Scalaria Koi: Descriere și conținut

Scalaria Koi: Descriere și conținut

Creșterea peștelui este o ocupație drăguță. Spre deosebire de animale, cum ar fi pisicile și câinii care necesită îngrijiri speciale, locuitorii de apă au câștigat în termeni de tăcere. Ele sunt modest și grațios, liniștitor nervii și de a crea atmosfera de confort. Acvariul poate înlocui lumina de noapte. Trecerea luminii prin apa nu a lovit ochi și, în același timp, dormitor este ușor iluminat. Dar cine poate rezolva în acvariu confortabil, astfel încât acești locuitori vă rugăm? Poate fi scalar.

Ce este eu?

Există pești de acvariu, care „atârnă“ în apă. Prin intermediul lor de sticla transparenta sunt aripioare vizibile, similare cu aripile. Nu este dificil să ghiciți că vorbim despre scalarii Koi (prin scalare științifică, în formă de percină (perciformme) – o detașare și familia de cichidă, Cichlyvy (Cichlidae)). Numele latin de date apoase Locuitorii au primit de la zoologul general acceptate din Austria și. EU SUNT. Heckel în 1840.

Dacă vorbim despre traducere exactă, atunci pteron este un stilou, phyllon este o foaie, și conectarea fundațiilor, se pare că „foaia de aripi“. Cu toate acestea, Martin G. Karl Liechtenstein în 1823 și-a dat peștelui său numele lui Zeus Scalaris. Marcate în istorie și alte iubitori de acești pești. Baron Georges L. Bagobert Frederick Cuvier, care, în 1931, după ce a studiat acest caz, poreclit scalari Platax scalaris. Și, din moment ce reprezentanții o astfel de familie de pește celebru a avut un mare succes în rândul consumatorilor, ei chiar le-a dat o poreclă de marketing Blattfische (pește-frunze).

Dacă vorbim despre descrierea, atunci se poate spune, În plus față de un corp subțire îngust, scalar este înzestrată cu anal anal și dorsale aripioare. Ea îi dă un fel de semilună. Natural Color – argintiu cu negru Linii. Ele se pot dezvolta într-o înălțime de aproximativ 24 cm, și chiar mai mult, iar în lungime acestea cresc la 15-16 cm. Pește arata destul de elegant, din cauza înotătoarele lor de navigatie. Genul de un înger le dă o formă neobișnuită a corpului, nu e de mirare acvariști le-a purtat mai mult de o sută de ani.

Fish-îngeri noncains în conținut, în produsele alimentare și au o inteligență mai degrabă non-primitiv.

Pentru Europa (pentru unele date neconfirmate) din scalances vii pentru prima dată introdusă în 1911. Înainte de faptul că încercările au fost făcute, dar foarte fără succes. În 1909, peștii au fost livrate la destinație, dar mort. Aquaries tot timpul lucrat la problema de reproducere a scalar. În 1914 și. Kvankaru primul efectuat reproducere. Toate tehnologia nu a fost dezvăluită strict, ci o scurgere a avut loc, iar din 1920, îngerii au început să se înmulțească în volume uriașe. În Rusia, secretul defalcării scalar a fost, de asemenea, a relevat, dar sa întâmplat în 1928.

Citește mai mult  Cum de a alege hrana pentru șobolani decorative?

Pe aceasta, iubitorii de pește frumos nu s-au oprit și a început să lucreze la îmbunătățirea speciei. activități de selecție au fost realizate în toate direcțiile. Deci, specimene care au apărut o culoare foarte frumoasă. american Ch. ASH a făcut un scalar marmura. În acest moment, există un mare număr de culori și forme ale acestor pești. Iată câteva dintre ele: Diamond, Beschemless, Primire, colorat „Cobra”, Leopard, roșu-fum, Pearl, aur-Pearl, Red-Pearl, Marmura-Red-Aur, fumuriu, Albino, Red, ciocolata, chiar sub Phantom , barbotare și, de asemenea, sub fantomă, umbra indigo, dantelă zebră, sub zebră, roșu-a arătat, alb.

Ar trebui să fie amintit acest lucru Skalyria trăiesc și cresc în condiții naturale. În America de Sud (în partea de nord), ele se găsesc în corpurile de apă, în cazul în care există o trestie groasă sau alt thicket. Apa ar trebui să fie în picioare sau lent curent. Acesta este motivul pentru care, de fapt, scalar au un tip de corp aspirat. Este necesar pentru avalanșă printre desișurile stuf. Tsichlida fisher pește, parte a pachetului de vin aproximativ zece persoane.

Îngrijire și asociere cu diferite de pește

Start este necesar cu parametrii de care aveți nevoie pentru a menține, astfel încât animalele de companie se simt confortabil. asa de, Temperatura optimă a apei trebuie să fie + 22- + 27 ° C, pH-ul acidității trebuie să fie 6-7,5, rigiditatea DH-ului de apă – la 10. Sa nu uiti asta Scalaria au agresivitate de aproximativ 30%, conținutul lor nu va livra dificultate mult. În ciuda faptului că scalaries sunt reduse de ridicare și de calm persoane, care petrec mai ales în timp delicat vegetației și foarte goarne (floodwards la pornirea luminii și bat pe sticlă), ele încă nu pot compatibilitatea cu unele pesti.

Nu puteți păstra într-un acvariu cu cichilii din următorul pește:

 • guppy mici – Să nu lăsați în aceeași zi, dar ei vor fi încă mâncați+
 • peștișor de aur – mănâncă ca purcei și au caracter nervos, ei pot să-i prindă+
 • Discuții – Acești indivizi cu scalaria diferă condițiile.
Citește mai mult  Cine coexistă Astronotus într-un acvariu?

  În ciuda unei astfel de liste mari, scalarul poate fi plasat împreună cu pește foarte mic și chiar cu Gorgets. vecinii de apă pentru ciclide poate fi TERNECTION, Orientul Mijlociu Mares, Danio, zăvoare mici, papagali Pelvica, apistograms, Guri, Lyaliusi. Sa nu uiti asta Îngerii sunt acei pești care trăiesc lung (10 ani). Ele sunt simple în conținut, dar este de dorit să nu înceapă newbies. pescuitul neexperimentați este adesea calculată incorect volume și parametri de apă stabile, ceea ce poate duce la moartea peștilor.

  Cu hrănire nu există probleme. Ei mănâncă tot felul de furaje. Baza dietei poate fi fulgi (numai de înaltă calitate), de viață și alimente congelate (tubener, molii, coretra, Artemia). Scalaries sunt cerșit, mănâncă fără măsură, nu le da o mulțime de produse alimentare. Atenție alimenta molia. În caz contrar, pentru a primi vasul de intestine și poate chiar moartea. Încă hrănesc pentru cichlidele pot servi ca plante moi. Pentru a le proteja de scalarul, a pus în dieta feed pește cu spirulină.

  Acestea conțin numai în acvarii cu margini ridicate (120 litri), datorită structurii lor specifice. În cazul în care există mai multe persoane aveți nevoie de o capacitate de 250 de litri și de mai sus. Skalaria dragoste apă caldă (+ 25- + 27 ° С). habitat natural le garantează un mediu acid slab, dar acum este bine Scalaria de adaptare la alte condiții. Nu permite decoratiuni cu margini ascuțite în acvariu (cychlides sunt jenante). Dar Moss nu pun acolo, ei încă mai mănâncă, plantele cu frunze mari vor fi potrivi mai bine (Amazon, Nymphi).

  Se filtrează apa și a pus filtru (un filtru extern este adecvat) într-un mod moderat, deoarece o apă bogată de apă poate provoca panică de scalare, ceea ce va afecta sănătatea și bunăstarea peștilor (își petrec o mulțime de energie de la nervi, substanțele utile sunt cheltuite mai repede și „acoperi la conducta“, care este, nu profita). Schimbati apa zilnic cu aproximativ 20% din total. Ciclidele nu ca substanțe nocive care se acumulează în apă. Scalar prefera apa curata. Actual această condiție este mai ales atunci când tinerii apar în container.

  Recunoaste o femeie sau bărbat în cychlides este imposibilă până vine la maturitate completă. Și se poate întâmpla numai atunci când ia femela pentru a arunca caviar. În alte cazuri, puteți face o greșeală, în ciuda diferențelor externe.

  Ce este caviar?

  Ciclidele trăiesc în perechi, ele sunt, de obicei monoga. Scalari poate arunca caviar în acvariu (în cazul în care există alți pești), dar siguranța acestuia nu este garantată. De obicei, ICRA pește îngeri sunt plasate vertical. Acestea pot fi non-timbrelor de tevi din plexiglas (chiar și peretele de acvariu), o bucată de buturugă și așa mai departe.

  Citește mai mult  Efectuarea de fundal pentru acvariu cu propriile mâini

  Cikhlida – părinți grijulii. Ei caviar protejare. Când clarifica tânăr feminin și masculin sunt aproape, după eclozare, sala de judecată continuă până când siguranțele sunt rupte. Îngerii aleg mereu un partener cu mare interes. De aceea Este necesar să dobândiți pește tineri, astfel încât sa dovedit un număr parțial. Și atunci ei vor determina cine și cine va rămâne cu.

  Înainte de a începe aruncarea caviar, o brearer brearer alege un loc confortabil și alungă alți pești, care sunt în apropiere. De obicei, se pare că toți locuitorii spațiului acvatic se acumulează într-un colț și un cuplu cu caviar în altul.

  Apropo, scalaria își distruge adesea cavitățile, acest lucru se datorează unui mediu negativ. Este necesar să se ofere îngerii de pește în timpul morții calmei calmului pentru descendenții lor, atunci o astfel de problemă va dispărea.

  Vârsta feminină în cikhlidov vine în aproximativ un an. De atunci, pot începe reproducerea. Se poate întâmpla la fiecare 7-10 zile dacă începeți să o retrageți. De fapt, Stilrenul apare după cum urmează: femeile locuiesc ouă cu un lanț întreg (câteva sute). Urmată de Samester și le fertilizează.

  Caviarul din îngeri este mare și ușor. Scalaria păcăliți de aripioare pentru a proteja împotriva clusterelor dăunătoare. Ouăle nefertilizate și decedate sunt consumate. Trece câteva zile, caviarul începe să calmeze. Larvele sunt, de asemenea, atașate la suprafață și se hrănește cu conținutul sacului așa-numit de gălbenuș.

  Apoi o altă săptămână – iar larvele se transformă în nebuni deplini, după care încep să înoate. Apoi vine hrănirea independentă. Ei consumă alimente pentru tineri sau artemia pufoasă (cea mai bună alegere). Porțiunile de alimente ar trebui să fie consumate de tineri în 3 minute. Hrănirea este făcută de patru ori pe zi. Recipientul în care se află prăjirea, trebuie să fie echipate cu un filtru cu un burete și fără un capac (astfel încât prăjirea să nu doarmă), puterea trebuie să fie medie.

  Trebuie să schimbați apa în fiecare zi cu 50%, astfel încât să nu existe moartea în masă a prăjiturii.

  Mai multe informații despre caracteristicile acestor pește, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: