Tot ce trebuie să știți despre focistra de focalizare rigidă

Tot ce trebuie să știți despre focistra de focalizare rigidă

Un focistra rigid (cu părul lung) este un câine energic vesel, care, cu conținut și educație adecvat, nu va oferi problemele proprietarilor săi și va deveni membru cu drepturi depline al familiei. Această rasă este recomandată pentru mutarea oamenilor care conduc un stil de viață activ. Pentru gospodării și poporul apatic, Fox Terrier nu va funcționa.

Istoria originii

Strămoșii lui FoxFrief sunt câinii de turbă care trăiesc pe teritoriul Insulelor Britanice și derivate pentru vânătoare. Vânătoarea fluxurilor de sânge în cei mai buni indivizi moderni, ceea ce explică unele dintre trăsăturile lor de caracter. Cu toate acestea, în Evul Mediu, atenția a fost acordată unei sănătăți puternice și a dexterității câinelui, iar datele externe ale vânătorilor nu au interesat.

Numai până la sfârșitul secolului al XVIII-lea, Foxerii au primit diferențe externe față de alte rase de vânătoare a găurilor și au fost clasificate într-un tip separat. Un pic mai târziu, câinii au fost grupați de specii în funcție de calitatea hainei. Primul standard al rasei a fost înregistrat în 1876.

În timpul selecției, s-au folosit rase precum Beagles, Foxheand, terrier alb vechi, spaniel.

Descrierea rasei

Un focver ​​pură are un aspect foarte armonios. Corpul și botul combinat bine cu culoarea aristocratică. Și, deși se pare că acesta este un câine compact prietenos, dar are un caracter de vânătoare hardy. În timpul expoziției, parametrii și proporționalitatea acestuia sunt estimate la individ. Ușurința excesivă sau, dimpotrivă, masivitatea este o retragere din standard, pentru că aceste puncte pot fi reduse.

Femelele diferă de la bărbații mai eleganți cap și de expresia moale a botului, precum și doamnele premiate mai mult Squat și Hull Sofisticat. Conform standardului, creșterea focistei nu trebuie să fie mai mare de 39 cm, iar greutatea este de aproximativ 8,5 kg.

Iar standardul de rasă include următoarele caracteristici externe:

 • Capul are forma unei pană, dar nu a arătat, dar rotunjită, datorită blănurii feței, pare a fi excentrici+
 • Fruntea este o largă, ușor îngustată + vârf a capului plat, există un tubercul ușor dezvoltat+
 • Buzele cu pigment, bine pliat + muscatura de foarfece individuale purebred+
 • Ochii sunt plantați profund, au forma ovalului, ei nu împingi + mai întunecat irisul, cu atât câinele este mai mare+
 • Urechile au un etaj digerat, sfaturile se blochează mai aproape de frunte+
 • Forma corpului este dreptunghiular, partea din spate este scurt, musculos gât+
 • piept este ușor lat, dar cu nervuri de primăvară+
 • Centura lombara nu depășește limitele coloanei vertebrale, crupa inclinata curge ușor în șolduri, linia de canelură este bine strânse+
 • Labele din față au lame oblice, articulațiile cotului sunt situate de-a lungul pieptului, dar nu-l atinge+
 • Labele din spate sunt pe liniile de cereale + picioare lungi mai mici, genunchii sunt scurte, degetele sunt strânse, dar nu arcuită+
 • Coada este situat la înălțime, este într-o poziție tensionată, nu răsucite și nu suprapuse pe spate + la expoziția nu contează+
 • Lână strans, dur, există un subpar moale gros, care este mai scurt decât oceanul + pe un fond alb, există pete negre sau roșii.

Caracter

Acestea sunt caini mobile curioase, care sunt caracteristice ludic și împotrivirea. Persistența reprezentantului acestei rase este adesea turnată în problemele familiale, deci este necesar să începem să se asigure un catelus de la vârsta fragedă. În general, acestea sunt animale iubitoare de pace în care însoțitorul și vânătorul sunt perfecți. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o familie care conduce un stil de viață activ, care călătorește adesea la natură și sport. Membru de familie cu patru picioare va fi un satelit indispensabil de joguri de dimineață sau echipament de biciclete.

Familiile în care sunt crescuți copiii sub trei ani, merită să se gândească dacă timpul este potrivit pentru apariția unui catelus în casă.

Acest câine trebuie să plătească o mulțime de atenție și timp în care părinții tineri.

În plus, un câine activ și jucăuș poate sări într-un copil în procesul de joc sau chiar să-l dați ușor. Vătămarea este puțin probabil să rănească, dar copilul poate sperie. Prin urmare, se recomandă începerea focisterului, unde copiii sunt deja adulți.

Pe lângă faptul că este un câine vesel și energic, obișnuiți repede cu proprietarul, este, de asemenea, un mare gardian. În timp ce o plimbare, acest PSA trezește adesea calități de securitate. Dacă la domiciliu, animalul are un caracter blând și blând și încearcă să-și petreacă mult timp cu un iubit, atunci o adevărată furtună a curții merge, de obicei, pentru o plimbare, care nu va da nimănui gazdei și poate deveni un provocator Dog lupta. În acest sens, câinele trebuie întotdeauna să meargă pe o lesa.

Speranța de viață

Cei care au decis să devină proprietarul focului, vor fi interesați să știe că aceștia sunt câini de lungă durată. În medie, acești câini trăiesc la 16-18 ani. Acest lucru se datorează geneticei lor bune în care apar boli ereditare rareori. În mod natural, înainte de această perioadă, câinele trăiește numai cu conținut competent. De exemplu, pentru a menține sănătatea și longevitatea, nevoile Foxterian de a vărsa energia irrepressive în fiecare zi, iar în cazul în care proprietarul nu este un vânător, atunci El trebuie să plătească o plimbare de companie destul de mult timp.

Conținut și îngrijire

Pentru lână de o necesitate rigidă pentru animale de companie pe piața internă să fie monitorizate cu atenție. Demunning blana este important să lichideze pentru a elibera un loc sub noi fire de par. Este mai bine, nu este de a încerca să aducă în mod independent lână acestui caine, în ordine, subtilitatile lungimea foxterime cu parul lung sunt cunoscute numai de către un specialist. De exemplu, acest tip nu pot fi tăiate de către mașină, ca lâna poate rostogoli si va arata foarte neîngrijit. Prin urmare, de îngrijire pentru animalele de companie este mai bine să încredințeze mire.

În general, tunsoarea reprezentantului acestei rase presupune scurtarea lână pe gât, spate și cazul, membrele sunt lăsate pufos. În partea de sus a capului, firele de păr sunt, de asemenea, conectat, dar se obișnuiește să se lase barba. Acest câine are nevoie de o tunsoare regulată de gheare. Procedura este recomandată să efectuați de mai multe ori pe lună. Puteți să o faceți singur prin Cunter achiziționat. În timpul iernii, este important să tăiați lâna în plăcuțele labe, astfel încât zăpada să nu se acumuleze între degete. De câteva ori pe săptămână, PSA are nevoie de pieptene, dar este mai bine să renunți la scăldat.

Așa cum am menționat mai sus, în conținutul Fokster Este important să-i oferiți exerciții fizice. Dacă PSA merge puțin, nu se joacă cu el și nu se antrenează, atunci el va alege mobilierul în casă pentru stropirea energiei sale. Acest lucru va duce nu numai la problemele legate de relațiile de câini și de proprietar, dar și cel mai rău mod va afecta natura animalului de companie. Câine, care nu este suficientă activitate fizică, poate deveni mai agresivă.

La acei proprietari care intenționează să tricot un câine ar trebui să acorde, de asemenea, atenție unor puncte. Deși plin de pubertate, câinele ajunge deja în vârstă de opt luni, dar să-l reducă cu un partener recomandat mai târziu. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei.

În vârstă tânără, un reprezentant de sex feminin nu fie întotdeauna gata pentru scule și la naștere. Aceste procese sunt încă grele pentru aceste câini compacte și pot afecta atât sănătatea celor mai feminin și starea de pui. Și, de asemenea, regulile de împerechere terrieri Fox, există o interdicție de trecere specii netede cu părul și riguroase. În plus, procesul de întâlnire trebuie să fie efectuate Pe teritoriul câinelui.

Acesti caini se disting prin sanatate puternic, dar în cazul în care nu este acceptată la nivelul dorit, animalul scade imunitatea și devine o victimă a infecțiilor, a virușilor și a altor boli. Deci, aveți nevoie observă în mod regulat starea de ochii animalului. Eliminați ochii cu un disc de bumbac, umezit in apa fiarta sau ceai de sudare. Atunci când pictura sau este detectat lacrimi, este necesar să se arate un medic veterinar animal – bolile de ochi sunt caracterizate pentru aceasta rasa. NPentru a fi verificată și starea urechilor care urmează să fie testate, în special de multe ori cu probleme auditive. Caini de culoare alb suferă.

Caracteristic pentru focister și boli, cum ar fi epilepsia, boli ale organelor ORL, Miasthenia, diabet, sindromul Perthes. De la infecții Câinele va proteja de vaccinare in timp.

Vaccinarea se efectuează, pornind de la o vârstă de două luni și cu respectarea următoarelor reguli:

 • doar un catelus complet sanatos este permis sa se vaccineze+
 • Înainte de vaccinare, animalul trebuie să fie prelucrate de viermi+
 • Interzis vaccinarea persoanei care schimba dintii lor+
 • Mersul animalului este posibilă numai la sfârșitul perioadei de vaccinare completă.

Deoarece cainele nu este dus la stradă până la sfârșitul anului vaccinărilor,Proprietarii trebuie să învețe un animal de companie la toaletă pe un scutec. În cazul focister, nu este atât de dificil, deoarece cainii din aceasta rasa sunt destul de inteligente și inteligente. Când vine prima dată de mers pe jos, este recomandat să ia un prieten pentru câine să ia un scutec cu tine pentru o plimbare, astfel încât primele încercări de a goli pe stradă de câine comise în condițiile obișnuite. Deci, proprietarul va fi mai ușor pentru a preda un animal de companie la toaletă de pe stradă.

Hrănire

Focterers se disting printr-un apetit excelent, dar ele nu pot fi oglindită. În cazul în care animalul se hrănește cu hrana naturală, este important să se excludă din masa rația de masă, ciocolată, ciuperci, produse de cofetărie, făină,, sărat, carne grasă afumată. Baza meniului ar trebui să fie carne procesată termic, brânză de vaci, pește de mare. Și, de asemenea, în dieta trebuie să fie prezente cereale și legume.

În cazul alegerii furajelor uscate finit, sarcina proprietarului este ușurată. Acum nu are nevoie să urmeze echilibrul BPU, deoarece în hrana de înaltă calitate a numărului de premium și de calitate superioară a numărului acestor elemente și este atât de echilibrată.

Producătorii de fluxuri finite bune pe ambalaj indică rata zilnică în funcție de greutatea animalelor de companie, dar totuși se recomandă consultarea cu această întrebare cu un specialist veterinar. O rată zilnică indică un medic care ia în considerare masa, vârsta și starea de sănătate a unui anumit câine.

Prin urmare, Furajul natural costă proprietarul mai ieftin, dar gătitul său durează mai mult timp. În plus, trebuie să numărați calorii zilnice și alte substanțe. Mâncarea finită de înaltă calitate este scumpă, dar elimină proprietarul de la mai multe hassle, mai ales atunci când cumpără o ceașcă de măsurare.

Hrăniți animalul de companie în același timp și alimente naturale, iar hrana terminată uscată nu poate, trebuie să alegeți un tip de hrănire.

educatie si antrenament

Puppy Ridicarea începe imediat după apariția lui în casă. Este important din copilărie să-l învețe de la daune în apartament. De exemplu, mulți proprietari sunt amestecați atunci când catelul este jucat cu un vechi agent inutil. Cu toate acestea, astfel de acțiuni sunt importante imediat oprite. Câinele nu distinge pantofii vechi și noi, dacă i sa permis să-i nibuse pe Snear, apoi data viitoare că va conta pe un nou Shur. Strica tapet și catelul de mobilier începe de obicei de la plictiseală în absența gazdei. Pentru a evita acest lucru, este recomandat să părăsească copilul cât mai multe jucării.

Înainte de prima plimbare, Foxcera trebuie să introducă o leșie și un guler. Pentru a face acest lucru, animalul de companie dă mai întâi distanța pentru a mirosi un element nou, îl puteți lăsa lângă pat sau hrană, astfel încât iubirea domestică să înțeleagă că lesa este sigură. Când gulerul a fost fixat pentru prima dată pe un catelus, cel mai probabil, el ar încerca să scape de el. În acest moment este recomandat pentru a distrage atenția joc de câine. Pentru prima dată, având o lesă, puteți merge cu animalele din jurul apartamentului. Aceste acțiuni vor facilita sarcina proprietarului înainte de primul mers pe jos pe stradă.

Orice caine ar trebui să poată efectua echipe de bază. Puteți învăța un cățeluș de formare în 2-3 luni, chiar în acest moment apare de obicei în casă. Primul lucru pe care ar trebui să învețe să facă un catelus – răspunde la numele tău. Pentru a face acest lucru, câinele este predat cu un gest și oferă delicatețe. În general, orice învățare trebuie să fie însoțită de un tratament delicios în cazul executării cu succes a comenzii.

Marfa poate servi nu numai remunerația, ci și un asistent în formare. De exemplu, atunci când o echipă de predare „Sit!„Tratează dețin peste capul câinelui, astfel încât animalul să-l vadă numai după ce stă. Predarea exercițiul „minciuna!“, Delicatetea este pus pe podea și un ușor ajuta catelul, apăsând pe crupa.

Echipele trebuie să fie pronunțată clare și clare, fără cuvinte în afara.

Primele antrenamente ar trebui să fie efectuate nu mai mult de trei minute, timp treptat la creștere. În cazul în care catelul nu ascultă și nu înțelege ceea ce doresc de la el, atunci ar trebui să fie pacient și să încerce să nu țipe și să nu mustra un animal de companie. Dacă vă crește vocea ta, sperie câinele, și lecțiile ei vor fi asociate cu grosolănia proprietarului. Catelul nu se vor bucura de aceste clase, iar ei nu vor aduce succes. Nu tren animalul la mai multe echipe dintr-o dată, în primul rând el trebuie să învețe un exercițiu pe perfect, numai după aceea o tranziție la următoarele etape este posibilă. Atunci când predau echipe noi, nu uitați să verificați „a trecut materialul“.

Formarea în vânătoarea începe în vârstă superioară. Primele antrenamente trec într-o gaură artificială. Pentru fiecare ocupație, proprietarul trebuie să cheltuiască mai mult de 15 minute. Se recomandă să o faceți înainte de mese, în caz contrar, pot exista probleme cu digestia după ce mănâncă un câine. În plus, animalul înfometat absoarbe mai bine echipele.

În următorul videoclip aștepți ca faptele interesante despre câinele, un focver ​​rigid focister.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: