Totul despre pisici rasa american bobtail

Totul despre pisici rasa american bobtail

Unii dintre cei mai neobișnuiți reprezentanți ai familiei lor – pisici de rasă americană Bobtail, care servesc drept obiect real de mândrie pentru felinologi din SUA. Animalele frumoase și destul de mari au un caracter excelent, să se facă bine cu oamenii, ușor de făcut trucuri și abilități utile. Descrierea aspectului pisicilor și pisicilor este standardizată și orice abatere de la acesta sunt considerate căsătoria. O abordare individuală a reproducerii în acest caz a dat posibilitatea de a elimina manifestarea mutațiilor genetice neautorizate și de a păstra multe trăsături ereditare inerente bobtail-urilor americane. Nu este surprinzător faptul că astăzi animalele domestice cu cozi scurte se găsesc nu numai în Statele Unite, dar, de asemenea, mult dincolo.

Istoria originii

American Bobtail Aspectul său este obligat să entuziaștii tinerilor crescători de numeroasele Sanders. Dar rasa nu ar putea apărea în cazul în care nu au fost pentru o serie de sanse. Călătorind prin rezervele indiene de Sud Arizona la 60 de ani fără griji ai secolului 20, cuplul căsătorit a fost atât de fascinat de un pisoi fara adapost, cu o etichetă neobișnuită – un scurt, ca și în cazul în care coada tocat, care a decis să-l iau cu mine. Copilul a primit numele Jodi și sa dovedit a fi un bărbat. Pentru a clarifica originea la Sanders a eșuat – populația locală a asigurat că o astfel de ceresc se dovedește atunci când traversează pisicile domestice cu sălbatice, și chiar, eventual, Lysy.

Casele lui Jody au așteptat nu numai adăpost cald și mâncăruri delicioase, ci și compania. La oamenii adăpostiți au trăit deja un favorit – Misha Siamese Cat Misha, care, când găsiți cu o coadă scurtă, a devenit mama mamei sale. Descendenții care au apărut din această uniune neobișnuită a fost prima generație a unei noi rase. Pisica sa transferat la predispoziția genetică a copiilor la formarea unei coadă scurte.

Este demn de remarcat faptul că șlefuirile originale nu au crezut în bicicletă despre originea „sălbatică” a noului animal de companie și a constatat că a fost rănit. Dar după ce au primit descendenți cu aceleași semne ereditare, s-au întors la crescători familiali și au primit un sfat neașteptat: să înceapă o eliminare direcționată a unei rase complet de scurtă durată. Cu toate acestea, proprietarii primului cuplu felin care au dat lumea americanului Bobtail, care nu au fost profesioniști Fellinologi, care nu au distrus această bună începere.

Eforturile lor, împreună cu o trecere în apropiere a condus la faptul că fiecare nouă generație de animale a fost din ce în ce mai puțin calitativă în termeni de genetică. Din fericire pentru fanii pisica moderne, de reproducere a bobtail american a trecut repede în mâinile profesioniștilor. Deoarece anii ’70 ai secolului trecut, fellinologists au luat măsuri pentru a păstra tineri, dar foarte promițătoare rasa. În acest scop, Pisici de siameza si rase birmaneze au fost utilizate în procesul de reproducție, precum și diverse methiys și animale, a căror origine a fost necunoscută.

Citește mai mult  Caracteristicile conținutului de pește de acvariu Cichlid

Calculul a fost făcut la faptul că mutația genei detectată va continua în generațiile următoare. Calculul se justifică pe deplin. Descendenți Jody și Misa la trecerea cu proprietarii de sânge care nu au legătură au furnizat un transfer constant de pisoi scurt cerere. Cu toate acestea, în prezent cele mai multe animale cunoscute sub numele de bobtail american sunt doar parțial. Recunoașterea ca rasa au primit în 2000, iar indivizii de rasă pură la acel moment a avut doar 215.

Două decenii mai târziu, situația sa schimbat puțin – American Bobtail este considerat un fel de rare și scumpe de pisici, și pepiniere oficiale sunt în continuare numai în SUA.

Descriere

Cat rasa Bobtail american este un animal mare, dezvoltat, cu o musculatura bine dezvoltate, o coadă scurtă și un aspect exterior, similar cu manuls sălbatice sau Lysy. Conform standardului său, animalul are anumite semne.

 1. Are o mulțime de până la 7,5 kg pentru pisici și până la 5 kg pentru pisici. Alocați două subtipuri de indivizi – dimensiuni medii și mari.
 2. Poate aparține unui subgrup cu parul scurt sau lung cu părul. În primul caz, lâna nu este suficient de scurt, dur, cu un dans situat vertical și un subpar dens. bobtail american cu parul lung arata intotdeauna un pic lochmata, bine pubes. Pe gât, cereala, picioarele femurale și posterioare se disting.
 3. Are o durata de viata semnificativ – de până la 15 ani.
 4. Distinge printr-o coadă de o formă specială – cu un ciucure în formă de apel la sfârșitul anului. Adăugată pe site de curse. Cu excitare nervoasă, pisica ridică coada în sus, într-o stare de repaus, acesta este omis, presat la corpul. Lungimea procesului cozii nu ar trebui să fie mai mică de 2,5 cm, sau du-te pentru îmbinarea sărituri.
 5. Acesta are un ferm împușcat în jos corpul strâns, foarte plantate pe labe musculare. membrele frontale sunt mai scurte, perie este dens, strâns comprimat, cu tampoane bine dezvoltate.
 6. Are un cap compact, în formă de pană, cu o linie pronunțată de pometilor, dezvoltat bărbia. Cu ochii larg în afară, cu formă adâncă, rotunjite sau de migdale, culoarea lor nu ar trebui să contrasteze cu lână. Urechile de rang înalt, mari, ușor rotunjite cu o pantă pronunțată.
Citește mai mult  Caracteristici de tunsori câine

Recent, bobtailurile americane cu părul scurt au fost recunoscuți ca o ramură independentă a rasei, înainte ca acestea să fie selectate pentru o lungă perioadă de timp, nu au permis reproducerea reproducerii.

  Diferențele dintre cele două tipuri sunt încheiate nu numai în lungimea ISO. Există o diferență în duritatea sa și în direcția de creștere.

  Caracteristicile caracteristicilor

  Natura bobtail american este destul de independent, dar ele sunt contactabil, accesibile de comunicare, nu sunt agresive în raport cu alte animale. Alegerea o astfel de pisică ca un animal de companie domestică, este în valoare de alocare pe teritoriul ei pentru jocuri și divertisment. Animalele chiar și la vârsta adultă rămân active și au nevoie de mișcare.

  Bobtail american se distinge prin loialitatea și devotamentul față de proprietar. Proprietarul nu poate îndoi că un animal de companie l-ar putea prefera să altcineva. Dar o astfel de loialitate față de obiceiuri creează anumite dificultăți: plecare chiar și în vacanță, călătorie de afaceri, gazda gazdă în spital devine o tragedie pentru pisica scurtă de timp și o lovitură serioasă.

  Aceasta rasa este una dintre puținele care categoric nu este recomandat de schimbarea proprietarului.

  În general, American bobtail sunt pisici de companie excelent, care nu au nevoie de prea societății față de ei înșiși similare și preferă comunicarea cu o persoană. Ei nu suferă din cauza lipsei de mers liber, calm și echilibrat. Un animal face lucruri care nu pradă casă, se comportă în mod corect, stăpânirea rapid regulile de bază ale comportamentului.

  Lână Opțiuni Culoare

  Cele mai frecvente și recunoscută opțiunea de culoare este un tabby într-o versiune albastru sau roșu. Semne de Rufism din argint american bobtail sunt permise. Proprietarii punctului Culorile trebuie să fi pronunțat urme reziduale pe corp. Cu cât sunt mai „sălbatic“ arată desen pe lână de un animal de companie, cu atât mai bine. Dar, în general, standardul nu prefera unele versiuni una.

  Culoarea ochiului este asociată cu o culoare la animale care au culori Point, lapte, Sepia. Toate versiunile de culoare sunt obținute ca rezultat al încrucișarea cu pisici persane.

  Rezultatul selecției, inclusiv pachetul pe soiuri cu parul scurt si cu parul lung.

  Condiții de detenție

  Pentru American Bobtail, nu aveți nevoie pentru a crea un habitat special. Particularitățile conținutului acestei rase de pisici difera putin de cele care sunt necesare pentru un iubit migratoare. Raritatea animalului cel mai adesea forțează proprietarii pentru a comuta la animalele de companie pe deplin de casă.

  Dar bobtailurile se obișnuiesc cu ușurință cu antrenorul și puteți merge cu ușurință pe o lesă, oferind animale de companie o plăcere considerabilă.

  Îngrijirea pisicilor depinde de lungimea lânii. Pui animalele pufoase au nevoie de pieptene regulate, sezonier zgomotul de la subsol. Înotul este necesar, deoarece straturile de blană sunt contaminate, dar, în general, pisicile sunt perfect confundate cu menținerea curățeniei. Pentru pisicile care sunt pe stradă, este necesar să se ia măsuri de tratament antiparazitare – de la purici, căpușe, viermi. Ochii și urechile sunt curățate săptămânal de la poluare, dinții de curățenie pentru reprezentanții roci, predispuși la formarea unei dureri de dinți, este, de asemenea, o procedură obligatorie.

  Citește mai mult  Compararea rase de câini

  Ghearele ascuțite ale bobtailurilor americane trebuie neapărat să fie încălzite în mod natural. Problema simplă de tunsoare nu rezolvă. Mai bine din copilărie pentru a preda un animal de companie pentru a utiliza BRATES.

  Hrănire

  Bobtail american – Rasă nevoie de nutriție echilibrată, ținând cont de activitatea fizică a animalului. Soluția optimă este un regim alimentar finit profesionist care conține toate substanțele necesare. Ca o nutriție, este mai bine pentru a alege prima sau clasă holisttic produse. Rata de alimentare depinde de vârsta de pisica sau pisica – în medie, animalele adulte nu mai mult de două mese pe zi necesită, adolescenți cu vârsta de până la 1,5 ani nevoie vechi de o dieta de trei ori. Pisoii înainte de jumătate aigode ar trebui să primească alimente de 4 ori zi.

  Sănătate

  American Bobtail – rasa, distins de sănătate puternic. Genele dominante de pisici sălbatice în combinație cu impurități cu atenție dozați de sânge noi a dat rezultate excelente. Dar, în caz de-aproape prietenos trecere intenționată sau aleatoare, puii pot primi ereditate defecte. În acest caz, animalele sunt cel mai adesea manifestată de afișajele articulației șoldului, reacții alergice, dermatite. Urmărite și predispoziție la formarea unei pietre dinte.

  Scurt-demandness datorită are genetic, de asemenea, consecințele sale. Animalele pot naște complet underhematically sau cu o coloana vertebrala scurtat.

  bobtail american si obezitatea, precum si la dezvoltarea diabetului zaharat, sunt predispusi. Acești descendenți ai pisicilor sălbatice sunt cu siguranță nu sunt necesare sculptate alimente, dar o dieta bogata in carne, cu o abundenta de proteine. Incorect nutriție selectat poate duce la o deteriorare a stării de sănătate a animalului de companie.

  Totul despre pisicile din rasa Bobtail american vedea videoclipul următor:

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: