Îmbrăcăminte mecanică pentru încălțăminte: Ce sunt și cum să utilizați?

Îmbrăcăminte mecanică pentru încălțăminte: Ce sunt și cum să utilizați?

Mulți au întâlnit faptul că pantofii selectați sunt prea strânși pe picior, creând neplăceri la mers pe jos. Sau pantofii de pereche preferată care se încadrează sub ploaie, ușor așezat și a devenit mai puțin. Pentru a face față unor astfel de situații neplăcute, puteți utiliza întinderea mecanică pentru încălțăminte.

Ce este o targă?

Pentru a se potrivi pantofilor pe picior, puteți utiliza mai multe metode:

 • tăiați pantofii acasă, punându-le pe șosete mai groase+
 • Utilizați substanțe chimice pentru înmuierea materialului din care se fac pantofi sau cizme și se răspândesc din nou+
 • Întindeți cu un dispozitiv special.

Ultima opțiune poate fi combinată cu o metodă chimică de întindere.

Cu toate acestea, merită să ne amintim acest lucru Măriți dimensiunea perechii Dobândite cu ajutorul unui tampon de întindere la un indicator semnificativ este imposibil. Maxim care poate face un montant este de a reduce stoarcerea a piciorului pantofi prea strâns, creând comoditate atunci când mersul pe jos.

Pentru a se potrivi de încălțăminte preferat, expertii recomanda utilizarea unei targă mecanice. Dispozitivul este un fel de bloc lonjeron, constând dintr-o parte pentru nas și o virgulă plantate pe axa cu tăierea șurubul pentru a regla opritorul.

Partea nas a pastilei se întinde în diferite modele ale dispozitivului poate fi solid sau glisante, utilizate pentru a ajusta pantofi în lățime.

Vizualizări

tampoane de tragere sînt următoarele tipuri:

 • De lemn+
 • Metal+
 • Materiale plastice.

În vremurile vechi ca dispozitiv pentru montarea încălțămintei, au fost folosite o colțuri din lemn făcută dintr-o prietena. Consumatorii moderni pot achiziționa unitatea dorită în magazin.

Există diferite tipuri de targă mecanică pentru încălțăminte:

 • Struturi clasice pentru ajustare, repetarea picioarelor+
 • Strigă de dispozitiv pentru montarea în lățime constând din două plăci conectate la primăvară+
 • Dispozitiv special pentru întinderea în creșterea cizmelor, a pantofilor gleznei și a altor pantofi cu vârf de sus.

La domiciliu, utilizați în principal dispozitive manuale, în timp ce șoferii profesioniști folosesc o mașină specială pentru stretch-uri.

Mașinile de încălțăminte sunt:

 • Mecanic, unde totul este configurat manual+
 • Electric, care au mai multe funcții pentru montarea piciorului piciorului.

Un set de duze atașați mașinilor pentru a regla diferite modele de pantofi.

Cumpărarea unui dispozitiv de întindere în magazin, este merită atenție faptul că Există diferite modele concepute pentru a lucra cu opțiuni de sex masculin și feminin. Traversele utilizate pentru pantofi de femei sunt realizate cu faptul că cuplu de pantofi pentru femei are un toc înalt. De aceea Partea de nas a blocului este proiectat cu cotul corespunzătoare a tălpii.

Citește mai mult  Cum de a picta pantofi de piele la domiciliu?

Modele de Telescop de sex masculin să ia în considerare caracteristica anatomică a piciorului de bărbați, care este cel mai adesea mai mare decât o femeie. Și, de asemenea, faptul că încălțămintea pentru bărbați, practic, nu au nasul puternic străin și tocuri înalte găsite în pantofi pentru femei.

Cum se utilizează?

dificultăți speciale în utilizarea răspânditor pentru pantofi. Principalul lucru este de a alege forma corectă a pantofului, ținând seama de caracteristicile perechii de pantofi.

Dacă este necesar, pentru a modifica dimensiunea, atunci trebuie să introduceți o întindere în duș și deșurubați șurubul într-o asemenea măsură încât seafaren este foarte strâns presat la coloana vertebrală și a creat presiune pe partea wearest. Pentru un efect mai bun, un cuplu din interior pot fi tratate cu produse chimice speciale pentru întindere. Acestea pot fi spray, spumă sau alte substanțe lichide. Introducerea lonjeronul, trebuie să pantofi de concediu timp de câteva ore pentru a remedia efectul.

Este demn de amintit importanta regula: astfel încât să nu pantofi pradă, este imposibil să se întindă de mult dintr-o dată. În cazul în care este necesară o modificare semnificativă a volumului, cel mai bine este să se repete operația de ajustare de mai multe ori, crescând treptat dimensiunea.

Pentru montarea pantofi în lățimea piciorului, se folosesc fâșii transversale sau tampoane cu o duză de nas de alunecare. Introducerea blocului în portbagaj, cu ajutorul unor șuruburi laterale, răspândirea și lonjeroane fixe, creând presiunea necesară.

Două plăci conectate dintr-o articulație în mișcare de capăt și cu un alt suport, cu care puteți schimba valoarea unghiului dintre plăci, este utilizat pentru a regla pantofii în creșterea piciorului acasă. Introducerea și fixarea dispozitivului în locul drept, utilizând șurubul de reglare, creați presiunea necesară asupra problemei încălțămintei. Rulațiile sunt lăsate timp de câteva ore.

Citește mai mult  Cum se face un uscător pentru pantofi cu mâinile tale?

După îndepărtarea plăcuțelor, pantofii încearcă să încerce și să editeze procedura după cum este necesar până la atingerea rezultatului dorit.

Foarte convenabil atunci când la domiciliu are un set întreg constând din distanțiere utilizate în diverse scopuri. Apoi proprietarul va fi capabil să se potrivească cu încălțămintea pe picior cu orice problemă, excluzând creșterea dimensiunii perechii de încălțăminte.

Despre cum să utilizați o targă pentru încălțăminte, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: