Totul despre Purina One Foods

Totul despre Purina One Foods

În funcție de tipul de animal – o pisică sau un câine – precum rasa (zeci lor), hrana de Purina o linie din eponymor fabricantului variază în compoziție. Cu toate acestea sunt toate produse pe tehnologii fabrici CARGILL care lucrează în mai multe țări, diferențe semnificative se datorează nevoilor și dieta câinilor și pisicilor separat.

Avantaje și dezavantaje

Purina One Feed – intermediar de clasă Clasa de putere și câini, având loc între low-budget și Premium.

Avantajele furajelor uscate sunt după cum urmează:

 • depozitarea pe termen lung la căldură, în condiții de umiditate relativă moderată+
 • Volumul mare pachet: până la 2 kg pentru pisici și până la 10 kg pentru câini.

Cu cât sunt mai scumpe produse alimentare, cele mai utile – în ea mai mulți aditivi naturali și mai puțin artificială. Într-o formă închisă, astfel de alimente este depozitat până la șase luni, în aer liber – nu mai mult de 20 de zile. Prin urmare, puteți imediat achiziții în depozit en-gros, după ce te robing de necesitatea de a-l călărească din nou.

Dezavantaje:

 • Animal este forțat să bea o mulțime de apă+
 • Nu este recomandat să lăsați acest feed în acces nelimitat.

Ultimul element necesită explicații: au existat cazuri în care pisicile și câinii se simte în mod sistematic – și au câștigat urolitiaza și boala hepatică. Prin urmare, pentru producătorii de proprietari angajați, producători de plăci auto – alimentatoare automate.

Hrana umedă are, de asemenea, o serie de avantaje și dezavantaje. Pluses de hrană umedă: Dacă ați uitat animalul de companie înainte de a pleca la un loc de muncă, turnați apa proaspătă în băut, atunci astfel de cazuri neregulate nu sunt consecințe teribile grave. Alimentele umede, în contrast cu uscarea, nu conține 10 și 70% din apă – în masă.

Dezavantaje:

 • neprofitabil să cumpere un sertar de astfel de pungi+
 • Timp de stocare limitat (până în ziua) în forma deschisă (chiar și în frigider).

Primul dezavantaj rezultă din al doilea, atât de mulți proprietari preferă să cumpere toate granulele uscate.

Sortiment de alimente feline

„Cat“ compoziție este determinată de vârsta unui animal de companie, faptul închisoare organelor sale producătoare de celule sexuale. Produs în volum de la 200 g până la 3 kg – este mai profitabil să cumpere cele mai mari pachete, este recomandabil să se stocheze pe viitor, t. La. Acesta este închis, este stocat până la câteva luni, deschis – nu mai mult de 20 de zile. Ca modificatori de compoziție cauzate – menținerea unei stări de sănătate lână, asistență în tratamentul bolilor sistemelor digestiv și urogenital. Și nu există produse alimentare optimizat pentru boli slabe ale sistemului cardiovascular al animalelor de companie. Luând în considerare aceste recomandări, numărul de carne, cereale și fructe și legume aditivi variază în mod evident.

Uscat

Ca exemple – denumiri specifice.

 • Purina One pentru pisici și pisici, Intervenția chirurgicală în sistemul de sex, conține un file de somon ca ingrediente principale (până la 15%) și grâu pusca (la fel de mult). Disponibil în pachete de 1,5 kg, își propune să mențină metabolismul sănătos în animalele de companie. Combinația optimă de minerale nu va permite apariția eșecurilor sistemului urinar. Piatra de dinți se formează semnificativ mai puțin – riscul aspectului său este redus cu 40%. Al doilea aditiv de carne – fileu de vită. Proteină și grăsime – prin fracțiune de masă – echilibrată. Nu este potrivit pentru pisoi. Făină de porumb și de soia care conține gluten, sfeclă de tort, rădăcină de cicoare, concentrat uscat de proteine ​​de pește, fibre (4%), microorganisme de drojdie, aditivi de vitamine, macro și microelemente,. Componenta proteică este de până la 37% în greutate, grăsimi – nu mai mult de 13%, cenușă brută – până la 7,5%.
Citește mai mult  Spitz Conținut în apartament

 • PURINA ONE pentru pisici cu digestie sensibilă Conține Turcia (fileu de 18% – greutate) și Fig (15%), produsă de pachete de 750 g. Fibra naturală elimină formarea balonării în animal de companie. Acest furaj sprijină sănătatea pielii și strălucirea lână – în compoziția conținutului de zinc și omega-6 a crescut. inclus opțional făină de porumb, radacina de cicoare (2%), minerale și vitamine aditiv, ingredient drojdie, pescuitul și antioxidanți. Proteina este de cel puțin 36% în greutate, grăsimi – până la 16%, fibre – 2%, omega-6 – 2%.

 • Purina Pro Plan de uz veterinar Diete NF – pentru animalele cu sistem urinar afectată, în special, cu boli renale. Este recomandat pentru eșecurile dezvoltării normale a urinei – datorită proporției reduse a componentului proteic (nu mai mare de 26% în greutate) și cu conținut de fosfor compuși. Acest produs este recomandat pentru că există compuși mai puține proteine ​​și cu conținut de fosfor. Acesta este conceput pentru animalele de companie pentru adulți, așa că se aplică pentru pisici, care au fost cu aceleași boli. Perioada de hrănire este prescris de un medic veterinar – și pentru pisici maturate este de până la șase luni. Repetată – la recomandarea aceeași ramură. Compoziția conține porumb tocat și orez măcinat, precum și urme de prelucrare a altor materii prime din cereale, grâu măcinat cereale, porumb și gluten de grâu, grăsimi animale (nu mai mult de 12%), gălbenușul de ou și pudra de proteine, fibre de mazăre, sfeclă extract, pasăre se întind extract de carne, minerale și vitamine aditiv, extract de drojdie, antioxidanți. Ingrediente reci – sursa de proteine ​​vegetale. Numărul de acizi grași esențiali, în greutate este de 1,25%. Conținutul de fibre – până la 3%, componenta de cenușă – până la 4,5%. Ambalat în pachete de 1,5 kg.

 • Purina Pro Plan Pentru pisici sterilizate și pisici sterilizate cu rață și ficat granule, furnizate în ambalaje de 400 g. Compoziția a fost creată pentru prevenirea bolilor sistemului urogenital. Gustul de alimentare este dublat (file de rață și ficat) – ficat și rinichi Supports într-o stare bună de sănătate. Conține carne de rață (14%), orez, porumb produse de prelucrare, grâu, praf de ou naturale, minerale și vitamine suplimente, grăsimi animale, fibre, microorganisme drojdie, antioxidanți. Proporția totală în masă a proteinei este de 42% (practic un record), 13% din componentele de grăsime, 7,5% din cenușă și 5% din „cellulle“ ingrediente.

In toate alimentările feline uscate conțin și taurina – până la 0,3% în greutate.

Umed

produse alimentare umed are două forme de eliberare: păianjeni ( „tampoane“ în sos de lichid) și cannedish, similar cu jeleu, dar nu destul de omogenă. Soft, sau „umed“, hrana pentru animale – ieșire din situația pentru proprietarii de pisici, care sunt adesea selectate cu proprietarul, de exemplu, pentru a vizita, și, de asemenea, atunci când, în magazinele din apropiere vet nu a existat nici o hrană uscată adecvată în compoziție. Ca un exemplu – numele ambalate pentru pisici adulte.

 • Purina 1 pentru pisici cu digestie sensibilă conține pui și morcovi – ca principalele ingrediente. Ambalate în ambalare 75 g. Furajul gelicat cu felii separate este consumat de o pisică sau o pisică simultan, de plic. Potrivit statisticilor, pisica de 4 kilograme va folosi 3-4 pungi pe zi. Compoziția conține extracte de proteine ​​vegetale, produse de prelucrare a peștelui și fileul său tratat, majoritatea aminoacizilor și mineralelor, uleiuri vegetale și grăsimi animale, zahăr mic și aditiv de vitamine. 78% din greutate ocupă apă purificată. Fracția de masă a proteinei este de 12,5%, grasime – 4%, ingredientele de cenușă – 2,3%, componenta „Chearak-Flip” – 0,5%. Omega-3/6 sunt prezenți într-un număr de masă de 1,2%.
Citește mai mult  Cele mai neobișnuite rase de pisici

 • Purina 1 este produsă cu o compoziție similară și pentru pisici fără caracteristici în dezvoltare. Umiditatea este ceva mai mare – 79%, proteina se reduce la 12%, cenușă brută – până la 2,2%, fibra de aici este mai mare – deja 1,2%. În caz contrar, acest produs este identic cu proba precedentă.

 • Purina 1 pentru pisici sterilizate conține carne de pui si fasole verde, orez, fierte ca felii din jeleu. 78% apă, 13% proteine, 3.6% grăsimi, 2.3% cenușă brută, 0.7% fibră. Compoziția este identică cu cea anterioară.

 • Pro Plan Nutri Savurati – rață în sos Suplimente naturale. Poate fi folosit pentru pisici cu vârsta cuprinsă între 1,5 … 12 luni, precum și pentru gravide sau care alăptează pisici. Conține 5% carne de pui, restul este procentul conținutului de carne – pește și produsul său reciclat. Există fibre și agenți de îngroșare. Acest furaj se referă la cel mai umed: conține până la 81% apă. Masa de proteine ​​- în ceea ce privește reziduul uscat – este de 10,1%, grăsime – 4,2%, componentele cenusa – 2,4%, „cellulle“ de includere – 0,4%, omega-3 – 0,02%. Ambalate în ambalaje de 85 g.

Aceste furaje trebuie reduse cu dispersie – cel puțin până la +25. Dacă da o pisica sau o pisica cu hrana pentru animale de gheață, atunci beneficiile vor fi mai putin rau.

Varietate de hrană pentru câini

câini alimentare este o nevoie mai mica de proteine ​​decat dieta pisica. Ca regulă generală, cu mai mult de 30% din proteinele din a doua într-un produs alimentar asemănător uscată, interesul este injectat de proteine ​​mai mic de zece – pentru prima. Din punct de vedere al scăderii costurilor financiare, se pare că este suficient pentru a cumpăra 10 kg de mâncare pentru câini uscate, iar acestea sunt cele mai multe costuri pentru pisici alimentare vor cădea aproximativ de două ori, dar nu este recomandat să o facă. Faptul este că, în câinele hranei pentru animale mai puțină carne și mai multe cereale – pentru 20 de mii de. Ani de evoluția câinelui folosit pentru a mânca din tabelul de mai „uman“, pe care nu le poate spune despre pisici: cei care au fost domesticit mult mai târziu. hrănirea permanentă a pisicilor cu mâncare pentru câini se transformă într-un dezavantaj de nutriție și hrănire câinii din felinelor – o abrazivitate a unei proteine, care cauzează bolile cardiovasculare la câini. Ca un exemplu, unele uscate (granulare) Compoziții pentru nutriție a adulților (de la vârsta de vârstă) câinii.

 • Purina 1 pentru câini adulți din rasele medii și mari Conține o fracție de masă a crescut de orez și file de pui. Ambalat în pachete de 10 kilograme. De asemenea, a adăugat o cantitate mică de carne de vită. file de pui conține aici într-o cantitate de 17% (din masă). Grâu măcinat cereale – 15%. veveriță pasăre uscat, gluten de grâu, porumb, grăsimi animale, miez uscată de sfeclă, praf de gălbenuș de ou, pescuitul, malț tocat inclus în plus. Produse alimentare conține minerale, cisteina, antioxidanți, vitamine. Cantitatea totală de proteină de masă nu este mai mult de un sfert. 15% este dată grăsimilor vegetale și animale, 7% – componente cenușă, 2,5% – fibre, 0,3% – omega-3, 2,1% – omega-6.
Citește mai mult  Barbus roșu: descriere, conținut și îngrijire

 • PURINA 1 MINI – cu un procent ridicat (14% în greutate) file de vită. Se afișează atât pentru a menține imunitatea și îngrijirea dinților. Orez adăugat cu 4%. Ca ingrediente suplimentare – porumb, malț, vitamine, ulei de pește, antioxidanți, glicerină, propilenglicol. Componenta de proteină (în recalcularea absolută) – 27%, o bază de grăsime – 17%, componentele cenusa – 7,5%, fibre – 1,5%. Ambalat în pachete de 600 g.

 • Purina Pro Plan Veterinary Dietele En Conceput pentru câini cu digestie instabilă după utilizarea nu feed-uri destul de înaltă calitate ale altor producători. Poate fi ambalat în pachete de 12 kg. Nucă de cocos refuz este conținută în cantitate crescută – se activează motorcy și de aspirație a intestinului subțire. Alte ingrediente de grăsimi, inclusiv animale, sunt conținute în acest pupa în cantități reduse, datorită cărora intestinele câinilor nu suprasarcină. Perioada de hrănire – până la 3 luni – este aprobată de medicul veterinar. Conține, în plus față de ingredientele de bază ale denumirii anterioare, de asemenea gliceride ale acizilor grași, componentă inulină. Orez, incluziuni de gluten, proteine ​​de păsări uscate sunt absorbite aproape complet. Conținutul de acid gras – până la 2% în greutate. masa totală de proteine ​​- 24%, 10,5% Compuși de grăsime, 6% – Asol, 2% – „cellulle”.

 • Umezeala conținând produsul Purina Pro Plan de uz veterinar DIETS RO produce ca patei conserve. Ambalate în 400 de bănci gram. Conform descrierii, aproape identice cu pupa uscată adecvată.

Toate compozițiile de mai sus sunt proiectate pentru diferite rase de câini: doza și magnitudinea granulelor. Nu dobândi animalele de companie de o rasă mică (de exemplu, Chihuahua sau Terrier) produse alimentare mare breeded pentru, să zicem, ciobani sau câini de luptă – ea nu va fi capabil să-l înghită, fie va fi lung. Situația opusă este mică de alimente pentru câini de talie mare – se transformă în jurul valorii cu costuri prea ridicate în numerar.

Examinați recenzii

În ciuda descrierii promițătoare, opiniile proprietarilor de câini și pisici au fost împărțite.

 • Purina este un producător care nu este potrivnic pentru a salva pe ingrediente naturale, adăugând există chiar și una mică, dar încă un anumit număr de înlocuitori. În ciuda faptului că este indicat în mod clar cât de mult de proteine ​​vegetale și vitamine sunt conținute în hrana pentru animale uscate și umede, pentru a se implica la câini și pisici alimente uscate – de la acest brand – nu este recomandat. Pentru a preveni animalele de pe animalele de companie posibile tulburări gastro-intestinale și endocrine, combină hrănirea cu nutriție naturală. Complet fără conservanți artificiali, așa cum se întâmplă, de exemplu, producătorul premium FARMINA, Purina nu face. Din acest motiv, hrana purinei este considerată medie și nu o clasă de elită de hrană.

 • Această nutriție este o înlocuire destul de decentă a hranei de la Chammy și Darling, dar merită doar ca înlocuirea pedigree străine, Whiskas, precum și regal Canin și Kitekat. Cu toate acestea, compoziții specializate – de exemplu, dietele urinare – cu adevărat capabile să susțină o pisică de pacient sau PSA în perioada în care animalul este tratat ca rezultat al tulburărilor urinare, spun, după castrare.

Purina Un feed este recomandat după transferarea operațiunilor, precum și, de exemplu, atunci când animalul de companie a răcește vezica urinară, mergând câteva ore pe îngheț și cu vânt puternic de gheață. Ca remediu terapeutic, aceste fluxuri sunt utile în tratament, de exemplu, incontinență urinară după intervenția cu un cateter. După recuperare pisici și câini, acestea sunt transferate la alimente mixte, alternativ „hrană pentru animale“ și dieta naturală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: