Super Premium Cat Feed: descriere, branduri, sfaturi de vânzare

Super Premium Cat Feed: descriere, branduri, sfaturi de vânzare

În compoziția sa, ceea ce înseamnă, calitate, toate furajele sunt împărțite în economie, premium și clasă super premium. Există, de asemenea, o clasă de hrană holistică. În acest articol ne vom ocupa de hrana de primă premium, luăm în considerare criteriile pentru alegerea lor, precum și cele mai optime opțiuni pentru astfel de zoocorme.

Caracteristicile alimentelor uscate

În balsamul uscat al clasei Super Premium ca sursă de proteină este utilizată în cea mai mare parte a proteinei animale. Proteina vegetală (în principal gluten porumb) este absentă, uneori urme de cartofi și proteine ​​de mazare pot fi detectate în compoziție.

Carbohidrații într-un astfel de produs sunt reprezentați de ovăz, orez, în opțiuni mai ieftine – orz și cartofi. Super-Premium nu este utilizat, cauzând porumb și alergic de grâu. Rolul conservanților și antioxidanților acționează Tocoferol (vitamina E) și rozmarin.

Un moment important – unii producători nu doresc să indice care conservanți și antioxidanți speciali pe care îi folosesc.

Acestea sunt opțiuni sintetice, prin urmare, astfel de feed-uri (fără a se specifica un anumit nume) nu mai sunt considerate un super categorie premium.

În general, componența pupa a super-clasa premium este mult mai bogată decât varianta premium. Ca o regulă, producătorii folosesc mai multe tipuri de carne, a pus mai multe legume, și, de asemenea, îmbogăți compoziția cu un complex de vitamine și minerale.

Deci, se poate spune că Principalele caracteristici ale acestui produs sunt naturalețea și echilibrul compoziției. Acestea sunt hrană terapeutică. De obicei, producătorul lacurile-le folosind prefixul „Super“. Deși, desigur, inscripția în sine nu poate garanta calități. Necesitatea de a citi compoziția.

Caracteristici conservate

hrană umedă și conserve corespund mustului alimentar aceleași criterii pentru compoziția uscată. Numai proteinele de origine din carne trebuie utilizată ca o proteină. Compoziția carbohidrat nu implică includerea de grâu. Exclude utilizarea de conservanți, stabilizatori și coloranți sintetici (chiar și în nutriție).

Este important să se facă distincția cu alimentele umede și mâncarea conservată. Primul are o consistență mai lichidă, poate fi folosit ca primul hrană pentru pisici.

Treptat, ele sunt transferate la alimente mai dense și groase conservate, apoi porniți analogul uscat.

Conservele conservate pot fi de asemenea utilizate pentru hrănirea persoanelor adulte. Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că pisicile sunt prădători, iar alimentarea cu alimente simple au un impact negativ asupra sistemului de maxilar.

Dinții de animale sunt curățați în mod natural și consolidați atunci când mănâncă alimente solide. Acesta este motivul pentru care este încă combinat în dieta animalelor solide și uscate.

Rating-ul dintre cei mai buni producatori interni

Înainte de a începe o imagine de ansamblu asupra feedului, care a căzut în ratingul celor mai bune produse super premium, merită remarcat, Ce criterii preia acest rating:

 1. Compoziție echilibrată, respectarea standardelor sale existente+
 2. Bogăția liniei de produse – opțiuni pentru podele singulare, produse de origine animală cu cele sau alte caracteristici de sănătate+
 3. Balanța de calitatea furajului și costul acesteia (cu alte cuvinte, aceasta corespunde compoziției din valoarea specificată a produsului)+
 4. Recenzii ale proprietarilor de gurmanzi și specialiști cu coadă.

Printre liderii producătorilor de pe piața internă, trebuie să evidențiezi compania „Gourmet cu patru picioare“ (produsul are același nume). Imediat este de remarcat faptul că nu toate produsele sale se referă la o clasă de super-premium, trebuie să se uite la compoziția unei linii specifice.

Componenta de carne este reprezentată în principal de carne de pui și de carne de vită. Sursa producătorului acizilor grași indică grăsimea de pui (întreținerea sa – nu mai mult de 10%). Carbohidrați – orez fermentat. În plus, compoziția este bogat în Taurina (pisicile necesare aminoacizi), vitamine și minerale, conține alge marine, grăsimi piscicole. Alimentare vă permite să reducă mirosul neplăcut de excremente de animale, datorită adăugării de Sediger la Yucca. Pentru a obține consistența dorită furaje, aditivi de apă și de gelifiere. Dintre minusuri, prezența în compoziția de drojdie de bere.

Pentru pisici, producătorul oferă un conducător separat, în baza căruia este carne de vită. Adevărat, aici este de doar 30%, în timp ce restul este sub-produse și carne de pui. Ca carbohidrați folosesc orez. În plus, produsele alimentare include plasma din sânge (sursa de proteine), fibre, vitamine.

Un alt produs super premium de la producatori autohtoni – „Pafnuti Kotletch”. Nu conține porumb, conservanți sintetici și amplificatoare gust. Nr de soia și GMO. Principala sursă de proteine ​​din produs este un curcan sau pui, în plus, produsele secundare, cervix de pui, inimi, se adaugă ouă de prepeliță. Pentru a imbunatati digestia, morcovi, semințe de in adăugate ca surse de elemente utile. Dezavantajul poate fi numit dificultăți în găsirea acestui produs în magazin. Practic, acesta este comandat pe site-ul producătorului.

Porcelán Estrudo – urmatorul feed-premium din piața internă de brand. Sursa de proteine ​​este de carne de pui, dar există un „dar“ – are o formă deshidratată. Acest lucru înseamnă că proteina într-o astfel de carne este de numai 80%. Având în vedere că carnea deshidratata este o compoziție de hrană 50%, putem spune că, de fapt, cantitatea de proteine ​​din acesta este mai mic decât atunci când se utilizează carne solidă.

Sunt bran ruginite, există urme de porumb, praf de ou, ulei de in. Porcelán Estrudo este îmbogățit cu semințe de in (sursa de acizi grași), condroitină și gluchamine (util pentru articulații și cartilaje), extract Schidiger Yukki (reduce urina neplacuta si fecale), probiotice (îmbunătățirea digestiei), vitamine, plante medicinale și afine (antioxidant acțiune), Taurina.

Este demn de remarcat faptul că calitatea compoziției produsului este oarecum mai mic decât calitatea hranei descoperite anterior. Estrudo, desigur, fac parte din super-clasa premium, dar cu o mare „avans“. Fault – carne, organe, făină de oase deshidratat și porumb în compoziția.

Este de remarcat faptul că printre producătorii ruși, situația este adesea găsit destul de des că ambalajul conține „Super Premium“, cu toate acestea, atunci când compoziția este parsarea, se dovedește că, de fapt, înainte de a cumpărătorului un produs produs premium.

Branduri străine

Printre societățile care prezintă acest rating ar trebui să fie menționate de marca canadiană Prima alegere. Adesea se crede că holistrics (de înaltă clasă de elită de alimentare), dar din moment ce definiția oficială a acesteia din urmă nu există, în acest devenind considerăm că este posibil să se ia în considerare această alimentare ca o primă super-. Alimentar este caracterizat printr-o linie de produse bogat – sunt produse pentru pisoi de 2 luni și femeile gravide (care alăptează) pisici, produse pentru adulți, precum și hrana pentru animale în vârstă (în vârstă de peste 7 ani).

Opțiunile oferte producătorului pentru pisici sterilizate și sterilizate, alergie pisici, precum și persoanele fizice care necesită o atenție deosebită stării pielii și lână.

Baza de prima alegere este carne sau pește și orez, acesta din urmă este una dintre cele mai bune opțiuni de carbohidrați. În plus, există probiotice pre- și, care permit de a consolida intestine, pentru a îmbunătăți digestia. Datorită unui antioxidant echilibrat și vitamine și minerale componente, este posibil de a reduce mirosul de urină de pisică, atunci când utilizarea regulată a acestor alimente.

În continuare produse alimentare, în ciuda caracteristicile numelui (în el producătorul utilizează termenul „holisttic“), este destul de atribuit clasa premium. Este vorba despre pupa Acum naturală holistică. În ceea ce privește compoziția, el este un messorrant. Carnea pentru furaje este utilizată numai fără rezonabilă, reprezentată de bucăți. Produsul este bogat in fructe si legume, minerale si vitamine, nu conține antibiotice și OMG.

Demnitatea este diversitatea de arome – somon, curcan, rață, carne de pui. Componente din carne de mure complementului, afine, mazăre, carne de dovleac, morcovi, alge brune, linte. Comunicatele producător numai sub formă de produse alimentare uscate, care pentru unii crescatori poate fi un minus.

În prima super-îndoliat, caracterizat printr-o compoziție echilibrată, ar trebui să fie, de asemenea, produsul Frank’s Pro Gold. Mulți cumpărători sărbătoresc hrana de înaltă calitate la prețul relativ scăzut (pentru alimentarea acestei clase) preț. Nu există organisme modificate genetic, ingrediente sintetice, soia și antibiotice. Proteina este reprezentată de carne de miel, iepure, curcan, pește, pui.

Producator, eliberând produsul său, a avut grijă de animale de diferite categorii de vârstă și caracteristici ale stilului lor de viață. Linia de produse include, de asemenea, hrana pentru animale pentru alimente dietetice cu litiază renală, boli de inima, de rinichi și ficat la pisici.

Un alt super premium de cea mai înaltă calitate este realizat de compania Brit Care (Republica Cehă). Din nou, producătorul mită compoziția (este hipoalergenică) și o linie largă de produse. În general, este similar cu cel care oferă producătorului considerat mai sus. Varietatea de gusturi poate concura cu meniul restaurantului.

Este important să nu fie confundat de hrana pentru animale și Brit Brit Care, deoarece numai acesta din urmă se poate lăuda conținutul de carne de peste 40% (Mai precis, depinde de gust – în cazul în care acesta este un pește, atunci conținutul său este de 45%, în cazul în care carnea este 40-42%) și, prin urmare, se consideră a fi alimentarea unei clase super-premium. Producătorul utilizează orez ca carbohidrați. Furajul nu poate fi numit coaxial, pentru că în ea doar 1% grăsime. Dar este mare pentru pisici, predispuse la obezitate sau de a avea un intestin sensibil.

Baza de feed-engleză Arden Grange sunt carne (până la 70% din compoziție) și orez, produsul este considerat hipoalergenic. Imbogatita cu vitamine si minerale complexe si probiotice, este bine absorbit, întărește imunitatea animalului și este potrivit pentru persoanele cu digestie sensibilă.

Nu există atractori în compoziție – așa-numitele „droguri feline“. Sub atractorii implică substanțe cu impurități chimice nocive și persoanele interesante pentru un anumit furaj. Fiind nebun și nevinovat, acest feed este perfect pentru rase de pisici, predispuse la completitudinea, indivizii castrati si sterilizate, precum și acele pisici care nu va împiedica.

Este demn de remarcat faptul că Arden Grange este larg răspândită în Europa, dar este puțin cunoscută în țara noastră. În ciuda numeroaselor avantaje, această alimentare, nu poate fi numit absolut ideală – sunt celuloză în ea, care, în unele persoane pot provoca un efect laxativ și o reacție alergică.

Stabil de înaltă calitate are producător german de alimentare Super Premium Bosch Sanabelle. Linia de produse pornește de la hrana pentru cele mai mici pisoii si se termina cu alimente pentru adulți și sterilizați, conducând o imagine sedental de animale.

Acești producători produc alimente în 2 variante – in uscat si conserve. Continuând rating, este demn de remarcat produse alimentare suedeză Bozita. Domnitorul include, de asemenea, hrana pentru animale de diferite vârste și stilul de viață. Bogăția gusturilor va surprinde si incanta chiar pufos cele mai presante – delicatese de vânătoare, formulările de pește, carne de meniu.

Compania americană Hill’s Emisiile se hrănesc pentru utilizarea zilnică și terapeutică. Conform producătorului, compoziția este propusă de conducere nutriționiști ale țării, se caracterizează prin echilibru și naturalețe. Din acest motiv, produsele alimentare pot fi adesea observate în listele de holistice.

mâncare italiană se distinge prin cea mai înaltă calitate Almo Nature, 99% din compoziția care sunt bucăți întregi de carne sau pește. Conform producătorului, acesta este supus unui tratament termic blând – este făcută după ce produsul este înfundată în banca. În plus, alimentarea este un sistem de testare în trei etape, ceea ce ne permite să vorbim despre calitate înaltă, valoare biologică ridicată.

Amelioratorilor face plăcere nu numai varietate de gusturi (curcan, carne de vită, miel, rață, pui, delicatese de pește), dar, de asemenea, o varietate de ieșire (hrana uscata, bucati umede suculent, pate blând, sufleu).

Compoziția nu conține stabilizatori, conservanți sintetici și organisme modificate genetic. Cu toate acestea, experții indică o anumită minus a produsului – hrană uscată în natură este inferior umed.

Moment important – conținutul ingredientului de carne în diferite reguli ale acestui produs poate varia, astfel încât nu toate seriile pot fi atribuite la Super Premium. Este important să se examineze cu atenție eticheta de alimentare înainte de a cumpăra.

Un nume similar este un alt Super Premium alimentar – Cat Natural Italian Marca MONGE. gust principal – pește (file de pește și fructe de mare Thai). Aceste ingrediente sunt combinate cu orez, legume uscate și ierburi. Un punct important – hrana pentru animale nu poate acționa ca cea principală, producătorul în sine indică faptul că aceasta este o delicatesă sau o adăugare la principalul pupa.

Un alt hrană super premium, demnă să intre în clasamentul celor mai bune, – Nero Gold. Produsul este realizat sub formă de hrană uscată și umedă pentru pisicile de diferite vârste. Ca proteine ​​animale, carne de curcan, pui, miel, carne și asortat aplicat. În rolul carbohidraților poate efectua kerneluri de orz, orez, cartofi dulci, carne de sfeclă. Produsul este îmbogățit cu un complex de vitamine și minerale, probiotice.

În ciuda acestui fapt, alimentele au un minus semnificativ – drojdia de bere din compoziție. În plus, producătorul nu indică eticheta procentul de conținut de carne în pupa.

Legendar feed Animonda Vom Feinsten (Germania), de asemenea, se încadrează în mod invariabil în partea de sus. Diverse Gust – aceasta este ceea ce este demn de remarcat. Carne de porc, iepure, carne de pui, somon, precum și combinații ale acestora diverse – linia incompletă a gusturilor. Pentru pisici, înclinați să alergii, ar trebui să alegeți produse pe bază de iepure, curcan. Avantajul acestui brand poate fi, de asemenea, numit preocupare pentru pisoi – o serie specială de feed-uri, care sunt potrivite pentru pisici de la 4 luni. Aceasta este o serie speciala ostentative, care este, de asemenea, utilizat pentru a hrăni pisicile gestante și care alăptează, persoanele mai in varsta.

Aparut relativ recent, dar a câștigat încrederea consumatorilor furaje MI-MI (Tailanda) De asemenea, merită să fie în acest rating. Având în vedere ce țară este produs de produs, este ușor de ghicit că gustul principal este de pește și fructe de mare. Somon, crabi, homari, creveți și t. D. – delicatese reale, în afară, atât de bogat în acizi grași necesare.

Conserve poate fi numit pește (fructe de mare), în suc propriu, deoarece compoziția include numai ingredientul principal, bulion, ușor pudra de ou și vitamina E (tocoferol) cu rol de conservant.

Pentru animalele care nu mănâncă dragoste pentru pește și fructe de mare, există un feed cu carne de pui, miel. ingredient din carne completează inocenți brânză, fructe, legume, plante aromatice.

Cum de a alege?

La alegerea hranei pentru animale ar trebui să examineze cu atenție ambalajul. Criteriile de bun super-premium de alimentare ar trebui să fie după cum urmează.

 • Ambalajul trebuie să includă masa produsului, indicat procentajul ingredientelor sale.
 • Conținutul de carne ar trebui să fie de cel puțin 40%, în mod ideal nu ar trebui să fie sub-produse, făină de oase, grăsime, piele, cioc și alte inutil „înlocuitori“ carne, care sunt adesea folosite în feed-uri mai ieftine.
 • Ar trebui să fie descifrat care aditivi de vitamină și minerale sunt prezenți în pupa, raportul dintre BPU și conținutul de calorii se calculează la 100 g de produs.
 • Proteinele trebuie să fie originea animalelor. Ele pot fi mono- sau poliproteină și extrase din carne, ouă, pește. Prezența subproduselor este permisă. Cu toate acestea, dacă producătorul indică „produsele din carne” fără decodare ulterioară, aceasta indică utilizarea proteinelor de calitate scăzută. Verificați acest fapt va permite indicatorul de asilism – dacă este mai mare de 6-7%, aceasta înseamnă că făina osoasă este utilizată în cantități mari. Sigur pentru sănătatea CAT, un astfel de produs nu poate fi numit.
 • Conținutul de porumb și gluten porumb trebuie să fie minimizat, în mod ideal – complet absent. Glutenul de porumb este utilizat, de obicei, într-o hrană mai mică rapidă pentru creșterea nutrițională și reducerea costului producției sale. Cu toate acestea, pentru pisici, această componentă nu este doar complet inutil, dar, de asemenea, periculoase.
 • În feed-uri dintr-o clasă de super-premium, este imposibil să se utilizeze coloranți sintetici, arome și stabilizatori. amplificatoare de gust, de asemenea, sunt interzise.
 • detaliu machiaj – adică, procentul conținutului de ingrediente cheie. În plus, ingredientele sunt situate în ordine descrescătoare. În primul rând într-un produs de înaltă calitate, ar trebui să fie specificate de ingredient din carne. Vă rugăm să rețineți că gluten de porumb trebuie să fie localizat spre lista feed. Dacă nu este, este mai bine să refuze să cumpere.
 • Respectarea și cumpărător producătorul indică în mod necesar o etichetă pentru rata de zi cu zi și calcularea acesteia în funcție de greutatea și vârsta animalului de companie.

  Desigur, este important să se acorde o atenție la marca, țara producătorului. De exemplu, același Royal Canin este produs în Franța și în Rusia. Dar, în compoziție, aceasta este o calitativ produse diferite, un străinătate este, este cu siguranta un feed super-premium.

  Este important să luați alimente în conformitate cu vârsta și particularitățile de sănătate, stilul de viață al animalelor de companie.

  Unii cred că o hrană medicală priori este mai utilă, dar nu este. Hrăniți animalul lor de companie fără mărturie la acest lucru și numirile medicului veterinar nu numai inutil, ci și periculoase.

  Natura sterilizată și sterilizată, precum și natura leneș a naturii nu ar trebui să fie administrate produse excesiv de nutritive și high-calorii, poate duce la obezitate, probleme cu inima și ficatul. Ca o regulă, aproape fiecare producător produce o serie specială de produs pentru un astfel de grup de pisici. Se recomandă achiziționarea acestuia.

  Acordați atenție limitelor de vârstă atunci când alegeți hrana pentru pisici. Majoritatea producătorilor oferă să includă hrana pentru animale de 3 luni.

  Există produse care pot fi date „copilului” de la 1,5-2 luni. În primul rând, animalul de companie este oferit alimente umede, apoi du-te la analogi și numai după aceea tratați cu un produs uscat. Acesta din urmă la început este recomandat să se înmoaie în apă (în nici un caz în lapte). Este imposibil să pui hrană uscată destinată unui animal adult. În primul rând, sistemul lor digestiv să nu fie pregătită pentru o astfel, pe de altă parte, granulele pot fi prea mare pentru pisoi.

  Dacă este necesar, pentru a cumpăra alimente în valoare de un pisoi avand in vedere produsele din următoarele mărci.

  • Planul științei dealurilor – furaj are un conținut crescut de proteine ​​(în afară de proteine ​​animale, aceasta include vegetale), precum și o consistență moale, plăcut și gust.
  • Josera – produs nou, cu toate acestea, cu toate acestea, să se dovedească-te ca alimente de înaltă calitate. În plus față de ingredientul de carne, conține Offal.
  • Alegere – Nutriție echilibrată pentru pisici pe bază de carne și petrol de pește.
  • Royal Canin – produse alimentare care poate fi dat la copii de la vârsta de 2 luni. În plus față de componentele necesare, compoziția include un complex special pentru formarea și consolidarea sistemului de digestie a animalelor.

  Recenzii

  Comentariile bune au primit alimente uscate Bozita. Pe Internet puteți găsi mai multe recenzii pe care le-au mutat proprietarii atunci când calitatea unuia dintre celebrul producător de un alt hrană super premium sa deteriorat. Când se utilizează Bozita, starea de intestine și calitatea lânii animalelor de companie îmbunătățit. Acest lucru este confirmat nu doar proprietarii de pisici, ci și crescători mari de pisici de rasă. Pentru o varietate, experții recomandă combinarea alimentelor uscate cu conservat același producător.

  Trebuie să se înțeleagă că selecția alimentelor este întotdeauna un proces foarte individual. Același produs de lux poate veni cu o pisică și poate provoca o tulburare gravă de stomac și de deteriorare a sănătății de la un alt individ. Deci, in functie de revizuire, sa întâmplat cu alimentarea Bosch Sanabelle. Breeder spune că la luat pe eșantion. Prima porțiune a animalului este refuzată pur și simplu, urmărind o încălcare a scaunului și agravarea calității lânii. Creșerul a trecut la un alt produs super-primă alegere, după care starea pisicii a fost normală.

  Feedback similar (dacă sunt singuri) nu pot vorbi despre o calitate scăzută a produselor, ci numai despre intoleranța sa la persoane fizice.

  Feedback-ul pozitiv are produse alimentare Arden grange. Potrivit reproducătorii, acesta poate fi administrat la animale, predispuse la alergii, precum și pisicile de expoziție. Specialiștii confirmă faptul că elimină riscul de alergii, îmbunătățește semnificativ starea pielii și a lânii animale. În ciuda calorieness scăzut, hrana pentru animale dă un sentiment de saturație și umple toate nevoile organismului în micro și macroelemente.

  Multe comentarii internet pot fi găsite despre conserve de pește. În ciuda caracteristicilor compoziției și numele rafinat, care producătorul oferă produsele lor, unii crescători rețineți că nu fiecare pisica tolereaza o astfel de delicatesă. Conserve bazate pe pește și fructe de mare de multe ori cauza voma și schimbarea scaunele de animale. Prin urmare, nu ar trebui să le ia în considerare ca alimentarea principală.

  Proprietarii de pisici pur sânge cu alb-zăpadă blană, albastru sau argintiu să fie atent să fie cu produsele în care ouăle sunt prezente. Faptul este că, cu utilizarea regulata se poate schimba umbra unui strat de blana pentru animale de companie – pete rosiatice apar pe ea.

  Cum de a alege cele mai bune alimente uscate, cât mai aproape posibil de naturale, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: