Totul despre Weimarakh

Totul despre Weimarakh

Related reprezentanți și neobișnuite ale lumii animale includ Weimarans. Aceasta rasa de caini se caracterizează printr-o culoare neobișnuită de lână, precum și vedere expresiv. Acest animal de companie de lux este considerat nu numai un vânător virtuoz, dar, de asemenea, un companion minunat acasă.

Istoria rasei

Originea rasei de câini Weimaran este controversată. sunt disponibile date exacte despre câini numai din 1969, când animalul a fost recunoscută în Federația Internațională a Chinologică. Pentru prima dată, acest reprezentant al lumii animale a fost menționată în secolul al XVIII-lea, informația a avut o legătură directă cu regele francez Ludovic al IX-. În plus față de poziția înaltă în societate, această persoană este faimos pentru două cruci falimentare. Când atacă Egiptul, răscrucea cruciaderii a fost împărțită în zonele râului Nil.

Louis a fugit împreună cu războinicii supraviețuitori. După o negare de patru ani în Siria, regele sa întors în patria sa după ce mama sa a murit. În acest moment, sau mai degrabă, în 1254, câinii care au fost caracterizați cu conducătorul Lână neobișnuită gri-albastră.

Călătorii cu patru picioare au primit statutul ridicat de specii de sânge albastru și au fost numiți câini din St. Louis. În convietul țarist conținea mai mult de zece reprezentanți, au descris în detaliu Gaston de Fua în scrierile sale.

Chiar și după moartea regelui, câinele a continuat să trăiască cu statutul regal. Datorită aspectului neobișnuit, francezii numesc animalele de companie „fantome de argint”. După cum reiese din numeroasele mențiuni despre PSA, au fost Frumoase vânători pe animale mari. În secolul al XIV-lea, populația reprezentanților acestei rase a crescut rapid. În plus față de utilizarea unui scop profesional, animalele au devenit parte din direcția la modă a acelui timp.

Confirmați poziția notabilă a Weimarans în societatea secolului al XVII-lea. Canvazele de date au fost imprimate ca un accesoriu, dar ca însoțitori dedicați de oameni.

Există informații Un debut animal la expoziția din Berlin a fost un eșec, deoarece fondatorii evenimentului nu au observat caracteristici unice în aparență, după o numărare cu un metome.

În prezent, puii de câine „fantomă” sunt vânduți în Germania și în alte țări ale lumii, însă crescătorii nu dau animalului condițiilor de nivel scăzut de viață.

Caracteristică

Weimar Ridicing este un câine relativ mare, care are caracteristici speciale de aspect și inerente. Unii oameni cred că acest animal arata ca Kurzhaaarov cu o culoare ciudată de lână, acest lucru se datorează faptului că multe rase germane de câini de încălcare au o similitudine directă între ele, în special pe „fata“.

Weimaran este o rasa de caini de vanatoare cu dimensiuni medii ale corpului și un gen bine pronunțat. Cățeaua este mai elegant, sofisticat, ea a remarcat, mai degrabă decât un bărbat. Hound are anumite standarde de creștere și greutate, și anume:

 • Masa masculului este de la 30 la 40 kg, inaltimea la greaban – 62-67 cm+
 • Greutatea catea poate fi de la 25 la 35 kg, înălțime în greabăn – 59-63 cm.

Cu o îngrijire adecvată și de nutriție viață „Silver Ghost“ plin de la 10 la 14 ani. Descrierea rasei în conformitate cu aspectul standard, cum ar fi.

 • Cap. Craniu are dimensiuni medii, este proporțională cu corpul. Pe rundă, șeful capului se distinge printr-un mic borgon. Broad dezbină frunte brazdă, când este concentrat sau de stat a subliniat acesta este acoperit de pliurilor cutanate.

Pomeții și ochi prize de severitate suficient inerente. Când a observat de mestecat muschii bine marcate, Sprâncenele sunt implicate activ în bot mimare.

Trecerea de la frunte la nas moderată. Podul în sine este netedă, are o mica umflatura in jurul lobi. Buzele au înăsprit severitate Bryleva. La marginile buzelor și a gingiilor observate pigmentare corporală.

 • Dinți. Dinti puternici complete caracterizate echipate Weimaraner cu dimensiuni medii. Muscatura in foarfece nu are lacune. În falci puternice și puternice mușcături foarte puternic.

 • Nasul are o dimensiune mare și forma clasică. Sfârșitul ei se extinde dincolo de maxilarul inferior. Nasul caracterizat prin pigmentare intunecata a ficatului. Culoare buna tranziție la gri.

 • organ al vederii. Ochii de animale în conformitate cu standardul au o formă rotunjită, ele sunt de dimensiuni medii, îngrijite. Unghiul extern al secolului este ridicat la învelișul urechii. pleoape uscate de pictură corporală intrinsecă sau pigmentedness conform cu tonul de blană. Acest animal este caracterizat prin ochi de chihlimbar cu lentile de soare, de obicei pui Culoare albastru strălucitor.

 • coji de urechi. Urechile mari de la Weimar Leadova au o formă triunghiulară și rotunjime în jurul marginilor. organele de auz Dog au o aterizare de mare și aproape unul de altul. Urechile sunt moderat Crying moi. În timpul calm de animale de companie, urechile atârnă de pe părțile laterale ale capului, capetele lor sunt situate la nivelul maxilarului. În timpul concentrării a urechilor, se ridică și să se întoarcă înainte.

 • Corp. Animal are o forma corpului moderat alungit, rotunjit gât de mijloc cu un cot, care este îngroșat la cureaua de umăr și are o tranziție lină către greabăn. Acesta din urmă este exprimat bine, înapoi erect caracterizat prin lățime moderată și crupă rotunjită.

Adâncimea inerentă a sânilor și lățimea mică, care contribuie la lipsa de interferență cu pasul de funcționare sau de măturat. Pielea se caracterizează prin flexibilitate și tensiune moderată. Nervurile au o formă rotunjită, acestea sunt alungite și plate.

 • Limba. Picioarele din față se caracterizează prin uscare cu o lungime suficientă, uniformă, ele sunt puse la greabăn. În picioarele posterioare puternice sunt bine musculate, articulațiile lor articulate strâns. Hock, cot și metacarp aranjate paralel în raport cu carcasa. pensulă de câine adună o bucată densă, au degetele de la picioare puternice cu gheare puternice.
Citește mai mult  Descrierea și condiții pentru conținutul de pisici orientale negru

Clame de culoare gri. Pe pernitele are o piele elastica, care este colorat pentru a se potrivi blana animalului de companie. Caracteristicile structurale Weimaraner ale periei frontale pot fi numite o selecție vizuală a degetului mijlociu, care este mai lungă decât cealaltă. Degetele de profit trebuie să fie eliminate la earlieut de animale.

 • Coada de câine este puternic, grăsime, îngustează de absolvire. Are o aprovizionare mică, într-o stare de excitație se ridica la nivelul coloanei vertebrale. Coada nu este inerent în îndoirea și atinge partea din spate.

În funcție de lungimea de lână „Silver Ghost“ împărțite în următoarele tipuri.

 1. Shorthair Weimaran. Are părul scurt, cu deficiențe de vedere, cu o grosime mare, care se potrivesc bine și se caracterizează prin rigiditate, de unde și numele.
 2. Cu părul lung Weimaran. Lâna acestei pet este lung (până la 5 cm), ondulat, moale. Există o scurtă blana strans pe cap, și pe urechi – Fringe. Coada este reprezentată sub forma unui hailife, pe picioarele din spate și între degete există un păr lung. Prezența sub mână nu este considerată obligatorie.

Varietatea acestor animale din dreapta este recunoscut ca un Weymaker privit drept. Animalul are lână cu două straturi, sub acoperire groasă, precum și părul superior cu lungime medie. O gamă strict limitată de culoarea Omimar de blană de plumb este principalul indicator al furării câinilor moderni. Standardul oferă 3 variante de culoare de blană de animale:

 • Argint, gri fum, cu o posibilă nuanță de cupru non-intensivă+
 • maro-gri, cu toate acestea, dacă un animal de ciocolată este ciocolată sau are pete maro saturate, atunci nu este puredbred+
 • Mouse-ul gri.

Mulți reprezentanți ai acestei rase sunt observate culoarea maro Lână, care este neclară folosind o genă recesivă. Dacă trecem piesele necurate, atunci în așternut vor exista pui de culori maro, castan și negru.

În ciuda standardelor stricte, există Weymarans albastru-colorat, care sunt de fapt animale cu lână feroasă neclară.

Definițiile acestei rase de legile de vânătoare pot fi numite următoarele:

 • grosolanie sau facilitance constituției organismului+
 • Dadget, înapoi măturat+
 • barrelness, subdezvoltarea spate+
 • Suspensie excesivă de burtă+
 • Revoluția din coate, avion tur+
 • mișcări casual+
 • Susținut bot scurt+
 • Îndoirea partea din spate a nasului+
 • blana foarte pufos+
 • musca pe venit+
 • Intensitatea umbra culorii de lână, care dislocă gri+
 • Lașitatea, lipsa de temperament.

Avantaje și dezavantaje

În plus față de activitatea și prietenie, reprezentanții rasei Weimar Leadava au următoarele avantaje:

 • mentale de mare+
 • Bună atitudine față de copii+
 • afecțiune și devotament proprietarului+
 • Capacitatea de a studia cu ușurință și de tren+
 • aspect neobișnuit, în special, de culoare lână și culoarea ochilor.

Printre minusurile acestui animal de companie poate fi remarcat faptul ca:

 • Nevoia pentru plimbări frecvente și lungi satchant+
 • Portabilitatea rea ​​a singurătății+
 • Nevoia de odihnă activă+
 • predispoziție pentru unele boli+
 • neascultarea în timp ce urmărim un joc.

Caracteristicile caracteristicilor

Weimarans – acestea sunt creaturi care sunt foarte dedicate proprietarilor lor, preferă să fie întotdeauna aproape de o persoană. Singuratatea animală suferă rău. Animal de companie nu este caracterizat prin agresiune, îi place să-și petreacă timpul cu copiii și este întotdeauna gata să fie în apărarea lor. Legal – aceasta este o creatură prietenoasă, amuzantă, neînfricată, rapidă și inteligentă. Întotdeauna trebuie să ocupe divertisment activ, cum ar fi sport sau vânătoare.

Adesea, un animal implică în ocupația de Pitch & Gow, Frisby, Agillati, Courcing și alte evenimente, în cazul în care este posibil să se arunce energia acumulată. Reprezentanții acestei rase sunt considerați vânători excelenți, cu ajutorul rack-ului ei indică locația. Acest caine este capabil de a obține o ieșire rață de apă, găsi și vier plusare. Cu toate acestea, sub rezerva cazărilor în mediul urban, instinctul de vânătoare poate fi o problemă din acest motiv, câinele ar trebui să fie întotdeauna pe o lesa.

Fiind un catelus mic, Weimaranster poate fi perfect râd cu alte animale de companie. În unele cazuri, câinele poate fi iritabil dacă nu este crescut sau are puțină efort fizic. Un animal se referă la străinii cu neîncredere, poate lătra cu voce tare.

Condiții de conținut

Conține un câine mare activ în apartamentul orașului nu este cea mai bună idee. Cea mai bună opțiune pentru Weimar Leadova este o casă privată, în jurul căreia există o zonă împrejmuită, perfect potrivită pentru mersul pe PSA.

Acest animal are nevoie de plimbări în aer liber, precum și încărcături intensive. Împreună cu animalul de companie, proprietarul este de mult timp să meargă, vânătoare, tren.

Cu o lipsa de efort fizic, Weimaraner poate avea probleme de sănătate.

Înainte de a aduce la Casa de Puppy Weimar Leadova, va fi necesar să-și îndeplinească următoarele activități:

 • Organizați un loc de relaxare sub forma unui pat de soare confortabil și moale+
 • Pregătiți un loc de a mânca alimente, un castron mare este potrivit pentru hrănirea alimentelor, de preferință cu capacitatea de a regla înălțimea+
 • Face o cameră sigură pentru un câine: Îndepărtați obiectele care bateau sunt sub stres electric, precum și elemente minore+
 • Cumpărați accesorii, haine pentru fiecare an, precum și echiparea unui mic aviar pentru întreținere acasă.

Decât feedul?

Problema hrănirii câinilor de rasă Weimaran este destul de responsabilă. Decideți cu tipul de costuri de alimentare cu animale de companie chiar înainte de a rezulta în casă. Dieta de putere are diferențe semnificative de la om. Reguli pentru hrănire reprezentanții acestei rase sunt foarte asemănătoare cu feed-uri de putere ale altor rase.

Citește mai mult  Soiuri de plante vii pentru acvarii și cultivarea lor

Regulile de bază ale vehiculului de aspectul Weymarner cum ar fi.

 1. Vânătorii și sportivii au nevoie de mai multe alimente bogate in calorii. Acesta ar trebui să ia în considerare activitatea câinelui, ei stil de viață, greutate, vârstă.
 2. Atunci când alegeți o nutriție naturală Este demn de amintit că legative produsele au nevoie mai mult decât alte PSAM cu aceeași greutate. Cauzele acestei sunt accelerate de schimb de căldură și metabolismul pentru animale de companie.

pui Weimaraner pentru o zi necesită cel puțin un litru de alimente, iar persoanele adulte – 1.5-2.5 litri sau kilogram.

  Acest calcul este aproximativă, proprietarul este în valoare de uitam de starea câinelui și a controla volumul de produse. În cazul în care animalul este de a pierde in greutate, atunci este în valoare de alimentare mai mult, iar în cazul în care greutatea se castiga rapid in greutate, apoi da mai puțină mâncare.

  Pet nu este de dorit să se hrănească de la masa sa. In dieta câinelui, trebuie să adere la plinătatea și echilibrul. Proprietarul poate acorda preferință pentru a alimenta pupa industriale animal uscat de cea mai înaltă clasă sau alimentele gătite independent. Susține și feed-uri de înaltă calitate, satisface pe deplin nevoile de câine în toate componentele de care aveți nevoie.

  Pentru pui, produse de marcă sunt perfecte ORIJEN Puppy Large, pentru reprezentanții rasa pentru adulți – Acana Heritage Adult Large Breed Grain-Free, Platinum Adult Dog Miel & Rice. Pentru furajele pentru hrana animalelor hiperactiv Acana Heritage Sport & Agilitate gratuit de cereale,

  Următoarele ingrediente trebuie să fie prezente în dieta de animale de companie:

  • Brânză, brânză de vaci și kefir+
  • Carne de vită și de miel+
  • hrişcă+
  • Legume, fructe, verdeturi+
  • oase speciale de la magazin de animale+
  • Sub-produse sub formă de splină, dracului, cicatrice+
  • Peste de mare fără os.

  Catelul din aceasta rasa trebuie sa se obisnuiasca cu toate produsele de la o vârstă fragedă. După un timp, animalul de companie a ajuns la scadență va fi fericit să mănânce zmeură sau morcovi. preparate de casă este cea mai bună opțiune de hrănire a Weimarangers, dar ar trebui să includă suplimente minerale. În cazul în care animalul este breeded în mod corespunzător de la o vârstă fragedă, atunci multe probleme de sănătate pot fi evitate.

  De asemenea, proprietarul ar trebui să știe despre lista de produse care sunt interzise pentru a alimenta legal. Acestea includ:

  • oase de tip Tubular+
  • struguri în stare proaspătă și uscate+
  • ciocolată+
  • usturoi+
  • Sfeclă+
  • Porumb, Grau, soia, orez alb+
  • ceapă.

  Periodicitatea hrănire a câinilor din aceasta rasa:

  • catelus in 2-3 luni – aproximativ de 6 ori pe zi+
  • Pet de 3-4 luni – 4 ori pe zi+
  • Câine de la 4-9 luni – de 3 ori pe zi+
  • De la 10 luni-vechi pentru a hrăni câinele ai nevoie de 2 ori pe zi.

  Gazda Weimaraner merită să ne amintim că fiara nu poate fi alimentat imediat după mersul pe jos sau clase cu un filmologist. Un animal trebuie să se relaxeze timp de aproximativ 30 de minute, după care el într-un bol este plutitoare de apă pentru băut. câini alimentare da aproximativ o oră după exercițiu. În perioada caldă a anului, PSA poate fi alimentat o dată pe zi. Cu o nutriție Biely, mai multe produse crude și calorii ar trebui să fie servit în seara.

  O excepție este considerată un serviciu de lucru juridic, care trebuie să fie hrănite cu alimente care satisface inainte de servire.

  Caracteristici de pui, care sunt conținute pe produsele de origine

  Vârsta Puppy

  Produse în kilograme

  până la 4 luni.

  Carne, Pește – 0,4+ Porridge – 0,3+ Legume – 0,2+ lapte – 0,5+ Fat pe adresa – 0.01.

  4-6 luni.

  Carne și pește – 0.5+ Porridge – 0,4+ Legume – 0.3+ lapte – 0,5+ Fat pe adresa – 0,02.

  până la 10 luni.

  Carne și pește – 0,6+ Porridge – 0,5+ Legume – 0,4+ lapte – 0,2+ Fat pe adresa – 0,02.

  Produse alimentare, care a fost pus intr-un bol de câine ar trebui să aibă o temperatură moderată. Dacă produsele sunt prea reci sau fierbinți, atunci animalul poate pierde temporar mirosul pe o bază continuă.

  Atât mamele, cât și puii nu pot fi făcute de felii mari, merită pre-tăiată în cuburi.

  Cum să vă îngrijiți?

  Animalul ar trebui să petreacă mult timp mergând în aer proaspăt, în timp ce ar trebui să se întoarcă în camera caldă. Weimangerii cu părul scurt nu au sub acoperire, deci nu au nevoie de pieptene, va fi suficient pentru a curăța blana cu o mănușă de cauciuc sau cu perie. Pentru a îndepărta părul mort, este necesar să petreceți o perie pe corpul unui animal de companie în direcția de la cap și înainte de coadă. Această procedură ar trebui să fie efectuată o dată la 7 zile.

  Weimar Legal cu lână lungă Merită pieptănată în fiecare zi folosind o perie lungă.

  Distesa dinților și a urechilor. În plus, cochilii de ureche a PSA trebuie curățate după scăldat la domiciliu sau într-un rezervor. Dinții trebuie să fie curățați de mai multe ori pe săptămână, dar pentru a preveni mirosul neplăcut de pășunat, procedura poate fi efectuată în fiecare zi.

  Dacă conțineți un animal de companie curat, atunci puteți evita dezvoltarea bolilor în masă. Săptămânal, PSU trebuie să trimită ghearele folosind viclenia. Shorthair „fantome de argint” trebuie să fie scăldată nu mai des decât o dată în 30 de zile. Cu toate acestea, animalul activ poate polua rapid și, prin urmare, poate fi necesar pentru o procedură suplimentară de apă.

  Citește mai mult  Cum să ai grijă de hamster?

  Reprezentanții cu părul lung al acestei rase necesită mai multă grijă, deoarece lâna lor este specială, iar molirea este mai vizibilă. Când câinii de baie merită să folosiți un șampon special veterinar.

  Weimarans rar bolnav, totuși, atunci când aleg un catel, ar trebui să vă familiarizați cu strămoșii defecți.

  Cea mai obișnuită patologie a animalului, care ar trebui să fie frică, poate fi astfel.

  1. Morlala Barlow Boala. Aceasta este o parabolă din creșterea rapidă a rasei mari. Oasele lungi sunt afectate de animalul bolnav. Recunoașterea bolii poate fi cromotipul, apetitul sărac, letargia.
  2. Dysplasia Racorduri de șold. Boala se manifesta prin degenerating articulațiilor în zonele pelviene și femurale. În același timp, se observă că animalul cuprinde fundul ca pe jos, el este coborât. Pierderea pacientului refuză să coboare și să urce pașii.
  3. Boala Willebrand se manifestă în încălcarea coagulării sângelui. Cu această boală, animalul a observat sângerări nazale spontane, iar sângele este prezent în urină. În câinele rănit există pierderi semnificative de sânge.
  4. Intestinul roornic – Aceasta este o structură perturbată a buclelor intestinale. Deals se pot manifesta. În absența tratamentului adecvat al acestei boli, se poate întâmpla un rezultat fatal.
  5. Boli ale organelor de viziune. Cele mai frecvente includ atrofia retinei ochiului, pleoapele, un rând suplimentar al genelor.
  6. Extinderea stomacului și curentul. Această patologie suferă de câini exclusiv mari. Pentru boală, se caracterizează o dezvoltare rapidă, precum și posibilitatea decesului unui animal de companie.
  7. Hipotiroidismul – Aceasta este o funcționare perturbată a glandei tiroide. PMSA PSA poate obezitatea, infertilitatea, retardul mental.
  8. MIASTHENIA. Această patologie nerasteză se manifestă în slăbiciune musculară. Cu cursul bolii, animalul poate avea pierderea vocii, capacitatea de a înghiți și a clipi. Câinii bolnavi nu tolerează efortul fizic.
  9. Mielopatie degenerativă – Aceasta este o crestă care distruge creierul. Adesea sunt bolnavi de companie senior. Poate exista o boală sub formă de pierderi de coordonare, deficiențe în picioare. Bolnavii câine atunci când mersul pe jos poate cădea brusc și gunoi.

  Pentru a proteja împotriva bolilor periculoase, gazda ar trebui să se vaccineze Weymran în timp util. Accesați „caracteristica de argint“, rezultă din următoarele vârste:

  • Rabies+
  • Paragrippa+
  • Ferma carnivore+
  • Trikhofiti+
  • leptospiroza+
  • Paravirus enterită+
  • Coronavirus+
  • hepatită infecțioasă.

  Pentru vaccinare ar trebui să ia în serios, respectând cu strictețe graficul de vaccinare.

  educatie si antrenament

  Pentru a se angaja în formarea Weimar Leadavoy este un eveniment simplu, care va aduce o mulțime de emoții pozitive. Datorită îngrijirea câinilor și a psihicului lor stabil, animale de companie sunt studenți silitori și atent. Catelul este capabil să stăpânească cu ușurință echipele de lucru standard, sângele vânătorul curge în vene. PSA de formare ar trebui să se bazeze pe nevoile sale de a avea un companion. Weimaranger are o mare dorință de a fi aproape de o persoană și să-l placă, așa că înțelege toate cererile sale.

  Uneori, antrenamentul poate preveni inteligența înaltă și dorința de a fi independentă, precum și dorința de a izbucni orice minut și de a sparge prada. La ridicarea Weimarangers, este în valoare de ascultare la o astfel de consiliere:

  • Începeți să introduceți un cățel din momentul în care apare în casă+
  • Este imposibil să se schimbe regulile: inițial, stabilind limitele permisiunilor, merită să le respectați în mod continuu+
  • Este strict interzis să folosească violența și pedepsele corporale în ceea ce privește animalele de companie din aceasta rasa+
  • Train câinele este mai bine într-un loc liniștit, în cazul în care puțini oameni și alte animale, astfel încât câinele nu este distrasă+
  • În ochii PSA merită să fii lider și să nu-ți pierzi autoritatea+
  • Puteți instrui catelul pe platforma pentru câini numai după ce este dependent de stradă miros și zgomot+
  • Pentru contabilitate la jocuri activi, puteți utiliza activitatea naturale inerente câinelui.

  de formare juridică poate fi angajată în mod independent, dar mai bine efectul poate fi atins dacă da PSA de formare pentru un specialist.

  Recenzii de proprietate

  Weimarans sunt creaturi inteligente și auto-voință, care nu sunt prea comune acum. Conform recenziile proprietarii acestor animale, animalul de companie nu este destul de simplu merge cu o persoană, un catelus activ are nevoie de o cursă constantă și goana pentru pradă. Pet mine tot ceea ce el devine pe ochii lui, acesta poate fi broaște, pisici, porumbei vecine. În aceste creaturi, există o mulțime de energie pe care trebuie să undeva în mod constant directe.

  „Fantomele de argint“ nu sunt jucării pentru oameni, dar animale inteligente și interesante. Câine necesită nutriție adecvată și de vaccinare în timp util pentru a petrece o viață lungă și fericită. PSU, de asemenea, nevoie de atenție, de formare competente și atitudine responsabilă de la om.

  Aceasta rasa de caini este foarte rar, asa ca un catelus poate fi rezervat în pepinieră în grădiniță, atât în ​​Rusia, cât și în alte țări ale lumii. Pat cu un pedigree bun poate face în sumă de până la 60.000 de ruble.

  Weimaraner este un animal de companie ideal pentru persoanele active si curioase care sunt predispuse la pe termen lung plimbări. Proprietarii de caini din aceasta rasa au reușit deja să evalueze loialitatea sateliților permanenți, care sunt în măsură să participe pe deplin la orice aventuri și aventuri, precum și a proteja proprietarul, dacă este necesar. Aceste legații nu poate lăsa indiferent nici un iubitor de câine, deoarece acestea sunt caracterizate prin eleganță, The aristocraticness de aspect neobișnuit și un caracter excelent.

  Mai multe informații despre aceasta rasa va învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: