Royal Canin hrană pentru câinii de rase medii

Royal Canin hrană pentru câinii de rase medii

medicii veterinari recomanda proprietarii de câini de rasă pentru a combina nutriția naturală cu industrială, iar în unele situații pentru a opri complet din fabrică. Alimentele pentru câinii companiei franceze Royal Canin este un feedback publicitar al unei clase premium în Federația Rusă. Marca mondială este specializată în producția de tipuri de furaje uscate și umede (conservate) potrivite pentru diferite rase și categorii de vârstă. În articol vom vorbi despre feedul pentru cîini mijlocii.

Particularități

Producătorul Poziționează Royal Canin ca putere de clasă premium. Aceasta înseamnă că consumatorul trebuie să vadă în rețeaua de hrană în primul loc carne, cu alte cuvinte, componenta proteică, apoi carbohidrați, grăsimi, carbohidrați cu greutate moleculară mică pe baza legăturilor beta-glicozdice, vitamine și micronutrienți. Majoritatea proprietarilor de câini deprimă faptul că proteinele sunt situate în locul 3, precum și că nu există informații despre raportul procentual al componentelor conținute. Alimentele sunt puternic saturate într-un porumb ieftin și ingrediente cu atingere scăzută.

Analiza componentelor hranei uscate.

 • Proteine ​​vegetale. Distribuie mai rău decât animalele, producătorul nu indică concentrația și tipurile de plante din care se obține proteina.

 • Orez. Carbohidrați rapizi cu calorii ridicate.

 • Proteine ​​deshidratate. Este uscată și carne de masă din piese de curte moi.

 • Făină de produse de prelucrare a puiului. Se dovedește prin varietatea de fragmente de corpuri sparte (oase, ciocuri, picioare). Furnizor de proteine ​​și acizi aminocarboxilici, obținuți numai de la produse de calitate proastă.

 • Maro figura. Crește valoarea energiei, ușor absorbită.

 • Porumb. În unele soiuri de hrană uscată, componenta se situează în primul rând în volum. Amestecat pentru a crește alimentația produsului.

 • Grăsime de pui. Omega-6 sursă necesară pentru organismul de companie.

 • Gluten. Proteina plantelor din clasa a 2-a, slabă în termeni de acizi aminocarboxilici și vitamine.

 • Celuloză. În unele rații, o sfeclă fixată de presare este utilizat, care afectează în mod pozitiv nivelul de zahăr și starea de sănătate a tractului intestinal.

 • Fructoza și glucoza – Prebioticele pentru a normaliza digestia.

 • Drojdie. Vitamina Furnizor de Grupa B, zaharide utile.

Citește mai mult  Cum să înveți un câine la toaletă?

Caracteristici ale structurii furajelor umed

Enrich alimente uscate conservate. Producătorul nu-și deschide secretele sale, pe pachetele de furaje umede, informații foarte modeste despre produs reteta:

 • Carne, produse de reciclare de legume+

 • Zlakovy+

 • elemente minerale+

 • Gras+

 • Surse de carbohidrati.

Nu există valori exacte, concentrația nu este specificată. Volumul de vitamine și minerale este înregistrată într-o cantitate pe kilogram de produs, într-un pachet – 85 grame.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele acestui furaj includ:

 • linie de mare Destul, există hrană pentru câini de orice dimensiune, varsta si rasa+

 • Există o linie veterinară, inclusiv produse alimentare umede+

 • Bună vitamină și supliment mineral+

 • Extensiv distribuit, puteți cumpăra aproape în orice magazin de animale de companie.

Minusuri:

 • În majoritatea formulelor, o proporție mare de proteine ​​de origine vegetală (slab absorbită)+

 • În majoritatea formulelor, cerealele aplicabile nu sunt specificate, pur și simplu înregistrate „cereale”+

 • Nu sunt marcate antioxidanți / conservanți practicați+

 • Cost relativ ridicat (cea mai mare parte a feed-ului de alimentare super-premium cu compoziție îmbunătățită reprezintă aproape același lucru).

Deficitul poate fi considerat că concentrația componentelor principale nu este indicată în rețetă.

Gamă

Ratele medii sunt caracterizate de o activitate fizică ridicată. Nutriția echilibrată este extrem de importantă pentru ei, ceea ce va permite menținerea greutății perfecte, precum și pentru a face matasosul de blană și durerea durabilă.

Royal Canin Linia medie este proiectată pentru animale de companie mijlocii (masă de câine matur de la 10 la 25 kg).

Adult mediu

Dieta uscată pentru câinii în vârstă de un an și mai în vârstă. Adult mediu oferă cereri specifice pentru câini de rase medie (masă de la 11 la 25 kg).

Prin an, câinele devine matur în ceea ce privește dezvoltarea fizică. Cu toate acestea, în această fază, produse alimentare de înaltă calitate, este important pentru ea în aceeași măsură ca și în timpul creșterii. Datorită complexului exclusiv de antioxidanți și alți nutrienți importanți sau mai degrabă oligozaharidele Mannanovy, produsul mediu adult acceptă sistemul de protecție al corpului câinelui și își hrănește energia pentru viața activă.

Mediu adult 7+

Dieta uscată pentru prietenii cu patru picioare în vârstă de 7 ani și mai în vârstă. Produsul oferă cereri specifice pentru câini de rase medii (masa de la 11 la 25 kg) în anii maturi.

Citește mai mult  Pisici ruse: descrierea, rasa, alegerea și nuanțele de îngrijire

Produse alimentare include toate elementele nutritive necesare pentru sănătate de sprijin câine.

Puppy mediu

Dieta uscata pentru catelus pana la anul. Satisface gusturile specifice ale catelusilor de rase medii (greutatea unui animal de companie adult de la 11 la 25 kg). Oferă formarea unui sistem sensibil de pui de digestie.

Studiul creșterii – cea mai importantă perioadă a vieții catelului. Acest timp de schimbare și cunoștințe colosale. În acest moment, imunitatea este scenariul. Prin urmare, catelul dvs. necesită o nutriție completă și fiziologică, care îi va permite să crească puternic și sănătos.

Îngrijire digestivă medie

Alimente complete uscate pentru câini matur și vârstnici de rase medii cu corpuri digestive sensibile.

Tulburarea digestiei este capabilă să ofere o mulțime de probleme elevului dvs. Sistemul digestiv sănătos este extrem de important pentru starea minunată și pentru animalele energetice. Digestibilitatea intensivă înseamnă că câinele este capabil să extragă beneficiul maxim din elementele de alimentare prezente în feed.

Produsele de linie de îngrijire digestivă sunt produse atât sub formă de uscate crocante, cât și sub formă de hrană umedă (pate).

Ambele dieta face ca toate nevoile cainei in componente nutritive si se completeaza perfect reciproc. Oferim să îmbogățească alimentele uscate cu pate delicioase.

Mediu dermacomfort

Dieta uscată este recomandată pentru mâncărime și conjugatul de iritare cu sensibilitate ridicată a pielii. Feed creat special pentru prietenii de rasă medie cu patru picioare. Produsul oferă anchete specifice ale câinilor mai vechi de un an care cântărește 11-25 kg.

Medium Starter Mot Mame & Babydog

Alimentele de plâns pentru câinii de rasă medie (masa de la 11 la 25 kg) este proiectat special pentru cățele în timpul sarcinii și alăptării, Și chiar pentru puii în timpul excomunicațiilor și până la două luni.

Când câinele este în așteptare pentru căței sau pur și simplu a dat naștere, nutriție adaptată va sprijini sănătatea mamei și va oferi sprijinul necesar pentru pui într-un stadiu incipient de viață.

Citește mai mult  Caracteristici Caracteristici pentru șobolani Micul One

MEDIU LUMINA CARE GREUTATE

Toate nevoia de animale în nutrienți, minerale, substanțe biologic active. Conceput pentru adulți și vârstnici câini din rasele medii predispusi la un set de excesului de greutate.

Multe dintre animalele de companie au excesului de greutate, ceea ce creează o sarcină excesivă asupra articulațiilor lor.

Lumina Greutate îngrijire Mediu este proiectat pentru a ajuta prietenul tau cu patru picioare să fie într-o formă excelentă și să mențină greutatea perfectă.

adult sterilizata (dietă pentru câini sănătoși)

hrană completă pentru câinii adulți sterilizate în masă de la 11 la 25 kg mai vechi de un an, înclinat la excesul de greutate sau cu sensibilitate ridicată a pielii.

Compozițiile tuturor produselor sterilizați și includ un nou complex unic de diferite tipuri de fibre vegetale, care are o proprietate pentru a menține un sentiment de sațietate pentru o lungă perioadă de timp. Comparativ cu un regim alimentar diferit pentru câini sterilizați și sterilizate cu o tendinta de a excesului de greutate, aportul alimentar zilnic este redus cu 21%.

Nuanțele de hrănire

Nu da un câine de o cantitate excesivă de alimente, chiar și atunci când ea cere. Treptat, tractul gastro-intestinal său reglează alimentar selectat, iar saturația va fi mult mai probabil. Dacă crezi că ceva nu merge bine, par să consulte un medic veterinar pentru recomandări.

Nu da alimente animale de companie din tabelul. Tractul gastro-intestinal al câinelui, și mai ales după o perioadă de alimente cu rații uscate, se adaptează la un anumit mod de funcționare, în legătură cu această simplitate va fi pur și simplu posibilitatea de a digera alimentele obișnuite, inclusiv carne. Câinele poate începe vărsături, diaree, colici. În plus, produsele alimentare de la masa noastră este periculos pentru câini supraponderali.

Lângă bol pentru hrana animalelor ar trebui să fie amplasat recipient cu apă curată proaspătă.

Este necesar de zi cu zi, și, uneori, mai des. Particulele alimentare cad în apă, astfel încât câinele poate refuza băutură. Un bol este necesar să se spele în mod constant pentru a preveni apariția pe pereții plăcii și mucus. Să dăm elevului dumneavoastră, ce fel de băutură ei înșiși (cu excepția băuturilor dulci și carbogazoase), nu-l poți recruta de sub robinet.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: