Cum să spălați prosoapele de bucătărie la domiciliu?

Cum să spălați prosoapele de bucătărie la domiciliu?

În bucătăria, judecați hostess acasă. Deci, nu există detalii secundare pe acest teritoriu. Semnul de ordine sau absența acestuia servește inclusiv condiția de prosoapele folosite la prepararea de preparate alimentare și de spălat. Dar, pentru a le menține într-o stare perfectă, trebuie să muncești din greu.

Cât de des ar trebui să se spele?

O mare parte pe această temă depinde de cât de ușor și în mod activ folosesc prosoape în viața cotidiană. Nimeni nu poate interzice șterge-le cel puțin în fiecare zi, dar este rezonabil de a evalua modul în care este justificat aceasta. spălări frecvente, de asemenea, să conducă la faptul că aceste accesorii de bucătărie pierd o vedere bine intretinuta.

Dacă utilizați cu atenție prosoape, pentru a menține o puritate externă și pentru multiplicare a evita în ele, microbii sunt mai bine de spălat mulțumind o dată pe săptămână. Și dacă pete sau materialul deja a apărut, am absorbit mirosul de mâncare, Gary, nu ar trebui să amâne curățarea.

Fonduri

Pentru îndepărtarea eficientă a poluării utilizare atât realizările din industria chimică și rețete populare dovedite.

Asigurați-bucătărie textil curat va permite Ulei vegetal, sodă, muștar, sare, mangartee, săpun economic. Este util în acest peroxid de hidrogen și de afaceri. Puteți folosi sampon grad de alb și chiar că ne-am spăla.

Metode

Cele mai simple – lucruri de spălare în tipul de mașină de scris sau mașină-mașinii.

prosoape colorate necesare separat de alb. Pentru ei, este necesar să se aleagă un mod cu o temperatură de 40 de grade. Alb pot fi prelucrate la temperaturi mai mari – până la 95 de grade.

Nu trebuie neglijat și manual de spălat. Este mai bine să utilizați pulberea corespunzătoare. I. Se potrivește perfect sapun de rufe, care este foarte eficient atunci când lucrurile schimb puternic.

Puteți chiar și spălați-le într-un cuptor cu microunde. Ai nevoie să ude materialul, grătarul cu săpun, înveliți într-un pachet de celofan, pune-l în cuptor și porniți-l o jumătate de minut.

Elimină petele

Uneori, spălarea de obicei nu este suficient pentru a realiza un efect bun. Acest lucru se întâmplă în cazul în care, atunci când gătiți în materialul, pete complexe sunt consumate. Acesta poate fi urme de suc de fructe și legume, pete de grăsime și chiar sânge.

Gras

Se spală țesăturile de tăiere va permite uleiului vegetal obișnuit. Pentru mai multe litri de apă caldă trebuie să ia una sau 2 linguri de înălbitor, 10 – praf de spălat și 3 – orice ulei vegetal. În apă clocotită cu acești aditivi textile mai mici. Lasă-le acolo pentru un timp până când apa Cools. Sugera.

Puteți încerca un mod similar – într-o cratiță sau găleată, în care lenjeria este de obicei fiartă, se toarnă 5 litri de apă, se încălzește, se toarnă linguri jumatate de un înălbitor uscat, o jumatate de cana de praf de spălat și niște ulei. Aici, prosoapele sunt fierte 60 de minute, așteptați până când urmele de grăsime vor dispărea în cele din urmă, și sunt scăpa de.

De asemenea, într-o cratiță adâncă se toarnă o jumătate de pulbere pe jumătate și adăugați cât mai multe uleiuri. Se toarnă apa clocotită. Omis în ea de colorare a lucrurilor, apăsați pe elementul greu. Pentru a doua zi, defilați în mașină.

O altă opțiune – într-un recipient profund, se toarnă 50 de grame de pulbere pentru spălare, 30 de grame de sifon, 20 de grame de albire uscată și o lingură de ulei vegetal. „Twisted” Toate acestea sunt apă foarte caldă, așa cum ar trebui să amestecați și să puneți un prosop în acest lichid pentru o vreme până când se răcește. Atunci lucrurile stoarce și trimite la spălare. Petele de grăsime trebuie să dispară în cele din urmă.

Există o metodă alternativă de rezolvare a problemei traseelor ​​grase. Trei litri de apă durează 3 linguri de sifon și detergent pentru feluri de mâncare. Bucătărie de bucătărie destul de mult în soluție timp de o oră și apoi spălată prin metoda obișnuită.

Poluare puternică

Ei bine, pentru a spăla prosoapele foarte murdare la domiciliu va ajuta fondurile simple disponibile în orice fermă.

Pentru aplică în mod convenabil în mod convenabil oţet. Acesta este un acid capabil să elimine și poluarea veche. Adăugați un pic de substanță în apă care nu se reglează împreună cu o pulbere de spălare și alcool amoniac. Înmuiați lucrurile și așteptați o vreme și apoi spălați.

Pentru a reveni la o vedere bine întreținută a prosopului de bucătărie vechi și foarte poluată, puteți folosi obișnuitul Food Soda. Pentru lucrurile culori strălucitoare, nu este potrivit. Dar galben sau gri din țesături de timp au o șansă datorită acestei substanțe pentru a face upgrade.

Soda este utilizată pentru înmuiere. Alchatorul funcționează ca un solvent de poluare și ucide bacterii dăunătoare. 70-90 de grame de sifon ar trebui să fie dizolvate în rezervoare de apă și să pună un prosop acolo câteva ore, apoi se spală.

În cazul în care poluarea este foarte puternică, procedura de înmuiere în sifon ar trebui să fie repetată de două ori, iar la sfârșitul lucrurile se fierb în această compoziție.

Pentru a elimina și pete de albire slabă, nu este rău să profite de muştar. În cazul în care pata a fost format doar că, a fost acest instrument de drum. Muștar apă fierbinte bold la formarea de smântână. Apoi se aplică la locurile de poluare. În cazul în care nevoile de pânză pentru a fi aprins, se suflate cu compoziția sa și să aștepte câteva ore.

Pentru a reveni fosta prospețime, prosoape vechi folosesc mangan. Mai multe grapsows pulbere aruncată în apă atunci când înmuiere. Apoi, lucrurile trebuie să fie înghesuit cu atenție și înfășurat ca de obicei.

Sapun de rufe există în orice casă. Și este foarte eficient petele de luptă. Ei trebuie să înțeleagă materialul murdar și se lasă pentru o vreme. Apoi, ar trebui să clătiți.

Pentru realizarea finală a țintei, cu ajutorul unei răzătoare, face un chips-uri de săpun, se dizolvă în apă și se fierbe prosoapele în ea.

ajutor de sânge pete elimina apă oxigenată. Folosind un disc de bumbac pentru a uda poluarea contaminarea. Suprafața țesăturii trebuie să fie acoperite în acest loc spumă. Asteapta putin. Dacă este necesar, procedura se repetă. Apoi a posta lucrul în mașina de scris.

curățați în mod eficient folosind prosoape acid citric. Utilizarea și suc, stors direct de lamaie, și o substanță care este vândut în saci.

suc de lămâie unică sau solvent pulbere acru în cană apă. Scapa de produse textile, pete de sodă. Locul lucrurile într-un pachet de polietilenă, cravată și să uitați despre ele la trei. Apoi, chiar post.

Pentru albirea prosoape de utilizare și Acid boric. Textilele trebuie să înțeleagă săpunul economic, să pună într-un recipient cu o soluție de săpun fierbinte și se toarnă trei linguri de acid boric în ea. După patru ore, rezistente la lucruri în acest amestec, trebuie să le spălați în mașină.

Pete de la fructe și legume uneori este dificil de îndepărtat din material. Aliatul în lupta împotriva unei astfel de nenorociri va fi șampon. Ei trebuie să se ocupe de urmele murdare, să reziste ceva timp, apoi spălați prosopul.

Îndepărtarea din materialul de material ceai sau cafea contribuie amoniac. Luați amoniacul și apa în raportul 1: 1. Intrați în urme murdare și apoi postați un prosop.

Pentru a albi cu ușurință țesătura sau pentru a elimina urme de la acesta, puteți adăuga un săpun economic ras și sodă într-o cratiță cu apă și sodă (calcinată). După aceea, prosoapele sunt coborâte acolo și fierbe un sfert de oră. Și în cele din urmă, produsele sunt șterse cu o înălbitoare.

Dacă vorbim despre utilizarea înălbitor și pete moderne, arată practica, care cu un preț considerabil de produse chimice de uz casnic, eficacitatea sa nu este întotdeauna la înălțimea.

Prin urmare, este mai bine să fondurilor dobândi, a căror eficiență este deja verificate, și să le utilizeze strict în conformitate cu instrucțiunile.

Scapa de miros

De multe ori minciunile problemă nu numai pe urmele, care sunt formate pe prosoape, dar, de asemenea, în mirosul, injectat în materialul în sine.

Efectiv combaterea acestei probleme obișnuite sare. Este bine să utilizați atunci când înmuiere. O lingura de sare este luată pe litru de apă. Volumul de lichid depinde de cât de multe prosoape nevoie pentru a absorbi. Lăsați produsele în soluție timp de câteva ore, clătire și post.

Dacă prosoapele sunt foarte cald și miros neplăcut, puteți să le lăsați pentru o zi într-o găleată de apă, cu adăugarea la ea „Cârtiță”. Este necesar doar din când în când pentru a transforma pânză stângace. Este suficient pentru a utiliza substanțele pollutalki (cu un volum de 0,5 litri Tara). Prosoape va deveni în stare proaspătă și scutite de miros rău.

Pentru a scapa de un gust neplăcut, pânză poate fi stabilită, iar apoi omite într-o soluție roz pal de mangan. Lasă timp de 8-10 ore. Apoi, produsul este învelit.

Secretele de moliciune

Este important ca prosop de bucătărie întotdeauna se dovedește a fi în fața casei, iar oaspeții nu numai într-o stare curată și parfumat, dar era moale, plăcut la atingere. Și amante cu experiență știu că, după toate procedurile de spălare și uscare pânză devine mai dur. Produsul dintr-un astfel de material este lichid absorbant mai rău. Păstrați-l în mâinile sale nu este foarte frumos.

Așa că prosopul nu moliciune pierde, este posibil să se utilizeze instrumente de lichid pentru spălare în loc de pulbere. lucrurile clătesc ar trebui să fie foarte atent, astfel încât resturile de detergent componentei va fi întârziată în ele. Răsucirea trebuie să treacă pe cifra de afaceri medie. Atunci nu va exista o frecare puternică a țesăturii despre mașina cu tambur.

Când spălați manual un prosop albă, este necesar să se adauge o mică sare, sodă sau oțet la apă la etapa de clătire. Software-ul ajută și aer condiționat pentru lenjerie.

Pentru a evita duritatea țesutului, nu se recomandă uscarea prosoapelor de pe radiatorul de încălzire.

Sfat util

Astfel încât prosoapele au fost ajutoarele voastre în bucătărie și cât mai mult posibil, nu și-au pierdut speciile atractive, Să respecte reguli simple în utilizarea lor:

  • Pentru a vă șterge mâinile atunci când gătiți, luați mai bine produse din țesături colorate și întunecate. Urmele pe ele nu vor fi atât de vizibile.
  • Dacă mâinile sunt grăsime, este mai bine să le spălați mai întâi și să nu vă grăbiți în grabă cu privire la țesătură. Și chiar mai ușor de a obține un prosop de hârtie și pentru un astfel de caz să se bucure de ea.
  • Bucătăria în circulație în același timp ar trebui să fie câteva prosoape. Unii – pentru uscarea palmelor umede, altele – pentru a acoperi coacerea și așa mai departe.
  • Nu utilizați terry în afacerile de bucătărie. Acestea sunt instantaneu murdare și pierde recursul extern.
  • Nu folosiți un prosop pentru a WIP masă și ca tac.

  • Lucrul pe care a plantat la fața locului nu este mai bine să plece în vedere, dar arunca imediat în coș cu lenjerie să se spele rapid.
  • Prosoape va servi mai mult în cazul în care acestea sunt curățate în mod regulat. Nu copiați astfel de lucruri la spălare de mare. Cu cât acestea se află în coș, cu atât mai adânc petele rezultate pătrunde în ele.
  • Înainte de fierbere prosoape, este mai bine să se spele. În caz contrar, petele sunt doar mai mari la materialul textil.
  • Prosoape cu urme de fructe si boabe trebuie sa fie fiert cu un clor înălbitor care conține.
  • După spălare, asigurați-vă că pentru accident vascular cerebral prosoape de bucătărie de fier. Aceasta este o protecție suplimentară împotriva microbilor.

sfaturi Chiar mai mult despre cum să albeasca prosoape de bucătărie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: