Totul despre păstorii afgani

Totul despre păstorii afgani

Păstorii afgani numesc una dintre cele mai vechi rase. Foarte des există o confuzie în definiții: Afganded Shepherd, Afgan Borzay, Saga Koch (Heaps) – este numele unei rase sau toți aceștia sunt reprezentanți ai diferitelor rase? Să încercăm să ne dăm seama cum diferă.

Descriere

Saga Kochie (Afganded Shepherd) este un pickstor puțin cunoscut al Shepherdului Central din Asia Centrală – Alabaya. Ponderea acestor câini fluctuează în gama largă de la 38 până la 80 kg, „plug“ de creștere este de asemenea variabilă – 66-90 cm în greabăn.

Numele persan al rasei – „Kuti”, „Haims”, nu are nimic de-a face cu Borzoy afgană și elegant. Uită-te la acești doi câini, iar diferențele dintre ele devin ochiul liber.

Saga Kochooe este numită „Afgande Wolfhound” pentru un personaj militant, o mare forță fizică și putere și nemilos în luptă cu inamicul.

Rasa a trăit în Asia Centrală din cele mai vechi timpuri, adaptate la condițiile stricte climatice. Rasa este practic supusă selecției, este cu adevărat „curată”. Reprezentanții Saga Kochoe sunt de munte, stepă și de tip pustie – în funcție de condițiile inițiale de habitate.

Fiecare tip are propriul fizic. Acești câini sunt foarte puternici, duri și independenți, desigur, În prezent, acestea sunt semnificativ mai socializate decât înainte, cu toate acestea, înainte de a avea un astfel de animal de companie, ar trebui să vă gândiți bine.

Băierii începători nu sunt greu capabili să facă față educației și ascesiunii, astfel încât animalele auto-suficiente și puternice.

Saga Kochoe – câini mari cu lână tare. Gâtul lor sunt lungi și puternice, urechile sunt bucăți, cum ar fi cozile.

Reprezentanții tipului pustie, în afară de lână, sunt substante de un substrat puternic, nomazele Steppe Saga se disting prin lână alungită. Câinii de tip de mine – rezistente la nivel larg, și stepică – pliate mai ușoară și mai elegantă.

Rasa nu este recunoscută ca fiind independentă până acum, așa cum nu are.

Culorile și tipul de capac de lână pot fi diferite, capul poate avea o formă și o dimensiune diferită. Semnele comune de rasă sunt:

 • Putere fizică mare+
 • Timpul de mișcare în mișcare în suprafețe incomod – munți, nisip, dealuri+
 • Prezența suspensiei în gât.

Deși lâna de nomazii SAGA este suficient de gros, nu este deosebit de atent să aibă grijă de ea.

Deoarece câinii sunt adaptați la cazare în aer liber, aspectul lor este rezultatul unui astfel de ședere. Singura intervenție umană în apariția acestor patru picioare – Urechile de ardere aproape „sub zero” și coada la 1 \ 3 lungimi.

Citește mai mult  Listă de porecle pentru Terier

Plusurile și minusurile de rasă

Avantajele Ciobanesc afgan, sunt, fără îndoială, astfel de calități, cum ar fi:

 • Anularea sănătății+
 • Neutility în îngrijirea+
 • Excelente supraveghetori și calități de securitate+
 • forță și rezistență scurtă.

  Pentru dezavantaje, ci mai degrabă, particularitățile stâncii trebuie atribuite:

  • Nevoia de socializare timpurie și comunicare permanentă cu proprietarul+
  • agresivitate, intoleranță la alții, chiar dacă câinele este socializat+
  • „DOUĂ” RĂSPUNS, BAZĂ DE CÂȘTIGĂ, HOWL, Mormire+
  • nu pot rămâne singuri, câinele devine agresiv și rău+
  • Nu puteți păstra câinii în apartament, numai zona împrejmuită este potrivită într-o casă privată.

  Caracteristicile caracteristicilor

  Prin natura și temperamentul câinelui rasei Saga Koch, corespunde integral condițiilor în care trăiam istoric. Ele sunt independente, echilibrate și neînfricate. În bătălia de nemilos, în legătură cu străinii agresivi, adesea arată încăpățânare chiar și în ceea ce privește proprietarul său. În același timp, sunt adevărate și strâns legate de proprietarul și membrii familiei sale.

  În ciuda faptului că sunt păzită de „turma” lor și nu vor da o infracțiune, nu ar trebui să riscă, lăsându-i nesupravegheați cu copii, în special cu mici.

  De asemenea, nu este nevoie să permiteți conflicte și luptele păstorilor afgani cu alți reprezentanți ai familiei de câine. Saga Koch trebuie să comunice cu proprietarul într-o sumă imensă, altfel va deveni unmanagen și agresiv.

  Aceasta este o rasă foarte „conversație”, Bucuria și tristețea, astfel de câini sunt arătați prin defecțiune, mârâie, răzbunare și alte sunete. Oamenii neobișnuiți, astfel de „voci” pot sperie.

  Pentru a studia caracteristicile caracterului și temperamentului animalului dvs. de companie, proprietarul are nevoie de cât mai mult timp posibil cu el.

  Diferența dintre această rasă de la Alabaev este că sunt contraindicate în apartament.

  În legătură cu agresiunea atrăgătoare genetic pentru toți oamenii care nu sunt membri ai familiei, precum și animale, plimbări cu el vor fi practic imposibile.

  În plus, pentru a merge la apartament la un străin va fi pur și simplu imposibil, Saga Coche va fi împotriva ei și este bine dacă câinele are doar un oaspete.

  Frontierele zonei protejate, câinele se determină. Și foarte des nu este doar o casă, o curte și o complot împrejmuită. Oamenii care nu au văzut anterior caini, pot părea somnoros și lent, dar nu este. Relaxarea vizibilă a PSA vorbește numai că El salvează puterea de a „Rush“ de la locul cu viteza fulgerului, în cazul în care decide că altcineva este potrivit pentru casa

  Atac Saga Kochie este rapidă și puternic, așa Dacă nu sunteți sigur de propria dvs., nu merg la casa unde Saga Kochoe vii.

  Cum de a alege?

  Pepiniere si silvicultura saga Nomad în lume doar 2. De exemplu, din țările europene, numai Germania poate oferi la vânzarea de pui din aceasta rasa. Pepiniera german este completat periodic cu câinii din Afganistan, acest lucru se face în scopul de a păstra puritatea rasei.

  Nu există mai multe pepiniere din lume – aveți nevoie pentru a merge în Germania sau Afganistan.

  Costul catelusul Saga Kochoe începe de la 18,5 mii de ruble (2019). Este, dacă faceți cumpărături în Afganistan.

  Citește mai mult  Cum de a preda un câine pentru echipe Fu și nu poate & ?

  Și în pepinieră german prețul este mai mare decât de 3-4 ori. De asemenea, trebuie să fie de acord cu amelioratorului, achiziționarea unui catelus este în Rusia, deoarece acestea nu sunt de acord întotdeauna.

  Ciobanii din Afganistan au ales și continuă să aleagă catelusi Saga: Komchoy stau în fața fiecăreia dintre ele și ghemuite Asigurați-vă palmele de bumbac, chiar în fața nasului copilului.

  Alegerea depinde de reacția catelus. Dacă el returnate, înapoi cu crawlere sau fuge – acesta este un apărător rău. În cazul în care, fără să clipească ochiul, arata bine – bine. Și dacă da îndrăznesc să mintă – excelent.

  Care conține reguli

  Acest caine nu este creat pentru a trăi în contextul apartamentului orașului, nici pentru locuri pe lanțurile (nici un câine a fost creat pentru lanțul).

  În cazul în care în calitate de „locuințe“ pentru Ciobanescul afgan, este selectat un Aviary închis, ar trebui să fie mare, spațioasă.

  Mult mai bine pentru animale, astfel încât pe timp de noapte, puteți ieși și a alerga în jurul valorii de.

  Desigur, teritoriul din jurul casei ar trebui să fie îngrădit în mod fiabil, în caz contrar persoanele străine pot suferi, pe care cainele va lua pentru alții și forța de tracțiune.

  Nu este necesar să se îngrijească de Saga Nomad – vaccinările necesare, evenimentele antiparazitare, prelucrarea anticlenească vor fi suficiente.

  În mod regulat (în fiecare zi) trebuie să inspectați ochii și urechile PSA, Dar un catelus ar trebui să fie acceptat pentru aceste proceduri. Dogul adult nu va înțelege manipulările proprietarului și devine supărat.

  Dacă câinele intră în casă, trebuie să ștergeți labele (și este de dorit să-l învățați în vârsta de catelus).

  Ceea ce are nevoie de păstor – este în comunicare.

  Este necesar să petreceți mult timp cu ea, ea nu poate fi singură.

  Dacă nu acordați atenție acestui animal pentru o lungă perioadă de timp, atunci agresiunea și puterea predomină asupra bunului simț și ascultare.

  Nutriție

  Reprezentanții rasei sunt absolut nepretențioși în alimente. La urma urmei, din cele mai vechi timpuri, mâncarea lor era ca și cămilă – există, cum și ce se întâmplă, ci să bea când este posibil. Vasele au însoțit caravanele și au fost obișnuiți cu un set foarte rar de produse. Supraviețuirea a fost asigurată doar de cele mai puternice și nepretențios animalelor.

  Citește mai mult  Revizuirea pisicilor pentru pisici și pisici ORGANIX

  Acest lucru nu înseamnă că Nomades moderne saga trebuie să fie păstrate pe pâine și apă. Ei trebuie să aibă acces permanent la apă potabilă curată, precum și în mod regulat și hrana pentru animale.

  Exercitarea mai multe teste fizice în mod regulat câinele, mai multe proteine ​​(adică carne) este necesar. În caz contrar, va fi greu pentru ea să-și păstreze sănătatea sa excelentă la nivelul adecvat.

  În cazul în care proprietarul dorește să traducă un câine pe hrană uscată, ar trebui să fie un bun, compoziție dragă din categoria „holistică“.

  Igienă

  Deoarece salvie nomazilor – rasa este strada, nu are nevoie de proceduri de igienă frecvente. Cu toate acestea, deoarece este contaminat (de exemplu, toamna și primăvara slaky) câinele trebuie să se spele pe labe, iar dacă ea trăiește în casă, apoi, după fiecare plimbare.

  În cazul în care câinele trăiește pe stradă, într-un volcircuit cald închis, scăldat nu este de dorit, înainte de căldură, deoarece chiar și sănătatea legendara poate salva înainte de frig.

  Practic, reprezentanți ai rasei trăiesc în Afganistan.

  Rușii sunt mai des la Alabaev. pieptănat lânii este necesar de 2-3 ori pe saptamana, efort fizic – de zi cu zi. În cazul în care câinele este implicat în expoziție, înainte de a începe trebuie să se spele PSA folosind un sampon special uscat.

  Instruire

  Problema Dresser afgan Shepherd Educație Unul – Independența Dog Natura. Ea este prezis de către proprietar, îl iubește, dar cu ea o mare problemă.Și dacă vă amintiți ce fel de forță fizică, aceasta rasa are și cât de greu este, va fi foarte dificil să facă față cu gavocroke câine novice. Care este Explicati casa principală, proprietarul trebuie să o dată – și strict inteligibil.

  Anterior, câinele a fost sfătuit să bată, iar sfatul a procedat la kinologists. Acum, atitudine crudă față de animale este inacceptabilă. Explicați poziția de lider ar trebui să fie prin cuvinte și intonație.

  În cazul în care proprietarul nu poate explica câinele că el este un important, poate că nu ar trebui să înceapă nomadul saga.

  Aceasta rasa are nevoie de exercițiu permanent, deoarece este folosit pentru a le punct de vedere istoric. Condițiile oraș pentru această nu sunt potrivite.

  Prin urmare, câinele trebuie să conțină numai într-o casă privată, cu un teritoriu împrejmuită extinse, în cazul în care câinele va fi capabil să se deplaseze să se miște, nu afecta activitatea altora. Clasele cu un filmologist profesionist trebuie să fie regulată de vreodată.

  O mică rolă de pepinieră Tajik despre Saga Kochie (afgan Shepherd) pot fi vizualizate mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: