Totul despre câini pentru câini acum proaspătă

Totul despre câini pentru câini acum proaspătă

Listă de feed-uri premium pentru câini Este imposibil de imaginat fără un brand de brand ACUM Fresh. Compoziția cea mai bogată și cea mai utilă a granulelor uscate, care include mai mult de 40 de componente, explică popularitatea acestui tratament pentru patru picioare la nivel mondial.

Avantaje și dezavantaje

Compania canadiană Petcurean este angajată în crearea de hrană pentru câini acum proaspătă. Fiind creat în 1999, în câteva decenii a ajuns la prevederile unuia dintre jucătorii-cheie de pe piață. Produsele de clasă holastice sunt renumite pentru compozițiile sale naturale care îndeplinesc standardele internaționale. hrana pentru animale de înaltă calitate posedă numeroase avantaje și numai două minusuri relative. Începe mai ușor cu acesta din urmă – ele includ costuri ridicate în comparație cu omologii, precum și nu este suficient de larg răspândită.

ambalare standard cu o greutate de 2,7 kg poate fi utilizat de aproximativ 2 mii de ruble, iar greutatea maximă este de 11,3 kg – costa 6 mii de ruble. Aceste neajunsuri sunt încă subiective: bunuri bune sunt rareori ieftine, iar problema cu un sortiment insuficient de magazine pentru animale de companie este ușor de rezolvat prin referire la resursele Internet fiabile.

Mult mai mult în produsele de beneficii. Absolut naturală și echilibrată lipsită compoziția de coloranți, OMG și aditivi alimentari cu indici E. Se observă cu toate elementele necesare pentru animal, iar principalul furnizor de aminoacizi este tocmai carnea de cea mai înaltă calitate, și nu de-produse. Absența culturilor de cereale care duce la un set de exces de greutate și probleme cu sistemul digestiv, de asemenea, „joacă“ în favoarea hipoalergenic ACUM Fresh.

În producția situată în Olanda, se acordă preferință prelucrarea termică puțin distructive, plus bulgări uscate este dată dimensiunea compactă, convenabil pentru patru picioare și oferind-o cu curățare suplimentară de dinți. Produsul ușor prietenos are o valoare nutritivă ridicată, și, prin urmare, mananca repede animale.

Mulți cumpărători, cum ar fi o alegere destul de largă de arome alimentare, precum și capacitatea de a ambalajelor dobândi de dimensiuni diferite, cu un fermoar confortabil. Regulile combina mai multe serii si dieta, care sunt create ținând cont de statutul de câini de vârstă diferite, de sănătate și stil de viață. Apropo, de la toate variantele de amestec mesager, carne de pui și de vită sunt excluse – adică, acele componente care provoacă cele mai multe ori reacții alergice. Un alt avantaj al Fresh Acum suna consumul economic.

Caracteristicile compoziției

În rolul unei surse de proteine ​​în regimul alimentar al producătorului canadian, carne de porc, miel si vanat. Pește în compoziție există un astfel de bun, chiar și pentru o persoană, specii, cum ar fi somon și păstrăv, și de pasăre – rață și curcan. De multe ori, atunci când se creează tratează pentru animale domestice, furnizorii de acid mai mulți aminoacizi sunt combinate, care crește doar niveluri atât de ridicate de proteine. ACUM rețete PROASPETE presupune adăugarea obligatorie a fructelor și ierburi bogate în microelemente. beneficii semnificative de câini aduc astfel de componente, cum ar fi afine, afine și mure. Este important de menționat faptul că aditivii artificiali prezenți în majoritatea analogi sunt în mod necesar înlocuite cu naturale.

Citește mai mult  Cum sa faci o pisica afectuos?

Una dintre caracteristicile tuturor produselor de marcă este categorică neutilizarea cerealelor. Cartofi și făină de cartofi, mazăre, linte și tapioca, precum și o serie de alte culturi sunt prescrise de principalele înlocuitori pentru orez și ovăz. Tot felul de plante de vindecare sunt folosite ca ingrediente suplimentare: gălbenele, patrunjel, menta, rozmarin si chiar ceai verde.

În plus față de excelent proaspete din carne, legume, fructe și plante aromatice, compoziția tuturor combinațiilor sunt uleiuri naturale si oua. Furajul holisttic este umplut cu probiotice, care sunt digestie afecteaza benefice, omega-3 si omega-6, antioxidanți și L-carnitină, accelerează metabolismul.

Taurina are un efect benefic asupra stării inimii, extract de moluște întărește scheletul și articulațiilor, și lucernă oferă dinți sănătoși animale și respirație proaspătă. Deplinătatea produse cu iod, vitaminele A, B12 și D3, zinc, biotina si acid folic este o „contribuție finală“ în sănătatea câinelui. Apropo, Vitamina E este implicat ca un conservant în ACUM PROASPETE. Premium-clasa de alimentare echilibrată vă permite să-l dea animalelor de companie cu probleme ale sistemului digestiv sau încălcări de sănătate cronice.

Soiuri

Cele mai proaspete ACUM Opțiunile pentru cadourile de sortiment atât Yents și mature Animale mari și mici Rase. Puteți achiziționa o mică sondă cântărind 230 de grame sau un ambalaj plin. În al doilea caz, alegerea se face între soiuri în 2.72, 5.45 sau 11.35 kilogram.

Pentru câinii adulți

Un număr mare de produse ACUM NATURAL HOLISTI sunt achizitionate tocmai pentru persoane fizice în luptător vieții. De exemplu, Dry câine alimente proaspete senior Reteta CEREALE GRATUIT marcate „de control al greutății“ este destinat suferinței pufos cu patru picioare de kilograme în exces. Este permis să-l folosească ca persoane adulte cu vârsta de la 1 la 6 ani și a stabilit reprezentanți ai speciei. Baza de proteine ​​din compoziție este formată din curcan, rațe și pește roșu fără oase.

Rețetă gratuit de cereale carne roșie Adult DF este permisă pentru vârsta câinilor de la 1 la 6 ani care suferă de exces de greutate. Printre componentele sunt 100% carne de miel și carne de cerb, divorțat pe terenuri canadiene, precum și semințe de rapiță și ulei de nucă de cocos, dând lână holeliness. Un mare plus variație este un echilibru nu numai proteine, dar, de asemenea, grăsime. Indivizii care suferă de digestie sensibile sau reacții alergice, este mai bine să se hrănească satiest amestecul cu păstrăv, hering și somon. Variația vândut sub numele de cereale gratuit de pește Adult Rețetă DF, indispensabil pentru patru picioare de la 1 la 6 ani. Compoziția, purificată din diferite tipuri de cereale, este îmbogățit cu omega-3 și omega-6, precum și uleiuri vegetale.

Citește mai mult  Producția compresorului în acvariu cu propriile lor mâini

Pentru rasele mici de toate vârstele, de exemplu, Spitz sau Chihuahua, va trebui să cumpărați alimente speciale proaspete recită de rasă mică. Baza compoziției alimentelor este curcan proaspătă și rață, precum și un rând de culturi de legume nutritive. Mici granule simplifica procesul de capturare a animalelor de alimente, iar forma lor se aplică suplimentar cu curățarea dinților. Prezența unor componente, cum ar fi DHA și EPA, normalizează activitatea sistemului nervos și a organelor, iar prezența lucernei este responsabil de prospețime respirație.

Pentru animalele de pensiuni mari, și-au creat, de asemenea, variațiile lor speciale – adult proaspătă mare retetă de rețetă de cereale gratuite și proaspete senior mare rețetă de cereale gratuite. Prezența creșterii proteinelor în rețeta lor și prezența grăsimilor este redusă. Prima dietă este îmbogățită cu carne de pasăre naturală și cu fileuri de somon, precum și diverse culturi de legume, bucăți de fructe de padure, fructe și ierburi. Baza celui de-al doilea care are clarificarea „controlului greutății” este aceleași tipuri de păsări. În cele din urmă, puteți cumpăra, de asemenea, reteta proaspătă a retetei adulte, amestecul de mesagerie de bile pentru câinii maturați.

Pentru puii

Puppies Furajele se caracterizează printr-o dimensiune mai mică a granulelor. Ele pot fi utilizate în principiu și animale de companie de rase mici. O compoziție echilibrată concepută pentru animale de companie din una și jumătate până la 12 luni, asigură înălțimea corespunzătoare a oaselor și afectează în mod semnificativ starea de imunitate. De exemplu, Achiziționarea pentru un animal de companie merită proaspătă retetă de cereale fără cereale – variație cu curcan, ducky și culturi de legume. Principalul furnizor de aminoacizi din acest exemplu de realizare nu este numai carnea păsării, ci și cea mai proaspătă fileu de somon. Pentru sosirea de tot felul de vitamine, mazăre, dovleac, cruciferous, alge și alte fructe întregi sunt răspunsate. Substanțele minate de la nucă de cocos și de rapiță sunt furnizori de vitamina E.

Potrivit pentru copil și puppy proaspăt rețetă mare de rasă de cereale fără cereale – compoziție de mesagerie pentru pui mai mare. Utilizați că este permisă animalelor de companie în frontiere de la 2 la 15 luni. Filetul cel mai proaspăt de curcan, somonul și rațele sunt completate de culturile de legume vitamine.

Prezența celor mai bune midii verzi are un efect pozitiv asupra stării articulațiilor, iar antioxidanții consolidând imunitatea. L-carnitina contribuie la arderea grăsimilor și, prin urmare, acest hrană este ideal pentru animalele care suferă de greutate excesivă.

Sfaturi de hrănire

Dozajul optim al furajului care este cerut de PSU este întotdeauna indicat pe ambalajul produsului acum proaspăt. Normele de nutriție sunt de obicei calculate în funcție de dimensiunile și rasa unui animal. Dacă animalul de companie a consumat granulele unui alt brand înainte, va fi necesar să se organizeze o tranziție treptată la un nou tratament, altfel sistemul digestiv este probabil să eșueze. Toate într-o schemă de simplu, în trei etape recomandate de producător. În prima etapă, găsită de la prima zi în a treia zi, doar 10% din dieta totală sunt înlocuite cu un produs nou. alimente din Canada nu este în același timp, dar impartirea in mai multe portii oferite in timpul zilei.

Citește mai mult  Descrierea și cultivarea de pisici scoțian de culoare violet

De la a patra la a șasea zi, granule ACUM proaspete ar trebui să fie deja 20% din dieta de zi cu zi a animalului de companie. Un animal acestea sunt, de asemenea, oferite în părți. În cele din urmă, cu a șaptea zi, rata zilnică crește în fiecare zi cu 10% până la 100% vor fi atinse. Dacă câinele are probleme de sănătate, de exemplu, diaree sau vărsături, schimbarea hrană va fi capabilă să suspende. În plus, este important să ne amintim că pulverulent cu granule uscate trebuie să fie întotdeauna însoțit de un consum suficient de apă pură. În caz contrar, lipsa de umiditate poate contribui chiar la încălcarea rinichiului.

Unii proprietari preferă să se miște granule uscate, turnându-le cu apă curată, dar astfel de alimente umede se vor deteriora rapid și, prin urmare, întotdeauna necesită trecerea la frigider, altfel câinele va otrăvi.

Examinați recenzii

Acum produsele proaspete sunt în mare parte pozitive. Cu toate acestea, unii cumpărători încă rețineți că trecerea la un nou tip de nutriție în oameni cu patru picioare este dificil – lipsa de arome afectează, și, prin urmare aroma de sex masculin. În toate răspunsurile, există o compoziție de calitate ridicată a hranei pentru animale, dintre care care consumul regulat are un efect pozitiv asupra sănătății animalelor de companie.

Alergiile sunt testate la câini, lacrima ochiului dispare, formarea de gaz scade, iar lână devine mai gros și mătăsos. Principalele produse minus cei mai mulți utilizatori suna costul ei ridicat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: