Revizuirea din coșul de gunoi poate Xiaomi

Revizuirea din coșul de gunoi poate Xiaomi

marca chinez Xiaomi surprinde lung cumpărători cu produse originale cu performanțe utile. A fost această companie prima ghicit pentru a automatiza procesul de ambalare de gunoi. Deci, a existat un coș de gunoi „inteligent”, confortul a fost deja apreciat de mulți utilizatori. Luați în considerare caracteristicile acestui dispozitiv unic mai detaliat.

Despre marca

Xiaomi – companie chineză, fondată în 2010. Astăzi este cunoscută pentru eliberarea de smartphone-uri, tablete, căști, brățări de fitness. in afara de asta, Compania oferă „produse inteligente” pentru casă. De exemplu, mulți au auzit de o copertă de toaletă încălzită, o funcție de bideu și o iluminare. Un alt exemplu de aranjament confortabil – automatizat uscător de rufe.

În 2014, compania a introdus un întreg sistem de automatizare acasă. Smart Home include camere de alarmă, camere de supraveghere, lumini de noapte, unitate de control al aparatelor de uz casnic. Și a ajuns la subiectele de gunoi. Casă specială Trandavă T1 decorează casa și facilitează viața locuitorilor săi.

Echipamente

Produsul este furnizat într-o cutie de carton umplută cu elemente de protecție din spumă. Kitul include o găleată, cartuș cu pachete de gunoi (28 bucăți) și încărcător. Și, de asemenea, instrucțiuni atașate. Este scris în limba chineză, dar ilustrațiile detaliate vă permit să vă ocupați cu ușurință cu conexiunea dispozitivului.

Găleata poate fi menținută în mod constant inclusă în priză. Dacă această opțiune nu vă potrivește, puteți pur și simplu să o perceapă periodic. Bateria încorporată (2000 ma · h) rulează aproximativ 45 de zile. Pentru a umple complet taxa, este nevoie de 10 ore. În timpul reîncărcării, există o iluminare internă. Când se termină procesul, se oprește.

Specificații

Modelul se numește Xiaomi Townew T1 gunoi inteligent. Găleată din plastic, are o formă dreptunghiulară cu marginile rotunjite. Dimensiunile dispozitivului 40.2x28x24 cm. Trebuie remarcat faptul că găleata ar trebui să rămână spațiu liber pentru cel puțin 70 cm. În caz contrar, capacul nu va putea să se deschidă complet. Deci, dacă aveți de gând să pună o găleată sub chiuveta, asigurați-vă că locurile sunt suficiente.

Citește mai mult  Outpensdoors de fier: soiuri, reguli de alegere și utilizare

Recipientul este închis ermetic,. Volumul său este de 15,5 litri. Dimensiunea poate fi numită medie, dar este destul de mult pentru uz casnic.

Bucket realizat cu un design modern minimalist. Modelele oferte producătorului în două culori: alb și negru. Ambele versiuni de mată.

Și există două specificații. Picioarele primul are cauciucată, paletul (în cazul fluxului de gunoi) și 3 LED-uri de pe suprafața interioară a capacului. A doua opțiune este mai ieftin. Paletul și picioarele nu sunt aici, dar există 6 LED-uri.

Principiul de funcționare

Atunci când o persoană vine la găleată și face o mână pentru el, senzorul pentru mișcare. Capacul se deschide. Acest lucru vă permite să renunțe la coșul de gunoi în interiorul. Când mâna este curățat, senzorul în care piesele. Dispozitivul este închis.

Automatizarea funcționează numai atunci când se deplasează deasupra capacului (sensibilitatea senzorului – 30-35 cm). Și dacă, de exemplu, sunteți folosit pentru a arunca o hârtie zdrobită de departe, aici acest număr nu va trece. Va trebui să abordăm dispozitivul.

În procesul de deschidere / închidere a capacului există un zgomot mic. Potrivit utilizatorilor, el este o liniște și complet neprofitabilă. Este demn de remarcat faptul că Dacă există ceva care interferează cu mișcarea capacului în traiectoria capacului, procesul va opri automat procesul. Prin urmare, puneți rezervorul într-un dulap mic și aruncarea gunoiului într-un recipient cu jumătate de deschidere nu va funcționa.

Când umpleți găleata, activați pachetul automat. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe buton. Partea superioară a dispozitivului se sprijină. Există un semnal sonor. Ermetică pachet ambalate pot fi luate. Apoi, containerul este închis automat. Schimbarea sacului are loc.

Citește mai mult  Suede artificiale pentru mobilier: argumente profesionale, minusuri și îngrijire

După îndepărtarea sacului, ventilatorul este activat. Cu ea, un pachet nou suflă. Datorită vid, polietilena este distribuit uniform pe pereții containerului.

Galeria de gestionare TOWNEW T1 se efectuează utilizând două butoane. Care este situat pe peretele din spate, include un dispozitiv. Cel se află pe partea din față a containerului, este programată în mai multe opțiuni de acțiune:

 • O apăsați – deschiderea capacului și dezactivarea automatizării, inclusiv a senzorului de mișcare (acest mod vă permite să schimbați cartușul)+
 • Apăsarea repetată – închiderea capacului și pornirea senzorului+
 • Retenție lungă (4 secunde) – trecerea sacului de gunoi.

  Cartușul cu pungi înlocuibile este instalat pe capacul din interior. Ambalajele de gunoi pot apărea în două metode.

  1. În situația obișnuită, scaunele de pachete apar în interiorul rezervorului. Dupa procedura, se deschide capacul, se aude un bip.
  2. Dacă pachetul este plin, partea superioară este ridicată și captează toate gunoiul. Numai după aceea ambalajul este efectuată în mod deschis.

  Avantaje

  Avantajele cupă TowNew T1 este evident:

  • Dispozitivul este caracterizat prin ușurința de utilizare (pentru a face față cu conexiunea și principiul muncii poate fiecare)+
  • Luați legătura cu gunoi, dispare necesitatea de a lega manual un pachet, schimbați-o cu una nouă (totul se întâmplă în modul automat)+
  • mirosurile neplăcute nu merg dincolo de capacitatea, care vă permite să pună o găleată în orice cameră+
  • Design elegant vă permite să plasați o găleată chiar și într-un loc vizibil+
  • Există o blocare de la copii, nu permite să transforme o cutie de gunoi într-o jucărie+
  • LED backlight – caracteristică utilă+
  • Dacă se dorește, cupa poate fi utilizată în modul manual.
  Citește mai mult  Panouri mici de călcat: Caracteristici, dimensiuni și sfaturi pentru alegerea

  Dezavantajele includ numai costul ridicat al unei găleată „inteligente“. Dar numeroase avantaje justifică pe deplin politica de prețuri a companiei.

  Recenzii

  Mulți cumpărători dispozitivul părea interesant și util. Utilizatorii observă că exploatarea cu găleți este simplă și destul de plăcută. Și includerea și instalarea cartușelor nu provoacă dificultăți. În același timp, persoana rămâne doar pentru a scoate gunoiul, restul agregatei se face.

  Ca și oamenii și etanșeitatea recipientului și designul său. Versatilitatea formei și decoratiunii de culoare vă permite să introduceți armonios TOWNEW T1 în orice interior al bucătăriei și chiar camere. Unii au adaptat o găleată de gunoi de hârtie, bomboane bomboane, punând-o aproape desktop.

  Calitatea produsului nu provoacă reclamații. declanșatoare false ale senzorului de mișcare nu se întâmplă, procesul de relaxare pachet trece întotdeauna în mod corespunzător. Aspectul rezervorului este aproape impecabil – totul este făcut cu precizie, dacă nu găsiți defecțiune.

  Utilizatorii raportează că un cartuș cu saci este suficient timp de aproximativ o lună. Pachetele de marcă pot fi numite durabile, dar nu au mânere pentru transfer, pe care unele sunt clasificate ca defecte. În plus, costul consumabilelor se gândește la fezabilitatea înlocuirii găleții obișnuite pe miracolul „SMART” al tehnologiei.

  Astăzi, Townew T1 poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 5.000 de ruble. Cartușele sunt vândute cu seturi de 6 bucăți. Prețul aproximativ al unui astfel de set – aproximativ 2000 de ruble. Dacă calculați prețul unei pungi și comparați cu pachetele convenționale dense, se obține 10X. Cu toate acestea, merită să plătiți pentru comoditate, toată lumea decide pentru el însuși.

  Despre ce fel de găleți de gunoi xiomi, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: