Totul despre pisici persane albe și pisici

Totul despre pisici persane albe și pisici

Pisicile, dincolo de orice îndoială, ocupă o poziție de frunte printre animale de companie animale de companie. Dragoste speciala de crescatori castigat persane pisici albe. Pet cu lână albă ca zăpada, ochii expresivi vor fi decorate și mândru de orice locuințe. În ciuda destul de comportament capricios, perșii sunt foarte prietenos și perfect lipite cu toate gospodăriile.

Descrierea rasei

Conform certificatului istoric, pisica persana a apărut pentru prima dată în Europa, în urmă cu câteva mii de câțiva ani. Ei din provincia persană a adus un celebru călător italian Pietro Della Valle. A fost uimit de un aspect uimitor al unui animal. Ulterior, perșii au apărut în Franța și a câștigat instantaneu dragostea locuitorilor săi.

În prezent, crescătorii ruși fac din ce în ce o alegere în favoarea acestei rase uimitoare.

Charming animale de companie au caracteristici distinctive. Acestea includ următoarele caracteristici de rasa.

 1. trunchiul Squatful cu picioare in miniatura.
 2. piept lat și umeri.
 3. cap mare, cu urechi îngrijite.
 4. lungime medie masiv.
 5. Gros de lână (de până la 12 cm lungime). La atingere – moale și matasos.
 6. Forma feței – a strălucit, cu ochi expresivi și o gura roz roz.
 7. Maxilar puternic cu dinți ascuțiți.

  Ca și pentru caracterul, Acea persani – pisicile de casă „complet”. Ele sunt foarte afectuoase și destul de calme. În plus, ei sunt „prieteni” ideali pentru copii, pentru că nu se tem de ei și cu plăcerea vin la contact cu gospodăriile mici. Rețineți că reprezentanții acestei rase sunt destul de curioși, astfel încât să explorați în mod constant ceva și căutați jucării noi. Pisicile persane – animale de companie receptive că „credința și adevărul” își servesc crescătorii de-a lungul vieții.

  Rețineți că persanii sunt „tăcuți” și nu publică un număr mare de sunete. Dacă animalul de companie dorește să atragă atenția proprietarului, el începe să se rotească lângă el și să privească în ochi.

  culoare alba

  În versiunea clasica, pisicile persane alb-zăpadă sunt eyed-albastre, dar există persoane cu karium (portocaliu) ochi. În plus, animalele de companie neobișnuite se nasc cu ochii de culori diferite. Este aceasta rasa, care este inerentă heterocromie, care este un fel de „highlight“ al animalului. Persanii albe au lung, lână groasă. Culoarea trebuie să fie fără impurități și nuanțe străine.

  observație interesantă este Crescatorilor sarbatorit: pisicuțe persane de culoare alb se nasc cu un fir de praf pe cap (negru, roșu sau de culoare bej), care dispare matur.

  Potrivit experților, soiul alb persan cu ochi albastri poate fi surd, fie orb din naștere. Medicii veterinari recomanda un cuplu de astfel de indivizi selectați un animal sănătos. Acest lucru reduce riscul de progenituri inferioare.

  Caracteristicile conținutului

  Firește, Pisoi persan alb necesită îngrijire atentă. O atenție specială este acordată ochilor. Aceasta rasa este „Plax“ din cauza caracteristicilor fiziologice, astfel de îngrijire a ochilor pornește de la un animal de companie de două luni. Ele sunt șterse cu tifon steril uscat în fiecare zi. În cazul în care există o mulțime de alocări, picături speciale vor ajuta animalul. Deoarece puii sunt pufos, firele de păr pot cădea în iritarea ochilor și cauza. Proprietarul trebuie să eliminați obiectul străin la timp și clătiți ochii animalului.

  Pisicile albe persane necesită spălare regulată și pieptănare. Procedurile de apa si pisica sunt implicate în prima zi de înfățișare în casă. Scăldat un animal de companie alb-zăpadă o dată la fiecare 14 zile, cu utilizarea de șampoane speciale și aparate de aer condiționat. După procedură, „pufos“ încheie într-un prosop moale, și după câteva minute, ei încep să se rupă de lână cu atenție. Acesta poate fi acoperit în prealabil cu o înmuiere prin pulverizare, care va facilita procesul.

  Completați pisica în fiecare zi, ca lână lung pot fi confundate, iar riscul de cholunov este riscul.

  În arsenalul amelioratorului persan trebuie să fie crestelor metalice prezente și perii voluminoase cu pile tare.

  pisici persane produse alimentare trebuie să fie echilibrate și porțiunea. Animale de companie animale de companie de două ori pe zi. Specialiștii sfătuiesc crescătorii să combine produse alimentare de înaltă calitate, cu produse alimentare internă. Dieta persană ar trebui să conțină Un număr mare de proteine ​​din carne, pește și ouă. Pentru ca lâna unui animal de companie a fost întotdeauna strălucitoare și mătăsos, proprietarul trebuie să adauge la produsele alimentare Minerale Vitamina Complexe.

  Hrana uscată pentru pisici persane trebuie să fie achiziționate în magazinele de animale de companie numai de la producător dovedit.

  Pentru animalele de companie de culoare albă ca zăpada, o tavă curat, cu o umplutură naturală este importantă, care nu se lipește de labe și nu le împacheteze.

  Caracteristici ale acestei rase sunt luate în considerare în următorul film.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: