Revizuirea furajelor uscate Purina Pro Plan pentru pisoieni

Revizuirea furajelor uscate Purina Pro Plan pentru pisoieni

PURINA – firma americană producătoare de furaje în mai multe țări, inclusiv Rusia. Gama produselor acoperă aproape toate aplicațiile de ambele pisoi si pisici adulte – în ceea ce privește hrana și ambele. Articolul va vorbi despre hrana pentru pisici uscate pentru pisoi.

Particularități

La fel ca toate brandurile din gama de preț de mijloc și de sus, Purina are cea mai mare parte a paria pe ingrediente naturale. Dar, Deși există cele mai multe dintre ele, producătorul nu este încă considerat un furnizor premium: Pentru a extrage cel mai mare profit, aceasta parte a simplificat procesele care utilizează conservanți artificiali, agenți de îngroșare de origine sintetică.

Avantajele planului de alimentare Pro – un procent ridicat al conținutului de componente naturale, o gamă extinsă de furaje, terapeutice și compozițiile obișnuite create pentru diferite situații, inclusiv crearea condițiilor pentru refacerea accelerată a pisicilor slabe. Linia Pro Plan pentru pisici înseamnă că categoria de vârstă de pisici și pisici – în vârstă de până la anul. nutritie echilibrata permite animalului de companie să crească rapid și să dezvolte – vitamine, proteine ​​și minerale sunt optimizate, astfel încât nu vor apărea probleme în absorbția produsului.

În plus, o varietate de modificări de gust pot găsi o abordare chiar și la pisoii mai capricioase, și cei mai mulți medici veterinari răspunde pozitiv despre produsele acestui brand.

Unele componente din compoziție, de exemplu, porumb măcinarea și cultura de drojdie, animale de companie individuale sunt ajustate înainte de pierderea de dezechilibru, care, ca urmare, poate conduce la reacții alergice, de lână. Atunci când un anumit pisoi are contraindicații, exprimate de medicul veterinar, acesta este în valoare de înlocuire a compoziției la alta, și poate fi posibil să se schimbe brandul în sine, în linia de produse din care nu a existat nici un material de alimentare,. Un număr de componente sunt descrise de termeni comuni, de exemplu, „proteina de pasăre“ – nu este clar care produsul a fost utilizat ca sursă de astfel de proteine: Este imposibil să-l identifice vizual, deoarece toate componentele sunt zdrobite într-o pulbere subțire și comprimată. Dacă un pui a fost utilizat în compoziție, acesta devine imediat clar: fileul de pui este utilizat în principal deșeu – piele, subproduse, până la intestin și esofag, eventual gheare de găină, făină osoasă din oasele lor, tocat pulbere subțire. Și, deși aceste componente sunt destul de naturale, pentru a preveni rotirea, ele sunt prelucrate generos de conservanți artificiali. De exemplu, proteină cu 36% – relația principală faptul că proteinele au fost salvate la animale, înlocuindu-le cu legume.

Citește mai mult  Caracteristici de pui Karmy

Sortiment de alimente

Purina Pro Plan pentru 3 kg Pentru pisoi cu particularități de subproduse de alimente, carne și curcan (17% în total). Disponibil și la 15, 5, 10 kg. Porțiune unică – pentru o zi sau două – 200 g, dar există pachete de 400 grame. Conține bob de orez, gluten aditiv, proteine ​​uscare mazăre, grăsime de curcan și ulei de pește (7%), rădăcini de cicoare (2%), cultură de drojdie, vitamine și aditiv mineral, antioxidanți și un amplificator de origine artificială. Solo aditiv – 3,2%. Fiber este doar o cantitate infimă – o parte sutime a procentului. Proporția totală de proteine ​​este de 40%, în principal legume. Cantitatea de grăsime – până la 20%.

Există o cantitate mică de omega-acizi.

Pro Plan pentru pisici de la 1 la 12 luni, cu conținut ridicat de carne de pui Include colostru de vaca, ca urmare, cu lipsa de materne (colosts colostic), reaprovizionare artificială este posibilă. Această componentă indispensabilă stimulează reproducerea imunoglobuline de origine naturală, în timp ce îmbunătățește accesibilitatea imunoglobulinele introduse din exterior. Conținutul de proteină în mărime de 40% vă permite să câștige rapid în greutate musculară fără depuneri de grăsime în exces. În același timp, 20% din „carne“ hrănesc din furaje cade pui. Furajul adăugat orez și porumb măcinare, gluten, amidon, uscate ouă întregi. Substanțele rămase sunt identice cu compoziția anterioară, dar Colostem se adaugă la acest produs (0,1%). Conținutul DGK este de 0,05%, restul stației chimice, comparativ cu hrana proba anterioară este neschimbată.

Pro Plan Delicate Junior – Produs pentru pisici cu digestie problematică, conține produse de prelucrare și fileuri de carne de curcan (17%). Caracteristici distinctive sunt 17% orez, 2% din rădăcinile uscate cicoare, pescuitul și curcan gras. Ingredientele rămase sunt păstrate în compoziția anterioară, ca în fluxuri similare, în care orezul.

Citește mai mult  Totul despre rasa de pisici Minskin

Kitten sterilizată – compoziția pentru pisici, care a eliminat organele genitale. Conține produse de somon (18%), proteine ​​derivate din mazăre, vaci uscate, ouă de pui uscate. bază de grăsimi atinge 16% în greutate, DGK – 0,3%, fibre – 1%. Componenta de proteine ​​este de cel puțin 40%.

Pro Plan LiveClear – un produs care este derivat din corpul substanței din care se manifestă alergie. Conține produse de prelucrare Turcia (16%), vândute în pachete de 1.4 kg. Conține% proteine ​​40% și grăsimi 20, DHAs a crescut la 0,5%. Restul compoziției rămâne neschimbată în comparație cu modelul precedent, de asemenea, conținând carne și produse din carne de curcan.

Nuanțele de hrănire

Ca de obicei, pisicuțe, care au fost supuse la eliminarea ouălor sau a ovarelor, ar trebui să primească suma maximă de proteine, cantitatea de grăsimi și de complex plin de minerale si vitamine, comparativ cu pisici și pisici adulte. pisoi de hrănire începe cu o cantitate minimă admisibilă de hrană pe zi – cu 25 g (doză medie), iar pe parcursul anului numărul său este ajustat la 90 g pe zi. La vârsta de 1 lună, această sumă este împărțită la 6-7 recepții pe zi, iar la atingerea vârstei de semi-anuale, alimentarea de noapte este anulată.

La vârsta de 1, numărul de hraniri de pisica a fost cultivată sau pisica rămâne 2-3.

In timp ce pisoii nu au avut acceptat cel puțin o parte a dinților temporari, acestea ar trebui să primească feed operat. De asemenea, puteți traduce umed, dar costurile de hrănire apoi poate crește de 2 ori și mai mult. După 3 luni, acestea pot fi traduse în greu obișnuită, cu toate acestea, fiecare pisoi ar trebui să aibă acces nelimitat la apă curată.

Citește mai mult  Descrierea pisicilor pentru pisici și pisici Ontario

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: