Reguli pentru îngrijirea și conținutul non-nonfish

Reguli pentru îngrijirea și conținutul non-nonfish

În spatele turmelor de neon mici pot fi observate timp de ore – acest spectacol calmează și fascinează. Acești locuitori ai corpurilor de apă menajere sunt pașnice, este ușor să se întâlnească cu alți rezidenți mici de acvarii. Astfel încât neonii să se simtă bine și mulțumiți de proprietari, ar trebui să ia în mod corespunzător o casă de apă pentru ei și să respecte regulile de conținut.

Cerințe pentru acvariu

Un pește ar trebui să aibă cel puțin 1,5 litri de apă totală, Și dacă rezervorul nu este furnizat cu un aer suplimentar – toate 3. Cea mai mică cantitate admisibilă de acvariu în care neon poate fi conținut – 10 litri. 4 persoane fizice se vor potrivi într-o astfel de liberă.

Deoarece neoons sunt preferați să rămână cu efective, Este de dorit ca o companie mică să asigure o loialitate de litri de cel puțin 30 de ani. Este necesar ca, în astfel de acvariu, era suficientă vegetație a unei culori verzi închise, care este mai bine să se așeze la peretele din spate al rezervorului. În acest context, neonii arată foarte pitoresc.

De asemenea, atunci când dispozitivul de acvariu creează zonele de umbrire care se află în mediul acvatic natural al unor astfel de pești. În același timp, un spațiu liber pentru deplasare ar trebui să rămână foarte mult.

Deoarece peștele nu sare din apă, Acoperiți capacul acvariului opțional. Temperatura fluidului este menținută la 18-20 grade. Aciditatea apei – în intervalul dintre 5,5 și 7,5 pH.

În condiții naturale, neonii sunt locuitorii râurilor din America de Sud, cu un ușor nivel de lumină și raresie fără curent. La crearea condițiilor în acvariu, acest lucru trebuie, de asemenea, să țineți cont.

Ce și cum să hrănești?

Pentru hrănirea neonului se potrivesc și uscat și alimente vii. In dieta ar trebui să fie menținute. Neoane sunt bucuroși să mănânce:

 • Daphnia+
 • Molie+
 • Ciclopii+
 • Artemia.

  Falls sunt mai bune pentru a oferi produse alimentare speciale destinate acestei categorii de pește.

  Este recomandabil să se hrănească acești pești de acvariu o dată pe zi, cu porțiuni moderate, Pentru produsele alimentare în plus pe ședere în partea de jos. După o săptămână de hrănire și mai bine pentru a sări. Acesta beneficiază doar starea de sănătate a animalelor de companie silențioase – Ei nu vor ridica excesului de greutate, așa cum se întâmplă cu ei în cazul în care proprietarii sunt prea generoase la alimente.

  Cum să vă îngrijiți?

  Speranța de viață a neon depinde în mare măsură De la temperatura apei. În cazul în care este vorba de 18 de grade, peștele va trăi 4 ani. La 22 de grade – un an mai puțin, și dacă vă păstrați-l la nivelul de 27 de grade – la numai 1,5 ani.

  Deci, este mai bine să se mențină un lichid într-o formă moderat cald. Aceasta este o componentă importantă a îngrijirii.

  Pentru prăji, aveți nevoie pentru a crea condiții atunci când temperatura menține la nivelul de 22 de grade. În același timp, mediul acvatic ar trebui să se concentreze pe calea aerului. Va trebui, de asemenea, să actualizeze apa timp de aproximativ o zecime din.

  Pe măsură ce tinerii măsluit nivelul de iluminare în depunerea icrelor plusare acvariu. Luminozitatea maximă admisă pentru un astfel de pește ar trebui să fie realizată în funcție de vârstă lunară. Dacă rezervorul cu apă este umplut cu suficient pentru pești adulți cu mai devreme lumina, neon adolescenții nu vor putea să navigheze.

  Deoarece viziunea prăjește nu este prea dezvoltată, în acvariu umbrită, o mică sursă de lumină este setat, ceea ce le atrage la vesta de hrănire.

  Ca tinerii cresc în capacitate de depunere a icrelor, rigiditatea de apă crește, turnarea unui lichid din acvariu „pentru adulți“.

  Creștere

  Pentru a obține puii de neon la domiciliu, trebuie cel puțin a face cu diferențele sexuale de femele și masculi. Procesul nu necesită manipulări speciale.

  Femelele de neon sunt mai mari comparativ cu bărbații (mai lungi de 0,5 cm). Ei au o grămadă mai puternică decât cea a „băieților”, iar în mijlocul cazului, îndoirea unei benzi strălucitoare caracteristică apariției acestor pești este vizibilă. Masculii sunt mai flaime și cu o bandă laterală plană fără indicii de curbe.

  În 6-9 luni, neonii devin gata să primească descendenți, iar cele mai sănătoase pot oferi persoanelor cu vârste cuprinse între 10 și 12 luni.Pentru a începe cu viitorul „mamas și tată” creați cele mai favorabile condiții de viață într-un acvariu mare.

  Ele oferă un meniu variat și temperatura cea mai potrivită a apei. Înainte de reproducere, bărbații sunt separați de femele. Hrănirea pentru o săptămână merge în viață. Temperatura apei – 20 de grade.

  Pregătiți, de asemenea, un acvariu pentru reproducere. În lungime ar trebui să fie de cel puțin 40 cm. În partea de jos a solului. În schimb, este instalată o plasă specială (de exemplu, o cârpă de la Capron), iar părțile din spate și laterale ale recipientului sunt realizate întunecate datorită setării substratului de culoare corespunzător.

  Nivelul apei din acvariu este de 15-17 centimetri. Apa distilată este luată, în care se adaugă un pahar de lichid dintr-un acvariu convențional în care neoons trăiesc.

  În timpul reproducerii, peștele necesită apă cu indicatori de 5,5-6 pH. Puteți aduce condiția la nivelul dorit de aciditate cu ajutorul medicamentelor de cumpărături. Unii se bucură de un decoct de coji de arin.

  Temperatura apei – de la 22 la 25 de grade. Nici o iluminare specială – Lumina ar trebui să fie naturală. De asemenea, dezinfecția necesară a fluidului cu ultraviolet sau ozon.

  După prepararea acvariului în acesta este plasat neon. Acesta poate fi continuat de la faptul că o femeie ar trebui să aibă 3 masculi. Replantarea peștelui într-un acvariu de reproducere mai bun în după-amiaza târziu. Spawn se datorează, de obicei, răsăritului, deși rezultatul trebuie uneori să aștepte 3 zile. În acest moment, hrana neon nu este nevoie.

  Femeile sabie până la 200 de obraz. După aceea, adulți neon se așeză la un alt acvariu, astfel încât ei să nu-și dea propriul descendent, iar reproducerea luminii, deoarece caviarul în astfel de condiții poate muri.

  Este recomandabil să nu lăsați fără atenție acest recipient în primele 4 ore după reproducere. Dacă apar ouă binecuvântate, trebuie să ajungă imediat de la acvariu.

  Compatibilitate cu alte pești

  Alți locuitori de apă în mod pașnic vor fi potriviți pentru neoons:

  • Tetra+
  • Percilia+
  • Marele de la mijloc+
  • Ornaatus+
  • Pulchera+
  • Lanterne.

  Este imposibil să păstrați neon într-un recipient cu mănăstire militantă și mare a lumii apei. Nu va lucra în apropierea:

  • peștișor de aur+
  • Barbusami+
  • capturi+
  • Gurura+
  • Labo.

  Posibile probleme cu conținut

  Stresul afectează negativ statul neon. Și provocând că poate chiar temperatura inadecvată a apei. Acest lucru este posibil, de exemplu, dacă peștele tocmai a cumpărat în magazin și plasat într-un pachet cu apă „intermediară”. Se răcește timp de o jumătate de oră.

  Dacă de la magazin la casă, calea nu este ușoară, este mai bine să ai grijă că a existat un heatmamum la îndemână. Situația este salvată și cutia de spumă. Aceste dispozitive nu vor permite lichidelor cu pește să se răcească rapid.

  După întoarcerea acasă Nu replantați imediat neonul din pachet în viitorul rezervor. „Carcasa temporară” este mai bine pusă într-un acvariu regulat cu apă și așteptați atunci când vine temperatura fluidă în rezervorul portabil și constantă. Numai după ce acest pește poate fi eliberat.

  Este imposibil să păstrați neon în acvariu unul câte unul. Un pachet ar trebui să fie alcătuit din cel puțin 5 persoane și mai bine. În grupul de pește, se simt în siguranță și nu sunt supuși stresului. Un individ singuratic se va ascunde în colțuri întunecate în teama de a fi un chiriaș mai mare atacat al Casei de apă.

  La fel ca toate ființele vii, neoane sunt supuse unor diferite boli. Una dintre nenorocirile – plstifory, care cauzează ciuperci în curs de dezvoltare pe corpul acestor locuitori ai acvariu. În recipientul propriu-zis, cade cu o altă porție de apă, și apoi transmise de la pește infectat sănătoși.

  Pe plan extern, boala se manifestă sub forma unei pierderi de saturație a culorii și se deplasează coada sus. Este imposibil de a trata o astfel de durere. Din pește va trebui să scape, iar acvariul se va trece printr-o dezinfectare amănunțită.

  O altă boală de neon – ichthyophthyriosis, care peștele a luat cu o infusorian de gând să mănânce tinere. Achiziționarea de pește arata ca un pește.

  Nu în zadar în ichthyophthyriasis simplu și este numit – o Manka.

  Pentru a scapa de problema, temperatura în rezervoare de apă crește pentru o pereche de grade și de a spori aprovizionarea cu oxigen. De asemenea, adăugați medicamente speciale la acvariu.

  Totul despre Aquarium Fish Neeons arată mai departe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: