Totul despre câini pentru câini lătrat capete

Totul despre câini pentru câini lătrat capete

Alimentele pentru câini ar trebui să fie alese special și cu atenție, deoarece de la calitatea alimentelor depinde direct de starea de sănătate a celor mai buni prieteni ai omului. Alegerea excelentă va fi produsele moderne de brand Barking. Toate cele mai importante și interesante despre feedurile de câine ale acestui brand, vom lua în considerare în acest articol.

Avantaje și dezavantaje

Produsele nutriționale pentru câini lătrat capete, în fiecare an devin din ce în ce mai populare printre crescători. Produsele granulare uscate sunt produse în Marea Britanie.

Tipurile de fluxuri considerate aparțin categoriei clasei de suprapremiu, prin urmare, se caracterizează prin cea mai înaltă calitate de fabricație.

Produsele de latrare de înaltă calitate, produsele nutriționale au multe avantaje care le fac în cerere și relevante în rândul crescătorilor.

 • În primul rând, este în valoare evidențiind o compoziție foarte bună a hranei pentru animale câine Barking Capete. Ele nu prevăd componente nedorite, la numărul care include arome și diferite tipuri de aditivi de origine sintetică.
 • Firma vă place cumpărătorii cu o gamă largă de produse. Proprietarii de câini de diferite rase pot satisface poziții foarte bune, implementate atât în ​​formă granulară, cât și în formă umedă.
 • Capete de lătrat de la câini uscați, care sunt produse în formatul granulelor, conțin 50% din componentele din carne în formă pură. Formulările de produse nu prevăd subproduse, piele, piei sau oase, care este un mare plus.
 • În sortimentul brandului capetelor de lătrat există o serie izolatoare de alimentatoare de câine de înaltă calitate. Există astfel de poziții care conțin încă cereale, dar numai utile și absolut sigure.
 • Brand Brand Brand produce o dietă conservată foarte bună, în care conținutul componentelor de carne atinge 85%.
 • Producția mărcii poate savura o mare varietate de variații de gust atât în ​​poziții granulare, cât și în zonele umede.
 • Gama de capete de lătrat îi place crescătorii și animalele lor bogate în prezența unor aditivi de vitamine și minerale utile, care afectează pozitiv starea generală și sănătatea prietenilor cu patru picioare.
 • Produsele luate în considerare de faimosul producător sunt destul de accesibile. Ele sunt vândute în multe magazine de companie, deci nu este necesar să le căutați să le vândă direct.

Barking Heads Dog Alimente au o mulțime de avantaje, dar, de asemenea, dezavantajele nu sunt lipsite.

 • Unele formule și rețete pentru câini pot provoca reacții alergice.
 • Barking Heads Feeds nu are cel mai mic preț, astfel încât unii cumpărători refuză achiziția lor.
Citește mai mult  porecle frumoase si amuzante pentru Akita Inu

Sortiment de alimente

Gama de brand de bara de lătrat este asamblată dintr-o varietate de poziții de înaltă calitate care au caracteristici diferite de calitate și compoziție. Cumpărătorii pot ridica hrană foarte bună pentru cățeluși și câini adulți, precum și rase mici, medii și mari. Vom fi familiarizați cu unele bunuri eliberate sub brandul Heads Barking.

Uscat

Capul de lătrat eliberează multe poziții excelente de produse granulare pentru tovarăși cu patru picioare.

 • „Ziua catelului” cu pui și somon. Un bun produs nutritiv care este creat pentru copii până la 2 luni. Rețeta acestei diete este concepută pentru a satisface absolut toate nevoile organismului în creștere. furaj granulat „zile catelus“ prevede o bază fulger în condiții de siguranță, produse folosind ingrediente exclusiv naturale și ecologice. În același timp, 85% din compoziția cade pe file de somon și pui. Bunurile sunt puse în aplicare în două versiuni de volum – 1 kg și 18 kg.

 • „Miel Bargered“ cu orez și carne de miel. Produs foarte bogat și nutritiv adaptat pentru animalele de companie de talie mare. Aceasta este o soluție bună pentru câini, a căror masă este mai mare de 25 kg. furaje granulate Considerat ajută la întărirea sistemului imunitar al animalelor de companie, face lână sănătos și strălucitor. conturile carne de miel proaspete și naturale pentru 50% din compoziția produsului. Și, de asemenea, la pupa conține orez brun, păstrăv proaspăt, miel bulion, baruri grăsime.

 • „Doar în jurul valorii de castron“ cu cartofi si somon. hrană pentru animalele de companie Casual adulți o greutate cuprinsă între 11 la 25 kg. Vândute în ambalaje de 2 kg și 12 kg. Furajul este hipoalergenic, produs folosind fileuri naturale de somon scoțian și un procent mic de alte ingrediente utile. În poziția în cauză, nu există substanțe de colorare, conservanți artificiali sau aditivi de aromatizare. Produsul este îmbogățit cu vitamine A, E, D.

 • „Îngrijire blândă” cu pui și orez. Produs de calitate care va fi cea mai bună soluție pentru patru picioare cu digestie sensibilă. Produsul este produs pentru câinii adulți care cântăresc 11-25 kg. Se caracterizează prin echilibrul ideal al componentelor naturale utilizate, se vor bucura chiar foarte arogante în nutriție la animale de companie.

Aditivii sintetici în acest hrană granulară utilă și sigură nu sunt furnizate, dar există complexe de vitamine și minerale, elemente de urmărire utile, ingrediente de carne proaspăt preparate de cea mai înaltă calitate.

 • „Capele de lux” cu miel și orez. nutriție de zi cu zi excelent, care poate fi cumparat pentru animalele de companie care suferă de probleme de lână. Produsul este fabricat de hipoalergenic, contine miel naturale proaspete, precum și grași utili acizii Omega-3 și Omega-6. Această hrană uscată de înaltă calitate se realizează în pungi confortabile, cu Zip-blocare.
Citește mai mult  Caracteristici ale Purina furajelor pentru catei

 • „Mallard Mallap”, cu Duck si Battoo. produs granulat foarte bun, produs pentru cîini mici. Hrana este un leneș, conține carne de rață proaspăt preparate, carne de rață uscată, cartofi dulci, grăsime de rață, fileuri de somon proaspăt preparate. În această companie, nu există aditivi nuanțate, conservanti artificiali sau amplificatoare de gust.

Alimentarea este parfumat, satisfăcând și animale de companie rasa meschine absolut sigure.

 • „Anii de aur“ cu pui și orez. Echilibrat furaje granulate pentru animale în vârstă a căror greutate este de 11-25 kg. Pe file de pui, somon, păstrăv reprezintă 40% din compoziția produsului. hrana pentru animale de calitate superioară conține vitamine utile, precum L-carnitină, 25% proteine, 11% grăsime, 3,7% din fibre. Există un conținut foarte redus de cenusa – 8,5%.

Umed

Barking Heads produce alimente excelente de câine în format umed. Acestea sunt produse foarte aromate, gustoase si hranitoare ca cele patru picioare înalt, cu mare placere.

 • „VUF-Stroganov“ cu orez brun și carne de vită. delicatețe Mare pentru adulți prieteni cu patru picioare, se face exclusiv din ingrediente sigure de origine naturală. pauze delicioase au 85% carne de vită în conținutul lor. Gătitul această alimentare se produce lent pentru a obține un gust cu adevărat perfectă. Toate vitamine necesare și complexele minerale sunt adăugate bufe WuF-Strogan, formularea dietetice este un mesmerous.

 • „Pentru ultima piesă“ cu pui. alimente umede de înaltă calitate produse pentru animale de companie pentru adulți. Aceste pauze de marcă conțin 85% din carne de pui naturale proaspete. Prepararea delicatete se face fără grabă inutilă pentru a obține gustul mai saturate și cu multiple fațete și aroma. Alimentare se face pe baza unei formulări mesmerous, conține vitaminele D, E, precum și micro și macroelemente utile.

 • „Visele de miel“, cu un miel. De înaltă calitate alimentară umedă pentru câini adulți, se realizează în ambalaje îngrijite de 300 g. 85% această poziție constă în stare proaspătă și miel naturale. brand de produs îmbogățit cu vitamine D3, E. Compoziția furajului câine „Visele de miel“ este îmbogățit cu astfel de elemente, cum ar fi oxidul de zinc, iod, cupru.
Citește mai mult  Pseudotrofouxuri: soiuri, alegerea și nuanțele de îngrijire

 • „Coborârea om gras“ pentru câini cu excesul de greutate. produs nutritiv frumos, care este proiectat pentru prieteni cu patru picioare care suferă de exces de greutate. Acest aliment umed conserve din legume proaspete de grădină și ierburi, precum și puiul alimentar natural, sunt fabricate. Ingredientele din carne sunt introduse fără oase. În această dietă cu conținut scăzut de calorii și ușor umede, există toate complexele de vitamine și minerale necesare, există un procent redus de grăsime. Rețeta se bazează pe o formulă de mesagerie sigură.

 • „Castron” cu somon și sardine. Alimente umede hrănitoare, care conține până la 85% din fileurile de somon și sardinele. Produsul este îmbogățit cu vitamine și minerale, are o serie de elemente de urmărire utile. Conservele conservate se face fără utilizarea amplificatoarelor gustului, a aromelor sau a componentelor colorate. Și, de asemenea, în compoziția produsului „Bowl” Nu există ingrediente nedorite de cereale.

 • „Zilele Pui” cu carne de pui. Feed de înaltă calitate pentru puii „Zilele Puppy” este disponibilă nu numai în granulară, ci într-un format umed. Produsul conservat aromatic cu 85% constă din carne naturală de pui. Nu există artificiale nuanțare componente în ea, vitamina util si complexe minerale necesare organismului în creștere pentru animale de companie. Rețeta alimentară este o leneșă.

Examinați recenzii

Capetele de lăcinare a câinelui de marcă Alegeți mai mulți crescători pentru tovarășii lor cu patru picioare. Printre recenziile care cumpărătorii părăsesc produsul acestei mărci, sunt mai pozitive decât negative. Cele mai multe comentarii entuziaste sunt lăsate la compoziția de calitate a produselor Capete Barking, pachete foarte confortabile, cu o incuietoare fermoar, influenta utile cu privire la starea de sănătate a animalelor de companie. Mulți crescători scriu că animalele lor de companie iubesc gustul hranei de marcă. În plus, multe patru picioare după începerea primirii produselor de capete de lătrat au scăpat de probleme precum pierderea actuală a ochiului sau a lânii.

Din păcate, alimentele de câine de marcă de la brand Barking Heads Breeders concediu și recenzii negative. Nu sunt prea multe, dar ele au sens să ia în considerare. Cele mai multe dintre toate nemulțumiți concediu comentarii cumpărători adresat, în opinia lor, costul hranei pentru animale, accesibilității slabe în orașele de provincie.

În recenzii rare, crescătorii spun că câinii lor au întâmpinat reacții alergice după utilizarea hrănirii capetelor de lătrat. Unele animale de companie au fost rănite din tulburarea sistemului digestiv, care au beneficiat de produse de marcă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: