Cum să alegeți accesul la gheață și să le utilizați?

Cum să alegeți accesul la gheață și să le utilizați?

Frosturile de iarnă pot deveni brusc, astfel încât acestea ar trebui să fie pregătite în avans. Pentru o mișcare sigură pe drumuri alunecoase, se recomandă utilizarea ghetelor care sunt oferite pe piață într-o gamă largă.

Acest dispozitiv are propriile caracteristici și avantaje. Vă oferiți atenției dvs. o cunoaștere mai detaliată a acestui produs, precum și recomandări pentru alegerea și regulile pentru instalarea pe pantofi.

Descriere generală și numire

Accesorii gheata pentru pantofi de iarna sunt realizate cu o bază de cauciuc, care este echipat cu elemente de otel. O astfel de adaptare este ușor de a stabili pe talpa de boot. În practică, se dovedește că produsul este destul de practic, în timp ce aceasta nu strica aspectul de pantofi, dar facilitează numai mișcarea și nu ocupă mult spațiu. Mai ales aceste adaptări sunt în cerere, în regiunile în care iarna este dur, umiditate ridicată, motiv pentru care există întotdeauna alunecos pe drumuri.

Fără acest produs nu se poate face, de altfel, oricine vrea să se simtă în siguranță. duze Look compact, ele se întind, așa că se bucură de o mare popularitate. Comparativ cu pantofi cu crampoane, o astfel de talpă este mult mai practic, pentru că, dacă este necesar, acesta poate fi ușor îndepărtat pe cont propriu.

Produsele sunt oferite la un preț accesibil, iar cu operațiunea corectă va servi mai multe sezoane, astfel încât să puteți spune cu încredere că aceasta este o investiție profitabilă.

Punerea pe talpa pe pantofi de iarnă, o persoană se poate deplasa cu ușurință pe suprafața alunecoasă, nu este prudentă. Proiectarea accesoriilor de gheață este foarte fiabilă, după cum sa menționat mai sus, se pot întinde, de aceea sunt considerate universale. Dispozitivul este fixat strâns, în timp ce este ușor de îndepărtat în orice moment. Puteți folosi un cuplu pe diferite tipuri de pantofi, fie că încălțămintea bărbaților sau cizmele femeilor, sunt ușor de instalat pe călcâi, dacă vă adaptați.

Și, de asemenea, au modele pentru copii. Trebuie remarcat faptul că din cauza compactei Icemake-ului, puteți lua cu dvs. într-o călătorie sau pentru o plimbare, dacă trebuie să vă confruntați cu un Holler. Piața oferă o gamă largă de un astfel de dispozitiv, fiecare are propriile caracteristici și avantaje. Nu este necesară o atenție deosebită pentru implosezi, este suficient să eliminați murdăria și sarea stradă.

În duzele, nu puteți doar să mergeți, sunt potriviți pentru alergarea de iarnă, astfel încât ei se bucură adesea de sportivi.

Ce sunt drifturile de gheață?

Accesoriile de gheață sunt împărțite în mai multe categorii, în funcție de diferite criterii. Elementul detașabil constă din materiale cum ar fi polimer de cauciuc sau termoelastoplast, care rezistă diferențelor de temperatură, are elasticitate și este capabil să servească mult timp. Designul include spikes de la oțel de înaltă rezistență, care nu este expus la tulpină sau ștergerea pe parcursul unui serviciu lung. În plus, produsul nu se îndoaie și poate rupe prin suprafața gheții. Uscătoarele de gheață urbană pot fi folosite pentru mersul pe jos. Designul constă dintr-o placă care este fixată cu bucle elastice în față și pe toc.

Citește mai mult  Cum de a scăpa de pătură în mașina de spălat?

Condițiile extreme necesită echipamente speciale, astfel încât accesoriile de gheață sunt echipate cu protecție în toată zona sa. Ele sunt ușor de tras pe pantofi cu tălpi plat, astfel încât astfel de unități sunt relevante pentru turiști și sportivi. Dispozitivul reduce încărcătura în timpul ascensoarelor și coborârilor pe drumurile și traseele țării. Produsele diferă în cazul tipului de fixare: Unele sunt instalate numai pe șosete, altele – pe călcâi, dar în mare cerere, cele care pot fi fixate complet la picior.

Dispozitivul pentru copii nu este deosebit de diferit, diferența se află numai în dimensiune.

Cele mai bune branduri

Multe firme oferă înghețatorii în diferite variante, Prin urmare, înainte de alegerea ar trebui să fie familiarizată cu clasamentul celor mai buni producători care au reușit să se stabilească în rândul consumatorilor.

  • Convenabil și fiabil sunt modelele companiei Haski, care produce înghețată pentru o lungă perioadă de timp. Produsele prezentate produse pentru fanii de recreere activă în natură în timpul iernii. Design-ul a fost dezvoltat de către specialiști calificați, toate materialele sunt atent alese. Compania deschide alegerea policlorură de vinil armat, care se distinge prin rezistență și fiabilitate. Pentru piese de metal, sunt utilizate vârfuri de oțel, care sunt preparată la baza PVC. Astfel de icemakers pot purta orice, acestea sunt bine fixate și a avut loc cu velcro.

  • dispozitive suedeze câștigat, de asemenea o mare popularitate, în special, produse Backgrip, care se distinge prin înaltă calitate, fiabilitate și durabilitate. Avantajul produselor este echipat cu benzi reflectorizante, spărgătoare de gheață sunt fixate pe toc, au 4 vârfuri fiecare, concepute pentru mersul pe jos.
Citește mai mult  Cum să spălați adidașii albi?

  • În cazul în care este nevoie de un model de funcționare, este mai bine să acorde o atenție la produsele Cross Country și SteadyGrip+. Compania foloseste de cauciuc special, care poate rezista la geruri puternice și nu este deformată. Există un desen pe suprafață care protejează împotriva alunecării.

Trebuie remarcat faptul că Suedia produce icewosters de înaltă calitate, să se acorde o atenție separată.

  • produse finlandeze Devisys sunt realizate din materiale durabile și de încredere, acestea sunt durabile și de a asigura circulația în condiții de siguranță pe gheață. Compania este implicată în producția de protecție pentru mai mult de 30 de ani, astfel încât a câștigat popularitate și a câștigat încredere pentru clienți. Principalul avantaj al accesoriilor de gheață este că acestea sunt universale, potrivite pentru pantofi de pe un toc sau pe o talpă plată. Sortimentul are 4 dimensiuni. Producătorul a ales din cauciuc rezistent la îngheț, curele sunt fixate pe scai. Produsul este pus pe toc, pe talpa există un desen și mici crampoane care împiedică alunecare. În astfel de mesteuri, nu numai că veți merge, ci chiar și pe o bicicletă și conduceți o mașină. Designul este practic, nu schimbă panta piciorului, ceea ce este convenabil și sigur.

  • Iceshodus de producție rusă „Prof 10 + 10” Are 6 spikes în față și 4 spikes pe călcâi, există o inserție specială din aliaj, care se caracterizează prin duritate crescută comparativ cu oțelul. Dispozitivul este echipat cu un dispozitiv de reținere fiabil pentru călcâi și șosete.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a selecta un dispozitiv pentru mersul pe jos pe suprafața de gheață și alunecoasă, trebuie să studiați caracteristicile produsului și să acordați atenție diferitelor criterii. În primul rând, se recomandă să se decidă asupra condițiilor în care vor fi operate de gheață. Dacă este vorba de o plimbare la locul de muncă, modelul standard va fi potrivit, dar pentru drumeții turistice și alpinism va lua un produs profesional cu vârfuri mari. Există ape de gheață universale care sunt în mare cerere. Sarcina principală a dispozitivului este de a proteja împotriva căderilor, în afară, este important ca ea deține pe suprafață, și nu a căzut prin zăpadă.

Citește mai mult  Cum să se spele adidași într-o mașină de spălat?

Atenție la materialul de bază: Este mai bine că este elastic și cauciuc rezistent la îngheț, care nu vor fi acoperite de fisuri. polimeri de clasă înaltă sunt bine întinse, dar în același timp ușor a revenit în poziția inițială. Baza trebuie să fie puternic, iar blocarea este stabilă, și nu stau. În ceea ce privește crampoane, cea mai bună opțiune va fi un produs din oțel inoxidabil, care va servi destul de mult timp. Astfel de dinți vor fi de încredere și puternic, pentru a măsura ascutita pentru a penetra accident vascular cerebral și încetini căderea. Numărul de vârfuri depinde de condițiile de funcționare decât acestea sunt mai mult, cu atât mai eficient va fi rezultatul. Puteți face o trecere în revistă a modelelor populare, și apoi selectați dimensiunea corespunzătoare, care este întotdeauna specificat în descrierea.

Cum să-l purtați corect?

Pentru a purta înghețate pentru o lungă perioadă de timp și pentru a asigura o mișcare sigură, trebuie să remedieze corect. Produsul care este fixat pe picior este mai întâi întins pe șosete, după care este fixat pe călcâi. Este important să vă asigurați că dispozitivul este strâns pe picior.

ICESHOP deține pe pantofi și cizme cu balamale. Acesta este un accesoriu util, fără de care nu este necesar în perioada de iarnă, când drumurile pot fi nesigure din cauza unui strat gros de gheață.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: