Totul despre feed-uri cu carne de miel pentru câini GO!

Totul despre feed-uri cu carne de miel pentru câini GO!

Alegerea dieta gata făcute, proprietarii de animale de companie încearcă să ofere hrana lor pentru animale de companie echilibrată completă. Acesta este motivul pentru alimentarea brandului GO este foarte popular! clasa holistică cu carne de miel.

Particularități

Producția de alimente du-te! Angajate în Enterprise din Canada Petcurian Pet Nutrition. În 1999, când primul lot al acestui produs de brand a apărut pe piață, crescătorii și câinii au apreciat imediat noutatea. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pentru acea vreme compoziția a fost un fel de unic, deoarece producătorul utilizat carne proaspătă numai naturale, precum legumele și ecologice cultivate în mod special pentru animalele de companie pentru animale de companie.

Baza dietei poate fi o carne de pui și somon, dar o mai mare este mai popular cu un miel. Yagnnyatina este carne luată de la oi sub vârsta de ani. Pentru fabricarea furajelor, se utilizează mușchii cross-dungat: mușchii scheletici și păgâni, precum și esofag, inima și diafragma. Materiile prime conțin o parte minoră a pielii, include cartilajul și tendoanele.

Yagnnyatina este un produs alimentar. Se recomandă animalelor după boli, leziuni și operațiuni, deoarece contribuie la restaurarea rapidă a țesuturilor. Carnea include toți cei nouă aminoacizi indispensabili, care este nevoie de un animal de companie pentru creștere completă, dezvoltarea și menținerea activității. Mielul este considerat o sursă bogată de proteine ​​de înaltă calitate necesare pentru a menține forma și musculare masa fizică a câinelui.

Acest lucru este deosebit de important pentru gropi de sport, precum și pentru animalele de companie mai mari.

Unele fluxuri includ carne crudă. Acest lucru înseamnă că mielul înainte de admiterea în producție nu a fost fierte și nu sa uscat: a fost păstrat prin metoda de congelare sau cu ajutorul conservanților de origine naturală. De asemenea, în hrana pentru animale vă puteți întâlni sublimate și hidrogenat de miel. Astfel de produse sunt caracterizate printr-o fracție crescută a unei proteine ​​animale, important pentru câini.

Citește mai mult  rase de câini populare

În ciuda avantajelor, carnea de miel are defecte. Aceste fluxuri într-un singur grad sau altul este inerent mirosul specific de berbec. Acesta este un parfum destul de ciudat care poate ca un câine, și alții – nu. Reacția alimentară depinde direct de gustul animalelor de companie.

Cum merge! Mesager. Porumbul și grâul conțin mulți carbohidrați complexi, astfel încât corpul animalului cu dificultate le digeră. Astfel de cereale cauzează adesea indigestie de la un animal de companie. În loc de ele în hrană includ legume: morcovi, cartofi și batt.

În plus, dieta conține:

 • Boabe – Surse de vitamine și antioxidanți naturali+
 • Omega-3 și acizii grași omega-6 pentru a menține sănătatea oricărui organism+
 • Substanțele care contribuie la digestia corectă+
 • Beta caroten, care îmbunătățește viziunea câinilor+
 • Complexul de vitamină și minerale, care este responsabil pentru îmbunătățirea forțelor de protecție ale organismului câinelui+
 • Glucozamină și chondroitină pentru mobilitatea articulațiilor.

În hrană cu un miel, include și semințe de in, mazăre, floarea-soarelui și fulgi de ovăz. Dieta include un extract Schidiger Yukki care îmbunătățește mirosul caustic al animalelor de companie.

Produsele nu conțin conservanți, coloranți, atractanți artificiali și OMG-uri.

Gamă

Una dintre cele mai populare hrane uscate merge! – Apărare zilnică. Este un hrană întreg integrală pentru alimentarea de zi cu zi a animalelor adulte. Este fabricat din fileuri de carne cu adăugarea de fructe proaspete, legume, un complex de probiotice și prebiotice.

Aceeași categorie include un produs Naturală holistică, care este potrivit pentru animalele cu digestie sensibilă și tracturi ale tractului gastrointestinal. Dieta este reprezentată de perne de carne de pui și de miel cu adăugarea de orez brun. Aceasta este singura componentă de cereale, care este bine absorbit de organism al animalului.

Citește mai mult  Descriere Sprite Bovine Pure

Nu mai puțin cerută alimente umede, ele sunt implementate ca conservate. Mai ales pentru a menține frumusețea lânii și a sănătății pielii câinilor de toate rasele și vârstele, producătorul a dezvoltat o linie de soluții piele + îngrijire. Efectul necesar se realizează datorită includerii în compoziția de somon, supa de oase și ulei de floarea-soarelui ca surse de omega-3 și omega-6 acizi grași. Dieta conține fructe și legume bogate în antioxidanți. Linia de asortiment include mai multe tipuri de hrană:

 • cu miel de carne tocată și mistreț pentru câini de toate rasele+
 • Cu un miel pentru câini cu digestie sensibilă+
 • cu un miel și un cod pentru câini de toate vârstele.

Sfaturi de hrănire

Du-te rații! Cu carne, mielul este destinat câinilor oricărei rase, dimensiuni și vârste, deci ratele de hrănire de zi sunt destul de variate.

Deci, în funcție de greutatea câinelui pentru animalele active, acestea reprezintă:

 • 1-3 kg – 20-40 g+
 • 3-5 kg ​​- 40-70 g+
 • 5-10 kg – 70-130 g+
 • 10-14 kg -130-170+
 • 14-25 kg – 170-230 g+
 • 25-30 kg – 230-350 g+
 • 30-40 kg -350-380+
 • 40-50 kg – 380-430+
 • Peste 50 kg – 430-520 g.

Pentru câini eficiente scăzute, această doză poate fi redusă. Pentru pui, norma este de 1,5-2 ori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Andreea

  Cu toate că am spus „GO!”, nu am văzut nicio întrebare. Poate doriți să știți dacă hrana cu carne de miel pentru câini este sănătoasă sau recomandată? Sau poate aveți îngrijorări legate de alimentația câinelui dumneavoastră? Vă rog să clarificați întrebarea pentru a putea oferi un răspuns adecvat.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: