de la partea de jos a gurii cu buze echipate cu crampoane excitat sub formă de raclete+
 • Ochii mici sunt plantate pe cap mare, uneori le role de somn, si se pare ca clipire+
 • Înotătoarei pe partea din spate este destul de mare și continuă să crească prin durata de viață a Plekostol+
 • Primul fascicul ascuțit asupra eleroanelor piept este conectat la glandele care alocă otrava, deci nu este recomandat să-l ia în mână+
 • mustață subțire, situat pe ambele părți ale gurii, în același timp, organismele și receptori ai tactile gust+
 • Culoarea corpului a corpului, de regulă, maro deschis, și cu abundența de model întunecat, se pare chiar și mai întunecat, care permite peștele să mascheze sub pietre și frunze, pe fondul care devine invizibil.

Peștii pot avea dimensiuni impresionante. În captivitate, ea crește până la 30-38 cm. Într-un mediu natural, există copii mai mari – până la 40-60 cm lungime. Adevărat, există Soma mici, care nu cresc la dimensiuni mari, lungimea lor variază de la 10 la 15 cm.

Citește mai mult  Cum și Cichlid mai bună a hranei?

Durata de viață a locuitorilor apei este de 14-16 ani.

Vizualizări

Total de aproximativ 120 de soiuri de plexoscoles obișnuite, dar toate sunt asemanatoare in exterior cu culoarea, astfel încât este uneori dificil de a le distinge. Cele mai multe specii cunoscute aparțin următoarea:

 • Plekostomus de Aur, având aproape jaguar, culoare inchisa pe fundalul de culoare bej deschis sau galben al trunchiului, În special saturate printre bărbați + într-un mediu de mediu artificial poate crește la 35 cm+

 • albinos – Vizualizarea primită de selecție, care are un model pal, aproape albă sau galben, cu un model de plasă + preferă apa proaspătă, peștele plutitoare spinării arată ca o pânză, poate ajunge la 24-28 cm în acvariu+

 • Bristlen – pesti de acvariu mic, la maturitate avand 12-14 cm lungime.

Ornamentele diferitelor tipuri de plectomi sunt diferite. Pe corpul unii sunt urmăriți în desen, similar cu culoarea zebrei, leopard, sunt specii interesante de pești de clovni.

Cu toate acestea, caracteristica generală caracteristică a tuturor peștilor este forma lor de ansamblu unic care să confirme originea vechi, care se datorează adaptabilitatea și modestia rapid la diferite condiții de habitat.

Cum să continui?

Principala complexitate asociată conținutului plekostolului este necesitatea unui acvariu mare (cel puțin 250-300 litri pe tineri). Dobândirea un pește mic, nu trebuie să uităm că somats cresc rapid, în curând el poate simți mai puternic.

Aceasta este una dintre principalele condiții, dar există următoarele cerințe:

 • mediu de apă pentru pești trebuie să fie curate în mod constant, iar pentru acest lucru va fi necesar pentru echiparea rezervorului de dispozitive de filtrare externe și interne, capabile să nu numai ajusteze compoziția de apă, dar, de asemenea, pentru a elimina deșeurile de secții+
 • Avem nevoie de înlocuire săptămânal 1/3 din apă+
 • Pentru soms, sunt furnizate următorii indicatori de apă: rigiditate – nu mai mult de 24-25., Nivelul acrime -7-8., Temperatura – de la +20 la +25 de grade+
 • Pe partea de jos este permis să plaseze pietricele mici returnate, nisip, astfel încât rezident subacvatice în timpul săpat în pământ nu ar putea deteriora corpul său+
 • Acvariul trebuie sa aiba un capac – containerul trebuie să fie păstrate într-o închisă, pentru că stâlpii place să sară din apă+
 • Aproape toate tipurile de soms mânca alge care cresc pe spini, astfel încât plasarea lor este necesară.
Citește mai mult  Hamster Campbell: Caracteristici, conținut și îngrijire

La fel ca în acvariu, puteți ateriza rapid cultivarea plantelor acvatice, de exemplu, diferite soiuri de ferigi acvariu – scut, Thai sau indian, decorativ Yavansky mușchi, ceea ce va face, de asemenea, proiectarea de neobișnuit, Echinodorus și kryptokorina modest. Principalul lucru este că ierburile selectate posedat rădăcini puternice. În același timp, ele trebuie să fie nu dezasamblat prea gros, astfel încât peștele nu se confunda.

  Dacă sistemul de rădăcină este slab, cutia plexul cu ușurință pentru a trage planta din sol.

  Pe lângă corigrants, Este recomandabil să se folosească tot felul de fragmente care îndeplinesc funcția de adăpost pentru pește. Pentru aceasta, cioburi de lut și vase cu găuri velocked în ziua, trunchiate părți ale conductelor din ceramică și alte dispozitive. Toate acestea se fac astfel încât SOM, obișnuiți să se comporte activ pe timp de noapte, se poate relaxa în siguranță în insignele sale, încântat de iluminatul corporativ, pe care nu îl îndură.

  Dieta și modul de alimentare

  Plemptometele pot fi considerate vegetarieni, deoarece mai degrabă ca orice alimente vegetale – peștele sunt suficiente de alge și mușchi, care cresc pe snags, dar cu o lipsă de mâncare soma, pot începe pentru flori de acvariu.

  Pentru a adăuga o dietă, ele sunt luate pentru a da hrănirea sub formă de legume, pentru apă fierbinte. În acest scop, o carne delicată de dovlecei, castravete, frunze de salată, spanac și varză se potrivește.

  Experții recomandă alimentarea periodică a animalelor de companie cu sânge vii, fulgi speciale cu conținut spirulină, tub. Ora obișnuită pentru hrănire – seara, dar puteți da, de asemenea, hrană și zi de pește, dar mai întâi opriți lumina.

  Citește mai mult  Alegeți un material de umplutură de hamster

  Fiind tineri, plexorii curăță cu bunăvoie pereții acvariului și de fapt se hrănesc cu ea, dar cu vârsta, mâncarea propusă de o persoană devine preferabilă pentru ei, ei devin leneși, aruncând îndatoririle lor directe.

  Ce fel de pește devine în jur?

  Capturile tinere au un temperament iubitor de pace și se înțeleg perfect cu alți pești. Dar din pacate, Deoarece natura schimbării de pește nu pentru mai bine, ei încep să rădăcină pentru a proteja teritoriul lor. Prin urmare, cu bărbații de acest gen, Plexus poate intra în conflicte și chiar aranja o lovitură reală. Dar nu-l împiedică să pașnic pentru a obține, împreună cu mulți pești și alți vecini, din care viața principală curge în straturi de apă mai mari.

  În ciuda personajului pașnic, este imposibil să luăm prea mici reprezentanți ai lumii subacvatice pentru a comemora, pentru că le poate lua pentru pradă și mănâncă.

  În general, Plekostusus păstrează o relație chiar cu aproape toate exotions tropicale.

  Cea mai bună compatibilitate este observată între somn și pește, cum ar fi:

  • Petushki+
  • Percilia+
  • Rainbow Fish+
  • Barbusa+
  • Lilieci+
  • Guppy+
  • Marele de la mijloc+
  • Gurura.

  Cu un acvariu mare de gunoi, puteți permite o combinație cu cichlidele de pradă, carpamas, chiar și cu creveți de tip creveți, asigurați-vă că dimensiuni mari, altfel vor fi percepute ca hrană.

  Printre vecinii buni pentru plexus și reprezentanți mai mari – cuțite, dragoni de râu (alarmed). Combinație nedorită cu pește sedentar – dacă comul va fi foame, scalar, discuții și alți locuitori intavativi pot suferi serios. Plekostusus este un pește minunat, pentru mulți iubitori ai acestei specii devenind, aproape un membru al familiei.

  Dar unul dintre dezavantajele esențiale este imposibilitatea de a primi descendenți. Pentru a face acest lucru, se presupune că creează condiții naturale în care reproducerea trece, dar, din păcate, acasă îi imită pe ireală.

  Cum să distingeți un Pternigoplicht de la plekostomi, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: