Câte pisici persane trăiesc?

Câte pisici persane trăiesc?

Pisici persane – animale foarte interesante. Toată lumea știe despre ei și toată lumea îi tratează în moduri diferite: cineva iubește și cineva nu este, dar nimeni nu rămâne indiferent. Ei și-au găsit faima în Rusia numai la începutul secolului XXI. Și au primit-o din cauza aspectului lor neobișnuit și a naturii excelente. De la proprietarul acestei rase de pisici nu veți auzi niciodată un cuvânt rău în direcția lor. A, dimpotrivă, doar feedback pozitiv despre ei.

Ei rareori atunci când mobilierul poate transpira. Nu va face sunete dacă vor să-și jure delicatețea preferată. Cu siguranță înțelege și simt proprietarul lor, și știu când este mai bine să nu atingeți. Majoritatea oamenilor o pot lua pentru indiferență față de tot ceea ce se întâmplă, dar nu este. Aceste pisici au un suflet foarte sensibil și sunt acute absolut toate.

Caracteristicile caracteristicilor

Aceste pisici sunt foarte prietenoase. Îi iubesc proprietarii și au nevoie în mod constant de o manifestare a iubirii.

În orice condiții, ei nu vor arăta agresiune, chiar o atitudine neprietenoasă în direcția lor.

Despre astfel de pisici se pot spune că sunt acasă. Și au nevoie de îngrijire și de dragoste.

Cei mai mulți oameni consideră că nu sunt foarte inteligenți, dar aceasta este o iluzie. pisicile persane sunt una dintre cele mai inteligente rase. Ei înțeleg întotdeauna, în plus, aceste animale au un docil bun. Dacă doriți, puteți învăța cu ușurință animalele de companie să meargă pe nevoile lor naturale direct în washroom ta. Un alt avantaj al lor este că ei se inteleg bine cu alte animale.

Câți trăiesc?

Durata medie de viata de pisici persane – de la 18 la 20 de ani. Dar există situații în care trăiesc până la 25 de ani. Până la această vârstă pisica supraviețuiesc datorită geneticii și de îngrijire bună. Și că animalul dvs. a trăit cu tine, atâta timp cât posibil, ai nevoie doar de el să aibă grijă.

Speranța de viață este influențată nu numai de genetica, ci, de asemenea, de îngrijire, nutritie, exercitii fizice, igiena adecvata, sterilizarea sau castrarea și vaccinarea.

Persanii sunt diferite de alte rase, care au parul lung si botul turtit. Și dacă este incorect să aibă grijă, animalul se poate îmbolnăvi. Și din cauza structurii speciale a sistemului respirator, corpul său este prost rezist la diverse infecții. Și în fața lor pisicile, poți să spui fără apărare. Pentru a vă proteja favoritul de la bolile periculoase pentru el, în fiecare an trebuie să vă vaccinați gripa.

Citește mai mult  Cum de a alege un bot pentru PUG?

Dacă aveți puțin timp pentru a urmări o frezentă, atunci nu ar trebui să începeți această rasă deloc. Deoarece lâna din persani este foarte groasă, un număr mare de chatini apar repede. Și din cauza lor, animalul agravează statul.

În plus, dacă nu veți face reproducerea rasei, atunci animalul trebuie să fie sterilizat sau sterilizat.

Dacă acest lucru nu se face, pot exista probleme grave de sănătate, inclusiv boli oncologice.

Prin achiziționarea unui persan, merită să luați cel mai puternic. La urma urmei, în cazul în care pisica sa născut sănătos, el are o șansă mai mare pentru o viață lungă.

Cum se extinde?

Prelungirea duratei de viață a acestui animal ajută la îngrijirea potrivită pentru ei. Dar pentru aceasta rasa, este mult mai dificil să aibă grijă, din cauza structurii și aspectul pisicilor.

Grija de lână

Din moment ce perșii au lână foarte mult timp, atunci acesta trebuie să fie pieptanat în mod constant să nu apară chopencies.

Este necesar să se facă cu un pieptene metalic cu rotunjite la capetele dintelui.

Se combină lână ar trebui să se facă în fiecare zi. Și în timpul molting se face de două ori pe zi. pisici la acest proces Achiziționarea rezultă dintr-o vârstă fragedă. Nu se recomandă să se aplice. Acest element este utilizat de către experți pentru a pregăti un animal înainte de expoziție. Și să treacă la ea numai pe picioare și față.

Baie

Spalarea persan Cat – procesul necesar. puțin o dată pe lună la ea trebuie să fie efectuată. În timpul molting, se spală costurile de cele mai multe ori, astfel încât Koltuns nu sunt formate. În același timp, este necesar să se aplice sampon pentru animale cu lână lungă, care este achiziționat în magazine specializate.

După ce a jucat preferata mea, acesta trebuie să fie uscat la începutul unui prosop moale, și apoi un uscător de păr, la o viteză minimă.

Este imposibil pentru ca animalul să se usuce în mod natural. Acqualcing înot și o nevoie de un uscător de păr din copilarie.

Citește mai mult  Cum de a preda un câine pentru echipe Fu și nu poate & ?

Curățarea urechi, ochi, nas

Una dintre cele mai importante proceduri de igienă este de îngrijire pentru ochi, urechi și nas. Dacă nu-l cheltui, preferatul tău va durea. Urechile sunt procesate o dată pe săptămână, cu discuri de bumbac, dar pentru început este necesar să se umezește cu o soluție pentru urechi.

Ochii ar trebui să fie șters cu o cârpă moale, care este, de asemenea, de umectare cu o soluție specială.

Această manipulare este în valoare de cheltuieli mai des, 1 dată în câteva zile, și chiar mai bine – în fiecare zi. Nasul este procesat o dată pe săptămână, soluția Calendula. În cazul în care alocările puternice la depășit, este în valoare de a contacta clinica veterinară, și să acționeze ca numirea unui medic. Toate soluțiile necesare pentru procesare pot fi cumpărate de la magazin pentru animale de companie.

Nutriție

Aici este necesar de a alege alimente adecvate în funcție de vârstă. Dacă hrana pentru animale, uneori, hrana uscata pentru animale de companie, trebuie să fie fără sudură pentru pisici sterilizate și pisici adulte separat. Hrăniți-le produsele alimentare ieftine este interzisă categoric.

Dacă compuneți o dietă naturală pentru favoritul dvs, Acesta ar trebui să constea din carne 40%, 20% din produsele lactate și ouă, 15% produse secundare, fibre 15% și 5% fructe de mare. O astfel de dietă este prioritară pentru pisicile persane.

Boli comune

Această rasă are anumite boli care sunt moștenite. Și pot scurta puternic viața animalului tău. Aceste afecțiuni includ boala cardiacă – aceasta este cea mai frecventă problemă. De asemenea, pisicile suferă de probleme de uretra, polichistice renale.

Foarte des, astfel de boli nu se manifestă în stadiile incipiente, iar primele semne apar prea târziu și pot provoca moartea.

Prin urmare, pentru a nu pierde dezvoltarea bolii la etapa inițială, ar trebui să vizitezi în mod regulat medicul veterinar.

Citește mai mult  Totul despre Alapakh purebred Bulldogs

Fapte interesante

În cele din urmă, luați în considerare câteva fapte incredibile care vor fi interesate de proprietarii aristocraților pufosi.

  • Pisicile persane au înregistrat o înregistrare pe lungimea lânii. Și cea mai lungă blană a fost de 23 cm.
  • Cel mai violent fan al acestei rase a fost Cardinalul Francez. El a apărut foarte rar în societate fără animalul său de companie.
  • Mulți consideră că aceste pisici foarte leneși și lent, dar nu este. Ei sunt, de asemenea, vânători excelenți, și fără probleme pot prinde o mică pradă.
  • Persienii aproape nu publică niciodată sunete și atenția asupra ei pe care îi atrag cu privire la privirea lor de piercing.

Această rasă de pisici trăiește de mult timp. Dar dacă nu le oferiți cu grijă, îngrijire și iubire adecvată, speranța de viață poate fi redusă.

Astfel de pisici sunt foarte necesare, iar dacă nu aveți atât de mult timp în grija lor, este mai bine să nu începeți această rasă de pisici.

Alte lucruri interesante despre pisici persane A se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: