Rasa de rase de câini cu care nu trebuie să plimbare

Rasa de rase de câini cu care nu trebuie să plimbare

Se crede că îngrijirea câine este consumatoare de timp și de rezistență fizică. Cu toate acestea, există atât rase, care sunt perfecte pentru proprietarii prea leneș pentru un stil de viata pasiv, și persoanele în vârstă. Ele sunt modest atât de mult încât acestea nu necesită chiar și plimbări regulate și se simt destul de confortabil pentru mai multe zile la rând în timp ce în apartament. Vom spune despre caracteristicile unei astfel de Peskov în articolul nostru.

Specificații

Fiecare rasa de câini necesită o îngrijire specifică. În prezent, există chiar și astfel de câini cu care nu merg. Aceste animale pot fi acasă pentru o lungă perioadă de timp. Destul de ciudat, cele mai multe dintre ele au caracteristici similare. Câinii care nu au nevoie de mers pe jos, au cel mai adesea un temperament prietenos și foarte calm. Ele sunt inteligente, se pot memora cu ușurință echipe noi și să le efectueze.

Peskov imunitatea este destul de mare, astfel încât acestea rar bolnavi.

Astfel de câini cele mai multe ori nu au calități de lider și se simt destul de bine în familie. Ei iubesc copiii și cu plăcere vin la contact cu alte animale de companie. Și nu trebuie remarcat faptul că cele mai multe dintre ele nu au un miros specific, nu are nevoie de silitor de îngrijire a părului și nu provoacă reacții alergice.

Cum de a alege?

Câinii care sunt nepretențios în îngrijire, este destul de posibil să se considere ca primele animale de companie. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că este necesar să se acorde o atenție pentru a-le pe toate la fel, iar speranța de viață a animalului va fi medie de 13-15 ani. Pentru a alege un catelus care aveți nevoie pentru a se potrivi bine. Este necesar să se evalueze o serie de factori și să decidă deja, în conformitate cu acestea.

  • În primul rând, vorbim despre dimensiuni. Un câine mare, nici măcar nu necesită plimbări lungi, nu va fi suficient spațiu într-un apartament aproape. Dar nu toate rasele miniaturale sunt potrivite pentru acasă. Natura animalului este important, de exemplu, Cocker Spaniel este excesiv de activă. Dacă nu-l oferă spațiu, mersul pe jos de zi cu zi și efort fizic, coaja va deveni trist, iar acest lucru amenință bobina de mobilier și alte lucruri.
  • Ar trebui să acorde o atenție la cât de des capacul de lână de câine este actualizat. Rase, care sunt mai puțin amortizate, fără îndoială, în acest caz, sunt mai preferabile. Pesiki cu buzele disgasic sufera de salivație puternice, care au nevoie, de asemenea, de îngrijire constantă.
  • Este nevoie de catelusul sa se concentreze pe alte animale de companie, care deja locuiesc în familie. Unele rase sunt destul de conflict și sub influența instinctelor poate dăuna animalelor, astfel încât este mai bine să se gândească la momentul în avans. câinii în miniatură nu sunt mai bune pentru a dobândi în cazul în care proprietarii au copii mici, care pot răni un copil fragil prin neglijență.
Citește mai mult  Cum de a preda o echipă de câine fascine & ?

Important! Orice ar fi, petrecerea timpului cu animalul dvs. de companie este vital. Dacă câinele este în singurătate pentru o lungă perioadă de timp, va afecta cel mai mult comportamentul său. Prin urmare, persoanele prea ocupate de la achiziționarea unui catel este recomandată pentru a refuza.

Terrier de jucărie

Aceasta este una dintre cele mai miniaturate rase din lume. Terrierii jucăriilor au un caracter destul de grav, au instincte de luptă și stau întotdeauna asupra apărării proprietarului. Ele îndură ușor cartierul cu alte animale de companie, se disting prin sociabilitate și prietenie. Pesicov nu necesită mersul pe jos, va proteja absolut calm nevoia unei tavă, și chiar acasă poate alerga și alerga.

Chihuahua

Acești câini pot, de asemenea, să facă calm fără mersul pe jos. Cu toate acestea, dacă este necesar, se pot potrivi cu ușurință în geanta doamnei și o pot lua oriunde. Ei au imunitate bună și psihicul puternic. Pisky sunt bune, ușor de a veni la contact și să petreacă liniștit timp fără o gazdă.

Ei vor merge ascultător la tavă, pentru că pe stradă, mai ales în vremea înghețată, se simt foarte inconfortabil.

Yorkshire Terrier

În ceea ce privește Yorks, este ușor să rămâi pe stradă pentru o lungă perioadă de timp. Oscilațiile de temperatură au un efect advers asupra pielii delicate a acestor copii, deci sunt recomandate doar pentru a păstra apartamentul. Yorkie joacă și bun-natred, adora de scăldat și pieptănat. Ele sunt contraindicate să aducă pe stradă fără haine, mai ales în sezonul rece.

Mops

Această rasă este considerată drept bună și calmă. Un astfel de PESKOV poate fi numit chiar ușor flegmatic. Principalele lor divertisment este să se afle pe canapeaua de lângă proprietar, astfel încât sunt ideale pentru oameni leneși și activi. Pugurile trebuie să curețe ochii și o pliere nazolabială. Ei calm se referă la lipsa de plimbari si foarte rar cere stradă.

Citește mai mult  Caracteristici de natura pisicilor britanice

În general, grija pentru reprezentanții acestei rase nu reprezintă nici o dificultate.

Shih Tzu

Aceasta rasa nu a primit de distribuție activă în țara noastră. Astfel de caini sunt foarte atasati de proprietarii lor, încercați să nu să se mute departe de ei. Ele sunt foarte de încredere și blajin. La vârsta blândă, ei pot apleca foarte mult, dar acest lucru nu este o manifestare de agresiune, ci mai degrabă o caracteristică rasa. Ele pot proteja nevoile lor în tavă, iar ieșirea spre stradă este limitată la 1-2 plimbări pe săptămână.

Velsh corgy

Acesti caini devin animale de companie preferate pe bună dreptate. În ciuda activității lor înnăscută, de la plimbări lungi poți refuza. Peski este foarte modest în îngrijire, este ușor de a găsi contactul cu copii si animale de casă.

Ele sunt ideale pentru păstrarea în familie, se simt confortabil în apartament oraș și sunt foarte legate de proprietari.

Chineză crescută

Printre astfel de câini, puteți selecta pufos și gol. Ei fac probleme în tavă, fără probleme, iar animalele de companie cu chelie nu le place plimbari, mai ales în sezonul rece. Suficient să meargă animalul de mai multe ori pe săptămână, pentru o perioadă scurtă de timp.

Conținutul lor nu cauzează probleme, dar necesară nici o îngrijire specială.

Hin japonez

Astfel de caini sunt foarte calm și se simt bine acasă. Ele sunt curate si afectuos, ei pot petrece ore cu membrii familiei junior. Ei au dimensiuni miniaturale, greutatea maximă este de 4 kg. Le place să meargă, dar calm va avea loc la tava. Acesti caini sunt foarte legate de proprietar și dependent de ea.

câine de vânătoare

Bigli devin adesea favorite de familie pentru animale de companie. Caracteristica lor este un miros uimitor, care trebuie să fie utilizate pentru a maximiza. În absența clasei în această direcție, pot apărea probleme cu comportamentul, deoarece animalul va încerca în mod constant să găsească ceva. Ele sunt foarte legate de proprietari și au nevoie de o plimbare periodică. Cu conținut intern, este necesar să se acorde suficientă atenție pietricelor, să-i dați sarcini fizice și intelectuale.

Citește mai mult  Ce și cum să se hrănească Amadin?

Bishon Frieze

Această rasă provine din Italia. Este considerat foarte nepretențios și poate trăi într-un apartament. Câinii de mers pe jos nu sunt obligați, suficientă de 1-2 ori pe săptămână pentru a le retrage pe aer proaspăt. Din moment ce pietricele au dimensiuni mici, ele sunt suficient spațiu în apartament pentru a-și mișca în mod activ energia. Ele sunt foarte transmisibile, ușor de a ajunge la contact cu ambele animale, cât și cu alte animale. Cu toate acestea, proprietarii trebuie să ia în considerare acest lucru Pentru lâna unui astfel de animal de companie, este necesar să se îngrijească în mod regulat.

Dacă transportați grooming în timp, acestea vor aproape nu fi afectată și livrate probleme inutile.

Pomeranian Spitz

Aceasta rasa este foarte cunoscut în țara noastră și a găsit admiratori. Câinii se cântărește de la 3 până la 5 kg, astfel încât acestea sunt foarte convenabil de a păstra acasă și să ia o plimbare numai la cererea proprietarului. Ele sunt ușor de învățat la tava, au o minte curios, inteligent si devotat proprietarului. spitts Pomeranian devin prieteni buni pentru copii, ei sunt bucuroși să se joace cu ei și sunt capabili de a găsi de divertisment chiar și într-un apartament mic.

Ele sunt inteligente și ușor de a pleca spre antrenament, cu echipe de agrement executa.

Mittelshnauzer

Wrinking câinele acestei rase ar trebui să se țină seama de faptul că acesta va fi legat în mod exclusiv proprietarului. Peski reacționează dureros la absența îndelungată a casei proprietarilor lor. Ele sunt inteligente și inteligente, ușor de a studia echipe și cu plăcere acestea sunt efectuate. in afara de asta, Ele sunt foarte prietenos în raport cu toți membrii familiei, în același timp, se tem de persoane necunoscute.

Astfel de câini se pot simți confortabil în condițiile unui apartament oraș, dar periodic acestea sunt recomandate pentru a turna plimbări lungi. Îngrijirea este ușor, dar va trebui să viziteze în mod regulat marfa, astfel încât lână este în ordine.

În următorul videoclip, a se vedea rasele cel mai bun câine pentru păstrarea în apartament.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: