Cum de a scăpa de pătură în mașina de spălat?

Cum de a scăpa de pătură în mașina de spălat?

În cazul în care se pare că a fost îmbrăcat după următorul sezon de iarnă a rămas curat, ea are încă nevoie să fie înfășurat, iar cea mai sigură cale este să-l arunce într-o mașină automată. Numai ignorarea unor reguli clare de aici este plină de faptul că produsul poate fi rasfatata irevocabil.

Ce mod de a alege?

În condiții moderne, înfășurată pătură în mașina de spălat poate avea chiar și un copil, principalul lucru – pentru a ști ce funcție și modul pentru a alege acest lucru.

La alegerea unui program pentru „mașină”, ​​în mod specific, compoziția umpluturii și culoarea capacului este luată în considerare:

 • Pahare colorată a dorit o spălare atentă+
 • Păturile de lână și de mătase sunt șterse în moduri speciale indicate pe mașina de scris pentru astfel de țesături+
 • Pentru lenjerie de pat cu bord synthet, silicon, holofayber este potrivit pentru modul sintetic+
 • Modul „Down Blinket” spune pentru mine, dar în acest caz programul Holopok se va potrivi.

Pentru a seta corect regimul de temperatură, trebuie să citiți instrucțiunea de îngrijire a produsului. Producătorul și păturile pernei descrie detaliile de pe etichetă, de aceea este atât de important să o stocați cât mai mult posibil până când vă amintiți informațiile necesare. Unele recomandări:

 1. De mătase și lână produse va necesita apa rece nu mai mare de 35 de grade+
 2. La temperaturi de până la 45 de grade, păturile murdare sunt șterse, produse din biciclete, lână, bambus și alte materiale naturale+
 3. Mai multă apă caldă – până la 60 de grade, utilizate la curățarea sintetică și a lenjeriei acoperite.

În timpul curățării acestor produse, se recomandă clătirea re-sau suplimentară, astfel încât să nu se producă umplutură în bucăți, nu se selectează cel puțin 300-500 revoluții pentru presă.

Alegerea unui instrument

Alegerea decât spălarea așternuirii, treceți de ceea ce au un material de umplere. De preferință, utilizați compoziții lichide. Deci, spălați produsele de lână mai bune decât compozițiile:

 • „Sat”+
 • Ajutor+
 • Luxus
 • „Cașmir Stork”.

Aceste mijloace lichide nu necesită utilizarea aparatelor de aer condiționat. Pături de la Pooh Swan Erase prin acoperirea jachetelor în jos:

 • „Profheim”+
 • „Unipuc”+
 • Salton+
 • Woly și altele.

Dar (vrac) pulberi granulate sunt potrivite pentru materiale sintetice. Aceasta:

 • „Sensibilitate de primăvară“+
 • „M-am nascut”+
 • „Nanny cu urechi“+
 • Babyline.
Citește mai mult  Cum se face un uscător pentru pantofi cu mâinile tale?

Regimul de temperatură nu este mai mare de 60 de grade selectate, biciclete și peticite pături nu se răsucească. In absenta pulberii lichide, este posibilă utilizarea granulară, dar numai într-o mică cantitate. Cel mai bine este de a utiliza atunci când spălat pături de tot felul de geluri și capsule cu compoziția viscos. Printre astfel de produse există fonduri hipoalergenice pentru copii.

Alegerea un mijloc pentru spălarea pături, trebuie să ia în considerare nu numai compoziția umpluturii, dar, de asemenea, materialul cauzei. Pentru o bază de mătase, o soluție poate fi făcută din săpun (economic) sau de a folosi compoziții lichide:

 • „Shama”+
 • „Spălare Big“+
 • Dreft+
 • Perwoll+
 • „Lask”.

Prafuri (lichide sau granulate) nu trebuie să conțină înălbitor, deci înainte de a utiliza este recomandabil să se familiarizeze cu descrierea lor pe ambalaj.

Spălarea în funcție de materialul

Când curățarea paturile cu materiale de umplutură, se recomandă să se stabilească 4-5 mingi de tenis sau mărgele speciale pentru spălare. Ei rup fibrele și nu dau materiale de umplutură de alunecare.

Fără ele într-o pătură poate forma cocoloașe. Luați în considerare separat regulile de pături de spălat din materiale diferite.

Vatno

Înainte de spălare, este necesar să se inspecteze produsul, găuri coase sau consolida cusăturile de cusături, astfel încât umplutura să nu cadă în timpul tamburului. În caz contrar, acest lucru va duce la deteriorarea stratului și defalcarea „automat“, filtrul poate fi înfundat. Urmatorul devenit realitate.

 1. Ori pătură în trei straturi și rotiți rola, după care acesta este plasat în tamburul mașinii de spălat.
 2. Se purifică gelul în recipient (numai compoziția lichidă este potrivit pentru acest material).
 3. Pornește aparatul pe modul delicat la 30-40 de grade. 40 Instalarea cu poluare puternică.
 4. Puteți activa caracteristica de clătire suplimentară și filare de 600 rotații, uneori permise 800.

Dacă este posibil să se usuce un produs înfășurat într-o mașină de scris, trebuie să-l folosească, și legăna numai pentru scurt timp pentru uscare.

Pukhovo

Înainte de spălare un astfel de produs a, trebuie să vă familiarizați cu informațiile de pe etichetă, deoarece producătorul poate indica numai spălare manuală sau curățare chimică. În acest caz Trebuie să utilizați servicii de curățătorie.

În cazul în care mașina de spălat nu este interzisă, atunci pătura este pliată în rola și plasat în împreună cu tambur Cu mai multe bile speciale cu crampoane sau mingi de tenis – Se va acorda o scămoșată.

Citește mai mult  Cum să se spele adidași într-o mașină de spălat?

Rețineți că puteți utiliza numai spala cu gel, pulberea sintetică nu este potrivit în acest caz, se poate deteriora numai pixul.

De lână

Anterior, produsele de lână au fost șterse doar de mâinile lor, astăzi în mașinile de spălat moderne există funcții speciale cu apă încălzită la 30 de grade și fără presă. Pătură este ușor presată cu mâinile și dați o scurgere. Robordurile rapide conduc la deformarea materialului și tragându-l.

Cea mai bună opțiune este să utilizați modul „Ușor de uscare” sau să îl lăsați în scurgerea de baie și după ce ați adus-o în aer.

Din lână de cămilă

Este foarte frumos și necesar. Producătorii recomandă Nu supuneți o pătură de cămilă fără a fi nevoie să expuneți apă și pulberi. Când este pete puternice, ștergeți-o împreună cu o acoperire de duvet sau în special.

Ajută și produse de curățare uscate cu curățători de lananină. Când se dizolvă în lichid, ele dau spumă care curăță murdăria. Dar cămilă de lână este antistatică, nu este capabilă să absoarbă praful în cantități mari, cu o îngrijire adecvată cămilează cămilă pot servi sub 30 de ani. Ele sunt ușoare, calde, practic nu provoacă reacții alergice.

Sinteponova

Produsul de la SinyTENDER poate spăla în siguranță în mașină. Iată recomandările de bază:

 • Ștergeți machiajul lichid sintetic fără înălbitor și aparat de aer condiționat pentru lenjerie+
 • Arunca într-un tambur mai multe bile de tenis care vor face un sintepon mai luxur+
 • Puteți activa modul „Rinse intensive”+
 • Spin setat la 600 de revoluții+
 • Pentru uscare, nu sunt necesare condiții speciale, pătură poate fi agățată pe o cabană de lounge, o bară orizontală sau alt dispozitiv.

Astfel de produse sunt foarte ușoare, pot fi apăsate, se usucă rapid și păstrează forma.

Cu umplutură de mătase

Mătase pentru spălarea în „mașină” este periculoasă, este mai bine să eliminați petele cu spumă sau săpun, fără a înmuia întregul produs în apă, dar puteți contacta curățarea chimică. Dacă totuși decideți să-l curat la domiciliu, apoi umplutura de mătase ar trebui să fie eliminate, și curată numai în cazul în sine. Apoi se colectează produsul.

Bambus

Acesta este un produs foarte ușoară, care seamănă cu o pătură sintetică, la fel de ușor șterse, presate și uscate. O puteți înveliți cu o pulbere de la 30 de grade, se usucă în modul de „uscare“, apoi îndepărtați și puneți-l pe ventilație.

Citește mai mult  Cum să alegeți accesul la gheață și să le utilizați?

Bicicletă

Bicicleta este un material foarte confortabil, atunci când am spălat, lucrul cel mai important este să vă familiarizați cu informațiile de pe etichetă și de a afla ce procentul conținutului de lână în ea și alte componente naturale. Ceea ce ei sunt mai mult, cu atât mai delicată ar trebui să fie de spălat. Mod de spălare Selectează Cu o rotire minimă și temperatura apei nu mai mare de 40 de grade.

În acest caz, utilizați în mod corespunzător instalația de aer condiționat, care va da cuvertura de atractivitatea suplimentară biciclete. Poluarea puternică a recomandat să mângâi în avans manual cu ajutorul unui săpun de uz casnic.

de la holofayber

Hollofiber rezistă la temperaturi ridicate, efecte mecanice și modul de spălare intensivă, nu este deformată și nu se pierde forma. Dar, în cazul în care partea de sus nu este prea poluat, nu ar trebui să abuzeze de revimations suplimentare pentru a actualiza produsele din această umplutură, va exista un mod delicat. Apăsați și apă caldă se adaugă, în cazurile critice, când înălbitor este permisă în cazul în care baza de țesut a capacului vă permite să faceți.

Sfat

Rezuma Să și evidențiază sfaturi principale:

 • Este important să se verifice produsul pentru integritatea înainte de spălare+
 • Pătura nu este umplut în cuvă așa cum a căzut, nu este strâns într-o rolă+
 • Selectarea detergent sau pudră depinde de materialul+
 • mingi de tenis în tambur va îmbunătăți procesul de+
 • pături ceas sunt posibile pentru a maximiza până la 600 rev.

Nu aruncați eticheta, va oferi informații suplimentare. Nu este nevoie să încălcați regulile de spălare și desfășurare a experimentelor. Purtați cu ușurință spălarea produsului cu umpluturi sintetice, care nu se poate spune despre păturile de oi sau de lână de cămilă. Ei trebuie să fie folosiți mai des și întotdeauna puneți pe un capac de duvet pentru a fi mai puțină spălare.

Un alt punct important: Când umeziți pătură absorbită o cantitate suficientă de apă și devine de 2 ori mai greu. Deci, înainte de a spăla produsul ar trebui să cântărească. Dacă cântarele arată 3 kilograme și „Automat” ați fost proiectat pentru spălarea a 5 kilograme de lenjerie, atunci o astfel de pătură nu se va potrivi în mașina de scris.

Despre cum să spălați o pătură în jos într-o mașină de spălat, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: