fețe de masă festive pe mese

fețe de masă festive pe mese

atmosfera de vacanță permite oamenilor să primească emoții pozitive, vesel. Dar că celebrarea are loc, este important să se plaseze în mod corect camera. Acesta se referă și servirea mesei. În plus față de masă pentru utilizarea de zi cu zi, puteți vedea o mulțime de opțiuni festive la vânzare, care diferă în design, calitate și alte caracteristici.

Particularități

Festivii de festivi creează o dispoziție definită. Acestea ar trebui să se armonizeze cu paleta de culori a designului general, cu mâncăruri și alte elemente ale mesei. Și, de asemenea, o masă de masă poate fi un fundal spectaculos, baza pentru a crea o servire estetică.

Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cele mai des folosite in deficiență clasică. Ele pot fi sofisticate, elegante și stricte și au, de asemenea, un decor luxuriante. Folosind alegerea unui model adecvat, puteți crea o dispoziție specială în timpul unui prânz solemn. Există produse cu imagini tematice, care simplifică căutarea unei opțiuni adecvate pentru una sau altă vacanță.

Produsele pentru celebrare diferă de opțiunile convenționale de design zilnic și de materialele producătorului. Există modele de utilizat, care sunt recomandate cât mai aproape posibil, deoarece numai în acest caz vor menține o viziune atractivă și o calitate superioară. Astfel de inconveniente eclipsează avantajele unor astfel de produse, astfel încât acestea sunt folosite, dar nu în fiecare zi, ci pentru mese festive și mese festive.

Soiuri

Datorită selecției mari de modele, toată lumea poate dobândi exact ceea ce este potrivit pentru celebrarea sa. Fiecare specie are caracteristici și calitate individuale. Pentru vacanța cu lumânări, numai anumite produse pot fi potrivite.

Pentru a selecta produsul credincios, merită să luați în considerare fiecare dintre opțiuni. Toneploturile sunt separate prin material de fabricație și forme.

Prin material

Există fețe de masă din țesături naturale și artificiale. Modelele din materiale naturale sunt destul de greu de îngrijit, astfel încât acestea sunt mult mai puțin utilizate. Ei necesită spălare blândă și călcare. Puteți vedea următoarele tipuri de masă ca acest tip.

 • Modele de bumbac ieftine și calm, purtați numeroase procese de spălare și călcare. Bumbacul este capabil să satisfacă datorită spălării, astfel încât atunci când alegeți o masă de masă din acest țesut, trebuie să numărați dimensiunea, luând în considerare acest fapt, luând 2-3 cm mai mult decât aveți nevoie.
Citește mai mult  Prezentare generală a feței de masă ovale

 • Tunurile de in de in. Cel mai adesea, le puteți cumpăra complet cu șervețele, uitându-se în mod ideal la servirea unei mese solemne. Materialul este extrem de dens, ușor de șters și va păstra o viziune atractivă de mai mulți ani.

 • Poliesterul este un material sintetic, având rezistență ridicată la uzură, așa că va servi de mulți ani fără a-și pierde speciile estetice inițiale. Există o calitate negativă – astfel de fețe de masă sunt ușor de aprins, astfel încât în ​​procesul de vacanță nu este recomandat să utilizați lumânări pentru decorare. Unele produse sunt realizate cu combinația de țesături, complementarea bumbacului poliester. Ele sunt practice, extrem de durabile și nu prea mult.

 • Teflon Oilcloth – opțiunea perfectă nu numai pentru utilizarea zilnică, dar și pentru cazurile solemne. Ei au o vedere frumoasă, ei pot arăta extrem de estetic și, în unele cazuri, este dificil să le distingeți de materialele de țesut, de exemplu, acoperirile de teflon pot fi deschise. Ele sunt practice, nu ratați lichide, nu au nevoie să le spele. Există modele de diferite culori, capabile să devină o decorare reală a mesei.

 • Pentru oamenii practici, sunt create fețe de masă de hârtie, care în lumea modernă devin din ce în ce mai populare. Textura lor este practic diferită de textura produselor de lenjerie, ele sunt durabile și destul de frumoase. Este convenabil de a le folosi. Toneploturile de hârtie au o valoare adecvată.

Datorită selecției mari, oricine poate găsi ceva potrivit pentru tine.

Informa

Atunci când alegeți un formular, este necesar să se ia în considerare forma de tabel. Producătorii oferă fețe dreptunghiulare, ovale și rotunde, care sunt ideale pentru tablele acelorași forme. Mobilier rotund se poate utiliza, de asemenea, produse de formă dreptunghiulară. Cu alegerea corectă a proiectului de fata de masa, o soluție similară poate fi nu numai interesant și neobișnuit, dar, de asemenea, de succes.

Citește mai mult  Cum de a netezi o bandă?

Există forme creative care sunt adesea folosite ca o adăugare interesantă pentru proiectare. De exemplu, pentru vacanțe de copii se poate aplica o față de masă sub formă de diferite animale și alte figuri. Acesta poate fi atât produse și fețe de masă cu drepturi depline.

Opțiuni de proiectare

Producatori de fețe de masă festive decora o varietate de accesorii, cum ar fi:

 • dantelă+
 • Margele+
 • desene volumetrica si multe altele.

Deseori, puteți vedea fețe de masă cu imagini ale unui anumit subiect:

 • Paști+
 • Crăciun+
 • pentru ziua de nastere+
 • Pentru vacanțe pentru copii+
 • Nuntă.

Industria modernă produce o mare varietate de fețe de masă la modă pentru evenimente festive. Ei pot fi:

 • Alb și alte nuanțe luminoase (bej, gri, albastru)+
 • Spectaculos cu broderie+
 • neobişnuit tricotate+
 • adeziv texturat și altele.

Produsele pot fi monofonic și cu desene, netedă, lucioasă și texturate, cu un design simplu și neobișnuit.

Seres de alegere

Mulți cred că aleg fata de masa este foarte simplu, dar este doar la prima vedere. Inițial, este necesar să se ia în considerare, deoarece masa este acoperit. Există mai multe opțiuni pentru selectarea unui produs mai bun.

 • Tabelul de masă trebuie să se potrivească cu paleta de culori și decorarea țesutului întregii încăperi. Luați în considerare aspectul de perdele, mobilier tapitat, finisaje.
 • Puteți folosi soluții de contrast, și să aloce tabel cu un luminos și față de masă originală.

Este important să se acorde o atenție la dimensiunea mesei, astfel încât să nu aleagă față de masă prea mult sau prea mici. Produsul trebuie să stea de blatul mesei cu aproximativ 30 cm. La achiziționarea trebuie să li se permită. Dacă sunt cumpărate modele fabricate din materiale naturale, ar trebui luată în considerare probabilitatea contracției lor. Se recomandă alegerea unei cârpe care ar ajunge la podea. Această soluție este o opțiune elegantă.

Citește mai mult  Toate fețe de masă despre pe mese rotunde

Din moment ce producătorii oferă modele cu imagini tematice specifice, trebuie să examineze cu atenție întreaga gamă pentru a selecta accesoriul necesar. La produsele de Anul Nou puteți vedea broderia pomilor de Crăciun sau de desene în formă de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada. Pe fețe de masă pentru celebrarea Crăciunului, imaginile de pe zăpadă și subiecte fabuloase sunt situate cele mai multe ori. Pe fețe de masă pentru proiectarea unui tabel pentru o zi de naștere de multe ori puteți vedea baloane, prăjituri și alte desene adecvate.

Exemple frumoase

 • opțiune estetică de lumina pentru nunta si alte evenimente.

 • fata de masa laconic potrivite pentru sărbătoare ziua de nastere.

 • Spectaculoasa de Deep Blue Fata de masa Shade.

 • opțiune simplă pentru o sărbătoare de familie liniștită.

 • Frumos tematice față de masă de Crăciun.

 • decor de masă frumos cu ajutorul feței de masă în carouri de Crăciun.

 • Masă, estetic decorate față de masă de Paști.

 • Setare simplă de Paști.

Cu privire la modul de a alege fata de masa din dreapta, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: