Spălați hainele membranei într-o mașină de spălat

Spălați hainele membranei într-o mașină de spălat

Astăzi, hainele membranei sunt alese și iubesc nu numai sportivi profesioniști: schiori, snowboarderi, dar și turiști și oameni obișnuiți care iubesc să se simtă confortabil și confortabil în diferite condiții meteorologice. Astfel de produse sunt unice datorită proprietăților lor de înaltă tehnologie.

Puțin despre proprietățile membranei

Membrana este o peliculă subțire, cu găuri foarte mici, care este produsă de o anumită tehnologie. Forma porilor are o astfel de structură care o oferă material cu permeabilitate unilaterală. membrana de tesatura reprezintă în principal Material sintetic pe partea interioară a cărei peliculă membrană este aplicată într-un mod special. Acesta vă permite să umezeala Derive, care se formează în mediul în mediul înconjurător, cât și în afara de umiditate nu permite să intre.

Astfel, țesătura „respiră“ și confort garanții pentru persoanele care prezintă activitatea fizică în aer curat.

De obicei, suprafața țesăturii cu membrană tratată cu o specială, impermeabil la apă, astfel încât umezeala care cade pe haine, role picături. Acest lucru vă permite să reducă în mod semnificativ sarcina pe membrană și în plus, să asigure protecția lucrurilor din pata. De asemenea, membrana protejează perfect de vânt. Caracteristicile superioare ale unui astfel de țesut face mult mai puternic, precum și mult mai ușor.

Prin caracteristici constructive, un astfel de material este de trei specii:

 1. Două straturi. Aici membrana, ca să zicem așa, „sudate“ la stratul exterior de țesătură din partea greșită. In astfel de haine, căptușeala este neapărat prezentă, care este folosit pentru a proteja membrana de colmatare și diverse daune+
 2. Două straturi și jumătate. In structura acestui tesut, membrana creste stratul protector expandat, care sunt acoperite din interior tesatura două straturi. îmbrăcăminte de membrane dintr-un astfel de material este mult mai ușor decât trei straturi și necesită căptușeală+
 3. Trei straturi, în cazul în care partea greșită este o țesătură cu ochiuri destul de mici. Toate componentele acestui țesut: membrana, partea superioară și grătarul tricotaje lipit într-o singură structură prin laminare, unde exact Efectuează grilă funcția de protecție a membranei de deteriorare și contaminarea.

Membranele în structura lor, există pori, neglijenți și combinate:

 1. Poza are un număr mare de pori microscopici pe stratul exterior, și datorită dimensiunii lor incredibil de mici, materialul nu lasa umezeala din exterior, dar vă permite să mergeți la evaporări care se întâmplă sub haine. Principalul dezavantaj al unui astfel de țesut este că, în procesul de șosete, porii membranei sunt înfundați, iar aerul încetează să circulă eficient și cu îngrijire sau spălare incorectă, produsul va începe să curgă+
 2. Suprafaţă Fără praf membranele din structura lor nu au nici un pori, prin urmare, din cauza lipsei de modalități de acces, apa nu poate fi scursă în interior. Aerul cald, care este format în interior, se acumulează pe stratul interior al membranei și se evaporă foarte lent, astfel încât materialul poate părea umed după un timp+
 3. Combinate Se distinge prin faptul că se aplică o acoperire protectoare pe suprafața bazei de poruri. Acesta combină funcțiile atât a porilor, cât și a membranei depreciate, prin urmare este considerată cea mai bună compoziție a țesutului membranei, cea mai eficientă în utilizare. porii ei nu sunt înfundate, iar aburul acumulat în haine este nestingherit spre exterior. Cu toate acestea, materialul textil cu o astfel de compoziție a și produsele obținute din acesta diferă de cost destul de ridicat.

Proprietățile unei astfel de țesături permit producerea unor haine sportive de înaltă calitate și convenabile pentru competiții, turism și odihnă de schi, vânătoare și pescuit. Acesta poate fi un sacou snowboard, costume de schi, salopete cald. Foarte popular, mai ales în timpul iernii, îmbrăcămintea copiilor din astfel de țesături, este lumină, vă permite să vă mișcați liber și să se umezească liber. Cu ajutorul membranelor produce, de asemenea, elemente de snowboard pentru călărie: mănuși, capace, jachete. Astăzi, pe piața rusă, există multe țesături diferite membrane, dar Una dintre cele mai faimoase, cele mai populare și de înaltă calitate este Gore-Tex.

Este imposibil să cumpărați o astfel de membrană sub forma unei țesături, iar lucrurile cu utilizarea acestuia au dreptul să producă numai producători certificați.

Decât spălarea?

Țesutul membranei este un material de înaltă tehnologie care necesită îngrijire adecvată și delicată, astfel încât să nu deterioreze proprietățile sale de protecție. Spălarea, în special modalitatea manuală, foarte bună de a curăța o jachetă, un jumpsuit sau alte elemente de echipament dintr-o astfel de țesătură. Sub rezerva respectării tuturor recomandărilor și regulilor de îngrijire, astfel de îmbrăcăminte nu își vor pierde proprietățile, chiar și datorită stilului multiplu al mașinii.

Pentru a spăla produsele din țesătura membranei Utilizați pulberea obișnuită nu poate, La urma urmei, acesta conține substanțe agresive, clor, înălbitor, slab dizolvat în apă, ceea ce poate deteriora și strica membrana.

În mod ideal, este mai bine să aplicați mijloace speciale pentru spălarea țesăturilor membranei, acestea sunt vândute în orice magazine de cumpărături.

Ele pot fi pur și simplu curățite, dar puteți achiziționa un gel special, care include și impregnarea. Deci, după spălare cu un astfel de mijloc, nu este nevoie să înmuiați suplimentar spray-ul de apă-repellent hainele.

Unul dintre cele mai bune detergenți speciali, este considerat Nikwax Tech Wash. Îndepărtează bine murdăria, păstrând toate caracteristicile funcționale ale membranei. De asemenea, distribuie perfect o diverse poluare Denkmit Gel proaspăt de senzație, Domal Sport Fein Fashion Balm. Dar dacă nu a existat nici un astfel de mijloc, este posibil să se utilizeze fluide simple de gel.

Puteți fi, de asemenea, utilizat ca element extermining de săpun lichid economic sau. Ei nu au un mediu agresiv și sunt ideale pentru orice produs din membrana de tesatura.

Important, laInstrumente pentru curățarea acestor haine a conținut mai multe componente naturale în compoziția lorB, erau moi, în proprietăți chimice, care va ajuta la produsele membrana mai salva funcțiile lor de înaltă calitate.

Caracteristici de spălare

Mașină de spălat de diverse produse de membrană are un număr de caracteristici. Pentru a încheia haine de la membrana de tesatura in masina corect, Pasii urmatori:

 • Înainte de a încărca astfel de haine într-o mașină de spălat, trebuie să fixați toate încuietori, fulgere și buzunare+
 • Cu atenție de studiu și să respecte recomandările pentru îngrijirea hainelor, indicate de producător privind etichetarea+
 • Selectați cel mai blând mod de spălare disponibil în mașina de spălat, de exemplu, delicate sau manuală+
 • Dacă lucrurile sunt oarecum, este de dorit să nu se pună totul într-o mașină de scris, dar să se spele fiecare separat+
 • Spălarea hainelor cu membrana este mai bine realizată la o temperatură nu mai mare de 30 de grade. Cu cât temperatura apei, cu atât mai bine, apa în nici un caz nu ar trebui să fie fierbinte+
 • Este important să se deconecteze modul de presiune complet, din moment ce nici un efect mecanic asupra membranei va deteriora porii, astfel încât, chiar de spin manual este contraindicată+
 • După spălare, produsul trebuie să clătiți bine pentru a scăpa de resturile de detergent. Apoi, aveți nevoie pentru a obține ușor haine, atârnă-l pe umeraș și să dea o pistă de apă în exces+
 • Este interzis să se usuce un țesut similare pe dispozitive, în apropierea focului deschis de încălzire, sau într-o mașină de spălat. Pentru a usca bine, trebuie să se încordate cu atenție, a pus orizontal pe uscat, cârpă curată sau un prosop și periodic rândul său, peste. Este de dorit ca premisele sunt bine ventilate.

Sfat util

În procesul de spălare haine din membrana de tesatura, nu pot fi folosite tot felul de solvenți, mijloacele pentru îndepărtarea petelor, diverse amestecuri agresive, astfel încât să nu distrugă membrana. De asemenea, contraindicată folosirea aerului conditionat, deoarece acestea creează un film pe material, care doare puternic materialul.

Este imposibil de fier, de stofa, acțiune de înaltă temperatură poate deteriora structura sa. Doar netezi lucru pentru a evita cutele și mototolită.

Vă rugăm să rețineți că jachete de membrană, salopete Este imposibil de a pre-pompă. ședere prelungită în apă se agravează în mod semnificativ proprietățile astfel un tesut, iar astfel de haine pot fi bine să se spele și fără înmuiere lung.

Dacă se transportă în mod constant produse din țesut cu membrană, atunci este necesar să le spele cu cel puțin o dată pe lună, astfel încât particulele de praf și murdărie nu va bloca porii membranei.

Deci, că astfel de lucruri pe care le-au servit pentru o lungă perioadă de timp, acestea trebuie să fie prelucrate cu fluor, care este produs sub formă de spray și aplicate pe suprafața pliată și bine uscată a produsului. Este de dorit să se aplice un astfel de spray după fiecare spălare, oferă protecție suplimentară proprietăților membranei de îmbrăcăminte, elimină Burnout și crește rezistența la uzură.

Cu poluare mici, nu este nevoie de a folosi o mașină de spălat. În acest caz, este mai bine să curățați manual zonele evacuate ale vârfului produsului. Acest lucru se poate face cu o soluție de săpun sau o specială. Este necesar de a procesa ușor poluarea cu o perie sau un burete, nu face mari eforturi pentru tesatura uninstalize.

Când este stocat, nu este recomandat să răsuciți și să răsuciți produsele din țesătura membranei, astfel încât, după tunsoare, jacheta, un costum sau un salt trebuie să fie atârnat pe umeri într-o formă distanțată, pre-ambalare într-un caz de îmbrăcăminte sau un pachet de îmbrăcăminte. Dacă praful cade pe haine, va arunca porii membranei și va reduce calitatea consumatorului de bunuri.

Îngrijirea corectă și spălarea produselor din materialul membranei vă vor permite să vă serviți de mai mulți ani fără a pierde funcțiile noastre de bază și vă va oferi posibilitatea de a petrece mult timp în natură, în condiții confortabile, chiar și cu o temperatură suficient de scăzută a aerului.

Mai multe detalii despre cum să spălați hainele membranei într-o mașină de spălat, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: