Variații ale culorii Beagle de rasă

Variații ale culorii Beagle de rasă

Cea mai mare parte toate cluburile de câini și Asociația Internațională a Chinologice a determinat standardul de culoarea Beagle ca „orice nuanță din câinii de vânătoare, cu excepția maro“. Doar aici „Kennel Club“ Statele Unite permite acest lucru colorat, provocând dispute de la crescătorii de câini din întreaga lume despre ce culoare încă admiss.

Astăzi vom face cunoștință cu culorile care de cele mai multe Biglevod sunt recunoscute ca admisibilă, precum și rare, dar nu mai puțin recunoscute nuanțe ale acestor câini magnifice.

culorile de bază

Este demn de remarcat faptul că, pentru a face claritatea maximă „Kennel Club“ a publicat deja lista oficială adoptată de culori beagle în 2010, iar în biroul editorial a fost desemnat în mod clar care culorile au fost acceptate ca standard, și care absolut inacceptabil.

Pentru cei mai mulți oameni care știu sau păstrează Bigley, este un trei culori de colorat: de spin – negru, fructe – alb, toate de locuințe – roșcată. Multe apel o astfel de culoare clasic.

Și totuși, în această variații nu se opresc, iar gamma constituie o varietate de, în cazul în care este dificil de a apela o anumită culoare credincios, iar altele sunt inacceptabile. Totul este foarte subiectivă, și fiecare Biglevold este mândru de copoi lui.

Mai multe tipuri de combinații de bază aloca:

 • Bicolor+
 • tricolor+
 • Gray Tricolor+
 • Brown Tricolor.

  Există variații frumoase:

  • pestriţ+
  • Rahat+
  • pestriț.

  Merită să luați în considerare citiți mai mult.

  Bicolor

  „Bi“ înseamnă 2, adică, un astfel de beagle – două culori, de regulă, alb-roșu. Culoarea Roșcată poate fi reprezentat ca dezactivat, mai aproape de galben și strălucitor, amintind, mai degrabă, roșu. Puppy se va naște cu pete palide, care vor fi întunecate în timp. cea mai întunecată nasului. În cazul în care câinele este lumina, atunci Molul este mai intensă.

  Citește mai mult  Totul despre porci de guineea: cum arată ei, în cazul în care ei trăiesc și cum să le conțină?

  Tricolor

  Culorile sunt combinate și intercalate cele mai bizare, dar aici e vârful cozii va avea întotdeauna o culoare albă. Spoturile au dimensiuni diferite, iar umbra dominantă se va adăuga o combinație mai mult și mai unic.

  Dacă alb este mai mult, animalul va arata foarte armonios și inocent, în timp ce amestecurile cu negru se va adăuga la apariția aspectului. Apropo, negru, fie nu va fi întotdeauna în intensitatea ei – uneori, culoarea poate fi mai palid, mai aproape de gri, uneori, doar cărbune, și, uneori, chiar și cu un val albastru, care este, de asemenea, numit „Culoarea Voronov Wing „. nevoia nazală în același mod ca și în cazul precedent, negru.

  Gray Tricolor

  O altă opțiune de trei culori – rosu-alb gri. Nuanța gri în sine este cel mai adesea numit albastru, pentru că nuanța atunci când iluminarea sau soarele creează exact impresia. Puppy se va naște alb și gri, și un Beagle adult se va schimba deja culorile sale – o roșcată se va adăuga.

  Nasul Mijlociu Grafit Creion Shade, ochi foarte ușoară, uneori Lemon Shade.

  Brown Tricolor

  Aceste Beagle frumoase, crescătorii s-au schimbat gena care este responsabil pentru pictura negru, și luminat-l ciocolata. Ochii acestor frumuseți sunt verzi, ca și în cazul în care acestea au un pod luminos creion maro. lobul nasului prea maro. Nuante de aceasta culoare poate fi atât de diferite, încât nu este posibil să lista totul – până la 190 tone! Aceasta este ocrul, și toate „tipurile“ de ciocolată, și nisip, aur, și cu aromă de nucă și de vin, și multe, multe altele.

  Citește mai mult  Educația și formarea lui Spitz

  Este o rușine că o astfel de varietate de copoi maro nu a lovit comunitatea Chinologică, iar această culoare magnific nu este recunoscut ca standard.

  Pestriţ

  O astfel de culoare se numește glumă „tricolorilor rupta“ – din cauza modului în contrast puternic între ele de culoare de pe animal. Alb este ca o bază, și se poate spune că „exploziile“ negru peste tot. Uneori, puteți vedea puncte negre sau pete doar amestecate cu roșu.

  Rahat

  Foarte spectaculos, reprezentanții acestui colorant – și două culori, și copoi tricolore pot purta diferite forme și dimensiuni de pete. În primul rând, de regulă, atunci când catelul sa născut numai, este imposibil de a vedea orice incluziuni, dar acestea apar deja pe 5 săptămâni de viață. Dar există, de asemenea, pui de rahat, care sunt deja nascuti cu un astfel de punct culminant minunat. Interesant, de asemenea, constă în faptul că culoarea pernitele în astfel de câini de prindere sunt solide de culoare închisă, iar roz se întâmplă cu toate celelalte Beagle.

  pestriț

  colorat foarte neobișnuit. Intensitatea culorii diferită în aceste câini crea o culoare sau lămâie mișcare-iepure pestriță. Mai rare umbra – placa-Motley, atunci când toate woollines negre de bază.

  Practic, aceste caini de vanatoare se găsesc în Regatul Unit, în cazul în care acestea sunt favoritele de la crescatori din cauza insolitului lor, iar tenta in sine, spre deosebire de decrete globale, este inclus în standardul.

  Pictura întuneric întuneric, iar botul roșcata în mod necesar. Dar Biglevods nu sunt foarte clar determinate, în cazul în care limitele acestui soi. Pentru unii – când unele Lâna sunt de aceeași culoare, și inclosure – un alt. Altele sunt considerate a fi o colorare pestriță, atunci când negru și roșcate sunt merge în mod egal.

  Citește mai mult  Totul despre alimente pentru câini Bosch

  Această culoare este caracterizată de o anumită caracteristică de culoare albă, care nu poate fi numit curat. La copoi pestrite, el este întotdeauna fie „murdar“ sau cu tot felul de impurități pastel. Granița de alb și restul culorilor este foarte neclară.

  După cum vom vedea, Variațiile de mai multe tipuri și subtipuri descrise mai mare set, și cel mai adesea la greșeli evita, pe numai două culori de bază sunt pur și simplu înregistrate în documentele de pedigree: bicolor sau tricolore. Este foarte rar pentru a vedea explicații suplimentare, dar proprietarul știe cu siguranță modul în care culoarea de prietenul său credincios este unic, și va explica întotdeauna în detaliu oricine care vrea.

  Despre caracteristicile rasei Beagle, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: