Venezuela coridor: creșterea și conținutul soms

Venezuela coridor: creșterea și conținutul soms

Aquarium Som Coridorate se referă la tipurile de coajă. Cele mai multe 150 de soiuri de acest pește sunt cunoscute. Una dintre cele mai populare specii din lumea aquaries este coridorul Venezuelei – pește drăguț mic având un caracter prietenos și nu necesită condiții de conținut complexe.

De obicei, la domiciliu Comomics trăiesc în vârstă de 10-12 ani, dar cu grijă competentă, coridorul poate incanta proprietarul său chiar până la 15-20 de ani.

Descriere

În natură, coridorul Venezuelei trăiește în lacurile de acumulare din America de Sud. De obicei, dimensiunea unei baze pentru adulți este limitată 6.5-7.5 cm. Peștii pot avea culori diferite. Dacă este un fel de culoare portocalie, atunci corpul de pește este vopsit în rzavo-portocaliu de culoare de bronz, cu o pată de culoare închisă, tentă exprimate turcoaz, care acoperă „umerii“ zona. O pată de culoare roșie-brună se observă pe partea din spate a spatelui.

O altă culoare comună – Negru. Acest pește este prezentat în maro închis, ea are gri deschis abdomenul, întuneric și roșu-brun aripioare.

Există unele diferențe sexuale în aparență. Deci, în jumătate creșterea indivizilor femei, de obicei, mai masiv, mai mare, din surse regenerabile, acestea au un abdomen rotunjite, in timp ce masculii sa para mai mici și elegant. Aripioarele de pe partea din spate a bolii de sex masculin de ascute final și spoturile de sex feminin. O caracteristică interesantă a Somov este Capacitatea de a respira intestine. Atunci când un deficit de oxigen se observă în rezervor, Peștii se ridică la suprafață, unde insuflă aerului atmosferic.

În acest sens, coridoarele din conținutul din acvariu trebuie să aibă acces constant la suprafață.

Conținut și îngrijire

În conținutul coridorului, este important să se acorde atenție solului, deoarece este încă un animal de fund. Puteți folosi nisipul întunecat sau pietriș mic. Asigurați-vă că solul nu conține particule ascuțite, care poate răni PET.

Citește mai mult  Cum de a scădea pH-ul din acvariu?

Alegeți ca vegetație Mossi, ferigi, plante de acvariu arbust. Twiting pe partea de jos, Venezuela iubesc să sapă în pământ, astfel încât o plantă fragilă poate cu ușurință corectă. În acest sens, alegeți pentru aterizare Culturile de acvariu cu rădăcină puternică.

Se recomandă să porniți 5-8 pisici dintr-un singur acvariu. Pentru un astfel de grup, suficient acvariu este de 50-60 de litri. Peștele nu este o cantitate mare de apă, ci spațiu pentru a studia fundul. În consecință, trebuie să selectați un rezervor alungit în lungime și nu înălțime, astfel încât tot peștele să fie suficient spațiu în partea de jos. Refuză dispozitive de iluminat puternice.

cea mai mare activitate Soma este prezentată la momentul amurg și nu le place lumina strălucitoare.

Puteți crea o umbră cu plante plutitoare. Ca un peisaj, squigs utilizare și peșteri, dar nu exagera cu numărul lor – fiecare captator trebuie să aibă suficient spațiu pentru fumul în partea de jos. Nu uitați să echipeze aerator de acvariu și filtru. Filtrul este curățat în mod regulat și de a alege o astfel de adunare în care cathomics nu va fi capabil de a obține. Pentru un fel de soms acvariu, această tendință este văzut, ceea ce duce la moartea pentru animale de companie.

Temperatura favorabilă pentru menținerea Venezuela corridois – 22-26 grade, aciditate – pH 5.5-8.0, rigiditate – 5-18 DH. Iti recomandam Submenu 30% apă, Pivot Proaspete, ponderate în timpul zilei. Noi folosim în mod regulat sifonul, curățarea solului, dar fii atent – nu leza gazeing în partea de jos a pisicii. Verificați dacă solul nu conține pietre ascuțite sau fragmente de tuse de decor – unghiuri pot deteriora gura sau animale de companie, animalelor de companie.

Citește mai mult  Trebuie să dezactivez lumina peste noapte și de ce depinde de acvariu?

În general, coridoarele rareori bolnavi, și cu o îngrijire adecvată, imunitatea lor este și mai întărită, prin urmare, ei nu sunt înclinați să boli. Cu toate acestea, este important să se includă măsuri preventive sub formă de adăugare de sare de bucătărie la acvariu. Această metodă este deseori folosită în tratamentul unor locuitori acvariu, iar în cazul în care există coridoare lângă persoane bolnave, acestea ar trebui să fie stoarse în timpul tratamentului.

Hrănire

Venezuela – capturile omnivore. La domiciliu, acestea sunt recomandate pentru furaje cu înec granule uscate și pastile. Alimente Fallen Animalele de companie se vor ridica din partea de jos, de curățare, astfel acvariu.

Puteți hrăni aceste viermi întregi sau felii de pește viu. Puteți oferi alimente vii sau congelate – Moth, Artemy, Daphny, Tube, Cyclops sunt potrivite. Crediții cu experiență recomandă hrănirea coridoarelor de mai multe ori pe zi dozată – Este preferabil decât o dată pe zi pentru a oferi o porțiune volumetrică.

Compatibilitate

De obicei coridorul este obișnuit să se stabilească cu pește de aceeași dimensiune ca el însuși. Capturile bune se întâlnesc cu un pește mic iubitor de pace, de exemplu, Guppi, discuri, pesec, molenzie, scalari, spălători, danio, cocoși. Nu este întotdeauna posibil să se vadă cartier cu Bombus, creveți, anghila. Vecinii interzisi sunt Koi Koi, pește de aur, astronomii, cichlidele africane și sud-americane, pești mari de pradă.

7

Fotografii

Reproducere

Pentru reproducere, alegeți producători în vârstă de 1,5 ani. De obicei, o femeie este recomandată să folosească 2-3 bărbați. Puteți să vă propagați puii cu grupuri, de exemplu, luați 2-3 femele și 4-6 bărbați. În primul rând, bărbați și femei indivizii sunt incluse separat în timpul săptămânii – este necesar să se încălzească interesul sexual reciproc. În această perioadă, părinții viitoare sunt abundente și diverse.

Citește mai mult  Cum de a distinge spinii de sex masculin de la femeie?

În acest moment vă puteți pregăti spherestovik. Pentru a face acest lucru, un acvariu separat dota filtru, aerator, a pus plante cu frunze căzătoare, a pus decorul. După persoane de plantare în capacitatea, apa din depunere a icrelor se modifică cât mai des posibil – acest proces stimulează depunerea icrelor de pește.

La început, masculii urmăresc iubita lor, atunci unul dintre „mirii“ se transformă țeava și produce un inel de sperma. Femela în acest moment este amânarea un pic de ouă, după care se duce în acest inel și merge să arunce caviarului pe plante și suprafețe solide.

De-a lungul timpului 1 se transformă aproximativ 300 de oua, cu toate acestea, procedura se repetă din nou și, uneori, continuă timp de 3 zile. În această perioadă, este important să hrăniți bine peștele astfel încât să nu mănânce propriul descendent. În medie, o reproducere este posibilă pentru apariția a 800 de ouă. Pentru a păstra puiul, persoanele adulte stai jos. Falls apare aproximativ 10 zile, încep să înoate cu 5-7 zile.

Pornirea alimentelor copilului poate fi „praful viu”, atunci puii sunt transferați în Artemia, iar la vârsta unei vârste de vârstă sunt gata să se disperseze într-un acvariu comun.

Pe particularitățile acestui pește de acvariu, vezi mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: