Totul despre căței MONGE

Totul despre căței MONGE

Selectarea dieta optima pentru un catelus – o garanție a sănătății sale și dezvoltarea corespunzătoare. materialul nostru astăzi este consacrată analizei produselor alimentare italiene de MONGE, caracteristicile sale, sortiment, si, de asemenea, având în vedere recomandările privind alimentarea corectă.

descriere generala

Producția de produse prezentate se bazează în Italia. MONGE este angajată în acest din 1963.

MONGE furajul este făcută din carne proaspătă și uscate. În plus, sunt prezente aditivi utile: drojdie de bere, vitamina și complexul mineral, sfecla, chondroitină, glucozamină, pui și ulei de pește și altele. Aceste substanțe sunt componente comune. Ingredientele rămase depind de varietatea de hrană. Lista componentelor cu indicarea procentului lor este disponibilă pe ambalaj.

Nu există OMG-uri, arome artificiale și coloranți.

Producătorul își referă produsele La clasa premium, Cu toate acestea, prezența porumbului în unele variante este destul de puternică alergen – forțează-o să se îndoiască. Adevărat, linia de alimentare cu Monge pentru cățeluși este extinsă în variațiile sale, astfel încât să puteți achiziționa un alt tip de nutriție care nu conține porumb.

Sortiment de alimente uscate

Cunoașterea produselor Monge pentru animalele de companie mici poate fi pornită cu hrana uscată.

 • Produs Puppy Puppy & Junior. Acesta este destinat pentru căței de roci miniaturale (Yorkshire Terrier, Chihuahua, așa rusă și așa mai departe). Conține carne de pui (uscate și proaspete), orez, porumb, carne de somon, ovăz, ca aditivi bine menționați anterior.

 • Mini starter pentru mamă și copil. Potrivit nu numai pentru catei mici cu bob (Spitz, Mops, pechinez, Shi-Tzu), dar și pentru femele gestante sau care alăptează. Puteți începe să dea ca niște prunci copii de la două săptămâni. componenta cheie a compoziției – carne de pui (uscată și mai proaspătă).
Citește mai mult  Cum de a alege alimentele vegetariene și vegane pentru pisici?

 • Mini Puppy & Junior. Acest feed este destinat pentru căței de pietre mici, precum și juniori. Acesta este injectat în dieta de pui 2 luni. Ingredientul principal este același pui.

 • Puppy Deer. Alimente pentru toate rasele tinere cu cerb.

 • Puppy & Junior Anatra. Messenger furajelor pentru puii care au nevoie de o dietă fără gluten. Componentele cheie iese în afară de carne de rață și cartofi.

 • Starter mediu pentru mamă și copil. Produs pentru câini riguroi mediu (Sheli, morcovi, Poodle, Bulldogs) în vârstă de 21 de zile, femei însărcinate și cățele lactate. În primul rând există o carne de pui – uscată și mai proaspătă.

 • Mediu Puppy & Junior. Proiectat pentru „copii” și „adolescenți” de rase medii în vârstă de 2 luni. Ingredientul principal – pui.

 • Maxi Puppy & Junior. Pentru puii mari (Labrador, Malamut, Akita-Inu, Shepherd) și juniori. Hrănirea începe cu două luni. În primul rând – pui uscat și proaspăt.

 • Mini Puppy & Junior Lamb. Alimente cu miel și orez pentru cățeluși (de la 2 luni) și juniori de rase miniaturale.

 • Puppy & Junior Lamb. Feed universal pentru cățeluși și „adolescenți” ai oricărei rase. Compoziția este similară opțiunii anterioare.

 • Puppy & Junior Salmone. Concepute pentru cățeluși și juniori ai tuturor raselor predispuse la alergii. Componenta cheie – carne de somon (proaspătă și uscată).

Prezentare generală a produselor umede

Acum – cunoștință cu sortimentul conserve și umede.

 • Conserve Puppy & Junior Anatra. Conceput pentru copii și câini tineri cu vârsta cuprinsă între 1 luna la 1 an. Ca parte: carne de rață, ficat de porc, carne de pui, ulei de somon, dovleac uscate și dovlecei, cartofi, fructe de pădure proaspete (zmeură, afine, afine).
Citește mai mult  American Eskimo Spitz: caracteristici și subtilități de conținut

 • POLLO CON MELA – PUI. Carne Pahasthetia. Ca parte: pui, mere uscate, Tapioca.

 • Grill pungă Junior Pollo E Tacchino. Husă-gratar pentru căței și juniori de utilizare universală. Printre ingredientele – pui și indyusatin (carne și subproduse).

 • Bucăți în Loaf Puppy. Conserve din alimente, ca parte din care sunt: ​​carne de vițel și ficat, morcovi, cartofi, mazăre, cereale.

Nuanțele de hrănire

Se poate observa că varietatea de hrană pentru cățeluși și juniori de la Monge oferă libertatea de a alege o dietă pentru un animal de companie domestic aproape la fiecare rasă. Rămâne să învețe cum să calculeze corect rata zilnică de hrana pentru animale de companie, în funcție de greutatea și vârsta acesteia.

Pentru comoditatea proprietarilor de pe site-ul oficial al Monge în descrierea pentru fiecare varietate de alimente, tabele de calcul de dozare convenabile sunt date. Sunt indicate: greutatea aproximativă a câinelui, vârsta acesteia, activitatea. La intersecția acestor date, puteți găsi o rată de alimentare dorită. Acesta nu este în valoare mai mare de indicatori, deoarece există pericolul de a reconcilia un animal de companie și perturba activitatea sistemului său digestiv încă rapidă.

În plus, persistența este plină de obezitate, cu care va fi dificil de a lupta.

Dă alimente – atât uscată și umedă – rezultă într-un ceas strict rezervat. Unii crescatori uscat concediu alimente în acces permanent și hrana umedă în timp. Cu toate acestea, este mai bine să faci asta. Cainele se va obisnui cu „gustare“ pe picior de plecare, va înceta să se simtă saturație și emoție de la „vânătoare“.

Ca rezultat, poate să apară toate aceeași obezitate, se întinde stomacul, scaun problema neregulate, capricii excesivă (inteligență) în produsele alimentare. De aceea, orice furaj se recomandă să se hrănească strict de oră, și după hrănire – spălare și curățați vasul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: