Totul despre Furajele de Monge pentru pisici sterilizate

Totul despre Furajele de Monge pentru pisici sterilizate

Animalele de companie care au trecut procedura de sterilizare trebuie să fie deosebit de atent pentru a selecta nutriție echilibrată adecvat. Astăzi, puteți găsi o mulțime de furaje feline de înaltă calitate adaptate pentru animale castrate și sterilizate. În articolul de astăzi vom învăța totul despre astfel de produse de la Brandul Monge.

    descriere generala

    MONGE este o mare companie italiană care a fost producătoare de hrană pentru animale de companie de înaltă calitate de peste 50 de ani. Planta pe care produsele de acest brand sunt fabricate într-o zonă ecologic curată a țării. porțiuni de alimente Monge sunt caracterizate de o calitate excelentă, atent selectate și combinate ingrediente în compoziția.

    Într-un bogat sortiment de brand italian, există o mulțime de feed-uri de primă clasă dezvoltate pentru animalele de companie care au trecut procedura de sterilizare sau castrare. pozițiile de nutrienți similare din MONGE au multe avantaje.

    • Ca parte a produselor originale marca pentru pisici și pisici, ingrediente naturale din carne sunt prezente. hormoni de creștere sau antibiotice în MONGE hranei pentru animale nu adăugați.
    • alimente MONGE feline este atractiv prin faptul că acestea nu sunt completate de diferite amplificatoare de aromatizare, nu au miros prea obsesiv și ascuțite.
    • Compoziția produsului a brandului italian place cu nivelul său de calitate și siguranță. Ea nu are o astfel de componentă nedorite cum ar fi soia.
    • Alimentarea MONGE este una dintre cele mai atractive raportului preț – calitate.
    • conservanți artificiali dăunătoare în produsele feline MONGE nu sunt furnizate.
    • Produsele producătorului italian sunt îmbogățite cu componente de vitamine si minerale, care sunt foarte importante și necesare pentru organismul animalelor de companie sterilizate.
    • Conservanți și antioxidanți care sunt prezenți în mongs feline sunt caracterizate de origine naturală, astfel încât acestea nu sunt în măsură să dăuneze sănătății prietenul patru-side.
    • MONGE marca are cea mai largă gamă de produse nutritive. Seria de mărfuri este reprezentat nu numai de granulat, dar, de asemenea, feed-uri umede, rețetele din care sunt concepute pentru animalele de companie care au trecut procedura de sterilizare.
    • Absolut toate fluxurile de superpreme de la marca italiană sunt ambalate în ambalaje estetice și foarte convenabile, care indică normele de hrănire a animalelor de companie.

    Sortimentul are astfel de opțiuni care sunt vândute în saci cu un blocaj special.

    Produsele italiene de marcă Monge are o serie de deficiențe că proprietarii de animale de companie sterilizate trebuie să știe.

    • Ingredientele produselor Monge nu sunt impecabile. În feedurile feline ale mărcii italiene, grâul și porumbul sunt adesea prezente. Aceste componente pot provoca reacții alergice la animale.
    • Procentul de absolut inutil pentru sănătatea animalelor de carbohidrat în produsele Monge este destul de ridicat.
    • Astfel încât favoritul nu a mutat hrana de marcă, proprietarii trebuie să dască strict porțiunile pe care le aplică.
    Citește mai mult  Toate feed-uri despre pentru pisici sterilizate Farmina

    Sortiment de alimente uscate

    MONGE marca produce pisici granulate foarte bune pentru pisici și pisici, care au trecut operatia de castrare sau sterilizare. Acestea sunt produse delicioase, saturate și utile care au compoziții sigure și echilibrate. Citiți cu câteva poziții.

    • Pisica sterilizată. Produs de calitate care este caracterizat de calorii reduse. Acest hrană servește ca o prevenire excelentă a obezității animale, conține antioxidanții necesari, vitaminele utile care susțin sistemul imunitar. Produsul granular are caracteristici de gust excelente, pe baza retetei sale – carne de pui, precum și ovăz, diferite tipuri de grăsimi, somon deshidratat, pulbere de ouă, fibre de mazăre. bunuri luate în seamă pot fi achiziționate în saci mari, cu un volum de 10 kg.

    • Super Premium natural. Alimente de pui uscate bogate si utile. Proiectat pentru animale de companie adulte cu vârsta de 1 an la 6 ani. Este premium, poate fi folosit pentru a preveni obezitatea animalelor sterilizate și castrate. Pasărea și peștele sunt principalele ingrediente ale acestui produs granular. Produsul conține o astfel de componentă ca x. O. S., Ajutând economisirea echilibrului natural Microflora pisici intestinale și pisici.

    • Monoproteina naturală super premium cu rață. O dietă excelentă în care conținutul echilibrat al componentelor nutritive necesare este precis cu un nivel redus de grăsime. Stabilizați greutatea PET cu acest produs poate fi ușor și rapid. Singura sursă de proteine ​​din acest hrană granulară este carnea de rață.

    De asemenea, în lista ingredientelor avute în vedere, există x. O. S. -Prebiotice care susțin intestinele intestine ale prietenilor cu patru picioare.

    • Monoprotein sterilizat merluzzo cu cod. Produs excelent pe termen lung în care este prevăzută o singură sursă de proteine. Această unitate este produsă dintr-un cod natural, grăsimi diferite, gluten din porumb, componente de drojdie, fibră de mazăre, vitamină și minerale în volum mare. Mâncarea uscată are un bun gust și aromă, astfel încât animalele de companie sterilizate iubesc să fie atinse de ei.
    Citește mai mult  Ce este șobolani de acasă alimentare?

    • Monoproteină carne de vită sterilizată cu carne de vită. Dieta de înaltă calitate. În rețeta sa, ca și în produsul discutat mai sus, este prevăzută o singură sursă de proteine ​​- carne de vită proaspătă și deshidratată. În plus, există proteine ​​de cartofi, diferite tipuri de grăsimi, fibră de mazăre, componente de drojdie, gluten de porumb. Alimentele sunt îmbogățite cu complexe de vitamine și minerale, are un efect pozitiv asupra sănătății animalelor de companie.

    • Bwild hrănește instinctul cu ton și mazăre. Alimente de pisici de înaltă calitate, oferind o rețetă absolut sigură. Principalele ingrediente sunt pește și carne de păsări. De asemenea, prezintă cartofi, sfeclă uscată, ulei de somon, ulei de pește și multe componente de vitamine și minerale. În dieta examinată există, de asemenea, spulin, magneziu, sodiu, precum și acizii grași omega-3 și omega-6 care au un efect pozitiv asupra sănătății animalelor de companie.

    Varietate de produse umede

    Brand italian Monge lansează pentru animalele de companie sterilizate nu numai uscate, dar, de asemenea, foarte ud conserve de înaltă calitate. Luați în considerare caracteristicile și compozițiile unora dintre ele.

    • Grill cu păstrăv. Produs aromatic și delicios cu consistență de ofertă. Asigură o rețetă de inspecție inofensivă, se efectuează sub formă de piese delicioase de pește în jeleu. Principalele ingrediente ale acestei poziții sunt pește proaspăt și natural, precum și carne de iepure, organe de pește, proteine ​​de lapte într-o formă uscată. P. Diddy au un gust uimitor, astfel încât pisicile și pisicile provin de la el incante.

    • Grill cu pui. Delicious și satisfăcând produs umed, care se realizează sub formă de bucăți de pui, completate de jeleu de parfumat. Reteta acestei diete pisica este un Messor. Ca parte a poziției în cauză, carnea proaspătă de pui italian, o carne de iepure blând, cartofi, proteine ​​din lapte într-o formă uscată, precum vitamina utile și componente minerale.

    Acesta este implementat ca nutriție de marcă în saci îngrijite de 85 g.

    • Grill cu vițel. Saturat și schele echilibrate. Spectacol în formă de bucăți de carne delicioase aromat jeleu parfumat. Reteta pentru hrană umedă în cauză este, de asemenea, un dezordonat. Produsul este conceput pentru pisici și pisici adulte de la 1 la 6 ani. De vânzare această opțiune în saci confortabile, cu un volum de 85 g.
    Citește mai mult  Varietate de alimente pentru pisici și pisici Friskies

    • Bwild Feed Instinct cu ton si legume. Amazing Mastery Conserve de produse, care este vândut în borcane închise ermetic,. Aceasta se face numai din componente atent selectate și combinate. Acestea din urmă include: ton proaspăt, ficat de porc, carne de pui, proaspete morcovi, roșii uscate, fasole verde, precum și diferite tipuri de grăsimi, fibre și spirulina. Acest pate delicios se vinde cu o consistență delicată în borcane cu un volum de 100 g.

    • Monoprotein cu pui. cu pui parfumată uzură prin frecare conduce, în lista ingredientelor nu există culturi de cereale. De înaltă calitate și delicioase alimente este făcută din pui proaspete, supa de pui, cartofi, componente de drojdie, săruri minerale, precum și fibre de mazăre. Pupa conține, de asemenea, seleniu, mangan, zinc, fier, iod si alte animale de companie esențiale necesare pentru organism.

    Examinați recenzii

    proprietarii de animale de companie sterilizate bine gandite si castrați lasa o mulțime de diferite comentarii despre feed-uri italiene MONGE. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Cel mai adesea crescatori cu respondenții delight despre compozițiile de primă clasă de produse de marcă, pachete confortabile, cu fermoar încuietori, lipsa de mirosuri chimice bruște. Mulți oameni spun că pisicile și pisicile lor plăcut într-adevăr gustul de uscat de marcă și porțiuni umede de a manca MONGE.

    Printre numărul mare de feedback pozitiv la stânga la Sortimentul brandului MONGE, există, de asemenea, răspunsuri nemulțumiți. Ele sunt mult mai mici, dar, de asemenea, luate în considerare în valoare de. Cel mai adesea, crescătorii nu se potrivesc costul hranei pentru animale de marcă, prezența unor componente nedorite în compoziție, absența ZIP elemente de fixare pe unele produse. Potrivit unor cumpărători, animale de companie lor nu au apreciat gustul calitățile MONGE hranei pentru animale, refuzul de a le utilizării.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: