Therircuits Yorkshire Terrier: Tipuri și reguli ale selecției

Therircuits Yorkshire Terrier: Tipuri și reguli ale selecției

Yorkshire Terrier nu este doar un câine vesel și activ care iubește comunicarea și jocurile active. Câinii acestei rase au lână lungă, ceea ce necesită îngrijire atentă de la proprietar. Pentru a face haina de blană cu atenție și a devenit un decor real al PSA, trebuie sa participe la un „salon de coafură câine“, în timp util, sau se taie câinele pe cont propriu. Aceasta nu este doar o necesitate, ci o responsabilitate plăcută, pentru că puteți crea o coafura diversa pentru prietenul tau cu patru picioare.

Cerințe

Datorită lung York lână arata foarte drăguț și atingând. Ei nu au nici un subpar, ceea ce face mai ușor de îngrijire pentru apariția acestor câini. Este necesar doar pentru a face unele eforturi – o animale de companie se spală în timp util, pieptănare și tăiere. In structura, gramada acestor pesikov este în mare măsură similar cu păr uman, care este destul de postat la crearea de capodopere coafor. De aceea, acoperirea de lână de la astfel de câini este adesea numit nimeni altul decât părul.

Rădăcina de fiecare fire de par de Yorkshire Terrier are un bec separat, datorită căruia năpârlire nu amenință acest animal. Dar aici sunt parul lor frumoase cresc în mod constant, astfel încât câinele nu se topește în chopans, acesta trebuie să fie tăiate.

Este recomandabil să viziteze mărfurile la fiecare 2 luni, iar în cazul în care există un model de tunsoare special, ai nevoie de ea chiar mai des.

Unii proprietari ai acestor copii jucause cred că în timpul iernii să taie haina de blana de animale de companie, opțional, astfel încât PSU a fost mai cald. De fapt, lungi „bucle“ nu se adauga la ps de confort în sezonul rece, deoarece persoana nu cald parul prea lung. Ei doar fac apariția câinelui mai puțin bine îngrijit, ca firele de păr axiali începe să strănut și pauză, sau chiar să. După tunsoare, gramada nu va cădea în Koltuns sub haine de cald, în care animalele de companie sunt de obicei îmbrăcați în sezonul rece, și nu se va lipi de ea.

Variante de tunsori ale acestei rase, desigur, nu sunt epuizate, cu o tunsoare „Sub Zero“. Ele dau proprietarului posibilitatea de a alege modelul de gustul lor. Ca și tunsori pentru oameni, câine poate avea o lungime diferită, formă, utilizarea cauciucului, panglicilor și a altor accesorii este permisă. Cele mai disperate moduri pot crea o imagine a celor patru prieteni lor pentru propriul lor stil. În cazul unui experiment nereușit, puteți aștepta pur și simplu până când stratul de blană de York va crește și va încerca o altă tunsoare.

Câți ani tăiați câinii?

Puppy Care începe la câteva săptămâni după apariția sa. În 5 zile, el a tăiat deja ghearele, în 3 săptămâni, procedura se repetă, în 1,5 luni este necesar să se confere lâna zonei îngrozitoare. În 4 luni, Pesika este timpul pentru a face prima tunsoare în scopuri igienice, și din șase luni puteți merge la model. Unii crescători de câini cred că conducerea copilului la adună este dăunător anului, deoarece în acest caz, lâna va crește mai rău.

De fapt, totul este diferit, După compondial, arma de pe corpul PSA crește o nouă lână groasă care arată sănătoasă și bine îngrijită. In timpul primei campanii la wigmacher, Maestrul procesează câinele toate crupa si anus, indeparteaza lungimea pe partea din spate, urechi, labe, axile, între degete și forme un bang frumos.

Alte tunsori regulate permit PSU să pară elegant: lână achiziționează o lovitură de argint și fluxuri frumoase, care este foarte mulțumită de proprietar și de PSA în sine.

Cum să taie urechile?

Urechile trebuie sa fie intotdeauna curate, deci este extrem de important să taie blana în această zonă. Dacă neglijați această recomandare, apoi sub greutatea părului pot fi pur și simplu salvate. Dacă se întâmplă acest lucru cu un catelus, atunci fostul formular nu poate recupera. Tunsoarea are loc sub forma unei litere latine v cu susul în jos. În același timp, doar partea de sus o treime este procesat, cu toate că puii au o zonă de prelucrare pentru a mări la jumătățile.

Citește mai mult  Royal Canin Puppy Feed

Puteți utiliza nu numai foarfece, dar, de asemenea, tuns, mașini de scris sau aparat de ras. Mișcările trebuie să fie efectuate în direcția de creștere a părului, atât cu exterior și pe interiorul urechii. Pentru a crea un sfat frumos aveți nevoie pentru a finaliza tunsoare cu foarfeca. Rețineți că In interiorul urechii, firele de păr ar trebui să fie conectat, și nu opri. Chiar și scurtă de lână în acest loc împiedică buna „ventilație“ de coajă ureche. În plus, se acumulează mai sulf, iar acest lucru poate duce la procese inflamatorii.

Vizualizări

Colectarea să mire, aveți nevoie pentru a avea o idee a ceea ce exista tunsori yorks. Apoi, puteți explica maestru ceea ce vrei, și el va face bine lui de locuri de muncă.

Igienic

Am vorbit deja despre ea de mai sus. Aceasta tunsoare este menținută pentru a menține starea normală a sănătății coaja, iar vara, mai ales în regiunile sudice, aceasta permite animale de companie de a păstra bunăstarea în vreme caldă. Postul Mare poți face orice, cel mai important, a scăpa de vegetație prea mult timp în zonele specificate. Cel mai adesea, proprietarii preferă să facă Yorkshire o astfel de tunsoare „sub zero“, astfel încât să nu meargă la salon prea des.

Cosmetic

Este necesar de a participa la expoziții și concursuri, astfel încât lungimea este determinată de regulamentele evenimentului. Distribuite inghinal, axile, decalaje între degete și o treime din urechi. Tot restul de lână este echivalentă în conformitate cu standardul, dar nu interfață. Înainte de eveniment, acesta trebuie să fie fixat perfect.

Model

tunsori model nu sunt potrivite pentru expoziții. Ele nu sunt reglementate de regulamentele, ceea ce înseamnă că proprietarul și coafeză pot fi introduse pentru a denatureze – să împletească diverse împletituri, taie cifrele, se rade coaja sub reprezentantul unei alte rase sau de a face ceva imprevizibil. Scheme pentru tunsori de ceară într-o mare cantitate disponibilă pe Internet. Principalul lucru este că toate aceste manipulări nu dăunează animalului și nu-l provoca disconfort puternic. Luați în considerare mai multe modele populare.

Kawai, sau tunsoare coreeană

Cu ajutorul ei câinele ei devine o păpușă păpușă. Toddler a încercat într-un mod similar arată atât de fermecător încât să poată fi luate pentru o jucărie. Obrajii sunt bine ras, întreaga față este stoarse, în timp ce în zona din spatele urechilor sunt păr lung. Acestea sunt tăiate fie cu un capac, sau lăsați o lungime mai mare, astfel încât să puteți face o coadă standard de.

Nu mai puțin tăiat ușor gâtul câinelui, și ca și pentru lungimea părului pe corp de câine, atunci fiecare proprietar se poate rezolva. Rezultatul final arata impresionant. După quovaya, prietenul cu patru picioare devine vizibil mai ușor. Adevărat, pentru a reveni lungimea obișnuită a animalului de companie, va trebui să aștepte cel puțin șase luni.

Citește mai mult  Antsistrus super-ed: descriere, conținut și reproducție

Chinchilla

Acest animal blană frumos inspirat de câine de masterat frumusete pe crearea de coafuri superbe, cu o textură neobișnuită. Pentru a crea efectul stratului de chinchilla, de pe tot corpul, lâna excesivă este acoperită, nu mai mult de 13 mm lungime. După aceea, pe corpul de peeling, dungi subțiri sunt împărțite, ducând la un desen caracteristic. Alternativ, în loc de linii, coaforul poate sufoca „scale” ca un pește sau un alt model care vrea să vadă proprietarul. O săptămână mai târziu, atunci când firele de păr sunt complet în creștere, coafura arata chiar mai frumos.

„Sub Padel”

Gemer Short reduce întregul corp, fără a atinge zona pantalonilor. Botul este, de asemenea, împărțit ca un pudel – într-un cerc. Ca rezultat, fruntea este spartă, dar în fata, lăsați o lână pentru a crea o coadă de flirt cu un arc.

Cum de a alege o tunsoare?

În funcție de capacitățile proprietarului

În mod obișnuit, alegerea este făcută în mod negativ pe baza prezenței timpului liber pentru îngrijirea ei. Deci, părul mai lung necesită mai multă grijă, veți avea nevoie de drumeții la coafor sau de auto-tăiere, pieptății regulate. Familiile cu copii care au mers adesea animale de companie și iubiți jocuri active, de obicei tăiate bucăți mai scurte, astfel încât să nu se încurcă cu Chopans și să vă spălați animalul de companie după fiecare plimbare distractivă.

Desigur, coafura „sub zero” nu va fi liberă de proceduri igienice, dar vor trebui să facă mult mai puțin frecvent. Dacă componenta estetică este foarte importantă pentru dvs., atunci chiar și câinele dvs. ar trebui să strălucească coafura superbă – Fi pregătit în mod constant să-l urmeze și să cheltuiască bani pe încărcătura.

După tipul Volos

Există și alte principii ale coafurilor de alegere pentru York, de exemplu, tipul de lână. Neted cu sclipici mai mult caprica, adică, este nevoie de mai multă grijă, dar poate fi realizat cu ea mai multe idei creative. Lâna rigid nu oferă un astfel de număr de variante de coafuri, este mai bine să-l taie la lungime medie. Prea scurt nu va arata foarte frumos, dar unul lung – electrificarea și papură. Cel mai bun proprietari de astfel de haină de blană se va potrivi cu stilul coreean.

După o jumătate

Este logic că băieții folosesc cel mai des opțiuni clasice fără prea mult „Mishura“. Acestea sunt linii drepte, o scurtă lungime pe fata, membrele Pudel și absența breton, pentru că ei încă nu purta arcuri. Hairstyle „A la Schnauzer” – o opțiune excelentă pentru bărbați York. Aceasta implică un corp bine tuns, resturile de lână lungi pe labe și obraji, și se formează o barbă acută. În același timp, capete scurte și urechi accentuează breton formă de pană de PSA.

Pentru fete, abundența de arcuri și clipuri, breton poet conserva, de obicei, le-. Caracteristicile sale si tunsoare a corpului – modelul de „fusta“. Acest lucru se face astfel: cu un spătar puternic Contactate, rămâne destins de lână pe coada și picioarele din spate. Speeciously arata ca „franceză Spit“ pe corpul fetelor Yorkshire. Pentru a-l curajos, groomer frunze de lână lung pe spate. Alternativ, puteți împleti câteva împletituri simple.

Cum să taie casa?

Grooming nu este un astfel de caz dificil, dacă doriți, poate maestru orice proprietar. Nu este necesar pentru a merge la „saloane de coafură câine“, astfel încât aspectul tău de companie irezistibil – să încerce să ia rolul de cargoer pe tine și taie-l la domiciliu.

Pentru a face acest lucru, va trebui să exploreze principiile tunsori pe internet, citesc cărți speciale, puteți vizita chiar și clase speciale.

După aceea vei deveni cel mai bun stilist pentru cainele tau, deoarece acesta va fi doar client și iubit.

Citește mai mult  Negru Doberman: Familii de colorat și de îngrijire Reguli

Atunci când este primit cunoștințele necesare, puteți începe să cumpere un set de instrumente:

  • foarfece de diferite dimensiuni și îndoire, unii vor merge la tratamentul labe, altele – coada si t. D.+
  • unelte de frezat+
  • Masina pentru o tunsoare cu duze speciale – acestea diferă de standardul pe care oamenii folosesc, pentru un număr de caracteristici+
  • Pieptene cu dinți de diferite lungimi+
  • Un covor, care va preveni alunecarea de câine în timpul funcționării.

Vă rugăm să rețineți că nu trebuie să fie făcute din material plastic, este mai bine pentru aceste scopuri. Modelele metalice sunt potrivite. Mașini speciale de tunsoare nu ar trebui să aibă duze din plastic, deoarece acestea agrava rezultatul final. Modelele Doggy funcționează, de obicei, în tăcere, astfel încât să nu sperie peelingurile cu sunete ascuțite, în plus, acestea nu sunt înfundate cu parul tuns „uman“.

Nu se recomandă folosirea pe timpul procedurii de îmbrăcăminte sintetică. Acesta este electrificată de păr, el „se ridică capăt“. Se va face dificilă munca.

Cum să înveți?

Mulți proprietari li se cere de către o întrebare, și va animalul de companie va rezista acțiunile la coafor. Temerile nu sunt lipsite de logică, dar problemele vor fi mai ușor de evitat, dacă începeți tunsori în timp util, adică cu vârsta de catelus. Va trebui să conduceți un animal de companie la culegerea cel puțin o dată la 2 luni, iar aceste vizite nu ar trebui să fie torturate pentru proprietar și pentru animalul său de companie. Cu toate acestea, există „iubitori de câini”, care taie lâna cu Yorkshires doar la fiecare șase luni. În cazul în care proprietarii în timp util a declanșat și să urmeze igiena, atunci această opțiune este destul de admisibilă.

Deoarece primele tunsori apar pe o vârstă de catelus, blana animalului nu este foarte mult. Acest lucru face ca procesul de tăiere mai puțin durabil și este benefic pentru predarea procedurii. Înainte de începerea tunsoarelor, pieptănarea părului. Învățați un catel pentru a piepita o perie moale sau pieptene. Cheltuie-o înapoi, labe, coada si capul.

Dă coaja la gustul după sfârșitul acestei manipulări și intenționează. Dacă aveți de gând să taie un câine le apoi în etapa următoare, când se obișnuiește cu creasta, vă puteți conecta foarfece. Dacă o conduce la coafor, apoi casa ta „formare“ va fi, de asemenea, benefic, pentru că puiul nu se va percepe pieptănare ca ceva neplăcut. După el, groomer va merge cu ușurință direct la tunsoare.

Crearea o altă capodoperă a artei coafori pe corpul iubitei sale York, amintiți-vă că el ar trebui să fie confortabil cu aceasta coafura.

gume timpurii și umflături în nici un fel ar trebui să interfereze cu animalul sau lupta urechi, altfel el nu va fi capabil să împartă bucuria ta despre noile sale specii plin de farmec.

Încredere agricultorilor profesioniști pentru animale de companie, care va da prietenul original cu patru picioare și reclamă imagine. Și dacă vă place să învețe totul nou, apoi încercați să stăpânească te toaletare, iar apoi nu trebuie să cheltui bani pe drumetii la saloane de coafură câine.

Tehnica Garming este mai bine în tutoriale video. Una dintre ele este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Valentina

    Care sunt cele mai importante tipuri de selecție pentru Yorkshire Terrier și ce reguli trebuie respectate în acest proces?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: