Totul despre alimente pentru câini Advance

Totul despre alimente pentru câini Advance

Alegerea hranei pentru animale de companie pentru nevoile dvs. să fie efectuate cu atenție, pentru că astăzi pe piață oferă o gamă largă de produse cu caracteristici diferite. Trebuie remarcat de către producător Advance, care poate fi găsit potrivit pentru adulți, căței și câini care alăptează. Vi se oferă atenției o cunoștință mai detaliat cu produse marca spaniolă și a varietăților sale.

Avantaje și dezavantaje

Alimente pentru câini Advance pot fi atribuite unor categorii de prime pentru diverse motive. Produse ale producătorului spaniol intră în clasamentul celor mai bune în rândul consumatorilor, nu numai în Europa, ci în lume. Compania oferă mai multe linii pentru câini de diferite rase și de vârstă, există, de asemenea, o serie separata pentru diabetici si alergii, iar această problemă apare în multe cu patru picioare. O astfel de varietate de produse poate fi numit un avantaj, pentru că fiecare proprietar are posibilitatea de a alege ceva delicios și sănătos, bazat pe vârsta, rasa și caracteristicile unice ale animalului de companie.

Compoziția include carne proaspătă, astfel încât produsele alimentare are un gust excelent și valori alimentare. Fiecare complex este dezvoltat de către profesioniști, prin urmare, există imunoglobulinele active care contribuie la îmbunătățirea imunității și a digestiei.

Și producătorul utilizează polifenoli naturale, datorită cărora celulele corpului sunt protejate, procesul de imbatranire incetineste, iar imunitatea devine mai rezistent la diferite boli și de stres.

Orice alimentare poate fi nu numai avantaje, dar și dezavantaje, care sunt medici veterinari sarbatorire și proprietarii de ei înșiși. Insuficientele produselor Advance includ ceea ce Ca parte, există boabe care pot provoca o reacție alergică la unele animale, Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție listei ingredientelor. În pupa nu este suficientă fibră, dar poate fi fixată cu ajutorul aditivilor. Iar produsele producției spaniole nu sunt atât de ușor de găsit în magazinele de animale de companie, dar există întotdeauna posibilitatea de ao achiziționa online. În ciuda acestui fapt, compoziția nutrițională a hranei este impresionantă, există o mulțime de proteine ​​în el datorită utilizării cărnii de miel, iepure, păstrăv.

Și există și alte surse de proteine, de exemplu, lista ingredientelor include carne de pasăre deshidratată. În unele rații există pulbere de ouă, este necesar să existe proteine ​​vegetale sub formă de cartofi, aditivi de porumb și de mazăre. În ceea ce privește cerealele, ele sunt, de asemenea, prezente aici. Ca o grăsime vegetală, utilizările producător de măsline sau ulei de nucă de cocos, există, de asemenea, o serie cu soia.

hrana pentru animale de înaltă calitate nu este necesar, fără a adăuga chipsuri sfeclă, fibre vegetale, semințe de in și conservanți naturali. Acest produs este plin de minerale si vitamine care orice nevoie de câine atât de mult.

Diverse alimente

Poti fi un fericit proprietar de Labrador sau engleză Dog, Yorkshire Terrier sau franceză Bulldog, în gama de brand vă puteți găsi orice hrană pentru câini de toate tipurile si dimensiunile. Avansul de brand oferă mai mult de 30 de alimente retete de echilibrare uscat timp de patru picioare. Toate produsele pot fi împărțite în categorii de nutriție convenționale, dieta rock si dieta de uz veterinar. Acesta din urmă este conceput pentru câini cu digestie slabă, alergii la anumite componente și diverse boli, deci este sigur să spunem că compania a avut grijă de toate.

Seria Advance Rames se referă la categoria de nutriție de rasă, este potrivită pentru boxeri, păstori germani, terrieri, labrador, buldog francez. Aceasta este alimente clasice pentru rasele medii. În setul standard de dieta există componente pentru câini gravide și mamele care alăptează – aceasta este o linie de Advance Mother Dog & inițială. Dacă animalul dvs. de companie suferă de o greutate excesivă, să acorde o atenție la Tatăl Advance Light, care a colectat multe feedback pozitiv.

Pentru puii

Proprietarii fericiți ai companiei Puppies oferă o serie de catelus, în care există soiuri de hrană pentru rasele mici, medii și mari. Aceasta este o nutriție echilibrată care va consolida organismul în creștere și va satisface toate nevoile nutriționale ale copilului.

Compoziția este toate cele necesare pentru creșterea oaselor și protecția componentelor de imunitate. Trebuie remarcat faptul că Dimensiunea produsului granule corespunde seriei sale. Ambalajul indică instrucțiuni de utilizare, precum și parametrii câinelui, pentru care unul sau altul este adecvat.

Pentru câinii adulți

Nu trebuie să uităm că prietenii noștri au nevoie mai mici, nu doar în hrana, ci în protecția împotriva diferitelor boli și influențe negative asupra mediului. De exemplu, proprietarii pot întâlni o astfel de problemă ca leishmanioza, care apare în timpul înțepătura țânțarilor. Orice medic veterinar va spune că Câinele trebuie să treacă tratamentul terapeutic, și este important pentru ca aceasta să furnizeze alimente de înaltă calitate. În acest caz, cea mai bună alegere va fi alimentată din seria DIETS VETERINARE – Leishmanioza. Acesta este un produs echilibrat pentru câini pe o dieta, care va ajuta la restabilirea energiei și puterea cu patru picioare prieten. Datorită conținutului ridicat de proteine ​​în stare de mușchi va fi restabilit rapid. În produsul conținut scăzut de purin, care este important pentru a proteja împotriva pietrelor. Un avantaj important al acestui hrană este acela că producătorul utilizează ingrediente care conțin aminoacizi și biotine care sunt necesare pentru a menține sănătatea și lâna a pielii.

Câinii adulți sunt cel mai adesea supuși diferitelor boli și, prin urmare, trebuie să contactați veterinari, precum și să monitorizați cu atenție mesele. De exemplu, în cazul în care animalul are probleme cu articulații, care este adesea observate la animale cu vârsta de peste 7 ani, o atenție trebuie acordată Senior articular. Aceasta este o nutriție echilibrată, care contribuie la recuperare și va furniza organismului substanțele utile în timpul tratamentului. Impactul efectiv al acestui hrană asupra corpului a fost dovedit de experți, după 2 luni, mobilitatea câinelui dvs. va fi restabilită. Datorită colagenului hidrolizat, apare o regenerare rapidă a cartilajului articular, răspunsul inflamator va fi eliminat datorită aminoacizilor și acidului hialuronic. Compoziția este verbenă și leucină, care îndeplinește rolul de antioxidanți și restabilește masa musculară a câinelui.

Adult mediu Se duce cu orez și pui, proteine ​​de pasăre deshidratate, grâu, conținut scăzut de porumb. Acest aliment uscat este plin și adecvat pentru câinii de repaus mediu pentru adulți. Dacă preferatul dvs. este de până la 7 ani, puteți lua în siguranță această serie, ceea ce este ideal pentru formularul fizic patru legislativ. Datorită acestei compoziții din pupa, conține vitamine importante, antioxidanți naturali, precum și iod, fier și alte elemente utile. Trebuie remarcat faptul că mulți proprietari indică faptul că această serie a contribuit la reducerea mirosului neplăcut al gurii de animale de companie. Compoziția are ulei de pește, care alimentează corpul cu aminoacizi, astfel încât afectează în mod pozitiv activitatea sistemului cardiovascular, imbunatateste calitatea de lână și piele.

Mini Sensitive este o alegere excelenta pentru un caine adult. Alimente include somon și orez, prin urmare, este considerat de înaltă calitate. Aceasta nutriție este potrivit pentru pietre mici, a căror greutate nu depășește 10 kg. Marele avantaj este că animalele cu intoleranță la alimente cu plăcere mânca alimente, care este bine digerat.

Aceasta este o dieta usor de delicioase, în cazul în care somonul este principala sursă de proteine. Gustul si aroma atrage animale de companie, iar corpul este saturat cu elementele și vitaminele necesare.

Pentru animalele mai vechi

câini Senior nevoie de blând, uneori dietă alimentară. În cazul în care sănătatea animalului dvs. de companie are nevoie de îmbunătățiri, pentru a alege Hipocaloric. Acest flux este destinat pentru câinii adulți cu excesul de greutate și boli ale articulațiilor. reteta conținut scăzut de calorii ajută la satura patru animale, fără a încărca stomac. În practică, se dovedește că contribuie la feedul mobilitatea articulațiilor și ajută pentru a reseta kilograme inutile.

Pentru rasele mari, o serie este oferit Diete atopica Mediu / Maxi. În cazul în care sufera de dermatita de câine, și lână a devenit excesiv de care se încadrează, trebuie utilizat, care, în rețeta sa poate face față cu problema de mâncărime, refacerea barierei de protecție. Ingredientul principal și singura sursă de proteine ​​somon comporta, care, împreună cu orez, contribuie la un proces digestiv sănătos.

Examinați recenzii

Pentru a vă asigura că ați selectat dreptul de alimente pentru prietenul tau cu patru picioare, este suficient să vă familiarizați cu observațiile proprietarilor care au folosit deja produsele de producție spaniolă. Mulți act de faptul că Câinele este fericit să mănânce hrană uscată, în afară în sortimentul există o mulțime de serie pentru animale care au anumite probleme de sănătate.

În procesul de astfel de alimente, lână și pielea câinelui este restaurat, greutatea se stabilizează, iar imunitatea este întărită, după cum reiese din puterea de animale de companie în plimbările. Putem spune că produsele Advance Meritate dreptul de a face referire la prima, deoarece de cele mai multe comentarii cu privire la aceasta sunt pozitive.

Desigur, atunci când trecerea la noi produse alimentare, de îngrijire trebuie să fie luate, este mai bine să scuipe gust și de a face treptat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: